GRATIS SUMO ER HER!

 På TV2 Sumo nå, og 22:00 i kveld på TV2 livsstil 

God ettermiddag fine folk! Jeg har ikke vært så trøtt som jeg er nå på leeenge.. Jeg sto opp før klokken 06 for å dra til Fredrikstad, foredrag sto på planen. Det gikk heldigvis bra og jeg fikk unnagjort et portrettintervju i samme slengen med photoshoot og det hele! Jeg har gledet meg hele dagen til å komme hjem å se de nyeste episodene av Sophie Elises Verden, så det skal jeg fortsette med nå 🙂

Det blir som sagt sluppet to episoder hver uke, og jeg synes sesongen blir bedre og bedre jo lengre ut man kommer. Jeg elsker episodene i dag! En klein (og søt?) blinde-date, suprise bursdag for Kasper, business med Fetisha, rulling med russen og mye mer. Det er bare å finne frem noe godt, slenge føttene på bordet å kose seg! <3 Jeg må forresten legge til at jeg har en så sykt pen kjæreste? Jeg glemmer det på en måte litt til hverdags men når jeg ser det på TV blir jeg sånn “wooow”.

Og ENDELIG blir det gratis sumo på dere! Om du trykker deg inn via linken HER får du to uker gratis, uten binding. Bare husk å melde deg ut når det har gått 14 dager! Tilbudet gjelder forresten kun nye kunder, så om du har hatt sumo fra før av anbefaler jeg å prøve igjen med et annet bankkort eller mail, så skal det gå! På 14 dager rekker dere å få sett episodene som allerede har vært, pluss fire til i ukene fremover og kan bli hekta. Ellers sendes episodene 22:00 hver torsdag på LIVVSTIL!

Håper dere liker episodene fra i dag! Jeg elsker dem. Men – allerede neste uke smeller det noe jævlig..

17 kommentarer

Siste innlegg