min helt egen kolleksjon hos Skappel

Reklame | egen kolleksjon

Skappel x Sophie Elise slippes 17. september. Om du vil ha tilgang til kolleksjonen litt før alle andre, kan du sjekke ut denne linken.

Alle bildene er tatt av dyktige Julianne Leikanger.

Kolleksjonen består av ni ulike plagg, og alle er oppkalt etter steder i Harstad som betyr noe for meg. Bortsett fra to gensere, den ene er oppkalt etter Mormor, og den andre er oppkalt etter meg. Kallenavnet mormor har på meg, Fie. Det er fint at også min familie har vært en nær del av denne produksjonen, og det har ført meg og min mormor så mye nærmere hverandre. Faktisk hadde vi deler av photoshooten i hennes hus. Det er så nærme man kan få det.

Dalen, oppkalt etter stedet jeg alltid lekte som barn, og stedet på bildene.

Hva med de av følgerne mine som ikke kan strikke? VI har ordnet slik at du kan bestille en ferdig strikket genser via nettsiden, da er leveringstiden litt lengre ettersom genseren blir strikket akkurat til deg. Om jeg ikke husker feil er leveringstiden cirka to uker, på maks (og blir strikket her i Norge). Dette er med andre ord ikke masseproduksjon, og hvert plagg er håndlaget og unikt. Det andre alternativet er å kjøpe et strikkesett, så lager du genseren selv eller noen du kjenner. Hvorfor ikke gi bestemor et strikkesett til jul, eller kanskje mamma? Det er en gave som betyr det lille ekstra, og ender opp med å bli en gave til deg selv også.

Besse. Oppkalt etter bestemor. Jeg er hennes eldste barnebarn og det ble derfor min oppgave å finne et kallenavn til henne. Jeg klarte ikke å si beste, så Besse ble det. Bilet er tatt hjemme hos henne, på det såkalte “røykerommet” som jeg og kusinen min lekte mye på som barn. Vi pleide å leke at vi røykte, haha. Så klart ikke med røyk eller noe, vi bare lagde håndbevegelsen og følte oss veldig voksne.

PS! Genserne kommer i flere ulike fargekombinasjoner, flere enn jeg viser opp i innlegget her. Det kommer med andre ord til å være noe for enhver smak! Flere av vennene mine skal få en genser hver, og alle har valgt ut ulike favoritter. Det er så gøy!

Fie, oppkalt etter meg. På trappen til mormor.

Vil du møte meg? Den 17. september, dagen kolleksjonen lanseres, kommer jeg til å være i Skappel sin butikk fra 16:30 og til stengetid 18:00. Da får du god tid med meg, vi kan prate, bli bedre kjent, du kan få se på genserne, kjenne på garnet, og kjøpe om du vil. Det er så klart ikke noe kjøpspress, og alle som kommer innom bare for å si hei blir hjertelig godt tatt imot. Adressen er Nils Juels Gate 39A, og Dorthe kommer også til å være der.

Gullhaug, oppkalt etter stedet pappa vokste opp, og der mine andre besteforeldre bor nå.

Nona. Denne har der sett før – og spurt meg masse om! En stor favoritt hos meg, jeg elsker at armene er “puff”.

Genserne kommer i størrelsene small, medium og large. Noen av plaggene er oversized, så om du er en XL eller XXL er det absolutt ikke noe problem.

Kasfjord. Genseren er oppkalt etter stedet jeg vokste opp, stedet mormor og morfar bor nå, stedet mamma vokste opp. Alle barndomsminnene mine, er herfra. Det føles så fint å kalle en genser for Kasfjord, at det lille stedet plutselig skal bli noe nasjonalt, på et vis. Det er også min favoritt fra kolleksjonen.

Genserne er designet med følgerne mine i bakhodet. Hva slags gensere spør dere meg alltid om? Hva slags plagg vil dere kjøpe, og bruke for alltid? Hvilket garn er mest behagelig? Alt dette er tatt i betraktning. Det er genseren du alltid går til når du ikke har noe å ha på deg. Det er genseren du har med deg på hytta, på jentekveld, i sofakroken, når du skal i møte eller fryser litt ekstra på skolen. Alt. Skappel-genseren som jeg fikk for flere år siden er mitt mest verdifulle plagg. Siden jeg fikk plaggene fra kolleksjonen har de blitt tatt i bruk, hver eneste dag. Jeg føler folk nesten forbinder meg med de litt store strikka genserne nå!

Nupen. Oppkalt etter stedet hvor solen alltid skinner på sommeren, utallige roadtrips har blitt lagt dit med venninner. Elsker denne genseren, og tror den kommer til å bli en favoritt hos dere også.

Dette prosjektet står veldig nære hjertet mitt. Å bli tatt inn i en familiebedrift som virkelig brenner for dette er en stor ære, og jeg har blitt glad i den fine gjengen som virkelig har vist meg enormt mye tillit. Skappel er en fin bedrift med gode verdier og jeg er stolt av å være en del av det.

Vika. Denne har dere også sett masse til! Helt nydelig cardigan.

Jeg har også selv reist til fabrikken i Italia, og selv om det er ull kommer det fra etiske forhold. Jeg har sett produktet fra start til slutt, og vært med i alle “ledd” ved å velge ut garnet, fargene, form og mønster. Når du bestiller kommer det ingenting plast med på kjøpet i forpakningen. Målet mitt har vært å lage gensere du kan bruke i alle de år, som du aldri vil kaste og som får en ekstra verdi. En genser som er laget kun til deg, får virkelig en ekstra stor plass i hjertet. Det er noe helt spesielt ved å få høre “herregud, så fin genser” for å kunne svare at den er helt egen, strikket til deg, eller strikket av deg.

Nå gleder jeg meg til å høre hva dere synes! Er det en genser du liker ekstra godt? Har du noen spørsmål til meg er det bare å fyre løs! 

Som sagt, husk å melde deg på nyhetsbrevet HER 💕

141 kommentarer

Siste innlegg