min jul

Reklame | for en venn

Håper juledagene deres er rolige. Jeg hadde mye angst først, som det pleier å være i julen, men det har roet seg nå og jeg har det mest bare fint. Ligger på sofaen dagen lang og ser på Greys Anatomy (Viaplay) og Solsidan (Sumo).

På snakk om serier. Jeg har faktisk aldri sett Ex On The Beach og heller ikke sett Paradise Hotel siden første sesong for ti år siden – og har ikke følt at jeg går glipp av noe som helst. Det har vært deilig å bruke tiden sin på annet. Men, for første gang gleder jeg meg faktisk til å se en “sånn type serie”, kanskje fordi det ikke er en sånn type serie i det hele tatt.. Nemlig Love Island! Jeg har sett litt på det britiske og elsker det, det er jo en serie om å finne kjærligheten, og ekstra spennende er det at alt filmes dagen før det slippes. Du følger liksom kjærlighetshistoriene live! Og forskjellen fra dette og type Paradise Hotel er at det føles ekte. Det er så mange følelser i sving og folkene som er med vil heller finne kjærlighet enn å bli kjendiser, og det er så fint! I dag ble casten sluppet og det ser jo ut som en pen gjeng og tror allerede Mie er min favoritt? Haha. Saklig å ta en slik avgjørelse basert på ti sekunder, men sånn er jo vi mennesker.

Hva er deres favoritt reality-program? Jeg vet at jeg kommer til å sitte klistret foran Love Island i heeeele januar, det går rett etter Sophie Elises Verden så for meg er det en naturlig overgang.

Så klart spiller det en stor rolle for meg at kjære Morten er programleder, jeg er så spent og nervøs på hans vegne! Dette er jo så stort, men serien kunne ikke ha fått en bedre programleder – jeg har vært så heldig å få mye inside information underveis som gjør meg ekstra spent 🙂 Innlegget må merkers som reklame fordi jeg og Morten kjenner hverandre men han har så klart ikke bedt meg om å skrive dette, haha.

Premieredagen til Love Island er 5. januar, og grunnen til at jeg husker det så godt er fordi min egen serie har sesongpremiere dagen etter – så det er en ekstra god grunn til å henge rundt på TV2 Sumo i starten av 2020. Alle episodene blir lagt ut gratis forresten, så du trenger ikke betale for Sumo!! Det er fantastisk, for begge programmene.

7 kommentarer
  1. Kjempe trist å høre men det er toppers at du føler deg bedre nå har også hatt en anseelse jule en vanlig tenkt mye på en god venn som ikke levere lenger i tillegg kom onkel robin og kent men det var koselig synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å pusekompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🦋🌸🌠😃♥️

  2. Mine to favoritt reality-program er Sophie Elises Verden og Bloggerne😍 Håper du har en fin romjul, Sophie – jeg gleder meg skikkelig til sesong 3 av serien din!!🤩❤️

  3. Hei!
   Jeg må bare spørre igjen.. Da du var på en miniferie på The Thief rett etter LA turen, så hadde du en “slouchy”(?) veske i snappen din i en sofa. Den var såååå fin og jeg lurer bare på hvor jeg kan få tak i den?

   Godt nyttår! ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg