kvinner og menn, jeg og meg selv

Reklame | premium white

Jeg beklager at jeg uttrykte meg feil i går – så klart kan man være både “glam” og feminin selv om man har små pupper, jeg har aldri ment noe annet og om det virket sånn beklager jeg. Om jeg syntes små pupper var grusomt hadde jeg så klart aldri frivillig lagt meg under kniven for å bli A-cup igjen.. Det er bare flere år siden jeg har hatt den kroppen, og jeg aner enda ikke hvordan jeg skal kle meg osv. Da jeg opererte meg ønsket jeg å se ut som en playboy-bunny, og tilpasset klærne og egentlig hele meg selv deretter. For meg er det en selvfølge at det blir å forandre seg og mest sannsynlig til det bedre. Det meste jeg har av klær er tilpasset størrelsen på puppene, men også mye utringning etc. Jeg har derimot lite tettsittende gensere fordi jeg synes det blir “for mye” med de store puppene jeg har nå – Men det skal jeg definitivt starte å bruke nå. 

Derimot beklager jeg ikke at jeg kalte en oversized dress, store boots osv for en mer “maskulin” stil. Jeg forstår oppriktig ikke hvorfor det er galt. Ja, kvinner og menn skal være likestilte i livet men hvordan et KLESPLAGG blir omtalt føler jeg ikke har noe med den saken å gjøre, man kan vel kle seg som man vil uansett? Jeg mente bare at klær som dress ser jeg på som mer maskulin, eller androgyn stil om du vil. Jeg kan jo kle meg i dress uansett og driter vel godt i om andre kvinner også gjør det, det er både sexy, fint, vakkert, hot, powerfull osv. Men er det egentlig galt å omtale noe som maskulint eller feminint? Jeg synes bare det er.. fint? Hm.. Det finnes jo maskulin og feminin energi liksom, det er jo bare fakta og ikke noe negativt.

Spørsmål som dette kan jeg fundere mye på, og jeg synes det er en interessant diskusjon! Og jeg håper vi kan lære av hverandre: egentlig mener vel alle det samme, like rettigheter, og så kan man ha ulike nivåer av hvor man strekker seg i diskusjonen. Det viktigste er jo at vi egentlig kjemper for det samme, og at man følger det man vet er riktig i hjertet sitt.

Jeg har slappet av i kveld, lå i badekaret, beundret at jeg har fått litt fregner i det siste (takket være de jevnlige rundene på solarium OG spraytan, haha), hørt på podcast og bare… vært glad. Satt pris på at jeg er forelsket, at forholdet mitt er på en fin plass, at vi planlegger fremtiden sammen osv. Og så har jeg ledd av det bildet under her:

Jeg synes det er et ganske usjarmerende bilde egentlig, men Kasper likte det så jeg lar det stå. 🙂 Det var for å vise hvordan tennene mine ser ut med skinner på – altså når jeg bleker dem. Faktisk er det jo nesten helt usynlig? Det er altså Premium White jeg bruker for å bleke tennene, og akkurat nå har de tilbud med 80% på tannbleking! Det er like bra som under Black Friday, og det vil ta en stund før de har et lignende tilbud. Så, jeg hadde slått til nå!

Du finner tilbudet HER. Det er ekstremt lav pris nå! Til vanlig koster en pakke 1190 kr, nå er det kun 238 kr! <3 Dette er den beste tannblekingen og gir like godt resultat som hos tannlege, jeg har nemlig testet begge deler opp igjennom årene.

Jeg er – som dere vet – en fornøyd bruker av Premium White! Jeg fikk en sjekk på tennene mine for litt siden og emaljen min har fortsatt ikke tatt noe skade, det er altså helt trygt å bruke. Jeg mangler faktisk en bit av en tann og likevel går det fint – det sa ikke tannlegen noe på, men min egen erfaring er at det ikke gjør vondt. Et sett holder til et par måneders bruk!

Du finner som sagt tilbudet HER. Jeg har flere ganger blogget om Premium White så jeg tenkte det ikke fantes noe behov for å ta dere igjennom steg-for-steg denne gangen, men si ifra om det er noe jeg skal gjenta ved en senere anledning.

29 kommentarer
  1. Fint at du forklarer hva du mente, for du formulerte deg veldig uheldig i det forrige innlegget. Tror ingen nektet for at det absolutt er en mer maskulin stil med dress osv, men å si at du «må endre stil» fordi du får mindre pupper og at stilen din har vært glam og feminin før, så virker det jo som om man ikke kan ha glam eller feminin stil med små pupper.. Gå absolutt for hvilken stil du vil, men personlig tror jeg ikke du trenger å endre stil noe særlig bare fordi puppene blir mindre. Mange plagg med utringning f.eks. blir jo bare finere om man har mindre pupper, blir ikke så vulgært/porno liksom, ikke at det er noe galt med det heller. Skjønner jo at mange av plaggene sikkert ikke vil passe lenger, men du kan jo allikevel gå for samme stil og legge til ting som du ikke var like komfortabel med eller synes var fint med så store pupper. Men herregud, absolutt helt opp til deg selv hva du gjør med DIN stil og det tror jeg aldri noen var uenige i heller, bare måten du ordla deg på! Takk for at du oppklarte det 🙂

  2. Kan Kasper ha en spørsmålsrunde på bloggen? Kan du ha en egen spørsmålsrunde på bloggen igjen snart?

  3. Hvordan har du fått så fin hud? Spesielt interessert i tips mot hyperpigmentering (de røde merkene etter kviser).
   Du er fin!

  4. Du skriver at du har fått utført 1 + syv inngrep til.

   1. Bryst.
   2. Bryst igjen.
   3. Nese.
   4. Nese igjen.
   5. Rompe.

   Hva er nummer seks og syv?

  5. Hei 🙂

   Jeg har akkurat bestilt meg dette 😀
   Det er bare noen ting jeg ikke skjønner meg helt på..heh og det er jeg lurer på hvordan jeg betaler? Hvor betaler jeg? Når betaler jeg?
   Har fått ordrebekreftelse på mail men skjønner ikke helt hvordan eller til hvem jeg skal betale til siden er ikke noe kontonummer eller regning jeg kan betale står ikke noe om det, eller jeg finner ikke ut av det hvertfall..håper virkelig du kan svare så fort som mulig, da jeg stresser litt over dette..

   Hilsen fra en som føler seg litt teit som ikke kan sånne ting :p

  6. Synes generelt man kan lese og nyte innlegg og diverse uten at man skal peke finger og mene at man skal beklage det ene og det andre. Alt må faktisk ikke tas i et kritisk syn, det er det nok av.. Det sier da mer om de som kommenterer sånt, enn den de mener de gjelder. Vært trofast følger i mange år og velger det selv og det faller seg da ikke naturlig å skal rakke ned i tid og utide. Alt kan ikke og skal ikke være likt. Like gjerne de som rakker ned på at du, Sophie, ikke bryr deg. Det du har gjort for dyr og miljø er noe mange enda ikke har gjort, men hvor de heller velger å sitte bak et tastatur og klage på det, når de selv ikke har løftet en finger eller hvertfall prøver å endre. Godt det finnes mange fornuftige mennesker lell.

  7. Hei, ser at man må betale litt over 300 kr annenhver måned etter bestillingen, hvor lenge varer kitet du får i første pakken? Fordi det blir jo ganske dyrt etter hvert som man må betale 300 kr annenhver måned.. 🙂

  8. Er det bare meg eller er bloggoppsette/skriften på bloggen din helt tullete? Når jeg bruker mac og firefox så blir mange av ordene delt sånn at de siste bokstav(ene) i ordene du skriver kommer på neste linje. Litt vanskelig å forklare, men sykt irriterenes å lese når det er sånn. Har vert det i noen dager nå. Er kun din blogg som er sånn, jeg leser fast 7 blogger + litt andre inni mellom, så ja. Kun din jeg ser det på. Skjer det samme når jeg skriver denne kommentaren, å til andre som skriver i kommentarfeltet seg jeg.

  9. Skikkelig svevende kule bilder å spennende innlegg synes jeg du er favoritten min å best synes lun og en kuling av en going synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god uke fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😀♥️🐱

  10. Hei,

   Hvor er kosedressen din fra?
   Den så behagelig og fin ut, er på jakt etter noe lignende 🙂

   Må du ha en flott dag!

  11. Hei! jeg lurer også på hvor kosedressen er fra? Forresten, veldig naturlige, nydelige bilder av deg!😍😍 vakker!

  12. Det er SÅ typisk at folk leter etter “feil” man kan angripe. Jeg forstår ikke hvorfor vi lever i et slikt samfunn der vi automatisk velger å ta ting i verste mening, istedenfor å legge godviljen til og tenke at det trolig ikke var ment noe negativt med det..

   Hvordan går det med det veganske kostholdet? 🙂

  13. Ehmm jo begrepene feminisme og maskulinitet har faktisk mye å si fordi du er med å bidra til å ødelegge mangfoldet ved å putte bestemte trekk, handlinger og væremåter i bestemte kategorier. En mann kan være svært sensitiv, like rosa antrekk og gå på balett uten å måtte bli kategorisert som feminin- et begrep som har mange assosiasjoner ved seg. Ikke sikkert han liker menn fordi han er som han er.

  14. Fy faen, jeg trodde bedre om deg! Skjerp deg. Du skaper komplekser hos andre, du har jo ikke innover puppet, ærlig talt..

  15. Hey.. Før så syntes jeg ærlig talt du var litt teit. Du var skremmende, usikker og hadde for meg åpenbart dårlig selvtillit cog i tillegg et forbilde for mange andre, noe som gjorde tusenvis av mødre og fedre gærne i hodet av bekymring, men så ser jeg deg nå. Du er blitt en fantastisk selvsikker person. Fornøyd med deg selv som promoterer det til andre. Og du har blitt en pen vakker jente igjen, for skjønnheten kommer virkelig innenfra og den kom med selvtilliten din ser jeg. Fortsett sånn, vær et sånt forbilde, en sterk kvinne og et lysende eksempel på at ; hey, jeg er god nok for meg selv. For hva andre syntes (akkurat som meg) skal du egentlig bare hoppe og drite i, for det er når man er trygg på hva man selv syntes man er på ditt vakreste, og det viser du jo.

  16. Hei nå har jeg bestilt sånn tannbleketenner ting m, brukte kortet til mamma, jeg har ikke fått eget kort enda, er for liten:):)<333 gleder meg, til jeg får det, skal bli like fin som deg<333 elsker deg 333

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg