noen forandringer

Reklame | nutrilashes

Dere som har sett min forrige videoblogg vet at jeg har bestemt meg for å fjerne vippeextensions – endelig! Dere aner ikke hvor mye jeg har slitt ut vippene mine de siste årene. Ikke bare har det vært extensions, men det har vært løsvipper oppå extensions i tillegg. Jeg har rett og slett rivet av mine egne vipper flere ganger for dagen, ofte med makt når limet sitter for godt fast. Ikke bra. Nå er jeg ferdig med extensions livet ut, men det finnes heldigvis mange andre gode alternativer. Utrolig nok er vippene mine fortsatt så fine, det skulle ikke vært mulig! Egentlig burde jeg hatt null vipper igjen og vært totalt ødelagt, men nei. De er der fortsatt. Hemmeligheten? Nutrilashes!

Nutrilashes er altså et vippeserum som også kan brukes på øynebrynene (eller i hodebunnen om man ønsker det). Serumet er mildt og inneholder kun naturlige ingredienser, er vegansk og så klart ikke testet på dyr. Du påfører det morgen og kveld på samme måte som du påfører en eyeliner – jeg vet at dette funker, men jeg gleder meg til å se skikkelig resultater på vipper nå som jeg ikke ødelegger dem i tillegg med extenions.

Det stedet jeg riktignok har merket aller best forskjell er på brynene. Der har hårveksten min virkelig blitt helt sinnsyk! Ja, jeg har litt microblading i bunn, men at jeg har mye hårstrå kan man likevel ikke legge skjul på. En ting jeg elsker med Nutrilashes er at jeg ikke får kviser av det, som jeg har fått av enkelte serum (rundt brynene). Det er et såpass mildt serum at det kan brukes av de mest sensitive mennesker og likevel gi god effekt – det er så bra!

 

Nutrilashes er allerede prisvennlig sammenlignet med andre serum, men nå får du det til 50% rabatt HER.

Jeg ville absolutt ha slått til! Men samme gjelder med Nutrilashes som alle andre produkter – du må ha tålmodighet. Resultater kommer ikke over natten emn de vil komme! De selger faktisk Nutrilashes på salongen der jeg fikser vippene mine til vanlig og de har oppfordret meg å bruke det fordi resultatene blir så gode på deres kunder. Det er folk som jobber med vipper daglig som har gitt meg den anbefalingen liksom.

Om du sjekker ut min siste videoblogg under her får du følge meg igjennom en dag, og da fjerner jeg faktisk vippene mine i videoen OG viser dere hvordan Nutrilashes påføres. Enjoy! 

34 kommentarer
  1. Hei Sophie Elise, Vet du at du er ekstremt vakker uten vippeextensions. Jeg synes det er flott at du viser en mer naturlig side av deg selv. Du er en flott jente og går foran som et godt eksempel til andre unge jenter. Heier på deg 🙂

  2. Du må for all del ikke oppevare pappesker inne i leiligheten din. Du kan få skjeggkre :/ Google det. Dritekkelt

  3. Kanskje dumt spørsmål, men er det et abonnement? Hvis man bestiller på siden dems? Hva vil eventuelt de neste sendingene koste, og hvor ofte vil man få tilsendt det?

  4. Skikkelig svevende blå palmesus kult innlegg er syk i dag jeg er så dritt lei av å bli syk var syk for ikke lenge siden det Nydelig stilig bilder synes jeg å du er den beste synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😀🐱♥️🌌

  5. Det var super morsomt da du reklamerte for Nutrilashes i det andre blogginnlegget og du la ved 2 bilder der du tydeligvis enten hadde på falske vipper eller lash extensions.

   Alle som har en IQ over 75 kan se hvor fake du er. Først var det Kolibri, deretter Iglow og nå er det Nutrilashes. De betaler deg nok veldig godt.

   Til alle som har lyst på lengre vipper/mer øyenbrynshår – sjekk ut castor olje, gjør litt research på dette og prøv get it on du kan.

   1. Castor olje fungerte ikke på meg, prøvd i øver et år… men nå bruker ikke jeg noe anet vippe serum for jeg blir rød og hovner opp 😛 så får bare leve med korte vipper/ tynne bryn x)

  6. Er det ikke sånn at hvis man tar vippeextencions hos en ordentlig bra vippetekniker som vet hva hun gjør, så skal egentlig ikke vippene bli slitt? Er det jeg har fått høre

   1. Hei!
    Vippene detter av uansett om man har extensions eller ikke. Så rent praktisk vil det ikke ha så mye å si om extensions slite på vippene dine eller ikke. Det vokser jo bare it nye igjen.

    En ting jeg merket når jeg brukte vippe extensions var at når jeg skulle ha pause fra dem føltes mine egne vipper mye mindre. Det var de ikke (jeg tok før/etter bilder), men det var så stor forandring fra extensions til å gå uten at det virket sånn🤷🏻‍♀️

  7. Du er i allefall så perfekt at du kan gjøre det da 🙂 du kan se bra ut uten om å gjøre noe mer med deg selv nå! Jeg har spart en stund nå, men har enda ikke råd til den teite hake operasjonen jeg skal ta.. drømmer fortsatt om å se perfekt ut jeg!..

  8. Hvorfor gjør du dette her? Du mister troverdigheten fullstendig. Den gir du bort for penger . Dobbeltmoralen er tilbake. Er det tredje eller fjerde serum du tjener på? Som sagt over her, folk er smartere enn du tror.

  9. Hei! For en stund siden lurte du på feriesteder i Norge, å jeg vil bare anbefale deg hotel Alexandra i Loen, nydelig lite sted med et flott hotel på Vestlandet! Omgitt av store fjell med snø på toppen og nydelig turkist vann. De har spa avdeling og deilig buffe eller klatre muligheter i via ferrata, hvor man kommer opp til hoven restaurant og kan spise gode måltider, hvis du ikke vil klarte kan du ta gondolen opp for å nyte flott utsikt! Vestlandet er noe av det vakreste i Norge og anbefaler virkelig en tur til Loen!

  10. Håret ditt er så fint! Er det vanskelig å vedlikeholde det blonde ? Har aldri prøvd blondt før:) looks great. Julie

  11. Hvor mange tonn vipper skulle du importere fra Kina montro? Tror du ville bidra mer om du ikke fløy så mye( vet du tenker kutte ned, bra!) og tenkte litt over klesforbruket. Klesbransjen er noe av det mest forurensende som er.

  12. I Sophie Elises verden sier du at du har implantat i rumpa når Joakim slår deg. Men i God Kveld Norge sier du at det er fett.. Hva er det egentlig?❤️

  13. Åååh, du har sååå fine bryn😍 Jeg er dødsmisunnelig, hva gjør du med dem? Hvir fikser du dem?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg