Jeg holdt foredrag i dag!

Reklame | annonselenker Nelly

Blazer: HER
Bukse: HER   (litt stor i størrelsen, ville gått ned en størrelse)

Tidlig i morges reiste jeg som sagt til Fredrikstad for å holde foredrag. Og ikke hvilket som helst foredrag, jeg skulle snakke om seksuelle krenkelser på nett, og i publikum satt elever fra videregående, medietilsynet, lærere og politikere. Jeg valgte å snakke uten powerpoint og stikkord (jeg hadde så klart forberedt meg), og hele opplevelsen endte opp med å bli fin. Det var personlig og sårt, en historie som fortsatt preger meg, men samtidig viktig å dele. Viktig å fortelle hvem som har skylden – og hvem som faktisk er offer i en slik sak. Jeg brukte lang tid på å klandre meg selv, noe som er totalt bortkastet.  “Det er din egen feil, du som er så jævlig dum” gikk rundt i hodet mitt. Nå vet jeg det ikke er sant, jeg velger feil noen ganger men det var ikke på mine skuldre å bli krenket såpass.

Jeg hadde med meg Dagbladet hele dagen som lager et portrett, så det ble mye snakking om meg selv hele dagen – vi kjørte sammen dit, hang sammen før og etter foredraget, og kjørte sammen hjem. Da blir jeg så lei av min egen historie, haha.. Det er fint å kunne “gi tilbake” midt i alt, å møte ungdommer (og voksne!) som har lært noe av foredraget mitt som ikke er overfladisk. Jeg fikk forespørsel om et nytt foredrag på stedet, da har man gjort en god jobb!

Når det kommer til foredrag har jeg aldri vært spesielt nervøs. Ikke som jeg kommer på, i alle fall. Jeg elsker oppriktig å snakke ærlig foran et publikum, få dem til å le, og når det er helt stille i salen. Jeg elsker å si “gi faen i det der” når folk tekster på mobilen også, hehe. Det handler bare om respekt, uansett hvor kjedelig personen som snakker er.

Da jeg kom hjem lastet jeg ned dagens episoder av Sophie Elises Verden. Allerede er fire episoder unnagjort, og 12 gjenstår før sesongen er over. Det er jo enda en del, men det går FORT! Vi er faktisk ikke ferdige å filme heller.. Herregud 🙂 Altså jeg vet jeg sier det hele tiden, men jeg elsker virkelig denne sesongen. Hundre ganger mer enn den første. <3

Et lite PS om serien! Det er så SYKT å se meg selv røyke sigaretter, for det gjør jeg aldri lengre. Jeg har ikke røyket et eneste trekk siden August! Det er fantastisk, men ingenting gjør meg så kvalm som å tenke på røyk. Før var det en absolutt nødvendighet på alle fester men nå kunne jeg ikke tenkt meg noe verre..

25 kommentarer

Siste innlegg