et perfekt døgn og noe litt sjokkerende

I går kveld satte vi oss i bilen med kurs Dale Store Gård.. Trodde vi. Etter en times tid i bilen oppdaget vi at vi hadde skrevet feil adresse, og kjørt en time i motsatt retning. Plutselig ble bilturen over dobbelt så lang, og for en gangs skyld var det ikke min “feil”, men Kasper sin. Jeg gjør sånt hele tiden så det var deilig at jeg ikke var syndebukken for en gangs skyld! Heldigvis krangler vi virkelig aldri over slike småting, det var bare god stemning etterpå. Det kunne aldri ha falt meg inn å bli sur for noe sånt som toalettsetet eller oppvasken, men jeg har inntrykk av at det er normalt å diskutere om sånt. Hvorfor..? Jeg forstår at hverdagen og PMS tar en (jeg blir mye fortere irritert når jeg har PMS), men at det er normalt å krangle om hvorvidt man legger ned toalettsetet eller ikke, kommer jeg aldri til å forstå.

Man må velge sine kamper. Og ja, det er nok lett for meg å si som er i et rolig forhold uten barn og alt, men det er jo enda viktigere å ikke krangle over små ting da..?

Frem kom vi til slutt, vi spiste vegansk taco med en gang, gikk ut i skumringen for å si hei til dyrene, og så la vi oss for å sove. I dag sto vi tidlig opp for å bli med på diverse arbeidsoppgaver, som å gi mat til dyrene, rydde, og annet som hører med på en gård.

Jeg føler meg så fri når jeg er på gården, følelsen av å møte dyrene igjen var nærmest euforisk. Alt føltes bare så riktig. Lukten da jeg gikk inn i fjøset for å rydde var som å bli dratt tilbake i tid, jeg elsker den lukten, selv om andre kanskje synes den er ekkel. Høy og bæsj, liksom. Men den minner meg om barndommen da jeg var mye i fjøset til morfar.

Likt som at lukten av fjære, tang og faktisk kumøkk alltid kommer til å være fint og nostalgisk for meg, haha.

Lamaene er ganske lite kosete, men veldig søte likevel. Man må nesten bestikke med litt mat 🙂 Når jeg ser bilder som dette forstår jeg forresten de av dere som sier rumpa mi er en “bleierumpe”. Vanligvis synes jeg den er fin, men jeg begynner helt ærlig å bli ganske lei å leke med tanken på å fjerne den. Det virker skummelt også, fordi hvem aner hvordan den kommer til å trekke seg tilbake (om den i det hele tatt gjør det), men jeg begynner å bli voksen og jeg synes ikke den kler meg så godt lengre, rent estetisk. Jeg er også usikker på hvor mye av den prosessen jeg eventuelt skal dele, for feil blir det jo uansett.

Akkurat det burde jeg vel ikke bry meg om. Men jeg lufter ikke disse tankene for å få politisk korrekte poenger, haha. Jeg har levd mitt beste liv med den rumpa, og det kan godt hende jeg bare fortsetter, men i det siste har det vært mer irriterende enn fint. Kanskje litt sjokkerende å høre?

OK, dette innlegget skulle ikke handle om rumpa, hehe.

Herregud, for et fint døgn vi hadde! Tusen takk til de nydelige folkene på Dale Store Gård. Dette er ikke en besøksgård, vi er bare heldige som får komme, men du kan være med på dugnader som de arrangerer en gang i blant. Dyrene trenger å få være litt for seg selv også, og ikke minst er dette noens hjem, det er viktig å huske på.

Jeg kunne ikke brukt sommeren min på en bedre måte! Da vi kom hjem måtte jeg ta en kjapp liten powernap ettersom jeg nesten ikke sov i natt (livredd for å forsove meg til arbeidsoppgaver på gården) , men herregud det er umulig i denne varmen. Det eneste vi har til å hjelpe oss er en stakkars vifte som får kjørt seg enormt..

Videre utover kvelden har vi spist veganske pølser og burgere, stekt på grillen så klart. Jeg har fått korte (til meg å være) rosa negler, og jeg føler meg som en gnom. Neida, men jeg er vant til å ha såkalte “horenegler” og jeg elsker det, men jeg tenkte at jeg burde ha kortere om jeg skulle på gård, og i morgen skal vi på hytta.

Men, jeg elsker fargen, jeg elsker kjøkkenet mitt, og jeg elsker denne mannen.

Nå er en stor t-skjorte på, vi skal se en episode Papirhuset og så er det bare å sove. I morgen må vi kjøre kjempetidlig, vi skal til Tretopp-Hyttene fem timer fra Oslo.

Vi snakkes fra hyttene i morgen!

42 kommentarer
  1. Du er så inspirerende😘 gode boktips. Lest hvertfall 4 bøker du har enbefalt tidligere. Etter å ha sett din nye youtube video har jeg enda masse å se frem til! Love it 💕
   Det er bare er alt du gjør,hvordan du vokser ,de gode verdiene dine , pluss at du har dine egne meninger som gjør deg unik.
   Jeg er 30 år og enda usikker på meg selv. Takk for at du hjelper meg i hverdagen uten at du er klar over deg selv 😘

  2. Faktisk sjokkerende å høre om rumpa siden den er i fokus på veldig mange av bildene dine.. Så at du tenker på å fjerne den var faktisk ikke forventet! Jeg håper du bare beholder den, for det høres ut som litt av en prosess å fjerne den. Ikke bare fettsuging, men også og stramme opp igjen etterpå.. Uff! Jeg synes den kler deg og at du har hatt et veldig bra resultat etter BBL. Bare uflatterende shorts på det bildet der.. Men du må jo selvfølgelig gjøre det som føles riktig for deg, det er jo din kropp! Fine bilder fra gården, høres ut som dere hadde det fint. Og jeg elsker disse siste innleggene dine!!

  3. Sikkert lurt å fjerne implantatene mens kroppen fortsatt er så ung, og huden har bedre forutsetninger til å trekke seg tilbake?

   Ut fra det du har beskrevet på bloggen virker det som om at mye av energien i forholdet deres brukes til å verne om deg, ditt humør og din psykiske helse. Muligens derfor det ikke er “plass” til hverdagsstøy?

   Livet er uansett for kort til å krangle om oppvask, fint at dere ikke gjør det ❤️

  4. Svevende intresant innlegg synes du er vakker sånn du er å du er den beste å kuleste vakker å Nydelig bilder synes jeg Nord LYSET fra Nord Norge ønsker deg alt godt og håper du likte er lei deg ha en riktig fantastisk god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🐱🙂🌌🦋♥️✊

  5. Du har vært veldig heldig med den rumpa i motsetning til de aller fleste andre som har tatt samme operasjon, så tenk deg godt om før du gjør det. Man vet jo ikke hvordan resultatet blir, og det kan jo dessuten være farlig. Og btw så har du absolutt ikke bleierumpe😂 de som sier det er bare ute etter å hate fordi den er operert. De samme folka hadde nok slengt en kommentar om du hadde operert den vekk også.. Du har en kjempefin rumpe!❤️

   Uansett hva du gjør så støtter jeg deg!

   1. Jeg håper dere følger naturlig næringskjede Dale Store Gård, og også har dyr for slakt? Det er viktig for både samfunnsøkologi og næringskjeden at noen av oss fortsatt spiser kjøtt. Dyrevelferd til slaktedyr er en selvfølge!

    1. håper alle du kjenner som har hund eller katt dreper og spiser disse før de fyller 7 måneder. meget viktig

  6. Det er fint å høre at du vurderer å gjøre om på rumpa. Hvis du gjør det så håper jeg at du unngår å gjøre samme “feilen” igjen – misforstå meg rett; du har selvfølgelig hatt det bra også, men det virker som du har tendens til å angre på tidligere inngrep. Smerter og/eller komplikasjoner er vanlig for de som går gjennom operasjoner.

   Hvorfor ikke bare la være i utgangspunktet? Prioriteringer, eget selvbilde og annet endres over tid. Endringer i form av operasjoner som du tror du kanskje trenger, har du gjort om i senere tid. Operasjoner er ikke uten risiko, du hadde spart mye å endre på deg selv innvendig fremfor utvendig. Det er selvsagt en prosess du må gå gjennom selv, akkurat som med brystimplantatene. Men jeg stemmer for en mer genuin og naturlig deg. Og det virker som noe du selv også begynner å lene deg mot nå i senere alder. Vurder ting i mange år, kanskje behovet blir borte. Om jeg hadde tatt operasjoner på alle ting jeg var ufornøyd med da jeg var 18-25 år, så ville jeg sett ut som et vrak nå. Og da sier jeg ikke at du har gjort det, jeg sier det for å påpeke poenget mitt; prioriteringer og selvbilde endres over tid.

   Tenk deg godt om, uansett 🙂

  7. Kjære Sophie. Du har ikke “bleierumpe”. Kreativt navn, ja, men det er mobbing. Så heldig dere var som fikk være på gården, de er jo så gjestfrie og herlige! Klapp alle dyrene fra meg, selv om de (eller du) ikke kjenner meg.
   Tiril

  8. Krangling om småting i hverdagen handler nesten alltid om noe annet! Tror de fleste takler at oppvasken blir glemt eller dosetet er oppe, men at problemet heller ligger i mye underliggende følelser som for eks. å føle at man ikke blir tatt hensyn til, hørt og sett. Her har vi endelig gravd frem årsaken og rota til hvorfor disse følelsene dukker opp av småting. De er en del av et mye større bilde.

   Der og da er det ikke lett å vite selv at det har en underliggende årsak heller. Det krever en del selvinnsikt og refleksjon over egne følelser, og evnen til å kommunisere. Hadde bare alle vært like flinke til det.

  9. Enig at den ikke kler kroppen din så godt. ville trodd du var enda mer sexy med din “vanlige” rumpe. synes skjønnheten kom ekstremt godt frem da du fjernet puppene, ser jo nesten ut som noe smått er lagt inn? har null å si fordi de kler kroppen din nå. du ser fantastisk ut, ser lykkelig ut. ville anbefalt å fjerne rumpa mens du fortsatt er ung, jo lenger du venter kan resultatet bli dårligere..

   supre bilder fra gården. er så fint sted med fine dyr og mennesker!

   og er koselig å høre om forholdet deres. det virker så ekstremt sunt. keep up the good work

   1. Kjære Sofie, med f som du heter- unnskyld for kommentaren om bleierumpa, det var meg som sa det.
    Jeg står for det – jeg mener jo at det ser sånn ut og jeg mener at det er ikke bra at du fremmer så usunne holdninger blant unge mennesker. Og det var derfor jeg skrev det, fordi jeg er irritert og sint over mangelen av emansipasjon og refleksjon. For å gi signal at ikke alle syns det er kult.

    Jeg var derimot ikke klar over at én kommentar kom til å såre så veldig. Men det burde jeg kanskje skjønt- når man ser litt på deg så forstår man jo lett at du lider åpenbart av en psykologisk sykdom som heter dismorfofobi. Og så lenge du ikke tar tak i den, blir du aldri fornøyd med kroppen din, så lenge du ikke ta tak i denne sykdommen, kommer dette bare til å fortsette, du kommer til å legge deg under kniven, implantater inn, implantater ut, falsk hår på,
    falsk hår av, ny nese, ny xxxx—- men det du egentlig trenger er en ny innstilling, en ny måte å tenke på! Du trenger en psykolog, ikke en ny operasjon. Drit i kommentaren mobbing andres kommentarer. Du kan fint leve med rumpen din og drite i det hva jeg og alle andre sier. Kos deg med at kroppen din fungerer… vær takknemlig for helsen, ikke risiker den med en ny operasjon. På et punkt sier kroppen STOPP.

    Kom deg i terapi —- og viktig: stol på terapeuten, det er veldig typisk å synes at alle terapeuter er dårlige når man er syk, da tror man at man vet bedre, men det vet man dessverre ikke … beklager hvis jeg traff deg, men kanskje treffer igjen og det er mer viktig. Håper du får deg hjelp. Jeg ønsker deg det aller beste.

    1. Du må være en fantastisk psykolog som kan sette diagnose over nett, på et menneske du ikke kjenner.
     Er det mulig å bestille time?

     PS.
     Kommentaren du skrev nå var da relativt mye frekkere enn den “bleierumpe” kommentaren.
     Skjerp deg

     1. Sorry camilla, men sorry er nok ikke langt fra sannheten. Det er ikke normalt å operere seg gang etter gang. Kommentaren treffer bra.

      1. Jaja, si unnskyld for mobbingen, og så legg inn ett par stygge kommentarer skjult under falsk sympati. Vanskelig å forstå hvordan du kan kommentere på andres selvinnsikt, når du selv mangler det.

  10. Det er du som lever i kroppen din, og du som skal være fornøyd med den ikke leserne dine. Tenk deg nøye om før du eventuelt legger deg under kniven igjen. Tenk igjennom hva det vil si for deg å gjøre denne operasjonen, hvordan du vil se på deg selv, vil det gjøre deg mer/mindre fornøyd med deg selv, og ikke minst; gjør du det for din egen del. Jeg tror ikke du er tjent med alle kommentarene fra de som både sier hvor fin du er og de som mener du bør fjerne. Det er din kropp og det skal være din avgjørelse, og det beste man kan gjøre for noen er å stille spørsmål av typen; hvorfor tenker du på å fjerne/operere igjen? er det en spesifikk hendelse som gjorde at du begynte å tenke på det eller er det noe som har forandret seg? hva ønsker du å oppnå i og med deg selv med å gjøre dette?

  11. Jeg spør med oppriktig interesse: hva er greia med gårdsbesøket? Hva ønsker du å vise oss lesere med å besøke gården? Å få flere faddere for dyrene? Bli misunnelige? Vi vanlige får jo uansett ikke lov til å besøke gården, den er stengt for oss. Det er kjendisstatusen som har gitt deg muligheten, så dette er jo ikke så artig for oss som kunne tenke oss å gjøre det samme! Du lever ditt beste liv når du er der sier du på insta, hvorfor er da endel av instastoryen poseringer og bilde av skoene? Bare lurer….🤔

   1. neida den er åpen for alle som ønsker å hjelpe til når de har dugnader. følg de på facebook eller meld deg inn i frivillig gruppa de har på facebook. da kan du komme, hjelpe til, få god mat, møte hyggelige mennesker og til slutt hilse på dyrene. godt for de og godt for sjelen.

  12. Håper at blogger som ikke har noe vitenskap i seg (altså noe en kan lære noe av, f.eks. blogger for studenter. -Tenk, du kunne vært i gang med en mastergrad nå, dersom du gadd å jobbe for å bidra for samfunnet).

   Du ER så kjedelig. Og du skjønner åpenbart ikke at det som skjer i Amerika skjer i Usa. Dette handler ikke om jantelov, men at du ikke er “eksotisk” nok til å få dette til her i landet. Håper ikke at skytten i deg nå blir enda mer giret på å motbevise all kritikk (eller hat som du liker å kaller det. Uten å vite hva virkelig hat er).

   Har vært å reist litt i verden, og har sett at flere hoteller oppfordrer gjestene til å spare vann. Og vipps, der skjønte jeg hvor du fikk den idèen fra i dne blogginnlegg. Jeg håper at du snart slutter å fronte deg selv som en slags oppfinner. Og jeg håper at du slutter å kaste på oss den ene diagnosen etter den andre. For man trenger ikke å lese denne bloggen for å få med seg ting. En trenger kun å åpne en avis. -Som tjener penger på din mykporno innpakket i copycat-innlegg, dyrevelferd og latterlige infall.
   Begynn å studer, ta deg en grad. Vis at du kan noe annet enn å ta nakenbilder på IKEA for å tjene penger. Den dagen du tjener penger fordi du har lest de riktige bøkene skal jeg heie. Du fremstår som en nyrik russer.

   Blogg er utdatert. Og du er voksen nå, på tide å bevise noe mer enn dette gjentagende tøvet som du driver med.

   PS: om dette er hat, så aner du absolutt ikke hva hat er for noe. Grow up, girl!

   1. Utrolig spot on kommentar. Innertier.
    Innholdet er på repetisjon, og jeg klarer ikke å forstå hvorfor rumpa nå er gjenstand for en slags meningsmåling på om den skal opereres eller ei. Siden det spørres; den er ikke i proporsjoner til verken høyde eller former forøvrig, og her vil jeg av hensyn la være å bruke beskrivende ord.

    Du må være utrolig usikker i deg selv som holder på med all denne plastikken? Det er blitt så åpenbart synlig også, uten å utdype det.

   2. Misunnelig på SE? Om hun er så kjedelig og irriterer deg og at bloggere er utdatert, hvorfor leser du bloggen til SE da??? Livet er deilig og man kan tjene store penger uten å studere og «ta seg en grad»

    Ps. Rumpa di er fantastisk fin SE! Den er nok liten og nett uten implantater også, men også veldig fin med. Absolutt ingen bleierumpe <3

  13. Leste gjennom kommentarfeltet. Mange fine kommentarer fra menneskene som heier på deg, men gud så mye rart enkelte folk finner på å skrive..

   Jeg støtter deg uansett jeg – med eller uten implantat! 🙂 “Bleierumpe”, flat rumpe, fake rumpe, naturlig rumpe, det spiller da faen ingen rolle for du er nydelig uansett!

   Det er dessuten størrelsen på hjertet som betyr noe, jeg heier på deg Sophie! <3

  14. Hvis du skal fjerne implantatene er det nok lurt å gjøre det i ung alder. Jo lengre du venter jo mindre elastisk blir huden din, og da er det mye større sjanse for at den ikke trekker seg tilbake. Det kommer jo bare flere og flere historier frem i lyset om folk som blir syke (psykisk og fysisk) av å ha implantater i kroppen. Så å fjerne de er nok absolutt lurt.

  15. Du bør absolutt fjerne den rumpa, ja. Den ser veldig unaturlig ut til resten av kroppen din, du har en veldig petit ramme og beinbygning. Du ble utrolig mye finere da du tok ut silikonen, nå passer brystene dine til kroppen din og det gir et mye penere uttrykk.

  16. Angående fjerning av rumpa; her får du full støtte fra meg! Jeg vet ikke om du er klar over det, men klinikken du utførte denne operasjonen på, er faktisk kjent for å putte brystimplantater av silikon i rumpa til pasientene sine, istedenfor ordentlige rumpeimplantater. Dette fordi brystimplantater er billigere enn rumpeimplantater, og de dermed tjener bedre på å gjøre det på den måten. Det kan godt være du har vært en av få heldige mennesker som faktisk har fått ordentlige implantater, men var jeg deg, ville jeg absolutt fått det sjekket ut uansett. Spesielt nå med tanke på at rumpa di har endret veldig form den siste tiden (seget nedover til en slags bleierumpe).

   Fjern rumpa, gi det litt tid, og ser det helt krise ut etter et års tid, så kan du jo vurdere nye implantater da, eventuelt bruke fett til å forme den fin igjen. 🙂

   Og du? Blogg hele prosessen. Du har blogget om inngrepene dine, og i mine øyne gir det da mening å blogge om fjerning av dem, også. Litt sånn medaljens bakside.

  17. Jeg syns du så absolutt skal leke Mere med tanken på å fjerne den! Jeg liker veldig godt menneske du er blitt!! Som du sier, mere voksen, reflektert og utrolig god mot dyr ♥️ Det har du alltid vært da vel og merke.
   Så på insta at du var i Grimstad, hva gjør du her? Bor nesten rett ved ♥️♥️

  18. Vi diskuterte aldri småting som oppvask, rydding og toalettsetet før vi fikk barn, noe som tyder på at det kommer når man er sliten 😊 vi har en tendens til å ha slitne og litt tyngre perioder samtidig, og da er det lett å la små ting bli store! Men det løser seg, for vi kjenner hverandre så godt at vi vet det ligger noe annet bak. Og det er jo absolutt enklest å ta shiten sin ut på de man kjenner best og er mest trygg på? ☺️

  19. Du så veldig annerledes ut i ansiktet nå, altså mer hoven, eller plump som de liker å kalle det på salong/klinikk, fikk litt sjokk

  20. Det er jo du som skal leve med kroppen din, så du velger helt selv hva som er best for deg på lang sikt. Men jeg tror at dersom du helt seriøst vurderer å fjerne rumpa, og du tror du kommer til å gjøre det før eller senere, så bør du heller gjøre det nå når du er ung. Jeg sier det fordi huden gjerne er mer elastisk når man er ung så jo tidligere du i så fall gjør det desto bedre resultat (antar jeg) du vil få.

   Men hva du bør/ikke bør gjøre må du selvfølgelig kjenne på selv 🙂

  21. Hvor er t skjorten på det nederste bildet fra?

   Kjærlighet til deg Sophie, leser bloggen hver dag men kommenterer sjeldent<3

  22. Fjern alt av plast i kroppen så fort du kan. Du er ung, huden vil trekke seg tilbake, og bli som før. Arrene er der allerede.
   Plast og fyll irriterer immunforsvaret unødvendig over tid. Nå er forskningen på dette kommet så langt at vi vel kan konkludere med at det fører til autoimmune sykdommer og diffuse plager, både fysiske og psykiske for veldig mange.
   Kanskje det vil hjelpe deg til å komme videre, og å skifte fokus. Ser ut som du er på rett vei!

  23. Det er jo veldig tydelig at du har gjort noe i ansiktet nylig, så da passer det vel bra å fokusere på rumpeoperasjon for å få fokuset bort fra at kinnbeina er pumpet opp som hos dine idoler i Real Housewives. Hele ansiktet ser veldig kunstig ut nå. Håper du ser det selv og stopper før det er for sent.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg