HARSTAD

Reklame | en annonselenke

Først, jeg lser og forstår kommentarene deres på innlegget under, og det under der. Vit at jeg altlid er aktiv i kommentarfeltet om det skulle være noe, dialogen oss i mellom er viktig.

Jeg sto opp klokken 06 i morges og kom meg på flyet til Harstad. Synet som møtte meg da vi landet var noe for seg selv..

Ørebetennelsen min (som enda ikke har gitt seg) eskalerer etter en flytur. Jeg tok en powernap da vi var fremme, og det har ikke skjedd på veldig lang tid. Jeg fikk sove et par timer til lyden av sauer utenfor vinduet, det er beite rett ved der foreldrene mine bor. Om det hørtes romantisk ut – så tar du feil. Jeg hater lyder når jeg skal sove og vil aller helst ligge i en lydisolert, helt mørk boks.

Etter å ha våknet opp fra en nap. Skittent speil, så åpenbart at det ikke bor en influencer her lengre.. 🙂 Nesten flaut å legge ut det bildet, men må man så må man.

.. Og så satt jeg meg for å jobbe litt, altså sende ut invitasjoner til Skappel-lanseringen og skrive litt på det som kanskje kan bli en bok. Jeg må ideelt sett alltid være i Harstad for å skrive, i Oslo er det for mye som distraherer meg (og egentlig her også, det er vanskelig å si nei til å møte venninner fordi jeg savner dem sånn ellers). Det er så fin utsikt bak her, men det har jeg nevnt for dere flere ganger. Rart å tenke på at et hus her kanskje koster 2 millioner, og en lignende utsikt i Oslo hadde kostet minst 10. Jeg er ofte inne å sjekker boliger på Finn, bare fordi det er morsomt, og da sjekker jeg også Harstad. Og helt randome steder som typ Halden, haha.

Snart ferdig med boken Kinderwhore! Den er bra, og driver seg godt fremover, men kanskje litt for repeterende (selv om jeg er spent på hva som skjer mot slutten, og min egen forrige bok Elsk Meg er tross alt også veldig repeterende). Jeg liker heller ikke å lese når voksne mennesker skal se ting fra et barns perspektiv, det blir alt for voksent og jeg kjøper det ikke, uansett. Men som sagt, jeg liker den godt og den får score 4/5 av meg! Det var noen som nevnte at jeg kun skriver om bøker jeg liker, og vel..? Så klart. Hvorfor skulle jeg ha skrevet om alle bøkene jeg absolutt ikke liker. Jeg leser masse og det er så klart en del som ikke havner her, og på andre sosiale medier 🙂

Jeg og pappa har vært ute en tur! Genseren er fra Chiquelle. Hårfargen min har vist seg fra sin beste side i dag, takket være to runder med lillasjampo. Var litt redd det skulle flekke av i håret på grunn av punktfestene, men det har gått fint! Jeg er veldig lei av det “korte” håret nå og ser frem til å få satt på langt, platinablondt igjen til uken.

Da klatret vi også over gjerdet til de nevnte sauene, som ikke ville ha noe med meg å gjøre. Har dere sett pupillen til en sau? Det ser akkurat ut som en slange. Litt skummelt, men fine dyr.

Når vi først er inne på dyr, det er alltid mange som spør etter kattene (jeg kjøpte dem i Spania for noen år siden, de som har fulgt med på Blogerne vet). De lever fortsatt i beste velgående, og det var en god avgjørelse å kjøpe dem. Veldig søte og veldig usosiale.

Nå skal jeg sminke meg å dra i bursdag til min venninne Lotte. Dette pudderet er forresten det beste. Jeg liker veldig godt litt kaldere nyanser, da kan du contouring av nesen se mer naturlig ut. Og ikke minst, det gul-aktige pudderet er perfekt å ha under øynene. Du finner pudderet HER. En palett kan vare i ett år!

Dere vet “regelen” når jeg er ute av Oslo.. I kveld skal jeg ta et glass vin!

19 kommentarer
  1. Koselig å erlig å kult innlegg har sett alle episodene av sophie Elise Tester Norge ble kjempe rørt å tårer kom ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🌌🐱♥️🦋☀️⭐🗻🏞

  2. Jeg så langt fra din målgruppe som en gammel dame på 65 kan være. Men jeg er så imponert over deg som klarer å balansere det glamorøse overfladiske med din utrolige reflekterte seriøse side. Følger noen andre bloggere for å se hva som skjer i en i verden så fjernt fra meg, og har kommet fram til at de andre ikke rekker deg til ankelen en gang

    1. Lilly og Elin – jeg er helt enig! Jeg er 60 og har jobbet med ungdom hele livet! Bak det nydelige ytre banker et varmt og godt hjerte 💜

   1. Sophie Elise Legg på Instagram snapchat vagina nakenhet bikini lettkledd og uten bikini og pupper kilitoris
    Kjøp deg hunkemøller og Victoria SCREET undertøy og bikini kjøp deg Tommy Hil fligher Bikini blå undertøy og se på pornhub Nicole Aniston Kendra Sunderland bliar Williams med isabelle Eriksen Martine Lunde Rikke Isaksen Malin Håvardsdotter Lea Bratt berglund

  3. Sophie Elise Legg ut Instagram naken bilder jobb i kondomeriet karl Johan Tromsø jobb i Jessheim gamestop og sex spøre Jessheim storsenter med 17 åringer 18 år gutter jenter etterpå add dem på snapchat bilder fans venner nudes uten klær kilitoris vagina rompa mage pupper nakenhet orgmase kilitoris se på pornhub og snakke om sex kilitoris kjæreste pupper nudes

  4. Jeg syns det er rart at du oppfordrer leserne dine til å importere katter, når mattilsynet går sterkt ut og fraråder dette.

  5. Jeg ser at “miljøverneren” Sofie Isachsen er ute å flyr igjen. Hvor mange tusen kilometer har “miljøverneren” flydd i år?

   Hvor mange tusen liv har du på samvittigheten pga alle dine flyturer og økning i klima utslipp?

  6. Hei! Skal du ut med strikke oppskriftene på disse genserene? 🙂 elsket virkelig den Vika genseren! 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg