en tidligere hjemreise

Reklame | Glöd Sophie Elise.

Jeg reiser hjem fra Portugal før de andre, dette var derfor min siste, hele dag. I natt reiser jeg til flyplassen og lander i Oslo på formiddagen. Det måtte bli sånn, jeg ombooket flyet mitt fordi jeg har mye jobb å ta igjen. Helt ærlig har jeg vært ganske distrahert på denne reisen fordi jeg har følt på at jeg burde ha vært i Oslo og innboksen min har blitt bombadert av Glöd Sophie Elise-relaterte spørsmål og ting som må avklares før lansering. Heldigvis har vennene mine gitt rom for det og forstått situasjonen min.

Jeg har jobbet halve natten, hver eneste kveld, og løpt opp i hver pause for å ta tak i mailen. Jeg lever og ånder for jobben min, det er min største passion. Jeg blir ikke sliten av den isolert men når det skal balanseres med mye annet, så blir jeg så klart det.

I dag hadde vi en privat yoga-session i huset for å starte dagen. Det gjorde meg inspirert, så jeg booket med en gang en privat yoga-lærer hjemme i Oslo også, som skal komme hjem til meg en gang i uken (jeg tar alltid tak i sånt med en gang, klarer ikke å vente). Etter det kjørte vi til en strand selv om det regnet.. Det var fint. Minnet meg litt om filmen Interstellar som er min store favoritt igjennom tidene, fordi miljøet der var så rått.

Jakke fra Holzweiler (Kasper har kjøpt en matchende, jeg elsker jo sånt haha) , genser er Dalen fra kolleksjonen min med Skappel, capsen har jeg lånt og buksen er fra Bik Bok.

 

 

Takk for alle tilbakemeldinger på Glöd Sophie Elise i går. Det var stort for meg. Jeg gleder meg til å vise dere flaskene og til dere får testet produktet, som etter min mening er den beste self tan på markedet! Jeg har et event med Glöd Sophie Elise nå på torsdag. Det skjer på H&M i Karl Johan mellom klokken 18-19:30. Da kan du kjøpe alt fra merket og få de beste self tan tipsene, men omd u bare vil komme for å si hei eller spørre om noe er det helt okei også. Jeg liker å få et ansikt på de av dere som følger meg og jeg pleier å kjenne igjen de fleste.

Jeg har invitert de nærmeste vennene mine også, det blir hyggelig. Håper vi ses der. I mellomtiden anbefaler jeg dere å følge min nye instagram HER, der legger jeg ut all info man trenger om spraytan (og etterhvert litt mer personlige bilder som ikke får plass på min vanlige insta).

Glöd Sophie Elise kommer i 35 utvalgte HM-butikker på mandag, og på nett hos Coverbrands.

Nå må jeg legge meg, taxi til flyplassen klokken 04:45. Vet ikke om jeg kommer til å sovne før, men det er verdt et forsøk.

26 kommentarer
  1. Jeg trodde det het self-tan?!, hvorfor omtaler du det som spray-tan? Det er vel noe man tar i et kabinett? Du skriver: «I dag hadde vi en privat yoga-session i huset for å starte dagen. Det gjorde meg inspirert, så jeg booket med en gang en privat yoga-lærer hjemme i Oslo også, som skal komme hjem til meg en gang i uken (jeg tar alltid tak i sånt med en gang, klarer ikke å vente)»!Dette virker dessverre manisk-depressiv much…Sorry, men du heiv deg på 30 dagers spagaten lissom, hva skjedde? Nothing…Og utallige andre sånne greier. Yoga, hmmmmm, gjenstår å se.. troverdig? Ehhh, nei

   1. GRATULERER! Du er herved vinneren av prisen for “Årets gretneste grinebiter”! Dette betyr at du har vist evner for å være ikke bare gretten, men også pirkete og usedvanlig kritisk på andres forsøk i å prøve nye ting her i livet! Din pris gir deg 10 dagers gavekort på sigaretter, Se&Hør, og Kamfer-drops! Vi håper at du får en fin jul, og at ditt selvbilde som “mester av alt her i verden” aldri skulle endre seg. 🎉

   2. A) Det er sprayboks, så hvorfor hun da kaller det nettopp det det er , er faktisk kun opp til hun selv.
    B) Tror du må lese deg litt opp på «manisk depressiv». Du er tydeligvis selverklært «hobbypsykolog» og det finnes hjelp og få til slike som deg som faktisk trenger det.

    Dessuten ville jeg kanskje funnet meg en annen hobby enn å kommentere unødvendig på unge jenters blogginnlegg.

    Sophie Elise, du er nydelig , fortsett å være akkurat deg og den du er! Misunnelse er en uting verden desverre aldri vil få bukt med.

   3. Du vet åpenbart ikke hva manisk-depressiv er. Men du ordlegger deg på en måte som fremstår som relativt umoden, så vil tro du er ganske ung. Ja, det er ofte Sophie blir opphengt i noe og er veldig intenst opptatt av det, også dabber det av etter to uker. Men hvem blir ikke det? Det handler slettes ikke om troverdighet og har ingenting med mani å gjøre.

   4. Du burde lære deg folkeskikk! Hvis du bare får glede av å hate, har du et veldig trist liv. Det er så synd at folk skal være sånn mot andre… (PS: elsker deg Sophie Elise!)

  2. Jeg syns det er helt utrolig å se hvor mye dritt mennesker klarer å spy ut dag inn og dag ut! Det er helt ufattelig hvordan noen mennesker oppfører seg mot andre! Jeg forstår at noen er kritiske, at noen ikke liker Sophie Elise osv, å det er da helt greit! Vi kan ikke like alle, det går ikke. Men det behovet noen mennesker har for å spre negativitet i andres (ukjentes) liv er skremmende! Hva i alle dager får dere ut av å være så frekke og nedlatende mot en dere ikke kjenner?
   I tillegg så gjemmer en hel haug av dere bak “det er bare konstruktiv kritikk”. NEI det er det faktisk ikke, det er absolutt ikke noe konstruktiv ved det, det er bare kritikk! Hvordan hadde dere hatt det med dere selv om noen mennesker daglig rakket dere ned? Det er faktisk ikke greit.
   Hva så om Sophie Elise samarbeider med HM, om ho har spist Sunny Bears tidligere, om ho ditt eller datt, det spiller da ingen trille? Dere er ikke tvunget til å kjøpe produktene hennes, så hvorfor bry seg om alt? Det er helt latterlig at samtlige av dere går all in for å saumfare bloggen etter tidligere innlegg for å “ta” Sophie for noe. Er det virkelig sånn at dere selv aldri har endret mening om noe? For jeg personlig endrer meg litt og litt hele tiden, ting som var viktig for meg før betyr ikke så mye lengre. Det er jo sånn vi mennesker er!
   Sophie Elise, gratulerer så mye med et spennende produkt! Du har oppnådd mye de siste årene, å jeg håper fremtiden din bringer mange nye opplevelser og positive minner! Du jobber hardt og fortjener ikke all negativiteten som florerer på nettet. Håper du klarer å heve deg over det, selvom det selvfølgelig er fryktelig vanskelig. For vi mennesker er dessverre laget sånn!
   Ønsker deg en fin dag! ❤️

   1. Helt enig. Folk er så sjukt smålige… Synes dette kommentarfeltet blir mer og mer likt kommentarfeltet hos Blondinbella. Hvert eneste lille korn av menneskelighet eller avvik skal kommenteres og kritiseres.
    Kan man ikke bare være glad for at et annet menneske får det til!?
    Og så må vi for faen huske på at det ikke er en robot vi skriver til. Ville mange av dere sagt det dere skriver her face-to-face?
    Hvorfor leser vi blogger i det hele tatt? Fordi vi vil ha en liten bit av mennesket som skriver.
    Come on folkens, kan vi ikke bare være litt kule?

  3. Ønsker dere alle sammen en riktig god hjemreise Nydelige å kule bilder synes jeg å skikkelig bra skrive og et erlig å åpent innlegg synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god dag fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃❤🌌☀️🦋🐼💯

  4. Sophie Elise hvorfor damer orgmase eller damer av tursa sex
   Damer kle av meg
   Knulle somt

   Se på Pornhub
   Snakke om sex kilitoris vagina pupper nakenhet orgmase vidergående kjæreste Kåt Gold digger
   Drikke red bull engrey drink

  5. Føler du er ganske dobbeltmoralsk her nå Sophie.
   Har du lyst å forklare hvorfor du har gått inn i et samarbeid med HM, som du for et par år siden gikk ut mot pga grusomme arbeidsvilkår (at de blir tvunget til å jobbe gratis. At de sparker ansatte som blir gravide). Og nå promoterer du HM gjennom det nye merket ditt. Synes du dette er riktig?

  6. Sitter det fremdeles barn i Kambodsja og produserer varer gratis for H&M, bl a selvbruningskremen din? Har du sjekket ut de etiske forholdene rundt dette? At ting er radikalt endret på ett år..?!!
   Er enig i mange kommentarer over her at man endrer meninger om mye og rart etterhvert som man blir eldre, men dette er en så graverende holdningsendring fra deg at jeg ikke har ord…

  7. Venter fremdeles i spenning på listen over ingredienser som benyttes i produktene. Om de er «naturlige», eller om det er syntetiske fargestoffer, palmeolje under kamuflerte navn og petroleumsbaserte forbindelser.
   Selvbruning er forøvrig i seg selv et helt unødvendig produkt, og derfor ikke bærekraftig eller.etisk. Skal godt gjøres å produsere en selvbruningskrem som er naturlig og bra for huden. Det tror jeg er umulig. Men opplys oss gjerne!

  8. Hei! Har tegnet en tegning av deg som jeg har sendt deg på DM på insta! Den ligger også ute på profilen min: digitaldrawingsbyandrea. Hadde vært sykt kult om du ville sjekke den ut!

  9. Jeg lurte på hvorfor du har bestemt å gå inn i samarbeid med H&M når det er kjent at deres arbeidere jobber under dårlige forhold med lav lønn? Meningene du ytrer og personene du omgir deg med (spesielt med tanke på serien til Joachim) har avstått fra H&M sine etiske og moralske brudd på menneskerettigheter i sine sweat shops. Hvorfor da inngå et samarbeid med dem og ikke en butikk som ikke gjør det? Når det er sagt forstår jeg også verdien av å gå inn i et samarbeid med en internasjonal kjede som H&M i forhold til Cubus, KappAhl og slikt – men nå slippes jo produkter også bare i Norge så hvorfor ikke velge en norsk kjede med gode moraler?

   1. Her har du allerede svart på ditt eget spørsmål fordi du skjønner verdien av å gå inn i et samarbeid med HM. Det er derfor hun har gått med på et samarbeid med HM.
    HM kommer aldri til å forsvinne uansett, fordi det er for mye penger involvert.. Men HM kan endre seg, noe man kan ane konturene av når man leser litt.
    En annen, veldig positiv ting er at HM opererer med åpne fabrikklister – i motsetning til et sjokkerende høyt antall andre bedrifter.

    Les mer her, det er ganske spennende: https://www.framtiden.no/gronne-tips/klar/merkene-som-har-apne-fabrikklister.html

  10. Kan du lage en toritual på hvordan du bruker selvbruninga? Spesielt hvordan du får det jevnt og fint på hendene?

  11. Hvor blir disse produktene laget? Siden du sier du ikke vil at de skal sendes hit fra andre siden av verden?

  12. Skulle ønske du laget selvbruning som bodylotion, da gir den huden fukt og næring så den ikke tørker ut.

   Mousse selvbruningsspray har en tendens til å tørke huden veldig ut dessverre iforhold til lotion med selvbruning. ST Moriz mousse og ST Tropez har jeg ikke god erfaring med for å si det sånn.

   Men kan jo hende du gir ut en selvbrunings bodylotion etterhvert også 🙂 Hadde vært bra, spesielt for oss som har litt sensitiv hud og som ikke tåler selvbruning mousse💗

   Når det er sagt, brunfargen er utrolig vakker 💗😍

  13. Hei alle sammen, dette er den mest fantastiske tingen jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv, og jeg trenger å dele dette store vitnesbyrdet. Jeg vil bare si takk til Dr.Amiso for at jeg tok tid til å hjelpe meg med å formanere den fortryllelsen som bringer tilbake eks-kjæresten min som plutselig mistet interessen for meg etter seks måneders forlovelse, men i dag er vi gift og lykkeligere enn aldri før. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da Anne begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg Dr.Amiso, du er en Gud som er sendt for å gjenopprette ødelagte forhold. Han liker å hjelpe folk med å oppnå sine ønsker, finne ekte kjærlighet. Hvis du har et problem og du leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremming og suksess, helse- eller ekteskapelige problemer, ønsker å bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutte å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. å få sine ekselskere tilbake, slutte med voldelige forhold, finne suksess, tiltrekke lykke, finne sjelekamerater og mer. Kontakt ham i dag, og la ham vise deg underverkene og forundringene i hans kjærlighetsformuleringssystem. Han leverer resultater på sitt beste innen ekte stavebesetning. Send en e-post til Dr.Amiso på [email protected]
    

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg