mine favoritter på badet

Reklame | to annonselenker + rabattkode

Hei dere!

En følger hadde etterlyst et innlegg om mine skjønnhetsfavoritter, og jeg tenker vi starter på badet. Verdens beste sted 😉Helt ærlig, så er tiden på badet utrolig verdifull for meg. Jeg elsker å sette på litt god musikk, tenne lys og så legge meg i badekaret, litt for å skylle av meg dagen som har vært, rense bort tankene, starte på nytt. Jeg kan være flere timer på badet, det gir meg sånn ro.

Og produktene? Vel, blir du først en favoritt hos meg skal det mye til før du byttes ut. Det aller meste her har dere nok sett før, men det skader ikke å repetere.

Renseproduktene jeg bruker er alle fra Skin Ceutical. Et fantastisk merke, men nå tror jeg huden min har fått nok. Kan man bli “immun” mot sine egne skjønnhetsprodukter? Jeg har brukt disse fast ganske lenge nå, og huden min responderer ikke på samme måte som før. Uansett: ingen hudpleieserie har vært bedre for huden min den tiden det varte, og jeg er redd jeg aldri kommer til å finne noe like bra igjen. Elixir, som alle skryter så fælt av, kan ikke måle seg med dette (synes jeg).

Men, en stor tommel ned for selve ansiktsrensen. Den kommer i verdens mest irriterende flaske, som lekker uansett hva du gjør. Den må alltid stå opp-ned i dusjen og pakkes inn i to poser om man skal på reise, noe som igjen resulterer i at man mister ganske mye produkt på veien. Synd, da dette er en veldig dyr serie.

Når jeg kjøper hudpleie er jeg opptatt av at det skal være ganske “hardt”, og gjerne svi litt på huden sånn at jeg kan føle (en illusjon) av effekt med en gang. Jeg vil gjerne ha anti-age og mye fuktighet også. Jeg bruker de samme produktene på halsen.

Dry Shampoo fra Camilla Phil. Hva gjorde verden før man hadde tørrshampo? Hva gjorde JEG før jeg oppdaget dette? Seriøst, det redder håret mitt gang på gang. Jeg pleier å spraye litt ekstra i etterveksten, på den måten kan jeg gå ekstra lenge uten å farge håret.

En litt mindre Dry Shampoo fra Batiste. Jeg synes det, og Camilla Phil, er like gode merker så jeg kjøper bare hva enn som blir enklest.

Intimite Deospray fra DeoDoc. Et produkt jeg skulle ønske jeg hadde oppdaget tidligere, men som jeg aldri ville ha kjøpt av meg selv. “Heldigvis” fikk jeg det sponset for litt siden! Dette er en deodorant som du skal bruke – la oss bare si det rett – de ytre vaginale delene, det vil si vulvaen. Svettekjertlene som er under armene finnes også her.

Om du reiser, har dårlig tid, stresser mye en periode, skal på festival etc er denne helt genial. Du kan velge mellom litt ulike lukter, min favoritt er kokos. Du kan bestille HER, og koden Sophieelise30 gir 30% på alt fra DeoDoc frem til 18. juli.

Hårspray fra got2be. Jeg synes denne lukter så nostalgisk, som jordbær og sommerfugler i magen. Når det kommer til hårspray synes jeg egentlig alt funker på akkurat samme måte, så denne er kun en favoritt for lukten sin del.

 

Shampoo og balsam fra MayBeauty. Det finnes ikke noe bedre å vaske håret med, ferdig snakka. Om du tenker “dette orker jeg ikke å kjøpe fordi en blogger anbefaler det” så er det seriøst synd for deg. De koster lite, lukter godt, håret føles helt fantastisk etterpå og en flaske varer lenge. Produktet er sykt populært og blir alltid utsolgt med en gang det er på lager, og det sier vel sitt.

Når jeg kurer håret (sjeldent) bruker jeg denne fra Kerastase. Jeg prøver å være forsiktig med produkter for blondt hår ettersom det smitter av på løshåret, men denne er akkurat passe mild og bevarer samtidig den kalde glansen i håret som jeg liker.

BodyLotion fra Camilla Phil og The Body Shop. Jeg rullerer litt mellom disse utifra hvilket humør jeg har. Om jeg er glad så blir det Camilla Phil, for den lukter så.. happy. Om jeg føler meg i et annet humør er det The Body Shop. Litt tommel ned for glitteret i Camilla Phil sin, det er jo ikke alltid man vil glitre, men konsistensen er fantastisk og jeg kjøper den igjen og igjen.

Om jeg måtte velge kun en ansiktsmaske å anbefale ville det blitt denne, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Om den er så veldig bra vet jeg ikke, men den føles helt fantastisk. Den gir en avkjølende effekt på huden, og jeg koser meg skikkelig hver gang jeg har den på. Litt grisete å skylle av, men.. Om du bruker ansiktsmasker for å virkelig gi deg selv den der “me-timen” som folk snakker om, så er dette masken for deg.

Nok et produkt jeg gjerne skulle ha visst om før. Intimates Deowipes fra Deo Doc er ikke noe mer komplisert enn små våtservietter til underlivet ditt. Hvorfor er det kleint å snakke om intimhygiene?Skjeden renser seg selv og du bør ikke bruke såpe der. Men de ytre vaginale delene, vulvaen, er ikke selvrensende. Og om man er på farten kan det ha sinnsykt mye å si for humøret å få freshet seg opp litt, og disse er så milde uansett.

Husk at koden Sophieelise30 gir 30% hos alt fra deodoc, HER! Tilbudet gjelder til 18. juli 😍

Har noen av dere testet disse produktene? 

33 kommentarer
  1. Åpenbart at du skrev dette innlegget for å snike inn reklame på slutten (for DeoDoc som du åpenbart har ett samarbeid med siden du reklamerte på insta også), uten at det skulle virke så «reklameaktig». Har sett deg anbefale alle disse produktene før, og det er ikke lenge siden sist heller. Makan til uinspirert blogging (og alt) på deg om dagen. Helt greit å ha ferie og oppdatere mindre, men det går jo an å late som om man synes det er gøy om man først skal oppdatere.. Eller så kan man jo like gjerne la være hvis man egentlig ikke har motivasjon eller lyst (men du må vel presse ut et eller annet så du får tjent pengene dine, samme hva!)

   1. Seriøst, M, har du tatt på deg surtrusa?
    Superinspirerende innlegg SE! Vil gjerne høre mer om produkter du bruker, sminke etc <3
    Til dere som ikke forstår at SE må annonsere, hun er sponset fra topp til tå (heldiggrisen) og da sier det seg at uansett hva hun skriver om så må hun være tydelig i innleggene sine. Dette er jobben og inntektskilden til SE 🙂 Sjekk de andre toppbloggerne…99% av innleggene inneholder annonselenker..de lever jo av dette, så slutt å mas om dette nå.

  2. Du har så fint bad! Om mitt bad var like vakkert så hadde jeg også vært der i timevis.
   Jeg håper du har en fin dag, Sophie, og jeg ser skikkelig fram til å høre podcasten imorgen.

  3. Likte skikkelig godt dette innlegget, elsker at du reklamerer/tipser om ting som ikke utelukkende bare er sponset. Joda at du har fått sponset noe av dette i innlegget er da helt greit, men for meg virker det ganske tydelig at du også selv faktisk bruker penger på flere av produktene du skriver om. Tommel opp <3

  4. Liker veldig godt sånne innlegg! Er veldig interessert i hudpleie og må nesten skuffe deg å si at å føle svie/prikking HVER gang du vasker ansiktet er ikke bra. Det er som oftest et tegn på irritasjon, og er nok grunnen til at huden din bygger seg opp til å være «immun» mot produktene.

   Anbefaler å sjekke ut en serie med mye fukt og som er mild. Kanskje en til å bygge opp huden son fuktbarriere igjen. Anbefaler sterkt den koreanske serien til Soon Jung fra Etude House. Kan kjøpes (med fri frakt og null toll!!) fra Yesstyle. Kviser/urenhet kan være en bivirkning på grunn av for sterke produkter 🙂

   Til slutt vil jeg bare hinte litt på at jeg håper du ikke bruker deo INNI vaginaen – for vagina er altså på innsiden av vulva. Utsiden heter vulva, eller den myke delen ovenfor som heter venusberg. For å unngå sånne misforståelser er det vel kanskje enklere å bare si «rundt underlivet» haha!

   U go girl!! 😙

  5. Skikkelig kult å intresant innlegg lurer på om du kan sjekke ut sjampoer for tørr hodebunn Stilig å kule bilder synes jeg håper du har det toppers med deg ønsker deg alt godt og en herlig sommer kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus♥️🐱🌌☀️🦋🌻✌

   1. Nei, det er hun ikke. Eller, hun er opptatt av at ANDRE ikke skal bruke produkter som er testet på dyr, men bruker det gjerne selv. Alt for «skjønnheten» vøtt

  6. Mange gode tips! Et lite spørsmål, du skrev et innlegg om goodie box, hvor du sa at ingen av produktene man får er testet på dyr. Er du sikker på at dette stemmer?

   Jeg mottok produkter fra Vichy og de står flere steder på nettet at er testet på dyr og er produsert eller må gjennom Kina. Jeg stolte nemlig på deg da jeg bestilte, jeg vil ikke ha produkter som blir testet på dyr.
   Håper du kan svare på dette, tusen takk!

  7. Jepp, huden din kan “gå lei” av et hudpleieprodukt. Da vil det ha mindre effekt og de plagene du hadde før vil sakte men sikkert komme tilbake. Da er det lurt å bytte til et annet produkt, og eventuelt gå tilbake til dette etter noen måneder.

  8. Intimdeo?? Nei nå må du slutte! La vaginaen lukte det den skal, og slutt å skape enda en grunn til at vi jenter ikke skal like oss seg selv eller være komfortable i egen kropp. Ikke la boysa forvente at det skal lukte blomster og rosa elefanter der nede etter en svett sommerdag. At du selv bruker produktet blåser jeg i, bare slutt å anbefal produkter som får andre til å tro det er unormalt å være naturlig.. Støtt heller den fantastiske kvinnekroppen som den er!

   1. Du kan for pokker ikke trekke tråder mellom kroppspress og en anbefaling av deodoc. Som forresten er et produkt som har blitt solgt i mange norske butikker i årevis og brukes av mange. Folk må få bruke og anbefale de produktene de liker uten at dere legger en byrde på de! Men det er vel ok siden hun er Sophie Elise. Skjerp dere., alle som utelukkende er ute etter å ta henne hele tiden!

   2. Nora, dette blir for dumt. Man kan ikke kalle en intimdeodorant for skjønnhetspress. Det handler bare om å lukte bedre, og kan jo faktisk hjelpe jenter som sliter med sjenerende lukt.

    1. Nei, det kan det ikke. Hvis det lukter, så må man behandle årsaken. Med medisin, ikke parfyme. Herrefred.

     1. Jeg var til lege flere ganger og var sikker på at jeg hadde sykdom nedentil fordi det luktet så fælt. Prøver ble tatt. Ingenting galt. Har funnet ut at jeg svetter veldig lett i lysken når jeg sitter lenge om gangen (i møter på jobb, flytur, fester o.l) og denne har reddet meg fra å føle et stort ubehag blant venner, familie og kolleger. Det er ikke sånn hele syklusen, men store deler av den. Sprayer ikke selve musa, men området rundt. Har brukt det lenge uten å få plager av det. Og dette er ikke for å dekke vanlig vaginalukt, men en vanvittig stram svettelukt som oppstår etter kort tid med stillesitting og blir verre og verre ettersom timene går. Prøv å ikke være dømmende.

   1. 👏👏👏, fantastisk bra skrevet. Har tenkt på å slutte å følge denne galskapen. Dette innlegget fikk iallefall meg ned på jorda igjen. Unfollow alle influensere!!!

   2. Neimen så klart er ikke influencere normen. Det er jo nettopp derfor de er kjente, derfor vi følger dem og blir underholdt av dem. Jeg lever så til de grader ikke Sophie Elises liv, og det ønsker jeg heller ikke. Men jeg synes det er artig å lese om. Det at personer som lever unormale liv blir berømte er ikke noe nytt. Forskjellen er bare at sosiale medier gjør at vi kommer tettere innpå dem. Vi hadde Paris Hilton, hun venninna hennes som jeg ikke husker hva heter, og Lindsey Lohan for typ 15 år siden. Men da så vi dem på TV og leste om dem i magasiner. Forskjellen er bare at vi fordummer samfunnet så utrolig nå, og tror at ingen evner å tenke en halv tanke selv. Jeg opererte meg ikke fordi Pamela Anderson hadde silikonpupper, selv om hun var selve symbolet på seksualitet da jeg var yngre. Folk må altså gi seg.

    1. Ja, det gjelder deg Silje. Så bra at du ikke blir påvirket av alt maset om utseende og operasjoner. Jeg var ikke stor nok for 15 år siden, så jeg vet ikke mye om det du prater om. Jeg vet bare at dette ikke er sundt for meg. Har fulgt SE i noen år, men for meg blir ikke det riktig lenger. Er vel en person som blir veldug påvirket av alt dette skjønnhetspresset. Er sikker på at det er vel så vanskelig for influensere selv å ikke operere seg bort i galskapen. Vet de kommer til å være der, men for noen er det vanskeligere å ikke bli påvirket. For min egen helse velger jeg det bort

  9. OBS: Vaginaen er skjeden. Der skal en ikke spraye noenting. Skjønner ikke hvorfor så mange plutselig har begynt å kalle hele greia for «vaginaen».

  10. Hei Sophie

   Jeg ville bare komme med et lite boktips. Har du hørt om Chimamanda Ngozi Adichie? Hun er en nigeriansk forfatter som Beyonce sampler i “Flawless”, hun har den berømte TED-talken kalt “Why we should all be feminists”. Jeg leste akkurat boken hennes “Purple Hibiscus” og den var så utrolig fin og samtidig vond. Den handler om en ung jente som vokser opp i et strengt religiøst hjem med en far som er voldelig. Jeg vil anbefale den varmt!

   Ha en god sommer, hilsen fast leser <3

  11. Hei,
   Jobber i Vita, og ELSKER deodoc! Ville bare tipse deg med at deodoc serviettene legger igjen en “hinne” med deodorant, slik som sprayen 🙂 genialt!

   1. så med andre ord, ikke bruk den på de indre kjønnsleppene? vil helst ikke ha parfyme der akkurat. ellers bruker jeg deodoc når jeg føler behovet. har merket at jeg får flere ingrodde hår pga deo der, spesielt om det er med parfyme. Jeg har veldig sensitiv hud så mulig jeg bare ikke kan ha noe parfyme. Har faktisk brukt naturlig, økologisk, ingen parfyme deo som man bruker under armene nedentil rundt, det funker minst like bra om ikke bedre, OG BILLIGERE! faktisk et gammelt strippertips har jeg lest. save your coins

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg