jeg har fått en ekstrem forvandling på håret!

Reklame | for en venn - fetisha mlynn williams

Som dere vet er jeg besatt av serien Papirhuset, og i den serien har en av karakterene kort, blondt krøllete hår.. Karakteren heter Monica, og jeg liker ikke henne spesielt godt engang, men jeg ble forelsket i håret hennes. Jeg er glad jeg ikke tenker konsekvens på sånt, jeg bare kjører på om jeg vil. Og så kort hår som dette tror jeg ikke jeg har hatt før?

Sånn her er altså mitt “nye” utseendet! Kortere hår, og fine krøller. Først tenkte jeg “oj, kanskje ikke helt meg med så kort hår”, men nå føler jeg meg virkelig sexy. Det er som om jeg endrer personlighet ved hver frisyre, og denne er mer voksen, hard og sensuell. Det er min beste venninne Fetisha som har klippet meg, hun jobber på Jan Thomas Studio og er virkelig helt rå på farge, klipp og styling. Hun har nettopp fått den jobben og har noen plasser ledig frem mot jul, og gir derfor 20% rabatt på farge av ettervekst og minicolour (for eksempel om du vil få en kaldere farge). Hun er også verdens søteste person! Om du vil booke time, gjør du det HER eller ringer 22591200 og spør etter Fetisha. Jeg lover, ikke bare kommer du til å bli fornøyd, men du vil også møte verdens snilleste frisør og menneske.

Dere kan forresten også sjekke ut Fetisha på instagram HER, hun deler ofte bilder av arbeidet hun har gjort. Jeg har altså byttet frisør fra der jeg gikk før, jeg var veldig fornøyd med min tidligere salong men jeg ønsker å støtte min venninne som fortjener det – fordi hun er så dyktig.

I kveld skal jeg ut å spise med min elskling! Jepp, Kasper kom hjem i går og vi har hatt et helt magisk døgn sammen. Jeg er så forelsket! Han hadde kjøpt juletre for å overraske meg, for å markere vår første jul i eget hus. Han var så lur da han sto i gangen og sa “se deg rundt, jeg har kjøpt en gave” og jeg trippet spent rundt i huset.. Elsker han.

105 kommentarer
  1. Den hårsveisen kledde du virkelig! Knalltøft!!! Prøvde meg på noe lignende en gang i tiden, uten særlig hell. Jeg såg ut som et “lykketroll”… Men du nailer’n!!!

  2. Det forklarer hvorfor du leverer så dårlig på jobbfronten igjen ja! Du leverer alltid SÅ mye bedre når du er alene/singel.. Alltid når dere er sammen leverer du så mye dårligere, selvom dere har bodd sammen lenge også nå. Ønsker deg absolutt all mulig lykke og hell i kjærligheten, men du må lære deg å klare og både fokusere på jobb og privatliv, ikke bare en ting av gangen..

   1. Unnskyld meg, men hvem f*en er du til å kritisere Sophie for måten hun gjør jobben sin på? Hvor mye påvirker det deg dersom hun evt ikke skulle levert like mye fra en dag til en annen? Jeg håper for guds skyld at ingen setter så høye krav til deg i din jobb, for dette er svært uheldig, og ekstremt urettferdig. Med mindre du er sjefen til Sophie, eller samarbeidspartner, eller noe som helst tilknyttet til Sophies business, så synes jeg du bare skal holde kjeft rett og slett. Sophie har rett til privatlivet sitt og må få lov til å styre sin egen hverdag uten at vi som støtter henne skal kritisere henne for hver minste lille ting, det er ikke sånn det fungerer. Du vet ingenting om hvor hardt Sophie jobber, og ei om hun har andre prosjekter ved siden av nettopp bloggingen. Skjerp deg!

   2. Du er klar over at jobben hennes startet med at hun skrev on livet sitt og folk var interessert i å lese. Hva i all verden er det hun liksom skylder deg å “levere’. Skal hun konstruere noe, finne på noe for din skyld? Forslag: lever noe selv!

  3. Synes du er veldig fin med kortere hår som du har hatt noen ganger. Men dette var ikke spesielt kledelig, du ser litt ut som en liten gutt.. Haha. Men at du er fornøyd er viktigst! Blir sikker finere uten krøllene 🙂 Men personlig synes jeg du kler langt går best..

   1. Hei Kristina,

    Jeg kan skjønne at det å kommentere slikt gir deg en følelse av ‘makt’ over et annet menneske, eller at du selv føler deg bedre ved å dra andre ned. Min personlige mening derimot, er at jeg tror ikke du hadde satt pris på om noen kalte deg en gutt. Det ville ikke vært hyggelig for noen jenter. Så jeg ber deg kjære navnesøster, om å tenke deg bedre om neste gang du kommenterer. Og sjekk ut Stian Blipp sin siste post om nettmobbing i samme sleng 🙂
    For ca 18 år siden overhørte jeg noen jenter i svømmehallsgarderoben kommentere at jeg så ut som en gutt med så kort hår. Den sitter kommentaren ennå den.

    Så i fremtiden, ikke gjør skam på navnet vårt a?

    Julehilsen fra Kristina

  4. Utrolig morsomt å se at du tør å prøve noe slikt! Derimot kjipt at enkelte føler det er innafor å kommentere at de syns du lignet på en gutt og at det, i følge de, ikke er kledelig. Det viktigste er ALLTID at man selv er fornøyd, og om noen kler en frisyre og stil er ofte helt opp til hvordan personen bærer både hår og klær. Om jeg som person ikke syns noe er pent vil ikke det si at det er nødvendig for meg eller den det gjelder at jeg sier det til vedkommende, selv om de er offentlig eller ei. Blir bare så innmari sjokkert over folkeskikken på enkelte.

   Samme gjelder klager på at du blogger bedre som singel. Det burde være viktigere at du er glad og fokusert på deg selv og din helse, og de rundt deg, fremfor å konstant blidgjøre alle leserne hver dag. Det bør være sett på som både et sunnhetstegn og positivt om du er litt fraværende, for spesielt mye fraværende er du fortsatt ikke. Tydelig at du tar jobben din seriøst, selv om enkelte føler det burde vært levert 100% 10 gang om dagen. Det er rimelig sykt at folk ikke skjønner at livet ditt er travelt om dagene, ikke bare pga. kjæreste, men også fordi du har fått ufattelig mye å gjøre de siste årene. Og uansett hvordan man vrir og vender på det er det da helt umulig å levere blogginnlegg som alle elsker hver gang. Egoistiske og ignorante folk finner man overalt, spesielt i kommentarfelt.

   Sophie Elise, du stråler virkelig for tida! Håpe du har det like godt på innsiden som det virker som du har det utenfra. Stolt over å være fra “nabobyen” din. Tror virkelig du kan komme langt, og det har du allerede gjort!

   1. Hei! Helt enig i at det er viktig at hun er glad og fokusert på sin egen helse og de rundt seg, men det er da viktig for alle, men vi må allikevel også levere på jobb? Sånn sett har hun en enkel jobb i forhold til de fleste andre (som ikke er så tidkrevende som andre jobber), ihvertfall denne bloggjobben som hun selv sier er hennes hovedinntekt. Det hadde ikke vært greit for noen i ett annet yrke og levere dårlig over lengre tid på jobb pga kjærlighet eller hva det måtte være. Man må levere på jobb, men samtidig selvfølgelig passe på seg selv og gjøre hva man kan for å være lykkelig. Man må rett og slett skille jobb og privatliv! Og når bloggen er det hun lever av (dette har hun sagt selv i kommentarene noen innlegg lenger nede), så synes jeg det krever at hun leverer her.. Selvom hun såklart har mye å gjøre ellers, må hun jo virkelig levere der hun faktisk tjener penger. Mener ikke at hun skal være online 24/7 eller levere 10 innlegg om dagen, men 1-2 GODE innlegg er å forvente da dette er JOBBEN HUN LEVER AV, ikke en hobby:) Har personlig lagt merke til at hun ikke klarer å gjøre jobben sin like godt når hun er med kjæresten sin, og prøver å ha forståelse for det, men sol sagt.. Hun må skille jobb og privatliv og klare og fokusere på begge.

    1. “Skille mellom jobb og privatliv”, du er klar over at hun mest sannsynlig burde lære seg å koble av mer fra jobbe sin? Som blogger går bok mesteparten av hennes dag på å være nettopp offentlig og gjøre bloggrelaterte ting. Jeg er utrolig glad for at når jeg kommer hjem – så trenger jeg ikke å tenke på jobb. Jeg trenger ikke oppdatere folk på Snapchat og Instagram, og jeg er glad for det. Jeg er introvert og vet hvor sliten jeg blir av å måtte vise meg frem etter å ha gjort det en hel dag på jobb.

     Nå har hun faktisk valgt dette fordi hun nettopp liker det, men at hun gir litt mindre nå for tiden burde ikke komme som et sjokk. Ikke fordi hun har type, men fordi hun ikke bare blogger. Hun skriver bok, hun er på boksignering, hun er på TV-program – selvsagt blir bloggen litt mer nedprioritert når jobben hennes ikke lenger bare er å skrive blogg.. Og når man da i tillegg ikke er en person som elsker å stå på TV og prate til kameramenn/ journalister osv, sier det seg selv at hun også sikkert er litt ekstra sliten ift. når hun bare hadde blogg, og valgte eksponeringen helt selv. Det fine er jo at det virker som hun kobler litt av når hun blogger, så det er godt å se at hun trives med skriving av bøker og.

     Poenget var aldri at hun burde kappe ned på blogging, men derimot at jeg tror folk tar litt for lett på arbeidet hun holder på med for tiden. Selv om hun elsker jobben sin betyr det ikke at man ikke har lov å slappe litt av utenom og.

     ++ Kommentaren jeg sikta til handla om at hun var dårligere på bloggingen nå + måtte lære seg å skille mellom jobb og privatliv. Opprinnelig rart å si til noen som basically har en jobb som omhandler å prate om privatlivet. Er heller ikke alltid det skjer så mye alle anser som spennende i de fleste liv, så hva skal hun gjøre da? Lage blogginnlegg om hva hun har spist og hvor mange ganger hun har vært på do? Eller finne opp skrønehistorier bare for å være interessant?

    2. OG bare så det er sagt “helse er viktig for alle (har jeg aldri sagt det ikke er), men vi må allikevel levere på jobb”, unnskyld meg – men går det dårlig med helsa di så har du alle mulige slags rettigheter. Jeg har personlig hatt 9 forskjellige jobber, og bare møtt en sjef som ikke sendte meg hjem når formen var for dårlig for jobb. Men Sofie? Hvem sykemelder hun seg til? Ingen. Hun viser seg i sine dårlige perioder, gjerne perioder en normal person i normal jobb hadde tatt i bruk egenmelding og sykedager. Om du syns det virker som en enkel jobb å være så blottlagt og gi så mye, men samtid få negativt og dritt (sikter til alle de fæle kommentarene som er 100% unødvendige) slengt på deg uansett hva du gjør, så får du vel bare hive deg rundt og tjene “lettjente” penger davel. Tror du har noen naive tanker rundt jobben hennes, men ønsker seg lykke til!

    3. Hei Mari!
     Vil bare fortelle deg, at det finnes folk der ute i alle yrker som faktisk blir sykemeldt pga ting som pågår i privatlivet. I en jobb som Sophie Elise har, er det nok derimot ikke bare å skaffe seg en sykemelding. Hun er heller ikke pålagt å dele plagene hun har i privatlivet med angst og depresjon. Men TAKK GUD for at hun gjør det, for det er til så stor hjelp for mange andre der ute som sliter med det samme, inkludert meg selv. Vi mennesker er ikke like, og det vil også bety at vi mennesker reagerer forskjellig på ting. Et tap, samlivsproblemer, sykdom osv… Dette har jeg endelig lært meg å akseptere. Før følte jeg meg bestandig teit og dum pga. angst, og i en lenger periode depresjon. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg skulle slite med dette, når mennesker som har vært gjennom så mye fælt, takler det og klarer seg bra. Jeg bagatelliserte det, og det resulterte i en kjempesmell psykisk.

     Nå, det er ikke alltid lett for mennesker å skille privatliv og jobb – og kan især tenke meg det er enda vanskeligere når jobben din er å dele, nettopp det, privatlivet ditt. Det er kanskje lett for deg, men det betyr absolutt ikke at det er lett for en annen. Alle har forskjellige historier, utganspunkter og psyke.

     Håper du kan ta det til etterretning, før du uttaler deg mer om den saken. Jeg bruker ikke kommentere her, men jeg merket at jeg følte meg veldig truffet av kommentaren din.

     Og KJÆRE SOPHIE ELISE. Du gjør en flott jobb, og har hjulpet meg så mye, at det er helt utrolig. Bare å se deg sette ord på det, akkurat det, som jeg føler men ikke klarer å sette ord på.

     Og tilbake til innlegget ditt, Sophie Elise – Du ser FANTASTISK ut, og jeg ELSKER det nye håret.

    4. Da hun er sin egen sjef og selv bestemmer arbeidstimene, har verken du, jeg eller noen andre noe med hvor mye hun jobber. Tror ikke du forstår hvor vanskelig det er å skulle være ute med noe nytt og spennende 3 ganger for dagen eller mer som det virker som enkelte ønsker. Har dere et problem med at hun blogger for lite bør dere gå i dere selv og se om det ikke er behov for avvending!! Stå på Sophie! Du vokser mer for hver uke som går og det er bra du har det først med deg selv. Love fra Bergen.

    5. Dette er det dummeste jeg har hørt. Hun har en blogg. Vet du hva en blogg er? Jo, man skriver om det man vil. Sophie Elise har valgt å skrive om seg selv og sitt liv. Da mener jeg hun kan velge akkurat hva hun skriver, når hun skriver og HVA hun skriver om! Hvordan skal hun opprettholde en blogg om seg selv om hun ikke har et eget liv med kjæreste, meninger, problemer, skrivesperre, gleder, slitenhet, sinne og tanker? Og det at du skriver hun har en «enklere jobb en andre» er det 2.dumme utsagnet i din kommentar. Hele tiden, alltid, 24/7, må hun tenke ut sitt neste innlegg for å gjøre deg fornøyd. Når hun slapper av, er på ferie, spiser middag ol. så må hun tenke ut hvordan hun skal legge frem dette best for sine lesere. Ta bilder, velge klær, bla bla. Konstant tenke på om hun tramper på føtter for å unngå minst mulig hates. Må du holde ut i din jobb med hundrevis av kritikere på arbeidsplassen, som får deg til å gruble natten lang?

     Sophie Elise: jeg digger deg og håper du ALDRI lar noen styre hvordan du bruker bloggen, hvor mye du skal gjøre eller hva du skal skrive. Da er det plutselig ikke deg lengre 🙂 💕

    6. Hva er galt med deg, Mari? Har du prøvd å blogge? Neppe. Det er tidkrevende, og det sier jeg som aldri har hatt lesere engang. Man legger opp hele dagen sin for å få ut innlegg og interessant innhold, så hold kjeft. Fokuser på din egen jobb, så kanskje du også begynner å tjene penger.

  5. Har du ikke en «ekstrem forvandling» på håret så og si hver måned? Er ikke lenger enn det siden du skrev ett innlegg om din forrige ekstreme forvandling.. Og de er sjelden så ekstreme – denne vil jeg dog si var ganske uheldig og lite kledelig. Skjønner hva noen mente med «liten gutt» – du har ett ganske maskulint ansikt og dette var ikke frisyren for deg. Og – hva skjer med øyelokkene?? Virker som ett resultat av (for mye) botox.

   1. Unødvendig å være så jævlig frekk. Hva er vitsen med å si ting som at hun har et «maskulint ansikt?» Føler du deg bedre med deg selv når du trykke andre ned? Det viser bare hvor usikker du er som har behov for å være slem mot andre for å få det bra med deg selv. If you don’t have anything nice to say, don’t say anything at all.

   2. Denne kommentaren var så sur og stusslig at det sved litt i øynene. Lene, ettersom jula er en tid for ettertanke, foreslår jeg at du går litt i deg selv og tenker over hvilket menneske du vil være. Vil du være en kvalmt menneske som får glede av å trykke andre ned? Vil du bruke fritiden din til noe som får frem så mye stygt i deg?

    Håper du er mindre patetisk i 2019.

   3. Kjære Lene. Jeg syns så utrolig synd i deg.. Altså stakkars, stakkars deg. Du må visst ha det så trist siden du har behov for å rakke ned og være så stygg mot Sophie, for å få det bedre med deg selv. Håper julen lærer deg medmenneskelighet og det å være god mot andre 🙂 kanskje får du det bedre med deg selv!

  6. Du kler alt, det e nesten urettferdig, haha. Prøvde mæ på permanent i femte klasse fordi æ så gjerne ville ha korketrekkeran til ho mamma, men fyfaen det skal æ aldri gjøre igjen. Gikk rett i dusjen når æ kom hjem og skreik, hahahah. Aldri følt mæ så stygg i hele mitt liv.

   Så koselig å endelig få være med kjæresten igjen! Og drit loddrett i mennesket over, såklart skal du få konsentrere dæ 100% om han når han endelig e hjemme. Kjæresten min kommer på torsdag, etter min siste eksamen før jul, glede mæ som en liten unge 😍

   Nu skal æ stupe ned i notatan igjen, ville bare si at du ser smashing ut (som alltid)!

  7. Woooow!❤️ Så sexy OG samtidig sofistikert!! Det er den beste kombinasjon spør du meg!🌟❤️✨

  8. Skikkelig vakker å Nydelig bilder super koselig å kult innlegg synes jeg har hatt en toppers dag du er så positiv å varm og svevende Drømmenes fantasi synes jeg ønsker deg en helt fantastisk riktig god kveld sophie Elise hilsen Kristian Magnus å pus kompis sender varme klemmer å varm tanker 😃♥️

  9. Du har vel tjent over 200 000 på de siste 5 blogginnleggene dine du nå, så heldig du er a <3 hard work pays off 🙂 Fortsetter du med reklame i 5 innlegg til er du snart trippel millionær! Woho!

   1. Og du var en av de som gjorde at hun tjente penger, takk til deg. Gratulerer med dagen😊😊 hipp hurra, slutt å vær så sjalu. Start din egen business så kan du også tjene penger istedet for å være bitter på at andre gjør det.

  10. Wow. Så utrolig trist det er å se at det finnes så bitre og usikre mennesker som de som dukker opp i kommentarfeltet her.

   Den nye frisyren din er kjempefin og kler deg veldig!!! Du stråler!
   Håper du tar med deg de intelligente kommentarene videre og søpler de ignorante✌🏻❤️

  11. Omgggggg!!!! Det var syyyyykt fint😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍Man får skikkelig Marilyn Monroe vibes! Ææææ, ikke bytt! Det var eeeevig fint🤩

  12. Såååå fint 😍 Du er virkelig helt nydelig , spesielt på innsiden. Blir så glad over at det finnes slike mennesker som deg. Tenk så fin verden hadde vært hadde det vært flere som er sånn som deg.
   Ønsker deg masse lykke og kjærlighet i fremtiden 🥰🥰

  13. Wow! Skikkelig stilig! Voksent, lekent og sexy – alt på en gang 😍 skulle ønske jeg kunne slettet noen kommentarer for deg, men håper du gjør det personlig i ditt hode – for virker som et flott menneske

  14. Altså, for det første så var dette en kjempeflott, moden og kul frisyre til deg. Tøft at du hele tiden tør disse endringene; ofte eller ikke, det er vel opp til hver enkelt og feks ukas “mood”? Kjempefin, ble du!

   For det andre så fatter jeg ikke all misunnelsen som råder nedover feltet her, hva er så vanskelig med å glede seg over et annets menneskes lykke, gleder, oppnåelser og fremgang? Er man helt blottet for oppdragelse og empati for tiden? Jeg blir sjokkert, og skammer meg over enkelte her!!

   For det tredje så må det da vel være helt TOPP at noen har oppnådd så mye allerede i så ung alder at man “slipper unna med et par innlegg i uka og henger for mye med kjæresten” og allikevel tjener mer enn de aller fleste, noe så deilig! Jeg applauderer det og sier heldige du og godt jobba!

   For det fjerde, hvis du har sånn problemer med hennes utseende og korte arbeidstid og kjeder deg på bloggen hennes, hvorfor i alle dager bruker du tid her da?? Finn en annen blogg å følge. Spar energien din.

   For det femte så er jeg generelt for åpenhet og ytringsfrihet og åpne kommentarfelt, men akkurat i ditt tilfelle syns jeg nå du skal vurdere å stenge det igjen. Ærlig talt. For din egen psyke, ve og vel sin skyld. Man skal ikke behøve å sitte og motta så mye dritt om seg sjøl selv om man byr på seg selv uten filter.

   For det sjette så må man glede seg mer på andres vegne, vi må løfte og heie – ikke trykke ned! Jeg er så glad jeg ikke har fått barn, hva i alle dager er det for slags nettroll-samfunn de skulle ha vokst opp i?! Skrekk og gru, sier jeg bare.

   Og tilslutt, selv om jeg er mye eldre enn din gjennomsnittsleser så synes jeg det er kjempehyggelig og givende å følge deg og livet ditt, Sophie Elise, jeg kjenner meg stadig igjen i ting og har lært masse av deg; viktige som uviktige ting.

   Jeg heier på deg – YOU ROCK! 🤩🤘

   1. Signerer bare Karianne her jeg. Enig i alt hun skriver.

    Sophie Elise; du er BRA! Og jeg elsker håret 😍 Kos deg med kjæresten og livet.

   2. Enig med 👆🏼 👆🏼👆🏼 Du er nydelig med kort hår!! Drit sexy!

    Se på de positive komentarene, det er de som er ekte og som betyr noe ❤️ Alt annet er bare noen andres dritt 💩 Du er SÅ BRA!!
    Heier på deg 🙌🏼

  15. Utrolig at folk ikke klarer å skille på nettroll og noen som kritiserer businessen til Sophie Elise! Jeg er helt uenig i de som går etter som Sophie som person og hennes utseende, men å kritisere million-businessen hennes må da være lov uten å bli kalt for et nettroll! Ingen av dere skjønner overhodet poenget mitt. Jeg mener ikke at Sophie skal bruke like mange timer på bloggen som en vanlig arbeidsdag og alt det andre hun jobber med er irrelevant i forhold til mitt poeng. Jeg VET at hun har mye å gjøre og forventer ikke at hun skal være på bloggen 24/7! Men å bruke 5 minutter på hovedjobben (eller der man tjener sin hovedinntekt) er ikke akseptabelt for NOEN. Jeg liker Sophie og bloggen hennes, men ønsker at hun skal legge mer innsats i JOBBEN sin. Ønsker henne selvfølgelig alt godt på alle måter uansett, men kritikk er på sin plass når den er fortjent. Vet at hun har hatt EN god (kort) uke på bloggen her nå, og det er kjempebra!! Men det hjelper ikke å levere i en uke for så og gå tilbake til å bruke 5 minutter her inne om dagen og tro at det er greit. Ønsker forøvrig Sophie og alle andre en god kveld!

   1. Så: hvis du har 2-4 jobber, og velger å ha mindre arbeidstid på den ene så du får plass til de andre, gjør det deg altså til en lat person fordi du ikke kan jobbe alle jobbene 100%? Og er det slik at du har statistikk på tiden hun bruker på alle blogginnlegg? Har du statistikk på timene hun bruker på tanker rundt blogginnlegg, planlegging av de, bilder, promoteringen, og alt annet? Og hvorfor skal hun være tvunget til å skrive masse når kjæresten har kommet hjem og hun respekterer at han ikke vil ha hans liv blottet?
    Alt hun gjør er jobben sin, og det at du driter i “alt det andre hun gjør” får deg bare til å virke ignorant, og eventuelt trollete.

   2. Er jo ikke noe galt med kritikk, men å si at hun er en dårlig blogger når hun er i forhold er meget rart. Hun får vel bare beklage at livet hennes er kjedeligere for enkelte når hun har type som ikke vil blottlegges. Jeg og deg kan faktisk ta ferie fra alle de jobbene vi ønsker å ha, siden de ikke opptar hele vår hverdag. Hun er i følge deg tvunget til å være påan hver dag, året rundt, uavhengig av hvordan livet hennes ser ut. Man kan også be folk steppe opp gamet på en mer konstruktiv måte enn din opprinnelige kommentar. Og om du syns hun har vært så forferdelig dårlig å blogge alle gangene/ tiden hun har vært i forhold skjønner jeg bare ikke hvorfor du orker lese.
    Du sa også at du ville hun skulle splitte personlig liv og jobben, men jobben hennes omhandler det private. Og det at hun blir litt “dårligere å blogge” når typen er hjemme er da vel nettopp ett tegn på at hun faktisk skiller privatlivet/ kjærlighetsliv og jobb?

   3. Det er ikke slik at hun tjener lønn på samme måte som deg og meg. Om du syns hun leverer dårlig er irrelevant for hennes lønn. Hun skylder opprinnelig ikke deg noe. Hun har haugevis med andre lesere som er her både for hennes gode og dårlige perioder – og de betaler lønna hennes. Regner med de fleste leser bloggen fordi de liker å følge hennes liv, og da aksepterer de nok også at det blir litt roligere når hun både har kjærestetid og annet å stri med.
    Er som sagt lov og bra å gi konstruktiv kritikk, men du burde kanskje formulere deg litt annerledes enn at hun blogger dårlig og at kjærester gjør bloggen hennes dårlig og slikt. Men skjønner ikke hva du forventer, vil du ha blogginnlegg om at hun har sex, spiser mat med typen, om alle gangene de kyssa og hvor herlig de har det? hvilke filmer de har sett og slikt? Høres uinteressant ut for de fleste. Hun har rett til like mange dager fri i uka som oss, men er ikke ofte hun tar det.

   4. Så slutt og følg henne da! Skjønner ikke hvorfor du gidder og bruke så mye tid og energi på å irritere deg over en annen person. Du virker bare misunnelig spør du meg!

  16. Vet du hva som har skjedd med blogg.no? Designet mitt ble ødelagt og får ikke fikset det, og ikke står det noen steder hvorfor det har blitt så store endringer heller. Og så er alt så rotete og mye står på engelsk. Finner ikke engang statistikken min, hjelp! Vet du hvordan man får sett statistikken?

  17. Heei! Du er nydelig og det ble dødsfint! Men, jeg er også hekta på papirhuset. Har sett ferdig sesong 1 og 2, og lurte på om du vet om det er en 3 som er ute nå?

  18. Du kler alt du! Utrolig flott 🤩❤️
   Jeg blir oppriktig glad over å lese at du har det bra, Kasper virker som en veldig fin fyr. Dere er heldige 😃❤️

  19. Smashing, rett og slett! 🤩 Sånn sveis ønsker jeg meg også! 👌 Stå på, forresten – du er tøff💪

  20. Wow skikkelig wow❤ kjempe vakker. Dere som bare klager og slenger med leppa se å slutt å les bloggen om dere blir i så dårlig humør å føler at dere MÅ komme med dritt kommentarer. Dere må finne på noe annet å gjøre. Heia deg Sophie Elise❤❤

  21. Huff, hær var det mye tull. Jeg syntes du ble utrolig fin på håret. Stå på, du er FANTASTISK! Klem.

  22. Skikkelig Marilyn-vibber. Veldig fint! Jeg har syns du var finest med kort hår siden du viste deg med kortere sveis på bloggen for første gang.

  23. Du e nydelig, og du kledde frisyren kjempe godt<3 Dessverre leve me i eit samfunn der folk føle seg bedre ved å trykke andre ned. Drit i det sånne persona spyr ut av seg, dei har det ikkje bra med seg sjølv. Stå på Sophie! Du e mitt forbilde.

  24. WOHO KORT-HÅR SOPHIE IS BACK!! Bring it sista!!!!!!!!!!💖💖💖 dessverre går du sikkert lei av denne sveisen kjempefort- hvis vi kjenner deg rett😭😭😭😭 nydelig er du uansett💖

  25. En veldig kledelig frisyre! Du er nydelig ❤️ Også må du ikke høre på disse nettrollene som dessverre ikke har det så bra med seg selv.

  26. Nei, huffameg så fæle kommentarer du får! Håper du klarer å se forbi det, for disse kommentarene sier så mye mer om de som har skrevet dem enn det sier om deg.. Uansett så ble du råstilig på håret, minner litt om Marilyn Monroe og Carrie Bradshaw! Fantastisk! Ville bare ønske deg en fin dag og en koselig førjulstid. Det er vondt å høre slike ting om seg selv, men jeg håper virkelig du klarer å sette det i perspektiv og tenke at disse menneskene som skriver slike kommentarer på nett faktisk ikke er verdt å bruke tid og energi på.. Det er ikke de som betyr noe i ditt liv! Du skriver interessante tekster og tar flotte bilder, Sophie 🙂 Ønsker deg alt godt. Klem

  27. Det kledde du godt! 🙂
   Heier på deg og alt du får til. Og unner deg kjærligheten!

   Jeg er ikke så flink til å følge med på blogger osv, men deg holder jeg meg oppdatert på. Du er sterk!

   Og håper du kan klare å se at de som kommenterer dritt sannsynligvis sitter ett eller annet sted og ikke har det så bra med seg selv – og desverre lar det gå utover deg.

   Ha en fin dag!

  28. Synes du kledde dette veldig! Håret rammer inn ansiktet ditt veldig fint, og fremhever deg. Du er jo liten av vekst, og en kortere frisyre som denne er med på å få deg til å se lengre ut (om det gir mening). Langt hår tynger ned, mens dette korte, lekne løfter deg opp. Det er på en måte både sexy og søtt på en gang

  29. ELSKER håret!!! Dette kledde du så godt! Uten tvil min favoritt av de ulike frisyrene du har hatt. Herlighet fikk nesten lyst på samme frisyre jo! Du er fantastisk!

  30. Oi, her var det litt av hvert av kommentarer!! Tenker det er helt ok å ikke like frisyren hennes, er ikke min favoritt på henne heller, men heldigvis betyr ikke meningene våre noen ting når det kommer til stykke. Det påvirker da ikke oss eller vår hverdag hvordan hun ser ut på håret, så om hun er fornøyd er jo det alt som betyr noe!! Skjønner ikke at noen må være i overkant ekle bare for å være det – liker man ikke noe kan man si det på en finere måte eller ikke si det i det hele tatt.

  31. Herreguud, du er nyydelig! Dette kledde du virkelig!😍 prøv å drit i de som slenger stygge kommentarer, og fokuser heller på alle de fine kommentarene du har fått! Det er flere av dem, ser jeg😏 du kommer alltid til å finne haters, som vil kritisere og være stygge uansett hva du gjør, men det er virkelig mange fler som backer deg, og heier på deg Sophie Elise! Meg inkludert! Du er helt råå❤️ Og du ser helt nydelig ut! Skjønner veldig godt hva du mener med et sensuelt uttrykk, og igjen, dette kledde du virkelig!

  32. Hei. Dette synes jeg du kledde kjempegodt, like godt som når du har langt hår! Synes med andre ord at du er fin uansett hårfarge og lengde! 🙂 Du er tøff som tørr 🙂 Ha en fin dag.

   Har man ikke noe fint å si så holder man det for seg selv!!

  33. Så utrolig vakker og sexy!!
   Dette kledde du virkelig. Beundrer deg for at du tørr å prøve på noe nytt, og du ser alltid like bra ut (selv om dette er nok min favoritt)!

   Hva andre mener og sier betyr ingenting når man har det godt med seg selv i sin egen kropp! Du stråler.

  34. Leste de 4 første kommentarene og så gadd jeg ikke lese mer..

   Du ser SMASHING UT! elsker den stilen! Får skikkelig Sandy fra Greas feeling.

   Utrolig trist at det er så mange som ikke blir glad når de ser andre glad og lykkelig, men blir heller sjalu og må rake ned. Er så fint og se hvor godt du har det i forholdet ditt!

   Litt rart at enkelte tror, at selv om DU, har valgt å blogge og dele av livet DITT. Så har de rett på å diktere hvordan du skal gjør den jobben.

   Du er nydelig, flink og lykkelig! Nyt det!

  35. Legger du ut disse bildene for at folk skal skrive at du er så fin og blablabla? Og at de som ikke synes det ikke har lov å kommentere! Du hjelper ingen ved å sitte å skryte deg selv opp i skyene. Du tjener masse penger (som går KUN til deg selv) på å dytte andre lenger og lenger ned. Reklamere for solarium, hvitere tenner og behandlinger som skal gjøre kroppen strammere. Det er det som er blitt deg nå. Hva med å gjøre noe bra for verden. Dette er blitt en ren sminke og operasjonsblogg!

   1. Så enig med deg!! Må være lov å legge inn negative kommentarer så lenge det ikke er drøye personangrep såklart. Men å si at frisyren ikke var fin eller at hun ikke kledde den noe særlig må jo være lov å si, det er smak og behag.. Kan ikke forvente at alt skal være skryt hele tiden

  36. Så sykt vakker du er!!! Denne sveisen er skikkelig i vinden om dagen, og jeg skulle ønske jeg hadde samme søte ansikt som deg, som ville gjort at jeg og kledde det, men nei 😂 ha denne sveisen lenge 😍

  37. Får virkelig vondt innvendig når jeg leser enkelte av kommentarene.. huff!

   Jeg syns det ble skikkelig stilig og du kledde det virkelig! Ung vakker dame uten tvil<3
   Fikk litt den følelsen av røffhet men også en sjarmerende og litt sånn sexy look💃🏼

  38. Kommenterer nesten aldri på bloggen din, men har derimot lest innleggene dine og vært med hele veien. Etter jeg scrollet nedover disse kommentarene, måtte jeg nesten bare kommentere selv. Du er en fantastisk person, Sophie Elise! Det har vært helt utrolig og sett hvordan du har utviklet deg de siste årene, og jeg er sikker på at det er mange andre som er enige med meg der. Jeg leser aldri blogger og syntes hele blogg-verden er ganske overfladisk, men du er den eneste bloggen jeg følger med på både her og Instagram – fordi du bidrar med så mye mer enn sminke og utseende. Du fortjener kun det beste i livet, og jeg håper virkelig at disse nettrollene snart kan få seg et liv; i stedet for å hetse på andre.
   Mange klemmer til deg❤️

  39. For en fantastisk nydelig frisyre på deg, sofistikert og sexy på samme tid! Finere enn selveste Marilyn Monroe!

   1. I just wanted to say the same, Sophie Elise looks like a modern version of Marilyn Monroe 🙂 It’s nice not to be alone in this opinion:)

  40. Slutter aldri å forundre meg over at enkelte mennesker har så lite selvinnsikt at de forveksler renspikka dårlig oppførsel med det å «bruke sin ytringfrihet». Hvis man noen gang er i tvil så går det an å tenke seg om – både én og to og tre ganger, før man sier noe (det bør man forsåvidt gjøre uansett om man er i tvil eller ikke…). Vil tørre å påstå at de fleste som tøffer seg bak tastaturet selv ville tatt seg nær av mye mindre. Ja, det er lovt å være konstruktiv – men det er stor forskjell på å være konstruktiv og det å være ufin eller å ikke ha respekt for andre mennesker. Nekter å tro at dere som kommenterer dritt ikke vet hvor den grensa går. Tenk på hva dere ville tålt å høre fra andre. Vær grei med folk. Vær et medmenneske. Det er ikke så forbanna vanskelig. Verden blir et mye bedre sted – og man blir selv et bedre menneske. Er ikke det mye hyggeligere?

   Du er helt rå, Sophie! Genuin, ærlig og åpen. Beundrer deg virkelig som får til alt du gjør, og som klarer å stå på selv når du blir behandlet urettferdig. Du er et skikkelig fint menneske, og hva enn folk måtte finne på å kommentere eller si til deg – så er det til syvende og sist dét som betyr noe. PS: frisyren er sykt GOALS, hvis noen skulle lure på det!! ✨😍

  41. Har alltid syntes du har kledd kort hår, men var ikke så fan av de krøllene ..🤔 lurer på hvordan du ser ut helt vanlig uten å posere så fælt? For ser jo naturligvis ut bedre ut når du poserer så mye:)

  42. Hvordan i alle dager kan folk mene at hun ser ut som en gutt på disse bildene? Jeg forstår ikke hvor det kommer fra.. Jeg syns hun ser helt nyyydelig ut!

  43. Du som har blitt en såpass stor samfunnskritiker, debattant, down to earth og genuin person, hvorfor føler du da et så stort behov for å eksponere kroppen din?
   Jeg skjønner godt du var slik før, da hadde du liksom et større «behov» for det, misforstå meg rett. Men jeg ser ikke hvorfor du enda gjør det. Du selger deg selv, og jeg kan me full ærlighet si at du ikke trenger det. Om du ønsker at alle skal ta deg og dine meninger seriøst, er det kanskje på tide å opptre seriøst også. Hilsen en som i bunn og grunn har stor respekt for deg 🙂

   Ps: jeg sikter ikke nødvendigvis til bildene i akkurat dette innlegget, men på generell basis.

  44. Hei Sophie!
   Eg ville berre sei at du ser fantastisk ut med den nye frisyren! Den kler deg veldig godt!
   Ser at det derimot ikkje alle som er enige i det…det skjønner eg. Ikkje alle kan ha lik smak, men man trenger IKKJE å sei/skrive det! Hold det for deg sjølv!

   Sophie…gå din veg. Strekk deg etter dine mål. Lev ditt liv!
   ❤️❤️❤️

  45. Fy fader hvor jævla patetiske noen folk er.
   Håret ble smashing! Å at du ser ut som en gutt? Skaff dere briller da 🙂

   Screw tastaturkrigerne, stå på 🙂

  46. Jeg elsker papirhuset!!! Og må bare si; Hvis du er like forelsket i Denver og Rio som meg! Så må du sjekke ut Elité som også ligger ute på netflix nå. La princessa er også med i den serien! ;))))

  47. Wow! Du ser amazing ut! Tok du permanent for å få sånne krøller? Hvilken type, i så fall? Jeg hadde permanent en gang da jeg var liten, men fikk bare sånne små krøller. Ikke i nærheten av like fine som dine!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg