PODCAST-PAUSE?

Reklame | skappel

Genseren er nydelige Dalen fra skappel-kolleksjonen min. Verdens deiligste strikk!! Klør ikke i det hele tatt, og enkel å lage for nybegynnere. <3 Du finner den HER.

Det er mange som har spurt meg hvor det blir av podcasten, vi har en liten pause på grunn av tidspress og annet privat. Vi kommer tilbake igjen neste uke og har satt opp dobbel innspilling på mandag. Det er hyggelig at dere spør!! ❤️ Vi har jo faktisk over 100 000 ukentlige lyttere som er utrolig hyggelig, og det tenker jeg aldri på når vi spiller inn. At så mange skal høre på den private vennepraten, liksom. Det er forøvrig nesten den eneste praten jeg og Fetisha rekker å ha, så da sier det seg selv at det blir litt for mye privat, haha.. Man må by på seg selv om ikke er det ikke noe poeng, hater å høre på podcaster hvor programlederne åpenbart holder veldig igjen fordi man er redd for upopulære meninger. Da bør man ikke ha pod.

Nå som jeg satt for å skrive dette innlegget fikk jeg plutselig utrolig høy piping i øret, ekkelt!! Det er mitt mareritt å få det permanent.. Det er nok kroppen som sier ifra at den er sliten // at jeg må spise bedre om dagen. I morgen tidlig drar jeg til Portugal for å filme i fem dager. Det blir forhåpentligvis et fint avbrekk selv om det kan være intenst å alltid være foran kamera, men jeg er jo veldig glad i den delen av jobben min. Og det fantastiske teamet mitt!! Herregud så mye det betyr å jobbe med folk som er engasjerte og sprer positiv energi.

43 kommentarer
  1. Så bra😍 Jeg syntes både du og Fetisha har en sinnsykt bra, morsom og ærlig måte å formidle meningene deres på. Andre podcaster i samme «kategori» blir fort litt vel overfladiske, men dere beveger dere ærlig, både inn i personlige og touchy’e temaer og dere kan tulle med ting som som bare er sykt morsomt! jeg går ofte å ler alene etter veien med hunden min😂 (dere er fast lytting på tur). Jeg bare digger dere❤️ keep up the good work dere to😘

  2. Ønsker deg en kjempefin å god tur å det trenger du tenker jeg sender god blå Energi og klemmer til deg håper at du får det kjempebra i Portugal keiseren av Portugalien må du hilse fra meg ønsker deg alt godt og en vidunderlig riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🌄🦋💯👍🦊❤😀

  3. Dere har jo åpenbart pause denne uka pga hele Glöd kopieringsgreia.. Synd at du setter ting på vent bare fordi du ikke vil snakke om det, og snakker så mye rundt hvor kjipt du har det uten å adressere elefanten i rommet. Frister ikke å kjøpe noe som virker så uprofesjonelt som det det gjør nå, at du enda ikke har kommet ut og sagt noe, mens Glöd allerede selges på H&M? Synd, og har mistet litt respekten for deg etter hvordan du har taklet dette, selvom du kanskje har blitt rådet til å gjøre det på den måten..

   1. Litt forstyrra du eller? Shit happens.. Det er feilene man lærer av. Sånne du tydeligvis ikke har møtt på ennå i det tragiske livet ditt der du sitter med pekefingeren og peker. Og er det ikke no elefant i rommet. Noen ganger er det bedre og holde kjeft så man kan slippe og høre på sånne “slitsomme” mennesker som deg😉 få den hobby faen: strikk noe, løp deg en tur🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  4. Jeg regner med du har fått foreløpig munnkurv angående Glöd. Man gjør jo ofte det i tilfeller hvor noen går til sak, så da vil jeg tro Brun og Blid gikk til sak mot deg og merket du lanserte med. Selv er jeg veldig forvirra over hele greia. Enkelte sier at produktet allerede selges (blant annet hos H&M), men produktet skulle jo ikke lanseres før neste uke? Veldig synd hvis merket sviktet deg på det viset og lanserte før planlagt dato.

  5. Håper du kan adressere begge kopi-dramaene. Glød og brun og blid, + mymuse kolleksjonen som er kopi av andres design. Kan hende du bare har valgt det ut blant maler, men da burde dette opplyses om, og ikke presenteres som “ditt design” når det åpenbart er andres arbeid med ditt navn på. Blir misvisende, og litt kleint når man kan kjøpe identiske klær på zalando/fra honey punch.
   Helt ok å samarbeide med andre og få hjelp, men da må dette presenteres slik at du ikke skryter på deg andres harde arbeid og bare “slapper navnet” ditt på. Har forøvrig kjøpt flere av de,og har absolutt ikke noe å si på kvalitet eller utseende, bare promoteringen + plagiatet

  6. Forstår ikke hva du skal med søvn-tracker ringen. På insta presenterer du en dårlig søvnkurve med massevis av oppvåkninger og peaks. Det virker jo som om du blir stresset av det og. Liker du å trigge angsten din eller? Dette er jo en typisk trigger. Du trenger da virkelig ikke å vite og studere og grave i hvordan du sover? Det du bør ordne deg er jo rutiner, nok hvile, nok mat etc! Men nå er det enda en flytur, filming, styr og stress, og hvor mange flyturer blir det egentlig i løpet av kort tid Sophie? Jeg bryr meg hverken om selvbruning (teiteste sminkeproduktet jeg vet), og liker ingen av plagiat-klærne, bortsett fra en anelse det rosa settet. Men kjøpe det, nope. Jeg opplever deg unnvikende, fasadeskapende, og dobbelt-kommuniserende om dagen, både her og der. Du sier du har det tøft, men smiler og poserer overalt og snakker engelsk til den store gullmedalje, og du later som da eller? Skjønner meg ikke på deg jeg. Det nye rommet hadde fine farger, men for meg var interiøret spooky. Tror jeg må ta en bolle med popcorn og komme meg ut av bloggen. Blir skremt jeg, og skjønner ikke greia…

   1. Koffer følg ho å se på alt ho gjør hves d plaga dæ så? E d ikke bare å la vær å se på da!?

    Å føræstn aldri hørt uttrykke: har du ikke no positivt å si, så ti stille!
    Ikke rart at folk slit mye me angst å stress når dær finnes såne som dæ som fær å raka ned på alt et menneske fær å gjør, plaga d dæ verkeli så indeli mye?
    Stakkars menneske så ikke har bedre teng å gjør me tid å energi

     1. Navn!
      Stiller meg 100% bak uttalelsen din. Blir skremt av alle som uhemmet hyller SE, det kan ikke være andre enn fan i tidlig tenårene som ikke evner å se virkeligheten.
      Jeg er godt voksen og ser helt klart hvordan hun manipulerer i øst og vest. Håper fjortisene våkner etterhvert!!

   2. Virker som om mange av de som stakk av fra Gaustad i går, stakk rett innom bloggen til Sofie🤦🏻‍♀️😅😅

   3. Her var det mye usaklig, synes jeg. Men hva ringen angår, er det ingen tvil om at SE nærer sin egen angst.

  7. Ah elsker podcasten. Gleder meg alltid til tirsdagene. Eneste dagen i uka jeg har fri, og kan slappe av med dere på øret

   1. Samme her , bare at jeg har fri annenhver onsdag og da lytter jeg på alle som er kommet imellom ♥️😂

  8. Stiller meg uforstående til hele saken om glöd. For det første kan ting hete det samme uten at det er en kopi. For det andre fører brun og blid kremer som skal brukes i solarium som du får kjøpt i automaten, som skal gjøre det lettere for kroppen å ta imot «brunheten».. for det tredje! DU SELGER SELVBRUNING IKKE SOMARIUMSKREM, herregud.

   1. Helt enig Lone.. er vel ingen som drar til brun og blid for å kjøpe selvbruningskrem. Der tar man solarium og eventuelt kjøper en krem som «booster» fargen maskinene gir. Å ta selvbruning er en helt annen sak, noe man tar for å nettopp ikke måtte ty til solarium. Så sakene er for meg også totalt forskjellige. Hva så om navnet er det samme? Synes brun og blid bare fremstår desperate etter oppmerksomhet og det er utrolig synd det går ut over en ung jente som prøver å realisere sine drømmer.

    1. Er jo ikke bare Glød! Den boddyen hennes er jo helt lik en de selger på zalando også. Bare SE selger den dyrere. Skjønner ikke at mange av dere SE elskere bare lar hun sliooe unna med løgn og fanteri til stadighet. Fatter det ikke rett og slett! Provoserende.

     1. Det er utrolig mange av plaggene innen kategorien «instagram mote» som ligner veldig på hverandre. Hvorfor er det så sjokkerende? Jeg kan gå på fashionnova og finne prikk like antrekk på prettylittlething, på boohoo, osv. Det er for meg ingenting nytt at jeg kan finne lignende bodier på mymuse som på nelly, zalando, sikkert til og med wish appen. Mymuse eller sophie elise har vel aldri påstått at dette er en utrolig nyskapende, original kolleksjon. Den på zalando er vel heller ikke den første typen noensinne laget av nettopp den bodien. Alle merker og alle designere tar inspirasjon av hverandres kreasjoner. Det her er så far strech å kritisere, jeg orker ikke.

      1. Kathy. Du har veldig rett i det du skriver. Men du er også nødt til å forstå, at når det blir tegnet et bilde av at dette er noe Sophie har jobbet med fra scratch, og skal ha kreditt for det, så blir det veldig feil for de som faktisk gjør ting i riktig rekkefølge. Jeg velger å tro at Sophie, utelukkende har fått positive tilbakemeldinger fra samarbeidet med Skappel.(strikkegensere er ikke noe nytt på markedet, og ingen har reagert her..)
       MEN, i dette tilfellet så blir det noe annet! Refererer til blogginnlegg 19/10, hvor hun skriver følgende:
       «Jeg har lagt stor vekt på at plaggene skal være fine og sexy, samtidig som de er behagelige. Rett etter du kommer hjem fra jobb eller skole skal du kunne hoppe inn i plaggene og kose deg»
       «Jeg har gått mange runder på hvert eneste plagg for å sikre at kvaliteten er på topp. Kjøper du noe fra denne kolleksjonen skal du kunne ha plagget resten av ditt liv.»
       «Jeg føler meg svært sjeldent sexy i bodys, og ville lage noe som fremhever formene dine uten å være ubehagelig.»
       Kan du, Kathy, forklare meg hvorfor dette er far stretch?Dette er ekstremt respektløst ovenfor de som virkelig har lagt inn arbeidet! Hva hadde du følt om noen hadde kopiert ditt arbeid, og tatt full kreditt for det? Dette blir noe helt annet enn å la seg ‘inspirere av andres arbeid’..
       Håper du har kapasitet nok til å reflektere litt over hvorfor folk reagerer. Om du orker da vel og merke 🙂

  9. også er det ikke vits å presse Sophie til å skrive noe om saken heller, hun har jo sagt at hun skal adressere alt, men heller når ting har roet seg. Tror hvis hun skriver om det nå kan ting bli mistolket, provoserende og bare gjøre vondt verre.. det tror jeg virkelig ikke er sunt når ting allerede er vanskelig. Hun skylder ingen noen forklaring, produktet er jo egentlig ikke lansert en gang. At det selges på noen HM tror jeg virkelig er en glipp fra HM sin side.

  10. Nylig har jeg tenkt at jeg synes det er fint du begynte med podcast i år.
   Jeg har fulgt deg i ufattelig mange år, og etter en scroll her på bloggen, men aller mest på instagram, har jeg lurt på om du egentlig har fått tilbakemelding fra noen som står deg nær om hva som skjer når du kombinerer visuell med muntlig kommunikasjon, eller kun formidler visuell informasjon. Det er rett og slett _helt_ sykt å se måten du ser i linsa på – og hvor hyppig – nærmest beundrer og analyserer ditt eget utseende, uavhengig av om det er reklame for et produkt eller bare korte snutter hvor du åpner munnen din og skal “forføre” – jeg vet ikke lenger – deg selv, eller dine følgere. Det var liksom litt morsomt da du i en snutt her sa at du hadde, jeg vet ikke 16, speil i huset. Men tror du ikke at det er nettopp den typen ting som opprettholder dette?

   Du virker fullstendig besatt av å speile deg selv.

   Etter å ha begynt å legge merke til det, kan jeg nesten ikke forstå hvor mange timer daglig som må gå med på å fotografere eller filme seg selv. Jeg lurer på hva du selv tenker om dette? Er det en av grunnene til at du har begynt med pod, som et ledd i å hanskes med sykdommen? For det er jo langt mer interessant å høre hva du har å si, enn å se story på story av deg, som vel… studerer deg. Etter å ha lagt merke til dette, kan jeg i større grad også forstå hvorfor du har tydd til plastiske operasjoner. Du har jo sett deg selv halv i hjel, så mange timer som har gått med på å studere hver lille ting. Når man da bruker så mye tid på det, så gir man jo utseendet helt enormt stor plass i livet.

   Ønsker deg alt godt, Sophie, og at du en dag kan føle deg fri fra dette <3

   1. Skremmende og godt oppsummert! Å, jeg håper du tar deg en lang pause fra denne hverdagen Sofie, og får lang og god hjelp.

   2. Må si meg enig i denne kommentaren. Syns hun fremstår som en smule narsissistisk, noe som forsovet i seg selv er Ok, da hun ikke er den eneste i samfunnet som oppfører seg slik.
    MEN, det er ubehagelig å se hvordan du manisk forguder deg selv i kamera Sophie. Selvtillit hos kvinner er jeg 100% for! Ikke misforstå meg her! Men dette sklir over til å bli kvalmt, og noen må gjøre deg bevisst på dette. (Da ingen av dine nærmeste har baller nok til å si noe, og bare lar deg drite deg ut offentlig som du til tider gjør.)
    Du har fått til mye bra Sophie! Og jeg har hatt sansen for deg frem til nå.
    Hvor mange flyturer har miljødronningen benyttet seg av i år? Du er rimelig kjapp i replikken når det kommer til å kritisere andre, men er du noe bedre selv? eks; podden din vedrørende bomringen, dette ruinerer uskyldige mennesker, til info. Du virker lite smart når du prater miljø, og egentlig ikke gjør en dritt annet enn å være veganer. Du fremstår som ekstremt dobbeltmoralsk til tider. Noe som er synd, spesielt når du har en stemme som kunne ha gjort en positiv forskjell!
    Veldig trist å se hvordan du utvikler deg i helt feil retning. Du er ikke, og kommer aldri til å bli Kylie Jenner/kardashian etc! Du er Sophie Elise, noe som har gitt deg den plattformen du har opparbeidet deg! (Håper du tar poenget mitt i dette utsagnet.)
    Ser frem til den dagen du tar deg sammen, og får beina dine litt mer plantet på jorden igjen. Følgerne dine er dessverre ikke så lettlurte.

    1. Narsissistisk eller ei – det er stor forskjell på narsissistiske handlinger og det å være narsissist, eller å ha narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Jeg synes det er viktig å påpeke athun nødvendigvis ikke er det, selv om det hun gjør kan likne veldig på det, eller til og med være det. Nok om Sophie vet vi ikke til å kunne trekke en slik slutning, og vil heller sannsynligvis aldri kunne gjøre det.
     Men det jeg ønsker å påpeke er endringen hennes – og Sophie – jeg opplevde deg som mer frittalende, mindre analytisk og beundrende i måten å se i kameraet på (når du først gjorde det, før var du mer unnvikende i blikket, som også var synd – men dette er drøye ytterpunkter) – og nå som du er fornøyd med eget ansikt, er dette blikket av helt unik karakter. Som om du har behov for å se på deg selv på en måte du, si, hadde trengt at noen andre hadde sett på deg. Og det er dette jeg mener skiller seg ut fra andre bloggere, eksempelvis Funkygine, som også poster i hytt og pine, men som man merker har en mye større distanse til hvordan hun ser ut på kameraet. Du, Sophie, kan legge ut et ufattelig corny klipp, som man ser er tilgjort, og du later som at du er casual på det eller at det på en eller annen måte er en side av deg, men hvor man merker sårbarheten i ansiktet ditt og hvor alvorlig du tar måten du ser ut på. Føler du at du ser bra ut, som virker å være det viktigste, så legger du det ut, selv om klippet verken er av 1) inspirerende/ kunstnerisk/ kreativ karakter, 2) annonserelatert, 3) noe som helst personlig relatert til deg. Altså har du en tendens til å redusere deg selv til et objekt ovenfor følgerne dine, som du forøvrig i stor grad undervurderer også. Jeg lurer faktisk ofte på om du selv tror på at du lever ditt beste og mest ærlige liv, eller om dette også leit nok stiller seg i rekken over bortforklaringer ovenfor deg selv.

     Og jeg orker ikke tirader om at dette handler om janteloven eller man ikke unner deg å “leve ditt beste liv” – det handler om en snikende, ekkel følelse der man lurer på om du ikke har noen i livet ditt som kan stille deg spørsmål rundt dette, som observerer deg og tør å gi deg en tilbakemelding på hva du utstråler da du allerede er “offer for public hate”, feks. Man begynner å lure på om du har gode samtaler med noen. Virkelig dype, nære, samtaler, der man tør å fortelle deg ting. For dette her bikker helt over. Altså helt. Det er ikke underholdende, provoserende, ingenting. Det er urovekkende og føles… trist. Og det hele er også ganske trist å skrive, da jeg virkelig tror du er en fin person.

     1. Jeg er ikke ute etter å psykoanalysere Sophie. Som jeg skrev, hun fremstår som en smule narsissistisk. Det er ikke rom for noen motpoler her, med henvisning til at det er «store forskjeller mellom narsissistiske handlinger/å være en narsissist/narsissistisk personlighetsforstyrrelse.»
      Definisjon:
      «Narsissisme er sykelig eller skadelig selvnytelse. Navnet er hentet fra den greske myten om ynglingen Narkissos som så sitt eget speilbilde i vannet og ble så forelsket at han ble dømt til å tæres hen og dø. I dagligtale brukes narsissisme nærmest synonymt med selvopptatthet.»
      Du nevnte bla 16 speil i hus, litt over her👆🏻
      Jeg dømmer ikke, men for samboeren hennes som bla studerer psykologi, så hadde det vært fint om han kunne vært behjelpelig med å bevisstgjøre handlingene hennes.
      Hun er trossalt en offentlig person, – og en sårbar en sådan. Og sånn hun holder på nå, og ikke minst den retningen hun beveger seg i, vil skade Sophie og omdømme hennes på lang sikt.
      Jeg sitter igjen med samme feeling som deg, dette er bare veldig trist, og jeg håper virkelig hun har noen hun kan ta de viktige samtalene med. Dette er ikke slemt ment Sophie! Om du leser dette.. Ønsker deg virkelig alt godt! Og du er mer enn god nok som du egentlig er.

      1. R og Mille
       Utrolig bra skrevet og oppsummert🙏 Håper det trenger gjennom til dem som uhemmet hyller SE og svarer kritikere på ufine måter, som «få deg et liv» «ta deg en bolle» osv…
       Håper også at noen av hennes nærmeste snart har baller nok til å ta praten med henne. Det er noe riv ruskende galt når innlegg kan være tåredryppende samtidig som det etterfølges av duckface og pupper klint oppi linsa.
       Bruk plattformen din til noe matnyttig,,Sophie. Det er jo en grunn til at Jørgine ble årets influencer og ikke deg!

  11. Ikke slutt med poden ihvertfall. For meg som er 30 år og har en hektisk familie hverdag er det sykt deilig å kunne slappe av annenhver onsdag(da har jeg fri) med poden deres. Det er blitt ett høydepunkt for meg når mannen er på jobb, og ungene i barnehagen. 🙈🙈 Håper alt går bra med både deg og Fetisha ♥️

  12. Hei! Kanskje en litt random spørsmål, men – 14. oktober la du ut en konkurranse-post på Instagram, og det beltet du har på deg i den posten er såååå fint! Vet du hvor du eventuelt fikk det fra?

  13. Gleder meg skikkelig til neste pod jeg! Den er sååå bra!!! <3 Vi får nok höre hva som har skjedd, men er nok bra at du venter litt med å fortelle til det roer seg… Klokt valg! Klem! <3

  14. Hei Sophie!

   Jeg lurte på hvilke utesteder i Oslo som har 20års grense?
   Gjerne forklar litt hvilke type sted det er også <3

   Jeg og ei venninne skal til Oslo om ei uke, hun er bare 20 så trenger litt hjelp 😅

  15. Parte om pupper nakenhet orgmase vidergående skole kåt og sex lyder Jenter og sex stønner sex stillinger kondom

   Kjøp deg Tommy Hil fligher Bikini blå undertøy og på pornhub

   Kjøp deg playstation 4 slim 500gb med Nba2k20 ps4 og Nhl 20 ps4

  16. Er jo ikke bare Glød! Den boddyen hennes er jo helt lik en de selger på zalando også. Bare SE selger den dyrere. Skjønner ikke at mange av dere SE elskere bare lar hun sliooe unna med løgn og fanteri til stadighet. Fatter det ikke rett og slett! Provoserende.

  17. Er jo ikke bare Glød! Den boddyen hennes er jo helt lik en de selger på zalando også. Bare SE selger den dyrere. Skjønner ikke at mange av dere SE elskere bare lar hun sliooe unna med løgn og fanteri til stadighet. Fatter det ikke rett og slett! Provoserende.

  18. Hei alle sammen, dette er den mest fantastiske tingen jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv, og jeg trenger å dele dette store vitnesbyrdet. Jeg vil bare si takk til Dr.Amiso for at jeg tok tid til å hjelpe meg med å formanere den fortryllelsen som bringer tilbake eks-kjæresten min som plutselig mistet interessen for meg etter seks måneders forlovelse, men i dag er vi gift og lykkeligere enn aldri før. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da Anne begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg Dr.Amiso, du er en Gud som er sendt for å gjenopprette ødelagte forhold. Han liker å hjelpe folk med å oppnå sine ønsker, finne ekte kjærlighet. Hvis du har et problem og du leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremming og suksess, helse- eller ekteskapelige problemer, ønsker å bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutte å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. å få sine ekselskere tilbake, slutte med voldelige forhold, finne suksess, tiltrekke lykke, finne sjelekamerater og mer. Kontakt ham i dag, og la ham vise deg underverkene og forundringene i hans kjærlighetsformuleringssystem. Han leverer resultater på sitt beste innen ekte stavebesetning. Send en e-post til Dr.Amiso på [email protected]
    

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg