når du alltid vil ha mer

Reklame | mymuse

BH: HER
Koden sophieelise20 gir 20% rabatt på alt hos mymuse.  

En ting jeg har blitt flinkere på er å unne meg selv å ikke være perfekt. Da jeg var med på Skal Vi Danse kunne jeg plutselig bli skikkelig skuffet over meg selv om jeg lå i sofaen etter trening å så på “real housewives” sammen med Kasper. Jeg tenkte, sånn her kan vi jo ikke holde på! Vi burde spise en romantisk middag! Lese en bok! Pleie forholdet! I det minste se en bra film! Jeg klarte altså ikke å unne meg å være sløv når jeg jobbet så jævlig hardt. I dag er jeg syk, og det eneste jeg ville var å ligge på sofaen å se gamle episoder av Sex and the city som jeg har sett hundre ganger tidligere. En stemme i hodet mitt sa “herregud, se i det minste på noe du ikke har sett før, ikke kast bort livet ditt”. Men vet dere hva? Det blir gamle episoder, popcorn og junkfood for alt det er verdt. Uten dårlig samvittighet.

Jeg har vært alene hele dagen og tankespinnet i hodet har vært enormt. Jeg har tenkt over hvor jeg er i livet, hvilke mennesker jeg setter pris på og hvilke mennesker jeg burde ta avstand fra, hva som gjør meg glad og hva jeg savner i livet mitt. Det var deilig å få et overblikk på livet mitt, jeg skrev alt sammen ned. Det er lenge siden jeg har tatt meg tid til å fundere.


BH: HER

Det er viktig å ikke stresse livet. Jeg er en person som vil at alt skal skje med en gang, samtidig, i en helvetes fart. Det er ikke holdbart i lengden. Jeg er avhengig av å hele tiden søke nye eventyr og utfordringer, men det er ikke bra for kroppen. Jeg tenker mye på det, man blir aldri lykkelig om man hele tiden tenker “jeg må gjøre dette, og bli mer av det her, så kan jeg oppnå det her, og SÅ blir jeg lykkelig”. Oppskriften for å være glad er å fokusere på nuet. Og man kan ikke leve livet i konstant søken etter noe mer – selv om det på en måte er nødvendig å hige etter noe, men nøkkelen er å samtidig finne ro i situasjonen.

BH: HER

Uansett. Verdens beste MyMuse er i det generøse hjørnet og lar meg dele ut en rabattkode! Det vet jeg mange har ønsket seg 🙂 Koden sophieelise20 gir deg altså 20% rabatt på alt, både undertøy, nattøy, kåper, pysjer og leketøy. Om du er usikker på hvilken størrelse du trenger finner du en guide HER.

Jeg er så glad for å ha MyMuse som partner. Faktisk var jeg litt redd samarbeidet ikke skulle funke lengre nå som puppene mine er så små, kanskje ingen størrelser ville passe meg lengre? Der tok jeg feil, for de har nemlig alt av størrelser! Når du bestiller derfra får du forresten med en helt nydelig elske, så om du tilfeldigvis skal kjøpe noen en romantisk gave til valentines trenger du ikke styre med å pakke inn 🙂

MyMuse har forresten 30 dagers åpent kjøp, levering i løpet av tre dager og gratis retur! Frakten er også gratis om du handler for over 900 kr.

25 kommentarer

Siste innlegg