JEG LANSERER MITT EGET MERKE – på H&M!!

Reklame | annonse eget merke

Endelig kan jeg avsløre hva jeg har jobbet med fra starten av året, og til nå. Jeg har startet mitt eget merke, Glöd Sophie Elise! Den 11.11.2019 slipper jeg to ulike Self Tans (begge mousse), pluss to tilsvarende hansker. Og vet dere det sykeste av alt? Produktene skal selges i 35 H&M-butikker LANDET OVER! Herregud! Som jeg gleder meg til å se mine egne produkter i hyllene, over alt. <3

Jeg har hørt deres ønsker og kan gledelig meddele at prisen er 289.- for Self Tan & Instant Tan, 79,- for Self Tan Mitt til kropp & 49,- for Self Tan mitt til ansikt. 

Jeg vil gjerne fortelle dere historien bak Glöd Sophie Elise..

Jeg har alltid elsket å være brun, men ikke vært så stor fan av Self Tan.  Aller helst ville jeg ligge i solen, uten solfaktor, til jeg ble brun og så brent. Jeg har solt meg flere ganger i uken fra jeg var 13-14 år gammel, og ikke tenkt over konsekvensene. For snart ett år siden merket jeg tydelig at huden på brystet mitt begynte å forandre seg på grunn av alt for mye tid i solen, og jeg ble sjokkert! Jeg begynte å lete etter den perfekte Self Tan. En som ikke ga meg kviser, var vegansk, bra for miljøet, ikke luktet for mye og ga en fin farge. Uten å koste jævlig mye.. Og gjett hva? Det fantes ikke. Jeg har ikke funnet ett eneste produkt som har vært bra nok! Og fant jeg først noe jeg likte, kostet det enten over 500 kr eller var ikke-vegansk. Ofte måtte det bestilles fra andre siden av jorden, og det koster mye for både pengeboken men også miljøet.

Før jeg bestemte meg for å lage et eget merke, testet jeg virkelig _alt_ som finnes av Self Tan. Jeg ville ikke lage noe det ikke var “behov” for. Men da ingenting var bra nok for meg, tenkte jeg at andre der ute måtte føle det samme. Så, jeg fikk hjelp av en kompis til å lage en presentasjon i powerpoint, med bilde av hvordan jeg ønsket at flaskene kanskje kunne se ut, hvilke produkter jeg ønsket, hva som var viktig, og hvorfor. Jeg hadde allerede bestilt vareprøver selv, vært på skjønnhetsmesse og lært meg om ingredienser. Det ene ledet til det andre, men det var et helt tilfeldig møte, hvor jeg strakk ut hånden til noen jeg beundrer, som endret alt – de hadde tro på at vi skulle klare alt dette, sammen. Alt startet med en ide, og et behov, og jeg er så stolt.

I tillegg har jeg alltid irritert meg over lukten av Self Tan. Glöd Sophie Elise lukter nesten ingenting, kun en svak lukt av kokos på den ene, og baby powder på den andre (som var den lukten som luktet minst av alt jeg kunne finne). Jeg personlig er veldig glad i “barnslige” lukter som vanilje og så videre, men for å gjøre produktene så brukervennlige som mulige har vi droppet det akkurat her.

Jeg bruker Glöd Sophie Elise hver eneste dag. Fargen er utrolig fin.

Noe annet som er supert med Glöd Sophie Elise; du kan legge deg i senga på kvelden uten å våkne opp med skittent laken. Jeg har tidligere fått spraytan på salong og betalt mye for det, for å ende opp med en flekkete farge og skitten seng dagen etter. DET kommer ikke til å skje her!

Fargen er hverken grå eller oransje, den er et sted i mellom. Rett og slett ser den naturlig ut, og blender seg fint inn med din egen farge.

Det vi har tilgjengelig nå er fargene medium og dark. Jeg kan bruke dark på beina, men som regel bruker jeg medium på kroppen. Vi har to ulike typer:
🌸  Instant Tan. Her kommer fargen med en gang, men forsvinner etter en runde i dusjen. Perfekt om du bare vil være brun for en kveld, eller ved en spesiell anledning.
🌸 Self Tan. Fargen vil bli gradvis mørkere i løpet av åtte timer, og holder seg i 5-7 dager.

Vi har også laget to hansker, en til ansikt og en til kropp! Disse er et absolutt MUST om du vil ha et jevnt resultat, da formuleringene er godt pigmenterte. Prisen på disse hanskene er lav, og de kan vaskes og brukes igjen og igjen. Jeg anbefaler at du kjøper ny et par ganger i året, men dette kjenner du litt på selv. Bonus! Hanskene kommer i esker av papp, for å gjøre plastavtrykket minimalt.

Jeg har så klart fått med meg at Brun og Blid har gått ut i pressen for å anklage meg for plagiering. Jeg kan ikke forstå de anklagene. Brun og Blid produserer solariumsprodukter solgt på dispensere i solstudio. Det gjør ikke jeg. Jeg har utviklet et helt annet produkt, med ulikt design, med ulikt innhold, for et annet formål, med en annen visjon, og andre etiske retningslinjer. Glöd Sophie Elise er helt unike produkter, og jeg gleder meg til dere skal få prøve dem.

Her kommer enda litt til om Glöd Sophie Elise:

🌸 Vi er Cruelty Free.
🌸 Veganske
🌸 Resirkulerbar plast
🌸 Når vi pakker forsendelsene til butikk, er også dette uten plast.
🌸 En flaske holder i flere måneder, også om du bruker den flere ganger i uken.
🌸 Nesten uten lukt. Svak duft av kokos på den ene, baby powder på den andre.
🌸 To nyanser, dark og medium.

Så!!! Glöd Sophie Elise pre-lanseres i 35 H&M-butikker landet over den 11.11.2019. Jeg skal legge ut en liste over alle butikkene i morgen! I tillegg skal vi selges på Coverbrands.no. Jeg skal ha et event på H&M i Karl Johan et par dager etter lansering (14.11), men mer info om det kommer også. Jeg håper på å se mange av dere der!

Så.. er dere spente? Hvem vil se flaskene? De er NYDELIGE! 

93 kommentarer
  1. Gratulerer med nytt merke 🙂 Har aldri likt selvbruning, av ulike grunner, men kanskje jeg gir det et nytt forsøk nå.
   PS: skynd deg å merk innlegget med reklame 😉

  2. Da får forbrukerombudet beskjed om at innlegget ikke er merket med annonse/reklame. Synes dette skjer altfor ofte nå! Ønsker overhodet ikke self-tan. Er det den du selv har brukt i det siste? Skjoldete. Lykke til, du blir jo seff igjen millionær herfra og til evigheten på grunn av kidsa som vil gå rundt med fake-tan, men du skjerp deg på markedsføringen!!!!

   1. innlegget ble oppdatert med korrekt merking nøyaktig fem minutter etter publisering. Det var en glipp – og nei, det skjer jo ikke alt for ofte? Jeg merker jo hele tiden?

   2. En glipp!? Det ble oppdatert ca 47 minutter etter launching (hvorfor lyve om det????) og JO, dette har skjedd før. Utrolig slapt til å prøve å være rettskaffen business-kvinne og bomme sånn. Det er ikke noe he-he-greie det der. Kjenner jeg blir oppgitt, og det gjør sikkert forbrukertilsynet og

    1. GIDD å være så jævlig kranglete. Har du virkelig ikke noe bedre å bruke tiden din på enn å spre gørr og dritt i kommentarfelt? Lev opp til ditt eget kallenavn, og skjerp deg.

     Sophie Elise, du er rå og en helt som holder ut med åpent kommentarfelt! Lykke til med produktlanseringen – håper det går dritbra! 🙂

     1. Slapp av og bare ti stille du Cecilie. Denne og en annen såkalt toppblogger har før i dag fått refs av forbrukertilsynet for villedende reklamering etc.

      1. Omg skjønner ikke at di gidder. Ta deg en bolle, og skaff deg et meningsfult liv, skjerp.

    2. Men hva med sunnybears? Må jo være lettere å bruke de istedet for å smøre seg? Siden de gjør at man blir brun uten sol. Og hvorfor sier flere at produktene har vært i salg en stund, er det sant?

    3. TIL ‘SKJERP’

     Jeg har en kjempeidè: -Hvorfor starter du ikke din egen blogg?
     Basert på alle kommentarene fra deg under bare dette ene innlegget, er du jo uten tvil fryktelig glad i å skrive. Du har sannelig ingen betenkeligheter overfor hva du skriver eller hvordan du uttrykker deg, det virker faktisk som det faller deg helt naturlig. Du nøler heller ikke med å kommentere andres meninger, også der virker du proff. At alt publiseres offentlig skremmer deg heller ikke, utvilsomt et pluss.
     Jeg tror du har stort sett det meste som trengs for å bli en blogger du, men ikke alt…
     Du trenger f.eks. et navn på den, og jeg tar meg den friheten å foreslå noen jeg fant passende.
     1. “Skjerpings Norge! Vi sprer for lite oppgulp og negativitet i offentlige kommentarfelt”
     Eller kanskje et internasjonalt navn, hvorfor ikke tenke stort;
     2. “Not enough is spent on being mean, you can do better! (Make time, comment with more trash!”)
     Noe i den duren tror jeg passer deg perfekt!!

     Personlig kommer jeg aldri til å følge deg, min medfødte folkeskikk, moral og ikke minst samvittighet stritter nemlig imot ALT du står for! Jeg blir flau og skammer meg på dine vegne når jeg leser de tingene du skriver. Den søpla du presterer, med en skremmende fanatisk iver og glød, tar faktisk betydningen av ‘skam’ til et helt nytt nivå.
     Men frykt ikke, i alle sosiale medier hvor det er mulig å tråkke på andre med en kvalm kommentar eller fem, er dere et voksende antall. Du kommer garantert til å få mange likesinnede følgere, og sammen finner dere kanskje t.o.m. nye metoder for å dekke over misunnelsen. Du vet den som startet det hele for deg og andre troll, den du tror ingen ser, men som er så krystallklar for andre. Jepp, akkurat den ja.
     Uansett om du starter din egen blogg, eller velger å fortsette jakten på innlegg du kan slakte, vil framtiden din mest sannsynlig bli dyster og trist. Veldig trist.
     Faktisk; siden det virker som et mål for deg, så kan vi kanskje anse det som at du iallefall oppnår NOE.

   3. Self-tan…ho-ho. Natural er best. Men vet dere, jeg driter egentlig i hva som blir lansert, det verste er markedsføringsproblematikken, dårlig merking og nada oppfølging av «slippet» kan du SE dokumentere at bloggen sto uten merking i «bare 5 minutter»? Og Oscar, jeg tåler ikke boller🤮😝

    1. Sophie Elise kjøp deg Gant og Jean Paul Tommy Hil fligher Bikini blå undertøy
     Se på Pornhub og orgmase vidergående skole kjæreste kåt og sex lyder stønner
     Kjøp deg kondomeriet Tromsø nipples suckers

  3. Dette ser kjempe bra ut! Jeg har et spørsmål angående ingrediensen. Lurer på om du har tatt hensyn til å utelate skumle ingredienser? Altså unngått ingredienser som kommer dårlig ut om man søker de opp på feks ewg skindeep (https://www.ewg.org/skindeep/)?

    1. Kan du legge ut liste over ingrediensene i produktene?
     Jeg vet at Elle Basic, som står bak produktene, benytter mye petroleumsbaserte ingredienser og palmeolje i produksjonen av det meste de lanserer. Er du sikker på at dine produkter er fritt for dette?

   1. Så fantastisk!
    Inneholder produktet allergivennlige ingredienser? De aller fleste sminkeprodukter inneholder perubalsam, noe som flere er allergisk mot. Har savnet et allergivenlig produkt på markedet. Er dett produktet allergivenlig?

  4. Så fantastisk. Gratulerer så mye med eget merke og til lanseringen. Denne skal jeg definitivt prøve ut. Et lite spørsmål: Hvordan er den i klorvann? Har prøvd mange og når jeg sitter med bena i basseng, trekker jeg opp h ute ben. Vil denne fungere bedre? Uansett, masse lykke til Sofie Elise. Du er rå!!!!

   1. Om du skal bade ville jeg ha gått for å bruke Self Tan, istedenfor Instant Tan. Instant Tan forsvinner når du dusjer (ikke når du får litt vann bortpå altså, men når du dusjer). Jeg brukte Self Tan på Sri Lanka og hadde ikke noe problem med bading. <3

  5. Så fantastisk. Gratulerer så mye med eget merke og til lanseringen. Denne skal jeg definitivt prøve ut. Et lite spørsmål: Hvordan er den i klorvann? Har prøvd mange og når jeg sitter med bena i basseng, trekker jeg opp h ute ben. Vil denne fungere bedre? Uansett, masse lykke til Sophie Elise. Du er rå!!!!

  6. Gleder meg til å prøve! Men, hva mener du med Self Tan “Mitt”? 🙂 Er det noe annet siden det er mye billigere? Hehe

  7. Hvordan gjør man det i nord norge? Nærmeste hm til meg er ironisk nok i Harstad, over 3 timer å kjøre😂 hehe… finns den på nett?

  8. WOHO! Har akkurat opplevd samme problem! Bruker selvbruning hver dag og gjort det i flere år. Opplevde for noen mnd siden at selvbruningen jeg bruker ble tatt vekk fra markedet. Etter det har jeg lett febrilsk etter en ny, men ingen har vært bra nok! Enten har det ikke gitt noe merkbar farge, lukter masse, blitt kjempe mørk for så å gå helt bort ved rens av ansikt. Personlig er jeg ikke fan av mousse og liker heller krem (så håper det også kommer), fordi jeg føler mousse ofte blir skjoldete og legger seg stygt på huden. Forhåpentligvis gjør ikke denne det! Så gleder meg veldig til å teste!😍 kunne faktisk ikke kommet på et bedre tidspunkt 🙌🏻

  9. Et par spørsmål🤔
   1. Hva betyr self tan «Mitt»?
   2. Hvorfor har du valgt å samarbeide med H&M? Mener å huske at du tidligere har skrevet om at de en av verstingene når det kommer til arbeidsmiljø/etikk og miljø.

   Uansett, gratulerer med eget merke😄

  10. Hei!

   Gratulerer så mye! Unner deg virkelig alt du har jobbet for, du er virkelig inspirerende når det kommer til å realisere drømmene dine.

   Jeg har dog noen spørsmål;
   Hva synes Joakim om samarbeidet med H&M? Ettersom du selv snakket veldig høyt og flott om sweatshop, men nå noen år senere inngår du et samarbeid med de som ble omtalt som verstingen?

   Lykke til med lansering!

   1. Hvorfor skal han legge seg oppi hennes business? Da kan ikke hun være venn med han siden han spiser kjøtt. Venner kan gjøre ting den andre ikke er enig i, men fortsatt være gode venner. Man skal ikke nødvendigvis blande business and pleasure😊

  11. En glipp!? Det ble oppdatert ca 47 minutter etter launching (hvorfor lyve om det????) og JO, dette har skjedd før. Utrolig slapt til å prøve å være rettskaffen business-kvinne og bomme sånn. Det er ikke noe he-he-greie det der. Kjenner jeg blir oppgitt, og det gjør sikkert forbrukertilsynet og

   1. Kjære Rita
    Har du fremdeles ikke forstått at Sunnybears er sukkertøy? Du blir IKKE brun av dem, hverken med eller uten bruk av selvbruning. SE har reklamert for dem som så mye annet svada, kun med én tanke i hodet: tjene penger på uvitende ungdom… Trist

  12. Syns faktisk den var «dyr», eller ikke dyr men du har sagt den skal være billig, jeg har sett flere selvbrunere til 300kr ish, så hadde tenkt kanskje 149/199kr.
   Men så spennendes fordiom. Jeg tåler vanligvis ikke selvbrunere/jeg er allergisk, kan denne være verdt ett forsøk som er vegansk kanskje?

  13. Kan du legge ut liste over ingrediensene i produktene?
   Jeg vet at Elle Basic, som står bak produktene, benytter mye petroleumsbaserte ingredienser og palmeolje i produksjonen av det meste de lanserer. Er du sikker på at dine pro

  14. Du vet at de har blitt solgt på H&M allerede eller? Folk har lagt ut bilde av flaskene siden typ mandag.. Men gratulerer, blir spennende å prøve og se om jeg kan bruke det på min sensitive hud. 🙂

  15. Hei. Fint å se at du har valgt å bruke mindre plast og resirkulerbar plast i dine produkter. Men jeg undrer meg noe voldsomt over at du har valgt å samarbeide med H&M, som flere skriver over her virker det rart pga blant annet Joacims sweatshop serie. Vi vet jo allerede hvordan arbeidsforholdene er for de menneskene som produserer for H&M. Ønsker at du svarer på dette da det har mye å si for oss som er opptatt av menneskerettigheter, klima og miljø. Merker at din fasade begynner å sprikke

   1. Sophie sprekker i alle kriker og kroker for meg altså. Veldig spent på å se innholdsfortegnelsen i produktet. Og det å reklamere for at plastflaskene er resirkulerbare(?) er ikke det meste av plast det?
    Hadde vært mye bedre om flaskene var laget av RESIRKULERT plast.
    Blir så dobbeltmoralsk å reklamere for at de er miljøvennlige når sophie er en miljøversting…

    Men som Petter Stordalen sier, bedre å ha dobbeltmoral enn ingen moral tho :))

  16. Fantastisk !!🤩
   Har hatt samme problem selv ,og finne noe som ikle er alt for dyrt og vegansk! Det er jo umulig!
   Skal lett kjøpe produktene dine 💙💙

   1. Og hvorfor MÅ det være såkalt vegansk? Dere veganere tar livet av næringskjeden, hmmmm er dere klar over at det er dere som truer jorden?….

  17. Åhh! Så fantastisk!!
   Bor i Alta så får ikke tak i de, håååper de kommer hit etterhvert! Lengter etter å prøve😍
   Masse lykke til med lanseringen, du er awsome!

  18. Skikkelig flotte å super kule bilder å koselig å kjempe kult innlegg synes jeg å du er favoritten min og beste jeg har vært litt forstyrret i kveld for den magiske kula fra snøfall jeg fikk jeg dessverre ødelagt øverst delen men papsen har prøvd å reparert den ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ❤🌌🦋☀️💯👍🐼

  19. Jeg GLEDER meg! <3 Trodde dette var ute allerede i og med at det var en artikkel (eller fler?) om Brun og Blid som mislikte navnet 🙈

  20. Gratulerer med eget produkt! Selv synes jeg det er litt pussig at du valgte et samarbeid med H&M. De er jo kjent som verstingene når det gjelder menneskerettigheter i fabrikkene sine, og de omtales som miljøsvin. Så akkurat det er litt skuffende. Spesielt siden du ofte skriver om klimakampen. Da skulle jeg heller sett at du lanserte et annet sted også kostet produktet heller mer. Det er den realiteten vi må lære oss å leve i. Produkter må bli dyrere for å bekjempe overforbruk.

  21. “Elle Basic AS har søkt om å registrere et varemerke ved navn Glöd Sophie Elise.”

   Så det er i teorien ikke ditt merke ? Det er Elle Basic AS som eier det, navnet ditt blir bare klistret på? Jeffree Star/kylie eier merkene sine selv, men her er det vel Ikke du som eier/ ergo ikke ditt eget merke ?

   1. Elle Basic benytter seg av produksjonsselskap der det benyttes petroleumsbaserte produkter og palmeolje, bare under andre navn. Ikke naturlig eller bærekraftig i det hele tatt. Jeg tror ikke dette er «etisk» eller «grønt» i det hele tatt. Vis oss ingredienselisten!
    Camilla Phil sine produkter fra Elle Basic er proppfulle av skuffende ingredienser, og reklamen grenser til ren svindel. Det er langt fra «naturlig». Palmeolje er IKKE cruelty free i mine øyne.

    Her er ingrediensene i hennes body lotion:

    Aqua (Water), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Polysorbate 80, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Polyacrylate-13, Stearic Acid, Polyisobutene, Tocopheryl Acetate, PEG-100 Stearate, Parfum (Fragrance), Synthetic Fluorphlogopite, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Limonene, Phenoxyethanol, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491.

  22. Gleder meg veldig til å teste! Brukt selvbruning i flere år og er selv stor fan av St. Tropez sin mousse. Har du prøvd denne før? Vil du si din er bedre enn denne?

  23. Gratulerer så masse med eget merke Sophie!👏 Jeg har fulgt deg i rundt 10 år og er helt imponert over hva du har fått til, du har en tanke, en idé og du gjennomfører! Over leser jeg mange sjalu og bitre kvinnfolk som ikke kan unne andre jenter suksess, hvorfor har man ikke kommet lenger i 2019?🤷‍♀️ Gleder meg veldig til å prøve ut produktet ditt! 🙂

  24. Herregud folk må gi seg! Du er utrolig flink og dette gleder jeg meg til å prøve! At unge jenter kommer til å kjøpe dette er jo bare så mye bedre enn solarium! Kan ikke folk bare skjønne at unge jenter selvfølgelig har sophie Elise som et forbilde uansett hva hun gjør, og nå gjør hun noe som virkerlig er så mye bedre enn solarium! Slutt å gå inn på bloggen og kommenter hvis dere er så imot det hun gjør. Jo fler som går inn på bloggen hvor bedre går det for sophie så bare slutt hvis dere er så imot alt!

  25. Etisk produkt?.. Du skal selge det på H&M, som er en av de mest uetiske kjedene i verden! Jeg er faktisk skikkelig sjokkert og skuffet. Du er så god venn med Joakim som har vært med å produsere Swatshop, støtter du virkelig dette? Gratulerer med nytt merke altså! Kjempe stas med produktet, men er veldig satt ut av hvor du ønsker å selge dette..

   1. Synes også at det er merkelig at i 2017.. Var H&M uetisk og ikke femininstisk nok.. ( i følge blogg innlegget hennes..) i mens I dag er det bra nok på alle kanter..

  26. hva med de som produserer og lager produktet ditt? Er arbeidsforholdene bra nok? Tjener de nok? Hadde håpet på et utfyllende svar om hvordan personene som produserer og lager dette har det, da det også er et ganske viktig krav, sammen med vegansk, cruelty free osv

  27. jeg må bare spør. Jeg digger podcasten til deg og Fetisha, men jeg er 24 år å syns det er alt for mye snakk om kardashians osv. Jeg ser ikke på Kardashians og følger ingen av de på instagram, syns faktisk at dem er totalt uinteressante å vite noe om. Så det jeg lurer på er om dere to faktisk er så obsessed med Kardshians og elendige amerikanske listepop rappere eller om dere bare snakker om det pga et yngre publikum?

   1. Jeg er 23, snart 24, og jeg elsker Kardashian. Det samme gjør svigermoren min på snart 50. Kardashian trenger ikke ha en aldersgruppe for å digge dem. Slutt og bruk alder-kortet.

  28. Du reklamerte i godt over 20 innlegg at man blir brun KUN ved og spise sunnybears 😂 så hva er argumentet ditt til hvorfor vi skal kjøpe selvbruning nå? dreit deg selv greit på leggen der kun for og tjene penger…

   Og hvorfor velger du h&m? Som er versting nummer en når det gjelder miljø og arbeidsforhold?

   Jeg tviler sterkt på at du har en annen grunn enn at lommeboka di blir feitere. Og da er det vel ikke så lett og huske hva du prøver og stå for her i livet.

   Du burde bare si det som det er. Du gjør virkelig hva som helst visst det gir deg en krone.

  29. Gratulerer så mye!
   Jeg syntes du er så utrolig flink! Har fulgt med på deg lenge, og har aldri hatt noe som helst imot deg. Du virker god tvers igjennom, og jeg håper du prøver å ignorere de som skriver negative ting om deg.
   Gleder meg til å kjøpe selvbruningen din på mandag!:)

  30. Miljø og klimaverstingen sofie steen isachsen er igjen iferd med å lure uvitende 12 åringer.

   Du er et trist menneske. Rett og slett.

  31. Denne gleder jeg meg til å prøve! Men har du noen tips til hva man skal gjøre når selbruningen begynner å forsvinne og man blir hvit på halsen og i ansiktet, og flekkete? Har blitt sånn av de jeg har prøvd tidligere.
   Har prøvd peeling men det går ikke bort.
   Elsker at du har kommet med dette😍
   Så produktene dine kom i butikk for en stund siden, men fikk ikke lov å ta de ut i butikken før lanseringsdatoen 😊 Sto å siklet på de på lageret på jobb 🙈 Lykke til snuppa, hev deg over nettrollene! Klem fra en STOLT H&M ansatt ❤️

  32. Hvorfor bruke selvbruning når du bare kan spise en av de fantastiske bjørnene som du reklamerte for som man liksom blir brun av uten å ta sol engang?
   Har likt deg lenge, men synes det blir for dumt når du sier noe og gjør noe som motsier det du har sagt, maaaange ganger ang mye.

   Liker du egentlig innerst inne å skape debatt og kritikk for deg selv for å holde deg aktuell?

   1. velkommen til sophie’s verden – hvor holdninger og tro ikke betyr så mye etter at det er skrevet, krittik det ene øyeblikket er samme som penger tjent det neste, spiller ingen rolle så lenge gryn havner i kassa, og SE kan poste på insta for å få tilbakemeldinger om et dårlig selv bilde – morsomt at en liten notis i Engelsk sladrepresses får SE til å bare snakke engelsk på insta som om heleverden bryr seg om produkter solgt fra malta eller norge – penger penger penger er mottoet, resten er bare svada

  33. gratulerer så utrolig mye sophie! lurte på om du kunne snakke om manifestering enten på bloggen eller podcasten?

   1. Du er ikke til å tro noen ganger. Du har vært så mye imot H&M og nå samarbeider du med dem? Har du glemt hva du har skrevet om H&M tidligere?
    Håper virkelig nesten ingen kjøper dette dritet.

  34. Wow! Så utrolig flink du er. Gleder meg til å prøve den, er helt sikker på at det kommer til å bli en ny favoritt! ❤️ Har også brukt selvbruning siden jeg var 14 år, så dette er perfekt for meg! Jeg vet like godt som deg hvor mye dårlig (og dyrt) som finnes av selvbruning!

  35. Gratulerer 🙂 du som er så flink til å svare følgerne dine, hvor er den zebra-mønstrete kjolen du hadde på deg på insta story igår fra? Veldig fin 🙂

  36. Gratulerer!

   Har lenge lurt på hvor det hvite undertøysettet du har på deg er fra? Tenkte det kom i mymuse kolleksjonen, men det gjorde det ikke 🙁

  37. Så utrolig dumt at du forkant av dette valgte å fronte Sunnybears. Det smadrer troverdigheten din. Noe man tydelig ser i kommentarfeltet under dette innlegget. Du var jo fullt klar over at du skulle lansere selvbruning i løpet av året. Da burde du ha holdt deg unna samarbeidet med disse solbjørnene. Spesielt siden nesten ingen kjøper forklaring om at man blir brunere av dem. Trist, siden du ellers er dyktig.

  38. Håper du har tenkt til å svare på hvorfor du har valgt h&m – tidenes miljøværsting som samarbeidspartner. Og hvorfor vi ikke bare skal svelge ett par sunnybears som gjør oss brune uten sol!!

   Det er synd at du er villig til å skråle om hva som helst uansett om går imot deg selv så lenge det fyller opp lommeboka. Mitt inntrykk er at du ikke står inne for noe som helst, men slenger deg på “miljøbevissthet” fordi det trender akkurat nå. Så gjør du stikk motsat fordi det kan til deg ekstra 1000 lapp i måneden. Noe ditt engasjement rundt miljøet ikke gjør.. veldig trist at penger er alt for deg, koste hva det må..

  39. Her er det du skrev om HM for litt over et PR siden:

   «FY FAEN. At h&m, som er kjent for å sparke arbeiderne sine om de blir gravide og ikke betaler en dritt til sine ansatte som syr klærne nå spiller på feminisme for å tjene penger er så bak mål at jeg vil spy.»

   Eller denne kommentaren din til VG om sweatshio:
   «– Jeg skal i alle fall sørge for at mine lesere får vite om Sweatshop, og at de skal bli oppmerksomme på det som serien tar for seg.»
   Og hva tar serien for seg? Uetiske arbeidsforhold, blant annet for barn i Kambodsja som produserer varer til H&M?

   Også kan man jo legge til det faktum at du soler deg jevnlig, at du reklamerer for sunnybears som i følge deg skal være årsaken til til tidligere brunfarge?

   Én ting er dobbeltmoralen. En annen ting er hvor stort bevis dette er på din mangel av kredibilitet.

  40. Som toppblogger håper jeg at du nå i førjulstiden kan være med å sette fokus på de som ikke har det så lett med tanke på høytiden. Annonser som denne treffer meg midt i hjertet men om vi øker fokus og bevissthet kan vi kanskje bidra til at alle får en god jul. https://www.finn.no/162033059

  41. Du har selv gått hardt ut mot HM fordi de sparker arbeidere som er gravide og ikke gir en dritt til de som syr klærne. Hvorfor i alle dager har du plutselig lyst til å bli assosiert med mennesker som utnyttet billig arbeidskraft i U-land og selge selvbruning av alle ting i butikkene deres? Blir så skuffa når du kaster bort alt av moral og det du står for, kun for å tjene penger. Please svar på kritikken og ikke bare henvis til andre firmaer du samarbeider med. Du kunne ha valgt hvilken som helst butikkkjede, du kunne til og med ha laget en egen nettside hvor du solgte produktet. Hva får deg til å velge akkurat HM??

  42. Jeg lurer også på det samme. Har nylig bestemt meg for å handle i mer etiske butikker og sliter litt med å finne ut hvem som er det og ikke. Som jeg forstod var hvert fall hm en av de verste.. Er de ikke enda det?

  43. Hei alle sammen, dette er den mest fantastiske tingen jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv, og jeg trenger å dele dette store vitnesbyrdet. Jeg vil bare si takk til Dr.Amiso for at jeg tok tid til å hjelpe meg med å formanere den fortryllelsen som bringer tilbake eks-kjæresten min som plutselig mistet interessen for meg etter seks måneders forlovelse, men i dag er vi gift og lykkeligere enn aldri før. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da Anne begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg Dr.Amiso, du er en Gud som er sendt for å gjenopprette ødelagte forhold. Han liker å hjelpe folk med å oppnå sine ønsker, finne ekte kjærlighet. Hvis du har et problem og du leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremming og suksess, helse- eller ekteskapelige problemer, ønsker å bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutte å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. å få sine ekselskere tilbake, slutte med voldelige forhold, finne suksess, tiltrekke lykke, finne sjelekamerater og mer. Kontakt ham i dag, og la ham vise deg underverkene og forundringene i hans kjærlighetsformuleringssystem. Han leverer resultater på sitt beste innen ekte stavebesetning. Send en e-post til Dr.Amiso på [email protected]
    

  44. Elsker denne! Jeg driver egen hudpleieklinikk og nettbutikk. Er det mulig å inngå avtale om å selge Glow?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg