min helg

Jeg sjekket inn på hotell i går, The Thief, litt spontant. Det ble litt enklere sånn ettersom jeg hadde et par ærend og ikke kan kjøre bil (jeg får ikke lov før om to uker til), men i tillegg er det jo enormt koselig å ha en liten “staycation”. Når man booker seg inn på hotell i sin egen by, har man nesten mer ferie enn når man reiser bort. Kasper var ikke vanskelig å be heller så da pakket vi en lett veske hver og koste oss med roomservice og etterhvert, nesten en hel sesong av The Office. Hvorfor har vi ikke sett den serien før? Det er akkurat min humor.  Jeg betalte for oppholdet selv i tilfelle noen skal spørre hvorfor innlegget ikke er merket som reklame (jeg kjenner mitt eget kommentarfelt etter alle disse årene).

Nå etter vi kom hjem har jeg sett på Real Housewives of Beverly Hills, lest litt og kost meg med peisen som spraker i bakgrunnen. Jeg er så glad vi beholdt peisen da vi pusset opp.

I går kveld fikk jeg en SMS fra en avis som sa de skulle skrive en sak med kritikk som hadde kommet mot meg, og med en gang går hodet mitt til de verste stedene og jeg så for meg å tilbringe bursdagen min om et par dager med klump i magen og angst. Det er så rart hvordan man kan sitte på et hotellrom med den man elsker mest å føle seg så trygg, for å så føle at veggene raser rundt deg og at verden er truende. Som om ingenting er privat lengre og man ikke sitter alene, men blottlagt. Heldigvis gikk det fint etter jeg hadde fått snakket med pappa, men hjertet fikk en stuck og jeg måtte felle noen tårer. Men sånt har jeg vært igjennom før. Og man blir dessverre vandt.

I morgen skal jeg til psykolog igjen, jeg har begynt å gå til en ny som jeg fikk tips om av en følger og vi har time annenhver uke. Han er fantastisk og jeg er inne på et skikkelig bra spor, herregud så herlig å få en psykolog man passer sammen med. Og i januar skal jeg på silent retreat, tenk det.

Nå blir det mat (veganske bao buns) og ostepop som jeg har hatt insane craving på siden i går.

97 kommentarer
  1. Unnskyld meg, men hva ER det du driver med? Synes det var så bra at du var ærlig om operasjonen og mørkesidene, men ærlig har du vel ikke akkurat vært. Du har fremstilt det som om du skulle fjerne implantatene og sette inn noen mindre fordi det ikke ville være fysisk mulig å trene den opp igjen.. Men rumpa er like stor og i tillegg har du gjort hoftene større. Hva du velger å gjøre med egen kropp er helt opp til deg, men når du først velger å være «ærlig» er det utrolig misvisende å si at det eneste du har gjort er å sette inn mindre implantater i rumpa. Tror du folk er blinde? Du viser jo gledelig frem de nye hoftene (og rumpa som er like stor som før) på Instagram og Snapchat, men later som om ingenting er endret på? Sykt skuffet.. Skjønner at du valgte å ikke gå tilbake til en helt naturlig rumpe, men når du velger å fikse på hoftene i tillegg tror jeg aldri det var planen din uansett, uavhengig av hva kirurgen sa. Må faktisk si meg enig i at du er Norges farligste forbilde og at det virkelig har gått for langt nå.

   1. Må få si meg enig her altså. Er så sykt skuffa.. vet du har uttalt deg flere ganger om at du ønsker å gå tilbake til et mer utseende, men hoftene dine ser IKKE naturlige ut. Utseendet ditt nå gir jo enda verre ideal enn før. Og som nevnt, rompa ser jo likens ut..

    1. Det kan hende du ser på dine lesere som dumme og naive, og ikke kan bedre, men vi vet alle at du fikser på utseende ditt fordi du ikke er fornøyd med det selv, og fordi du har så dårlig selvtillit at det er det er den eneste måten å få det bedre på (tror du), men helt ærlig er det ikke en løsning. Du går til psykolog men jeg lurer virkelig på hva psykologene dine driver med som ikke har klart å hjelpe deg. Du fikser og fikser, og bruker masse unnskyldninger for å minimere kritikken du får, spesielt etter Kristin Gjelsvik sin kritikk mot deg som hun la ut på Youtube, men vi vet at du gjør dette fordi du må bare. Du kan ikke se på dine komplekser (som helt ærlig jeg ikke kan se du har), som helt normalt. Vi er født sånn, enten med stor nese, små pupper, liten rumpe osv… lær deg heller og sette pris på det mer og godta deg selv for den du er og ikke den du vil være. Du fremstår på en veldig usunn måte, og dessverre hemmer det veldig mye hva du egentlig sier du brenner for som miljøet og dyrevelferden.

     Her ser vi igjen et klassisk innlegg av deg som vi har sett flere ganger. Du poster noe drøyt på bloggen, får masse kritikk, journalistene skriker etter å få et intervju med deg, du blir deppa, snakker med faren din, gråter litt og syns veldig synd på deg selv. Du går inn i en offerrolle som er en slags beskyttelse for deg, får masse trøst til stormen er over. Og på´n igjen. Det gir seg aldri.

     Kan du ikke se vår side av saken? Hvordan vi ser på dette? Jeg syns du kan bli flinkere til å se det fra våres perspektiv og prøve å forstå hvorfor du får så masse kritikk.

     1. Må dessverre si meg enig med de andre her, selv om jeg trofast har sett opp til deg i alle år. Hva i alle dager er det du holder på med?

      1. Så sinnsykt enig!!
       Her er alt som kommer ut bare løgn og svada.. Og håper vikelig folk går inn og stemmer på hun som gullbarbie 2020!
       På tide at denne influenseren “dør litt ut”, finnes så mange gode influensere/forbilder der ute…!

      2. Må si meg sykt enig i de ovenfor her! Følgerne dine er ikke blinde Sophie, ei heller dumme. Om du har lyst til å fikse på kroppen får være din beslutning, men vær nå ærlig med følgerne dine!

   2. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg Katrine.

    Hjelper ikke å legge ut bilder av bøkene hun leser, dyre velferd eller miljø. For det er VELDIG tydelig hun ikke kan noe om dette med denne livsstilen og uttalelsene.
    Trodde hun hadde vokst, blitt midte overfladisk og lært litt av andre om livet. Men hun fremstår dummere nå, enn noen gang. Og det er så synd.
    Mange har hatt et så forferdelig liv, og jeg forstår du også opplever pes og hes, men du er også en influenser. Du får penger du, for å faktisk bli mobbet. Du har familie, og et relativt godt luxsus liv du abselutt ikke fortjener, du kan reise, du har helse, du har mat på bordet hver eneste dag. Og likevel blir det klaging.
    Jeg vil også oppfordre andre som mener dette som (meg selv inkludert) ikke har lagt igjen kommentar før. Hun må stoppes og utdanne seg før hun fortsetter med blogging.

   3. Enig! Får vondt av min datter som snart skal ut i sosiale mediers verden bare for å innse at hun ikke er bra nok som hun er.

    1. Samme her. Derfor jeg begynte å følge med på denne bloggen. Og jeg er livredd for datteren min etter å ha fulgt SE og noen andre en stund. Men heldigvis ser det ut til å komme en motkultur! Og denne type jenter blir avslørt. Jeg skjønner at bloggen gir penger i kassa, men det er særdeles kynisk, og en måte å tjene penger på som nesten kan sammenlignes med grov utnytting av de unge og usikre. Det burde bli slått hardt ned på, et strengere lovverk må på plass. Jeg må også legge til at jeg synes synd på SE. 3-4 store inngrep årlig på denne unge jenta. Ser ut som en overoperert 50-åring allerede. Måtte hun finne ro i seg selv før kroppen gir opp. Det hjelper nok lite med yoga og «siling retreat». Her må foreldre og kjære rundt gripe inn, hjelpe henne til å forstå at dette har gått så altfor altfor langt.

   4. Helt enig med deg. Jeg tenker nå at vi som lesere kan reagere og protestere ved å boikotte blogg, og de varene hun selger med sitt plastikkutseende? At hun i praksis tjener penger på kroppspress, og påvirker unge følgere til å ta dårlige valg er bare trist og farlig.
    Jeg ser at stadig flere nå avslører hennes nærmest manipulerende væremåte ved å bruke tårer og terapi i etterkant av egenreklamen av nye implantater i rumpa, pluss en hoftejobb også? Det slutter aldri? Husker noen i det hele tatt hvordan hun EGENTLIG ser ut? Det er totalt feil å si at dette er å være et forbilde!?

    Hun har makt, men det har vi også. Den makten kan vi bruke ved å boikotte produktene hennes så lenge hun promoterer farlig kroppspress til lett påvirkelige unge lesere. Hvem blir med på det?

    1. Jeg er med 👍🏽
     Og som du sier, hun er totalt ugjenkjennelig fra bilder tatt for 7-8 år siden. Såå mye forandrer man seg ikke fra naturens side…

    2. Håper samarbeidspartnerne leser innleggene, og innser at de bør trekke seg. SE som merkevare en skadelig, utdatert og negativt.

  2. Stilig å flotte bilder det er kjempe Leit å høre at det er sånn håper alt blir toppers i igjen høres kjempekoselig ut å være på hotelle håper dere koser dere masse å nyter det ønsker deg å Kasper alt godt å en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️🦋🌌🌠

  3. Alltid hatt sansen for deg, men nå orker jeg ikke mer. Hva du velger å gjøre med kroppen din er helt og holdent opp til deg selv, men vær i det minste ærlig om det.

  4. Å ta offerrolle nå blir feil, så dumme er ikke de som er innom og leser. Det er du selv som forteller og dokumenterer alt, så du kan ikke skylde andre enn deg selv for den kritikken som kommer din vei nå.

   Forbilde er du ikke, ikke i mine øyne.

   1. Jenny, ekstra dumt blir det jo når hun skriver «Er ingenting privat lengre..?»
    Hvem er skyld i det, mon tro 🤔🤔
    Hun bretter jo ut ALT!! Så kommer plutselig klumpen i magen og hun må gråte en skvett. Hørt dette før??? Medlidenhet herfra får hun ikke.
    Og hun som ikke lever et glamorøst liv, booker hotellrom på Oslos dyreste hotell for å se film – midt i julestria hvor de fleste har problemer med å få endene til å møtes… Tenk om de pengene hadde blitt lagt f eks i Frelsesarmeens julegryte. DE bryr seg om alle andre uten fokus på meg meg meg.
    Forbilde er hun definitivt ikke!!!!

  5. Jeg er så skuffet, så utrolig skuffet. Etter å ha lest på din blogg, andres, enbloggomtoppbloggere osv og ser hva du holder på med i forhold til å anskaffe deg en ny hund. Etter alle dyrene du har skaffet deg tidligere og plassert hos dine foreldre, så tenker du å gjøre det samme en gang til? Hjertet mitt blør for de stakkars dyrene du «ikke har tid til likevel». Og i tillegg vil du ha hunder med alvorlige helseutfordringer fordi du synes de er søte? Har alt du har stått for bare vært en bløff? For PR? Jeg blir så skuffet. En offentlig person som deg, bare gir blaffen i den såkalte dyrevelferden du liksom brenner for. For NEI, du kan ikke bry deg ihjel om dyr og dyrevelferd BARE når det passer deg. Det er ikke slik det fungerer. Og jeg som trodde på deg PG respekterte deg for akkurat det… Skuffet.

  6. Nå trenger du virkelig hjelp. Ja du må dessverre bruke bursdagen din slik, med vond følelse, dette har du skyld i selv. Nå er det nok løgner, du undervurderer følgerne dine og det er kynisk.

  7. «Operere til en mindre rumpe som passer min petite kropp bedre» -my ass! De hoftene du har fått lagt inn ITILLEGG til ny rumpe er jo bredere enn skuldrene dine, kvinne! Jeez

  8. Det gledes hvis pressen endelig setter fokus på hykleriet ditt som så mange barn/ungdommer går rett på!!!

  9. Jeg får være litt posetiv jeg da, når ingen andre klarer det. 🤦‍♀️🙈 Syns du ser fantastisk ut SE 👍 og rompa di er ikke større enn det den var. Folk må skaffe seg briller tror jeg. Hvorfor kan ikke folk bare ro ned dritt praten som dem spyr ut av seg? Jeg fatter ikke hvordan enkelte kan spy ut så mye djevelprat 🙄🤪 Og nei jeg er ikke en som tilber SE, men har blitt lært opp til at: har jeg ikke noe pent og di, så hold kjeft!! Syns du har vært ærlig på det meste jeg, For følgerene dine behøver ikke å vite alt om deg. Mener jeg. Tanken på hvor mye dritt dem slenger til deg og om deg. Skjønner at du tjener penger på dette, men du har nå tredd inn i voksen livet. Slutt med blogging, gjør det du kan best. Skriv flere bøker, fortsett videre med strikkekollektsjon, og få mer skjønnhetspleie/produkter ut på markedet! Du er så jævlig mye mer enn en blogger SE 👌👍 og du får det bedre med deg selv både utenpå og innvendig.
   🎅🤶🎄 Ønsker deg en riktig god jul og et godt nyttår 🎅🤶🎄

  10. Jeg vet ikke om kritikken går på at du har operert bryster, nesa og rumpa på kort tid, etter du sa det var slutt på operasjoner. Eller om de har sett bilder av de nye gedigne hoftene dine. Uansett er alt dette selvpåført og selvdokumentert. Trist du i en alder av 25 ikke har kommet lenger enn som 18 åring.

  11. Kritikken mot deg er noe så inni granskauen VELFORTJENT!!! Du ber folk handle mer, reise mer, selger produkter selv på H&M , en av verdens mest uetiske kjeder mens du kaller DITT produkt etisk. Du slo deg fullstendig ned i offerrollen etter debatten tidligere men ingen ting forandret seg. Det ble vel heller 20 nye operasjoner som du markerer som “medisinske” – men fortsatt er alle kosmetiske .. seriøst sophie Elise, dra hodet ut av din egen ræv og kyss meg midt i rasshølet med oppgulpet ditt. Gleder meg til en ny og latterlig runde med “stakkars meg, det var medisinsk, jeg er bare hoven har ikke fyllt inn mer” lol.

  12. Jeg tror dessverre at de siste bildene du har lagt ut av det nye hoftepartiet/rumpa bare beviser at Kristin Gjelsvik hadde helt rett. Dette er helt sykt, hvor mange operasjoner har du gjennomført i år? Jeg trodde faktisk på deg når du sa at du ønsket å redusere størrelsen på baken og rette opp det som ble feil, men at du da fyller på i hoftene?! Nå er jeg skuffet over deg. Jeg håper noen rundt deg får deg til å se fornuft.

   1. Dessverre må jeg si meg enig her. Det absolutt dummeste hun kunne gjøre var å vri på sannheten, og det er akkurat det hun har gjort. Det merkelige er jo at hun avslører seg selv. Det er ikke snikbilder som har avslørt at hun har gjort noe med hoftene, det er henne selv på hennes egen Instagram. Jeg nekter å tro at hun er så dum, og at dette ikke er gjort med en slags baktanke. Hun må ha ønsket å skape denne stormen, og da får hun det jo akkurat som hun vil. Men fy faen da fyker all respekt ut av vinduet.

  13. «Som om ingenting er privat lengre»…
   Hvem trooor du er skyld i det?????
   Herfra får du ingen medlidenhet, du kan gråte i dagesvis for min del, det fortjener du etter å føre alle bak lyset!!! Medisinsk operasjon, in my ass ☹️

  14. Det er naturlig og sunt for menn å ønske seg en sunn og velskapt partner. Slik øker de sjansen for selv å få sunne, velskapte barn.

   MEN: Det gjelder IKKE for en partner som bruker plast og nervegift for å få ønsket utseende. Silikonpupper og silikonrumpe arves ikke av neste generasjon. En mann som får seg en silikondame som partner øker ikke sjansen for å få velskapte barn, han øker sjansen for å bli sittende med store regninger for kosmetiske operasjoner.

   Hvis noen allerede i sin flotteste er avhengig av dyre operasjoner, hvor ille vil hun bli når hun blir eldre?

   En dame som er så misfornøyd med seg selv, er det et godt utgangspunkt for et godt forhold? Vil hun bli fornøyd med en partner?

   For de som har lyst til å framstå som mer attraktive: Gjør en innsats for en veldedig organisasjon, eller lær deg noen vitser, eller bytt ut Grandiosa’en med litt god hjemmelaget mat neste gang du inviterer noen venner, eller lær deg tre trylletricks, eller gjør noe annet som viser at du har noe å tilby i stedet for å bare være vanskelig, krevende og dyr i drift.

  15. Så kult å være turist i sin egen by, i stedetfor å reise til en annen by 👍🏼 Tydeligvis ikke alle som forstår at det er veldig miljøvennlig!

   På story hadde du på deg en glitrende liten kjole, hvor er den fra? Link/navn? ❤️

  16. Dette begynner bare å bli så ufattelig trist. Du skryter av at du er så «ærlig» angående operasjonene og fronter at «NÅ forsvinner rumpa» også anskaffer du deg en tilnærmet like stor rumpe med helt nye hofter. Du burde på ingen måte være et forbilde for unge jenter, men nå er det en gang sånn at du er en toppblogger og dermed automatisk vil påvirke unge lesere. Huff, unge mennesker i dag burde vokse opp med forbilder som forteller dem at de er bra nok som de er!! Ikke at man kan og bør fikse på utseendet sitt og at kosmetisk kirurgi er en god løsning.

  17. Din HYKLER Sofie Elise, godt å se at flere folk får øynene opp for hvor sinnsykt falsk du er. Og faren din er en patetisk mann som prøver å forsvare deg og de dumme valgene dine når du ikke tørr å svare selv. Bortskjemte drittunge! Så håper du får en jævlig bursdag, du er ene og alene skyld i at så mange unge jenter har komplekser at du fortjener aldri å ha det bra igjen! Og btw så ser du ut som ei bowlingkjegle nå, ei jævla pære. Stygge, narsisstiske, egoistiske menneske!

  18. Det er aldri gøy å kjenne på følelser som angst og utrygghet. Det unner jeg ingen. Dessverre er kritikken som rettes mot deg nå helt riktig. Du har endret/(tatovert)på hårfeste, kjeve, lepper, nese, pupper, tatt fett fra magen, endret rumpe, hofter, underlivet og kanskje enda mer? Personlig kjenner jeg ingen som har tart en eneste kosmetisk operasjon. Ja, noen har stor eller skjev nese. Noen har utstående ører. Noen har hårfeste som er så høyt at det ser ut som at det begynner midt på hodet. Og hva så? Kan vi ikke prøve å gi folk litt selvtillit på at det er greit å være som dem er? Og ikke normalisere det å endre på sitt eget utseende i en så ung og sårbar alder. Ditt enorme og usunne utseendefokus kombinert med din miljøfiendtlige livsstil og også nå støtte av dårlig dyrevelferd (ved å vurdere raser som avles til dårlig helse), så er kritikken mot deg helt nødvendig.

  19. Nå burde du faktisk bare legge ned bloggen for å spare alle unge sjeler der ute som ser opp til deg. Du har synket så lavt og er totalt blind på deg selv og eget utseende.
   Tenk å være så egoistisk, her har du alt – en bra helse og du lever i luksus. Så velger du feil gang på gang på gang, OG er uærlig om det. Håper karma kommer og tar deg.
   PS: Det så fullstendig latterlig ut med så store hofter til en så liten kropp

  20. Du e så wannabe Kylie Jenner. Jeg cringer så mye innvendig😫 Årets gullbarbie hvert år, dobbeltmoral som ikke ligner grisen og pris for Norges mest psykisk syke kvinnemenneske. Du er blitt en fare for deg selv og samfunnet. Kan ikke være mulig å ha et så forvrengt syn på seg selv at alt må opereres? Du e syk.

   1. Merker det selv, det er så pinlig å se på hvordan Sophie Elise gjør om på stemmen sin for å høres ut som Kylie, prøver å kopiere hennes kroppsbevegelser og mykporno-instagramsnutter. Jeg håper virkelig at denne bloggen legges ned snart, ettersom det virker som om SE gir en lang F i hvilke komplekser hun sprer rundt seg.

  21. Når du skrev du hadde satt datoen for når bloggen skal legges ned, så ble jeg oppriktig trist. Jeg har fulgt deg lenge, fra du var en liten usikker jente som levde av å provosere og bli ledd av, til du vokste, utviklet bedre verdier og en viss kredibilitet blant det norske folk og i media. Det er så trist å se deg rase ned alt det, å gå tilbake til være kun provoserende, kun kropp og føkka syn på verden. Nå gleder jeg meg til den dagen du legger ned bloggen, for alle de unge og usikre jentene som ikke klarer å se igjennom hykleriet ditt.

  22. Du har klikket fullstendig. Det verste er jo at faren din, som liksom skal være din mentor, er med på denne galskapen! Større rumpe, svære hofter som ser helt utrolig stygt ut på deg. Har det rablet helt for hele familien Isachsen? Hva faen er det for noe sinnsyke greier det her? Kroppen din er vannskapt. Mer er det ikke å si.

   Ps, også leie seg inn på det DYRESTE hotellet i Oslo for å se på serier? Du er klinkokkos. KLIN KOKKOS!

  23. Jeg vil påstå jeg er et kompetent og voksent nok menneske til å vite hva jeg skal la meg påvirke av og ikke, men nå er det faen meg nok. Du må som «norges største mediakvinne» kunne stå i det du gjør uten å bruke løgnaktige unnskyldninger, og innse at det du skriver er misvisende og direkte farlig. Ubevisst har jeg, etter å lest bloggen din, etablert kroppskomplekser jeg for et lite år tilbake ikke visste fantes. Lange kjønnslepper, hip dips, ingen hår bak ørene og rart hårfeste??? Takk for at du sprer skam og dårlig selvtillit over på oss alle.

  24. Håper du får en samvittighet og litt selvinnsikt til bursdagen i år, det er det eneste du trenger din jævla hykleriske drittunge. Ønsker deg en rævva bursdag og et crappy nytt år med maaange flere operasjoner!

  25. Helt ærlig, du fortjener å sitte med en klump i magen og angst som du sier på din egen bursdag. Faktisk hele julen. Dette har du lagt opp til selv!
   Du burde skamme deg!
   Drittlei av at du tror du kan si og gjøre som du vil uten at det skal få konsekvenser. Og det at du nevner at bursdagen din er om noen dager er kun et forsøk på sympati og for at folk skal la det ligge. Kvalmt

   1. Fy søren for et slemt menneske du er. Skammelig. Hvem ønsker et annet menneske en forferdelig bursdag og jul pga. en ….. operasjon??????

  26. jeg har lest bloggen din i mange år og har heiet på deg. Synet mitt på deg er nå endret. Du ER virkelig Norges farligste forbilde. Jeg fikk for kort tid siden en datter og jeg må si at jeg er veldig glad for at hun ikke blir å vokse opp med deg som et mulig forbilde. Hva lærte du dine yngre lesere med disse bloggposten om din nye operasjon? At de heller må betale dyrt og reise til LA? Få det utført hos de mest anerkjente kirurgene? Så står du og viser deg frem på snapchat og Instagram med en tydelig operert kropp som nå er enda mer forandret! Jeg er SJOKKERT! du virker til å ha en flott familie i ryggen og at ikke de en gang hjelper deg så du kan bli «frisk» er for meg helt uforståelig. Din fra, som fremstår som meget klok, tar deg i forsvar? Jeg håper du får hjelp og er glad du har funnet en psykolog som du føler fungerer. Jeg ønsker deg virkelig alt vel, men nå måtte jeg bare si ifra! Jeg skulle ønske du forsto hvor skadelig dette er.

  27. Jeg er 19 år og kroppsidealet du setter for min generasjon gjør meg kvalm. Håper ikke denne stormen legger seg, for dette er ikke greier. Bloggen må du derimot gjerne legge ned, du skader oss

  28. Hei Sophie

   Du kjenner ikke meg, men jeg kjenner deg. Noe jeg har gjort siden du starta å blogge, helt siden webcamerabilder var det vi kunne se på bloggen. Du er et og et halvt år yngre enn meg, men jeg har alikevel siden da alltid sett opp til deg. Ikke bare har du vært mitt forbilde, men jeg har også forsvart deg i diskusjoner med andre mennesker som om du skulle vært min beste venn.

   Jeg har følt med deg, grått med deg, ledd med deg og ikke minst beskyttet deg i så mange år, uten at du aner hvem jeg er.

   Når du publiserte at bloggen skulle legges ned, gråt jeg og følte at venninna mi gjennom så mange år ble borte. Hun skulle bare forsvinne.

   Nå, synes jeg det er så på tide. Jeg er så sinnsykt skuffet over deg nå. Det her er å gå så langt over streken. Og oppå det hele så lyver du til oss? Dine sjulte venner og beskyttere, følgerne dine. Har ingen lært deg at ærlighet varer lengst?

   Synet mitt på deg begynte å slite da du i podkasten hele tiden var frekk, overfladisk og avbrytende ovenfor Fetisha. Nå, nå har jeg fått så nok.

   Jeg er så skuffa og så lei meg. Hvordan kunne du. Når jeg leste at det var medesinsk, lot jeg det gå. Nå, når idiotien din vises på denne måten, synes jeg du fortjener all dritt du måtte få for det her, så du kanskje lærer. Jeg unner deg ikke noe lengre, du har lurt oss i alle år. Du har ødelagt for deg selv, og ikke minst mistet så mange venninner på veien.

   Takk for alle de gangene du har trøsta meg, ledd meg med og følt med meg. Og takk for at du nå forsvinner fra bloggnorge, sånn at barna mine slipper å gå i samme naive felle som jeg hag har gjort.

  29. Slutt og kommenter at hoftene hennes «ikke ser ut» osv osv osv. Slutt og kommenter kroppen til andre personer – uavhengig om den er operert eller ikke. Hva faen feiler det folk i kommentarfeltet her!!! MOBBING

    1. Ja, selvfølgelig har jeg sett hoftene hennes, og jeg har ingen behov for å fortelle Sophie Elise hva jeg synes om hoftene. DAGLIG ser jeg mennesker som jeg ikke synes er spesielt fine av forskjellige grunner, men jeg sier det da vel ikke til dem!! Det kalles FOLKESKIKK, noe 98% av kommentarfeltet her burde få seg. Det her er seriøst mobbing på høyeste nivå. Blir helt kvalm av kommentarene.

   1. enig i at man kan holde seg saklig. men hva syntes du om kompleksene hun sprer rundt seg ved å fremme plastisk kirurgi og andre mindre inngrep slik hun gjør? Jeg er selv voksen nok til å ikke la meg påvirke, men jeg blir oppriktig lei meg og redd på de yngres vegne. Man gjør det ikke mer OK ved å innta en slags offer-rolle og unnskylde den nye operasjonen med at hun hadde farlige implantater. Bare fordi den operasjonen ikke var god nok, rettferdiggjør ikke det at hun tar en ny. Jeg tror oppriktig at resultatet av operasjon nr 1 ikke lenger var slik hun ønsket å se ut, derfor tok hun operasjon nr 2. og i prosessen fant hun ut at hun hadde potensielt farlige implantater. vinn-vinn for Sophie! dette kunne hun da bruke som en slags unnskyldning. Jeg for min del skriver til SE fordi jeg har et lite håp om at hun kanskje tar til seg noe av dette, og innser hvilken skade hun gjør ved å være så synlig i media og prate om alle sine inngrep og komplekser. HUN MÅ STOPPES!

   2. Dette er ikke mobbing, dette er meninger mange har etter løyn, dumskap og tragiske utsagn fra denne personen. Folk som har begynt å følge henne og blitt sjokkert. Hun prøver så hardt å være noe hun ikke er, snakker om ting hun ikke kan og dette gjør henne “dum”. Altså miljøvennlig? Hvor finner du det i henne? Dyrevennlig? Hvor? For hun ikke spiser kjøtt? Mye hun har å lære. Og som influenser burde hun få denne kritikken for hun vet jo ikke hvor dum hun er
    Hun hører vell på de vennene hennes, om hun har noen, men de er ikke venner etter min mening. Hadde sophie vært min venn, og ikke sluttet og rakke ned på seg selv (og andre) hadde ikke hun vært min venn, de er venn med henne for en ting. Hun er “kjent”. Og det er jeg sikker på. Jeg vil vi alle skal for første gang kjempe for at hun skal forsvinne fra norske medier. Stakkers unge mennesker idag. 57år

    1. Det er mobbing å kalle henne for stygg, ekkel, Norges dårligste forbilde osv. Hun gjør da vel AKKURAT som hun selv vil. Hun er et voksent menneske. Er Sophie grunnen til at ”mange barn i dag har komplekser”???? NEI!!! Jeg hadde selv komplekser da jeg var barn, og da hadde ikke Sophie blogg, instagram og snapchat. Hvem skal jeg skylde på for mine komplekser? Og hva gjør du selv for miljøet??? Kjører du el-bil, betaler flykvoter, spiser så og si vegansk, bruker stemmen for miljø og dyrevelferd???? NEI mest sannsynlig ikke. Hvem faen er du til å rakke ned på henne. Se deg selv i speilet.

  30. Jeg håper du legger ut masse bilder av den nye rompa og hoftene. Delvis for at folk endelig skal se hvilken verden av løgner du lever i. (Du kan seriøst ikke tro at noen tror på deg lenger? ) Og videre stil skrekk og advarsel for andre som vurderer å operere rumpa og hoftene -for det du har gjort nå må opplagt skremme folk mer enn å påvirke folk til å gjøre det samme.. Det er greit at du vil være sexy med stor rumpe og ballongpupper og store pornolepper -men IKKE JUG om at operasjonene er nødvendige av medisinske årsaker. Ærlig talt!!
   Og kirurgen i USA -seriøst -er han den beste?? Klarte han ikke å se at du ble pæreformet med så enorme hofter?

   Du er virkelig et veldig farlig forbilde. Ta ut brystimplantater for å bli mer naturlig? Og vipps så var nye implantater på plass. Hvor mange ganger er nesa operert og korrigert? Hvor mange runder med botox, fillers og div skjønnhetsbehandlinger har du tatt? Hvor mange ganger har du satt på extension fra kvinner som er så fattige at de må klippe av seg alt håret for å få mat til familien? tatovering pga høyt hårfeste, hakeimplantat, opr på underlivet etc etc..
   Hva blir det neste? Å få øynene mer samlet så det ikke er så stort mellomrom mellom øynene? Mindre ører? Fettsuging av knær? Altså -dette har gått så til de grader for langt.

   Flott at du snart skal slutte å blogge. Men hjelper lite hvis du skal tute på videre på insta, YT og div tv serier på TV 2 og skrive flere bøker. Det du virkelig trenger er hjelp. Hjelp til å takle det nedkjørte psyken som stadig finner nye feil hos deg selv. Dette kan jo bare ikke fortsette..!!??

  31. Omg!!!! De hoftene der var LATTERLIG proporsjonert til din kropp!!!! Hva da beste kirurg???!! Var det ikke det du sa om tyrkia klinikken også engang i tiden??? Den beste kirurgen hadde aldri i sitt liv gjort dette mot NOEN!!!!! Husk at vi ser deg forfra og bak fra på ekte. Og ikke stående sidelengs med ett bein forran det andre i fucka positur. Har du virkelig tatt deg en titt i speilet rett forfra??? Du ser ut som en pære!!!!!

  32. Wow. Så utrolig stygge dere alle skal være mot henne. Jeg får helt hakeslepp av å lese disse kommentarene. Hold dere saklige eller la være å kommentere. Å ønske noen en jævlig jul løser da virkelig ingen problemer. Bare fordi én skriver noe stygt så trenger ikke alle slenge seg på og skrive styggere ting. Voks opp, slemme mennesker.

  33. Nå har det jo klikka for deg… får faktisk vondt…

   Sophie du må prate med noen om ditt forvridde syn på kropp. Syntes helt ærlig hoftene ser værre ut nå enn hva dem var og du kommer aldri til å bli fornøyd.

   Stopp før du blir helt ødelagt !
   Ikke prøv å manipuler oss lesere til at du skal gå for det naturlige også legger du inne nye hofter …

  34. Syns du var kjempe fin jeg 🙂 vi har ikke sett så mye annet enn en video av deg så folk burde ikke ha så mye å si egentlig 🙂

  35. Føler at Kristin Gjeldsvik er blitt Sophie Elise-kommentator. Hvorfor i alle dager skal hun uttale seg om din siste operasjon og hvordan du har valgt å omtale den. Skjønner at hun er skeptisk, men kan ikke skjønne hvorfor Dagbladet i det hele tatt ber henne om en uttalelse. Selv, som fast leser, må jeg være ærlig å si at jeg er litt skuffet over å se at du åpenbart har operert deg til større hofter. Så det handlet altså ikke bare om å erstatte de farlige implantatene med noen som er ment for rumpa. Det handlet om det estetiske. Du går åpenbart etter Kylie-looken. Så at det blir en storm overrasker meg ikke.

  36. Det er synd hvis den godt argumenterte kritikken skal drukne i «hat-meldinger». For dette handler ikke om å «hate» noen. Dette handler om kritikk av bedriften Sophie Elise AS, som har gitt unge jenter over hele landet, tonnevis med kroppskomplekser og FORTSETTER å gjøre det hver eneste dag. Jeg hadde aldri hørt om hip-dips en gang, før du skrev om det. Jeg hadde aldri tenkt på at hårfeste mitt kanskje var litt høyere enn normalt, eller at rumpe går mer «nedover» enn «utover». Du ødelegger selvbildet til så mange unge jenter, i tillegg til at du er Norges mest miljøfiendtlige blogger. Vet at du selv ikke forstår at du er en miljøversting, men bare se hvor mange timer du har brukt på å fly bare i år. Du vet det finnes tog og båt? Også skal du i tillegg blir ENDA verre til neste år, når du skal pendle Oslo-Tromsø? Der er helt forferdelig, og jeg blir ordentlig redd og får vondt i magen når jeg tenker på hvordan du er med på å ødelegge naturen vår.

  37. Jeg håpet i det lengste at bildene på instagram var en slags syk spøk for å hisse opp følgerne dine. Ingen tvil om hvorfor du opererte i USA. Ingen norsk kirurg ville operert slike abnorme hofter på en bitteliten kvinne. Kirurgen i USA burde ha mistet lisensen sin når han holder på sånn 😡. Syns synd på deg og andre som havner hos slike useriøse leger 😔

  38. Jeg syns mobbing er et ord vi bør tenke på også det at vi går i tog for å gi støtte når det skjer noe, ei tid etter glemmer vi. Jeg har bare lyst å si, hva om hun må ha bandasje, støtte etter en operasjon. Jeg vil ikke mene eller synse, men å bruke tid på å spy ut kommentarer som er helt forferdelige burde folk holde seg for god for. Jeg undrer meg også over andre bloggere, hvorfor hetse din kollega? Misunnelse må være en utrolig sak som driver folk til å skrive i kommentarfelt, dere bør lese hva som står nedenfor her.

  39. Åå den nye rumpa di ble så fin! Har så lite formen og er generelt petite, så skal spare opp og når jeg blir 18 så blir det nok en L.A tur her også! <3 Ikke bry deg om haters!!

   1. Heia jei er Trudelutt, jente på 12 år. Når jei blir like gammel som sophie så skal jei reise til usa og operere inn silikonpupper, større rompe bredere hofter, fikse nesen min,tennene og øynene mine. Er så glad for at sophie viser hvordan det gjøres. Takk sophie elise, elsker deg ♥️

  40. Jeg skal ikke si at jeg er en person som er enig med det du gjør, støtter det du gjør, eller ser opp til deg. Men i kommentarfeltet i dag, er det mye unødvendig. Folk er vel stygge, noe ikke du en gang fortjener, det ser ut til at man glemmer folkeskikken når man kommenterer på nett… Ikke la det gå for hardt innpå deg! Ingen fortjener å mobbes på denne måten.

  41. Mulig at du har hatt problemer med kjemien med tidligere psykologer fordi de kanskje har gitt deg tilbakemeldinger om deg og dine issues som du ikke følte stemte helt? Alltid vanskelig når man må gå inn i se selv og ta ansvar for situasjonen man er i, en god psykolog ville klart å hjelpe deg med den besettelsen du har for å endre på utseendet ditt- uten å noen gang bli fornøyd. Jeg syns oppriktig synd på deg, du har mange gode sider som bare forsvinner i et virvar av dobbeltstandarder og handlinger som er helt motsatt av hva du har frontet. Kristin Gjelsvik var virkelig inne på noe- du er et farlig forbilde, og det livet du fronter med operasjon, høyt forbruk, mye reising osv er ikke noe jeg ønsker min unge datter skal se opp til. Hadde jeg vært din mor, ville jeg vært særdeles bekymret.

  42. Jeg liker deg, og har gjort det siden starten av din bloggkarriere. På samme måte som deg, har jeg også forandret mening på masse ulike saker opp i gjennom årene. Dette er ikke en sånn «jeg likte deg før og nå gjør jeg det ikke lenger»- kommentar. De har du fått nok av ser jeg. Og ærlig talt, er det noen som lever et liv med et mål om at man skal bli likt av alle? Jeg håper ikke det, for da vil man ende opp svært ulykkelig.
   Jeg vil bare formidle en liten tanke til deg. Om du skal være åpen om hva du fikser på kroppen, vær så snill og fortell hele sannheten. Ikke gå rundt grøten, ikke gi en «mildere» versjon av sannheten for å slippe denne stormen du nå er havnet i. Gi heller hele sannheten, fortell om de hoftene du skulle gjøre bredere, i stede for å bare fortelle en liten bit. Det gjør meg som trofast leser mer tillitsfull til deg. Jeg trenger ikke tenke at «hvis jeg spiser det hun gjør så kommer jeg se ut sånn», eller «om jeg trener som henne kommer jeg få den kroppen». Jeg er 24 nå og forstår at det ikke funker sånn uansett. Men det fins yngre følgere som tenker sånn, jeg har selv vært en av de og det er frustrerende å følge alle regler i boken å aldri komme i mål å se ut som sitt forbilde. Om du bare forteller hva du gjør så forstår også følgerne at okei, det er ikke naturlig, det er ikke normalt og det er helt okei at jeg aldri kommer se ut sånn. Klem til deg, og håper du får en fin bursdag.

  43. Det er mange såre følelser her i kommentarfeltet, såre følelser du har gitt leserne dine. Du lyver, holder tilbake deler av sannheten, manipulerer og er kynisk, og så er det liksom DU som skal være “offeret” her?! Nei, Sofie! Du er ikke offeret, og du bør holdes ansvarlig for hva du sier og hvordan du opptrer.
   Det er synd at du ikke selv svarer på kritikken du får, men lar faren din gjøre det. Du skryter av at du er en forettningskvninne, men det er bare når du får positive tilbakemeldinger. Så snart du har bæsja på leggen så skal andre svare for deg, og du gjemmer deg under dyna til det har gått over. Du fyller straks 25 år, og det er på høy tid at du faktisk svarer for deg selv. Du er ikke en naiv ung jente lengre, men en voksen kvinne. Oppfør deg som en!

  44. Dette er klassisk for en egoist. Hun vet hva hun burde gjøre, men ser på seg selv som et slags «unntak» som kan gjøre hva enn hun vil. Hun ønsker at alle andre skal leve miljøvennlig, og bry seg om dyr eks., men hun bryr seg mer om hennes egen egoisme til at hun klarer å følge sine egne råd for seg selv. Trist… Det hun trenger er å bli upopulær og bli «fattig» slik at hun ikke lenger har råd til en slik livsstil hun har den dag i dag. Kanskje hun da blir et litt bedre menneske?

  45. Lag en youtube video test ting fra Kondomeriet Tromsø Fleshlighit vagina kilitoris klyper og kilitoris vibrator women nizer

   Kjøp deg Tommy Hil fligher Bikini blå undertøy

   Hele youtube videoen se på pornhub sex scenen og drikke red bull engrey drink og Monster engrey drink Jucied Battery Rasperbery og Røyke e Siggratter Nikotin

   1. Sitter her å måper… Ikke over dette blogg innlegget. Men på over dette kommentarfeltet. I alle dager, leser flere folk er bekymret over at barna deres snart skal på sosiale medier fordi det fins dårlige forbilder i bloggverden. Men når medmennesker kan tillate seg å skrive akkurat det de vil, fordi det er Sophie Elise, og hun bør tåle det og hun har lagt opp til det osv osv, da vil jeg bare informere om at den viktigste influenseren barna deres har er dere, og at det starter med dere som foreldre og ja man vil lære barne sitt at skal elske seg selv slik de er, men man vil vel også at barna våre skal snakke og omtale folk med respekt og spare seg for stygge kommentarer. Jeg er virkelig helt rystet. Har man ikke noe fint å si kan man igrunnen bare la hver.

    Videre syns jeg du er en skjønn jente Sophie! Jeg tenker du må være så utrolig sterk som klarer prelle av deg og gå videre med hodet hevet, fang på gang! Kan ikke alltid være så lett! Jeg har sansen for seg.

    1. Jeg er enig i at folk bør holde seg saklig og droppe stygge kommentarer. Jeg måper likevel over folk som til stadighet tar henne i forsvar og kommer med «heiarop» i stormene hun står i. Syntes du virkelig det er greit hvordan hun forteller om slle sine inngrep? Syntes du hun er et godt forbilde?Ville du følt det var greit om din 13-14 år gamle datter skulle klikket seg inn her? Det er helt opp til SE om hun vil operere seg, men hun kunne gjort denne prosessen på en langt mer diskré måte. Feks kunne hun latt vær å nevne kirurgen. Tenk litt over hva du/dere støtter opp om. Hun er direkte skadelig med sin påvirkning og den makten hun har. Bytt fokus!

     1. Jeg syntes det er bedre at hun forteller om at hun har utført kosmetiske inngrep, framfor å late som utseendet hennes er naturlig.

      Jeg satser på at jeg gir min datter det hun trenger av verktøy og trygghet i seg selv til den gang hun skal ferdes på nett. Samt støtte henne på veien og følge henne opp. Personlig er jeg mer bekymret over nettroll, samt usynliggjort mobbing på nett i nære relasjoner, enn hva innflytelse influensere vil ha på mine barn.

      Jeg er av den oppfatning at alle mennesker har sine gode og dårlige sider. Hennes blir mer synlig da hun lever av å dele.

      Når det er sagt syns jeg på ingen måte det gir folk rett til å si stygge og sårende ting til andre. Mange av disse kommentarene er direkte person angrep, og det tar jeg sterk avstand fra.

  46. Greit så har hun gått over streken. Men jeg tror hun har skjønt det nå, la det bli stille til hun svarer på kritikken. Hun er et menneske hun også, sier ikke at det hun har gjort nå er riktig, men det dere som hater, slenger og truer gjør er enda mindre riktig.

   Men jeg håper du svarer for deg denne gangen, Sophie. Vi rundt som har sett opp til deg i så mange år fortjener en forklaring.

  47. Sitter her å måper… Ikke over dette blogg innlegget. Men på over dette kommentarfeltet. I alle dager, leser flere folk er bekymret over at barna deres snart skal på sosiale medier fordi det fins dårlige forbilder i bloggverden. Men når medmennesker kan tillate seg å skrive akkurat det de vil, fordi det er Sophie Elise, og hun bør tåle det og hun har lagt opp til det osv osv, da vil jeg bare informere om at den viktigste influenseren barna deres har er dere, og at det starter med dere som foreldre og ja man vil lære barne sitt at skal elske seg selv slik de er, men man vil vel også at barna våre skal snakke og omtale folk med respekt og spare seg for stygge kommentarer. Jeg er virkelig helt rystet. Har man ikke noe fint å si kan man igrunnen bare la hver.

   Videre syns jeg du er en skjønn jente Sophie! Jeg tenker du må være så utrolig sterk som klarer prelle av deg og gå videre med hodet hevet, fang på gang! Kan ikke alltid være så lett! Jeg har sansen for seg.

   1. Hun er vel først og fremt en merkevare og en forretningskvinne? Da må det være lov til å rette kritikk og uttrykke bekymring over all den spalteplassen hun faktisk tilegner seg, via sine samarbeidspartnere og sitt PR-apparat.

  48. At Dorthe Skappel kan stå inne for ett samarbeid med noen som gang på gang fronter kosmetiske inngrep, og får unge jenter til å stadig finne nye “feil” på sin egen kropp er noe jeg ikke kan fatte og begripe…
   Om Sophie Elise hadde hørt hva unge jenter snakker om og gråter over på jenterommet tror jeg hennes krokodille tårer kanskje hadde blitt til ekte tårer.
   Senest i helgen overhørte jeg en samtale mellom min datter og hennes venninne om for høyt hårfeste og hip dips!!

  49. Nå har jeg lest ganske mange kommentarer her og det er ikke mange som har noe positivt å si. Man må spørre seg hvorfor i alle dager må de følge en person som de misliker så mye. Det er helt utrolig at man tror det er greit å skrive sånn. Det er feigt, for de ville aldri ha sagt det til henne face to face. Her er janteloven på sitt beste, tenk at hun dro til Los Angeles og fikset rumpen sin og det værste må jo være at hun tok inn på hotell også… Misunnelse og sjalusi florerer her. Sitter her og ler av dere stakkars mennesker. Til orientering så ble det nevnt at hun kanskje ville sette inn nye implantater hvis det ble penest . Uffa meg tenk at hun gjorde det, krise for hennes følgerne ha ha ha

  50. Du må reddes mot deg selv Sophie.

   Genuint opptatte av miljø kan du ikke være og du har operert rompa og hoftene dine enda større når du hele tiden sa at du skulle gjøre rompen din mindre og naturlig

  51. Må si jeg er veldig skuffet. Du snakket mye om at du ville tilbake til det naturlige, sagt du angrer på inngrep. Og du sa grunnen til at du ville fjerne rumpa er fordi du tenkte på hvordan det ville bli seende ut når du blir gammel. Man ser jo at du har gjort noe med rumpa og hoftene.
   Trudde faktisk du var på vei i riktig rettning når det kommer til det å være et godt forbilde, men det er du ikke akkurat nå. Enten får man fortelle hele sannheten, eller så får man bare la være å vise og fortelle noe!
   Ja det blir mye kritikk fra folk, men hva skal man forvente når man motsier seg selv, og man vet hvor stor makt du har i sosiale medier.

  52. Er d mulig… Så utrolig at d går an nå har du blitt en enda værre utgave av deg selv. Litt hyklersk vil jeg kalle det. Så enig i at du er ett forferdelig forbilde, stakkars unge som lar seg påvirke… trist..

  53. Dette hadde æ virkelig ikke trudd om dæ, Sophie Elise. Du har skrøtte så sykt mye om at rumpa ska bort og du har gitt en følelse av at du e blitt mer voksen. Så nu ble æ faktisk veldig skuffa. Har forståelse for at du ville fylle litt i rumpa, så den ikke sku bli helt slapp etter di forrige implantatan, men at du serriøst fylle hoften dine også e for mæ bare heilt sinnsykt? Æ trudde du va bedre enn detta. Du av alle bloggera, som har prøvd å vise at man e ok som man e. Også ikke bare operere du rumap, men hoften også? Æ syns det e så utrulig trist. Æ blir lei mæ nu, og ikke bare fordi æ syns synd i dæ, men fordi æ syns synd i alle menneska som du nu har åpna øyan te, og som finn ut at det e ei enkel løsning for å få sæ forme. For som du gir uttrykk for, så e det jo ikke fint å ikke ha forme. Tru mæ, nu har du starta en ny trend med hofteoperasjon, vent å se.

  54. Har du/dere som sitter her og spyr ut den mest vanvittige dritten jeg har sett på lenge, tenkt over at en med litt datakunnskap fort vil kunne se at innlegga kommer fra langt færre ip-adresser enn det dere prøver å få det til å se ut som ved å legge inn ulike navn? Folk som holder på sånn burde utestenges fra alle kommentarfelt og anmeldes. Mye av det som skrives her er heilt uakseptabelt og jeg håper dere blir tatt for det.

  55. Du Lene må jo ha hodet dyttet langt oppni ræva til Sofie Elise. 😅😅😅 Jeg ler så jeg griner av denne kommentaren; ” Kjører du el-bil, betaler flykvoter, spiser så og si vegansk, bruker stemmen for miljø og dyrevelferd????” 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Hvor har du vært det siste året!? 😂😂😅

   1. Så du mener at det ikke stemmer at SE kjører el-bil, betaler flykvoter, spiser så og si vegansk, bruker stemmen for miljø og dyrevelferd?? Det har hun skrevet om x antall ganger i løpet av dette året. Hvor har DU vært det siste året!? Folk klager på at hun kjemper for dyrene, men ønsker å kjøpe seg griffon. Kjemper for miljøet, men drar på ferie. Da lurer jeg virkelig på hva alle dere som klager på SE gjør for dyrene og miljøet? En person kan IKKE GJØRE ALT, men alle kan gjøre litt. Hvordan skal hun leve livet sitt for å tilfredsstille dere? Sitte hjemme hele dagen, dyrke sine egne grønnsaker og aldri gå ut av huset for da må hun kjøre bil eventuelt fly? Folk oppfører seg som barn som blir ”såååååå skuffet” over ditt og datt. Seriøst skaff dere et liv

  56. Håper det går greit med deg Sophie Elise, ingen fortjener å få så mye dritt! Ingen vet hvordan du har det inni deg og alt du har gjennomgått.
   håper du får en fin bursdag og sender deg en god klem:)

  57. Veldig rart du sier at du skulle fjerne implantatene.. Det skrives masse om deg nettopp grunnet dette. Men du legger inn fett i hoftene og har lagt inn nye implantater i rumpa «igjen». Orker ikke oppstyret rundt at du angrer når du helt klart ikke bryr deg om hva du opererer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg