før/etter bilde silikon, og snart operasjon!

Spennende dag! For snart fem år siden tok jeg silikon på fornebuklinikken, og jeg dro tilbake dit i formiddag for å møte kirurg, som dere vet skal jeg fjerne implantatene og da må man innom konsultasjon først. For meg føltes det best å dra til samme sted som jeg først opererte, for da kjenner de historien min + man har garanti innen det har gått så og så mange år. Jeg hadde egentlig aldri trodd jeg kom til å tørre, og jeg gruer meg enda veldig, men på dette punktet i livet mitt føles det riktig! Jeg utelukker ikke at jeg aldri kommer til å ta silikon igjen, men jeg vil oppleve å være helt uten silikon, nå i voksen alder. Hvem vet, kanskje det føles bra.. Og så skal det bli så deilig å føle seg lettere, kle seg på en annen måte etc.

Det er så sprøtt å tenke på at jeg har to sånne her i meg nå! Det ser bare ut som en klump med gele. 
I dag fikk jeg også se bilde av hvordan puppene mine så ut før jeg tok silikon. Jeg sendte jo det inn til kirurgene på fornebu da jeg var 17 år gammel og skulle booke operasjonen, jeg husker jeg gruet meg skikkelig til det for jeg viste aldri puppene mine til noen. Til og med i dag føltes det sårbart å se på det bildet foran masse folk, det er mer intimt og privat når jeg vet hvor mye komplekser jeg hadde da. Jeg hadde helt glemt hvordan jeg så ut og ble helt sjokkert da jeg fikk se bildet fra 2012! For eksempel var den ene puppen min mye større enn den andre,  og brystene var mye større enn jeg hadde trodd også. Jeg trodde jeg var en AA-cup, men jeg var kanskje en stor B? Litt vanskelig å si, men de var kjempefine fra før av også men samtidig forstår jeg godt at jeg tok silikon – og som sagt, jeg angrer ikke. Det eneste som føles kjipt er at puppene mine ikke kommer til å være like fine nå, siden huden har blitt dratt, og det kommer mest sannsynlig til å se ut som to sprengte ballonger først.. Heldigvis er jeg ung og har elastisk hud, så forhåpentligvis vil det trekke seg tilbake fint og etter 6-12 måneder vil jeg se resultatet.

Jeg skal prøve å få operasjonsdato før desember er over, men det kan bli vanskelig siden jeg har en del jobb og skal reise hjem til Harstad ganske tidlig.. Men om ikke gjør jeg det i starten av januar. Men ÅH, det hadde vært så bra å få det gjort med en gang, jeg kunne om så gjort det i dag, haha.

Gruer meg litt til smertene også kjenner jeg, ettersom det var så jævlig vondt å ta silikon. Jeg vet ikke om jeg hadde lavere smerteterskel før eller noe, men det var et HELVETE uten like.

Jeg vil forresten si takk til alle deres råd og god informasjon i denne prosessen! Det har gjort at valget ble enklere å ta. <3 

67 kommentarer
  1. Lykke til med operasjonen! Er sikkert ikke like vondt å ta ut som det var å putte inn 🙂

   Får håpe for din del at du slipper å vente så alt for lenge med å gjennomføre det! Syns det er tøft gjort, for det vil jo se helt annerledes ut <3

  2. Lykke til i Fredrikstad i dag <3 Skulle ønske jeg kunne ha fått kommet, jeg beundrer spesielt og har kommentert flere ganger vennskapet mellom deg, Joakim og Fetisha, men det ser ikke ut til at jeg får kommet i dag 🙁 Skal sette på vipper klokka 16, må ha med meg sønnen min på tre år, og bare blæææææ :p Når dere endelig er her – da går det ikke 🙁 Jaja, lykke til, håper sjansen byr seg en annen gang <3

  3. Synes du er så bra! Ikke fordi du tar ut silikonen, men fordi du er så tøff og er så åpen om det! Stå på videre!💕

  4. Lykke til! Tror det kan bli en god forandring for deg ettersom du har et annet syn på kroppen din generelt nå VS når du var 18. Tvi tvi 🙂

  5. Hei.

   Jeg la inn silikon, men valgte å fjerne de etter et par år da de ble alt for store/ hengete. Jeg opererte de ut på samme klinikk som du skal operer på, kjente så å si ingenting i ettetkant av “operasjonen”, puppene så helt jævlige ut etter på, som to tomme sokker med masse løs hud. Huden trakk seg litt sammen, men etter 3 mnd valgte jeg å utføre et løft og legge inn noen små implantater. Puppene vil nokk aldri kunne trekke seg sammen til det utganspunktet som var før man tok silikon..så du må nokk regne med å utføre et løft og evt legge inn noen små implantater.

   1. Dette er overhodet ikke min erfaring. Hadde implantater i ti år, fjernet dem ifjor og idag ser puppene ut akkurat som før jeg la inn! Uten løft! 🙂

  6. Masse masse lykke til Sophie! Så utrolig tøft gjort av drg og være så ærlig, selvnom det er sårbart for deg! Gir oss lesere litt mer forståelse hva slike inngrep faktisk gjør. Stå på, ønsker deg alt vel!

  7. Kanskje privat spørsmål, men hvor mye må du betale for å fjerne silikonen?:) Har selv silikon, og har tenkt tanken å fjerne allerede, etter knappe to år.
   Opererte også på fornebuklinikken.

  8. Jeg har bare et lite spørsmål angående dette med asymmetriske pupper! Fikk du dette dekket? Hvordan gikk du frem? Er et sykt vanskelig problem, og ikke minst ubehagelig 🙁

  9. Hei! Jeg er 18 år og har tenkt å ta silikon nå til sommeren. Er de veldig flinke på fornebuklinikken? Men lykke til og du er perfekt både med og uten silikon.

  10. Skikkelig tøff å sterk modig du er synes jeg Heier på deg håper alt går bra med deg ønsker deg kjempe masse LYKKE til sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️

  11. Jeg vet ikke om du har slitt med noe av det samme, men jeg vil anbefale deg å sjekke ut videoen under (om du ikke allerede har sett den). Den belyser en viktig konsekvens av det å ta silikon som kanskje flere vil kjenne seg igjen i og sette pris på å vite i forkant. Den er veldig lang, men godt produsert og som sagt veldig lærerik 🙂

   https://www.youtube.com/watch?v=hdrnkhiNF6M&t=5s

  12. Så skjønn du er på bildet!! <3 Silikon handler om selvbilde, men husk, det er bare du som ser det, og gutta boys tenker ikke så mye over det, ser du! Det kan du like greit bare begynne å tenke, og være glad for den genseren du har, og hvordan livet egentlig er! Tenk deg, få en kiddo nå med han der, og thats a womans job! That´s what a man appreciates, han vil sikkert forstå!

  13. Synes du er tøff som gjør dette! Men husk at resultatet kanskje ikke blir slik du håper på. Mister mann fett på puppene blir de veldig slappe, og de trekker seg ikke særlig sammen. Tar i hvert fall veldig lang tid.
   Lykke til!❤️

  14. Du kommer ikke til å angre! 🙂 Jeg både la inn og fjernet mine innlegg hos Fornebuklinikken. De første 2-3 månedene etter at jeg tok ut silikonen så puppene mine helt “tomme” ut og var ømme i lang tid. Men nå, ett år etterpå har de vokst seg fine og faste igjen, har fått tilbake følelsen osv. Og det eneste synlige tegnet på at jeg har gjort noe med kroppen er de små arrene under puppene, men det lever jeg fint med. Jeg har heller aldri vært så fornøyd med puppene mine som jeg er nå idag.

   Du må bare ta tiden til hjelp, og selv om det kan virke deprimerende i noen måneder så vil sluttresultatet bli fint! Som du skrev, vi unge har en fordel som har elastisk hud (og siden du heller ikke har ammet) så kan det hende du slipper et løft senere 🙂

   Masse lykke til!

  15. Hei Sophie! Jeg skal på boksigneringen din imorgen på Ski storsenter, men jeg lurer på om du kommer til Ski tidligere enn det? Kommer du til å være på Norli før 4? <3 Jeg skal ha familiebesøk imorgen og jeg må egentlig være hjemme til 4, men er ferdig på jobb kl3(jobber på senteret) og lurer derfor på om det er mulighet å møte deg før det? <3

  16. Jeg tok silikon da jeg var 19, fordi jeg var utrolig usikker på meg selv og innbilte meg det ville gjøre ting bedre. Selvsagt gjorde det ikke det, og hatet puppene mine like mye etter silikonen.
   Da jeg var 22 fikk jeg påvist kapseldannelse, og ble fortalt at dersom jeg valgte å bytte ville det vært godt over 50% sjanse for å få det igjen, så da bestemte jeg meg for å bare få det ut av kroppen min.
   Det var ikke i NÆRHETEN like vondt som det var å ta dem! Jeg var veldig misfornøyd i begynnelsen, følte meg som en gammel kjerring med to løse lefser, men som noen har nevnt over her så trakk de seg sammen. De vil alltid være litt løsere enn andre som ikke har gjort det, men kommer jo an på huden man har. Det har også hjulpet å lette på seg litt, da ble de med en gang litt mer fylte haha..

   Lykke til med operasjonen! Og please, alle som vurderer å ta silikon: vær så snill å vent til dere er litt eldre og TENK nøye gjennom det.
   Den operasjonen er det jeg angrer på mest i mitt liv.

   1. Åh, det der med gammel kjerring er akkurat det samme som jeg er redd for, haha. Med to løse lefser, og jeg har egentlig innstilt meg på at det blir slik i starten. Jeg håper huden min er såpass elastisk at de trekker seg sammen fort.

    Er veldig enig med deg, forresten!

  17. Hei!
   Jeg har også operert inn implantater. Først trodde jeg det skulle gjøre alt mye bedre. Det gjorde det de første månedene. Nå har det gått over 1 år og jeg angrer. Ikke ser det ekte eller fint ut, selvfølelsen er like lav, selv om jeg har små implantater.

   Jeg savner mine ekte pupper. Nå har jeg to harde klumper som er i veien blant annet når jeg sover eller holder rundt typen. Det er ubehagelig og til tider har jeg smerter som stikninger. Dette er noe man ikke hører om. Jeg har vurdert å ta dem ut igjen, så det er tøft og godt å se noen andre ønsker å ta dem ut. Jeg vil være fornøyd med meg selv, sånn jeg er. Nå ble vurdering min sterkere når jeg ser deg gjennomføre det.

  18. Det er bra Sophie litt konstruktiiv kritikk nå må du ikke ta mer Botox . Jeg og du er like gammle de får deg til og se eldre ut desverre. Av og til er de vanskelig og se sānt selv.. sier Det for og hjelpe alsā , Det er ikke fint Sophie:( men jeg mener dette om de fleste med synlig Botox de ser unaturlig ut ..

  19. Jeg har nettopp tatt ut silikonen (pga komplikasjoner) jeg tok brystløft samtidig som jeg tok de ut, og jeg syns å ta inn silikon var 10/10 på smerteskalaen, mens å ta de ut + brystløft var kanskje 3-4/10, så du trenger ikke å grue deg

  20. Lykke til 🙂 Det er ikke sikkert du får så store smerter – jeg fikk nettopp lagt inn nye proteser, da de måtte skiftes. Jeg gruet meg sykt mye til smertene etterpå, for husker det var helt forferdelig vondt i over ei uke da jeg fikk satt inn. Men har faktisk ikke hatt noen smerter i etterkant 🙂 ! Lykke til! Jeg bar også på Fornebuklinikken, veldig fornøyd med behandlingen der oppfølging både før, underveis og etter 🙂

  21. Nå har du virkelig overgått deg selv, reklame i header liksom? haha. Har ikke du millioninntekt fra før, hvorfor i all dager må du reklamere for slike dumme produkter som ikke funker engang?

  22. Heia. Prøver å legge ut denne kommentaren på dette innlegget også siden du ikke svarte på det andre og jeg har virkelig lyst på svar! 💜

   Skjønner du kan klare tanken på å ta ut silikonen siden du har tatt Brazilian butt-lift og kan spise hva du vil uten å legge på deg siden du har fettsugd rundt hele mage, sider og rygg og lagt det i rumpa 2 ganger! Rumper har jo mye mer å si i dagens samfunn. Du har jo operert resten av kroppen “perfekt”. Jeg hadde også hatt godt nok selvbilde om jeg hadde gjort som deg, men har ikke råd nå… men et godt forbilde, det er du fremdeles ikke selv om du skriver du vil ta ut silikonen. Kjenner så mange jenter som sliter med rumpepress inkludert meg selv og det er helt forferdelig… klarer ikke å ha sex lengre engang. kan du ikke skrive noe om hva din BBL har gjort for selvtilliten din osv? No hate! Jeg skal gjøre det selv så fort jeg får råd. Men helt ærlig; hadde ikke kommet til dette punktet om det ikke hadde vært for offentlige personer som deg som har skaffet DEN rumpa. Sliter skikkelig med det, og er ikke alene! :'(

   Lykke til med operasjon! ❤❤

   1. Hei! Jeg forstår egentlig hva du mener – jeg vet jo ikke hvorfor tankeprosessen har blitt som den har blitt hos meg, men for å være ærlig har nok rumpa litt å si, ja. Vet ikke om jeg hadde fjernet silikonen om jeg ikke hadde hatt rumpa, MEN det at jeg fjerner silikonen har ingenting med selvtilitt å gjøre – det er jo bare fordi jeg ikke vil ha dem lengre, og ikke fordi jeg føler meg så sykt perfekt ellers liksom.

    En BBL har nok ikke gjort noe særlig med selvtilitten min for å være ærlig. Det er forresten utrolig trist at du ikke klarer å ha sex engang, men OM du hadde tatt en BBL ville det vært en utrolig kortvarig “løsning”. Det hadde føltes bra først sikkert, men det at du ikke klarer å ha sex og har de problemene stikker nok i noe dypere enn som så, som du en eller annen gang må finne ut av (håper jeg du gjør). Det er forresten feil at du ikke kan legge på deg etter en BBL, jeg har lagt på meg, og også i de områdene i ettertid.

    1. Tusen takk for ærlig svar, det setter jeg veldig pris på! ❤
     Tok silikon som 20 åring for jeg var helt flat, klarte nesten ikke å ha sex da heller men det fikset seg da jeg tok silikon. Helt frem til rumpepresset begynte nå. Så jeg vet at å operere kan hjelpe utrolig mye, det endret livet mitt til det bedre i mange år. Jeg er nå 29. Det går dessverre ikke så mye dypere enn at jeg har fått så mange kommentarer fra “menn” etter de har sett meg naken og hatt sex om at jeg burde squatte osv… for de er vant til å se på rumper som din nå, og de fleste andre innrømmer ikke at de har operert engang så gutter nå for tiden tror jo at det er normalt å få gigarumpe med trening eller at nesten alle bare har det naturlig. Var helt fantastisk å få silikon og den lykken har holdt i nesten 10 år nå frem til rumpene begynte å dominere. Så kortvarig lykke det blir det ikke når jeg får operert for har erfaring av at lykken varer fra da jeg tok silikon. Takk for svar uansett søte deg og lykke til igjen. Kan forresten aldri forestille meg at det kan gjøre særlig vondt å fjerne silikonen! ❤ er jo verre å ta, da må de jo først grave plass og sånn, nå skal de jo bare kuttes ut. Tror du kommer til å klare det helt fint. Blir spennende å se. Klem fra meg 💜

  23. Tøfft at du tørr og at du vælge og gjøre det ❤ Men som du si, du kan kle dæ anndeledes og da syns æ at det e værd det 💛

  24. Lykke til! Har selv lyst å fjerne silikonen i brystene mine, men må spare opp penger til det først! :/

  25. Jeg syns det er fint at du som var åpen om operasjonen i sin tid også er åpen om at du fjerner implantatene. Jeg håper det øyeblikkelige resultatet ikke gjør at du havner helt i kjelleren, og at du klarer å vente til ett år har gått. Det høres overfladisk ut, men det kan nok komme til å bli vanskelig i starten. Men det er tøft av deg å gjennomføre det. Kanskje du vil oppleve en å få en helt annen selvtillit. Det håper jeg i det minste.

  26. Lykke til!

   Men er det ikke snart seks år siden du tok silikon? Du fyller jo 24 nå snart, og tok når du var 18, så det blir vel 6 år?

  27. Jeg mener ikke noe slemt men, hvorfor i all verden vil du kle deg ut som en som går pels? Vrenger meg helt. Jeg skjønner liksom ikke all denne kampen for dyrene og så skal du kle deg ut som en som ikke bryr seg…

  28. Masse lykke til. <3
   Skal også fjerne silikonet, men har hatt de i "bare" tre år. Planen var egt å fjerne de før jul, men det rekker vi ikke så det blir gjort i Januar. :p Kjenner jeg gruer meg sykt til etter det er gjort og håper jeg har komt såppas langt at de gamle kompleksene mine ikke kommer tilbake. Men kjenner også at jeg gleder meg for det skal bli så deilig å få de ut. 🙂

  29. Vet at du har hatt lyst til å lage et type kunstverk med implantatene dine! Tenkte på at du burde få noen til å støpe kroppen din slik den er nå, slik at du kan lage en figur av gjennomsiktig resin eller noe slikt, hvor implantatene er inni?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg