jeg er på forsiden av ELLE!

Det er både gøy, trist og fint at mange av dere søker venn i innlegget under. Jeg har lest igjennom alle kommentarene og blir STOLT over dere som tør å satse!  Jeg måtte faktisk gråte litt i sta da jeg leste. Fortsett å kommentere og ta kontakt med hverandre der! Etter forrige gang jeg lagde et slikt innlegg var det faktisk flere som ble venner, så jeg vet det hjelper. <3 Husk at om ingen kontakter deg er det bare å kontakte noen av de som allerede har skrevet kommentar, noen ganger må man være aktiv selv! 

I dag kan jeg endelig dele en fin nyhet med dere – nemlig at jeg pryder coveret av Elle! Det er en fin måte å starte året på. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme på forsiden av verdens største motemagasin, og det hadde sikkert ingen andre trodd heller. Signy, som var redaktør for magasinet sa også til meg at man var jo litt skeptisk først, det var en “skal, skal ikke” diskusjon. Men jeg elsker Signy for at hun likevel ønsket å ha meg på forsiden og for at hun skrev et så fint intervju. Det er en sann ære å pryde forsiden av hennes siste utgave som redaktør. Her får jeg virkelig frem den jeg er! Bladet kommer i butikk på mandag.

Bildene er tatt av Truls Qvale, styling av Petra Middelthon, Sminke av Tomas Erdis og hår av Nikola Grozdic 

En ting jeg elsker ved bladet var at jeg fikk ha en mer androgyn stil enn jeg er vandt til, så jeg er NØDT til å ha en photoshoot som dette etterhvert. Når jeg har fjernet puppene og alt (om en uke!). Jeg ser for meg håret sleiket bak, helt kort. Flatt bryst. Lite sminke. Det hadde vært så fint, jeg elsker å gå i karakter på den måten spesielt siden jeg aldri ville kledd meg sånn ellers.

Jeg føler meg vakker når jeg ser bildene i bladet. Herregud, jeg er jo vakker egentlig. Nå skal jeg sette meg ned å bla litt i magasinet og lese intervjuet med meg igjen! Jeg har faktisk vært i Elle en gang tidligere, da var jeg knapt 18 år gammel men en forside kunne jeg aldri ha drømt om. Vel vel, nå har det skjedd altså. Jeg anbefaler dere å kjøpe utgaven når den kommer! Hva synes du om bildene? Det er mange inne i bladet også, men da må man kjøpe for å få se 🙂

54 kommentarer

Siste innlegg