en liste for 2019

Jeg fikk ikke sove i natt så da sto jeg opp for å maile. Da innså jeg plutselig at året snart er over, og at det kan passe å komme med en liten liste til dere. 2019 har gått så fort!

Beste minne
Hvor skal man starte! Det har vært mye bra som har skjedd dette året, tross alt. At Glöd Sophie Elise gikk fra drøm til virkelighet var utrolig stort. Ferien på Hawaii med Charlotte etterfulgt av reisen til LA med Henrik, der kameraene fulgte oss hele veien. Et intenst, men bra minne. Det var så fint å bli bedre kjent på den måten. Å få flyttet inn i mitt nye hjem å tilbringe den første sommeren her. Kolleksjonen med Skappel og båndet det ga meg til den familien, men også båndet strikkingen ga meg til mormor. Bursdagsfesten vennene mine hadde for meg, men også familiefeiringen jeg hadde kvelden før. Jeg kommer aldri til å glemme de fine ordene pappa sa, og Kasper. <3 Og sistenevnte har jeg selvfølgelig ekstra mange fine minner med. Alle reisene våre men også hvor mye nærmere vi kommer hverandre, hele tiden. Det er en så mektig følelse å ha funnet “the one”, det føles på ekte sånn for første gang i mitt liv. Og neste år ringer vi inn med å dra på stillecamp…

Mamma, pappa, meg, tante, onkel, kusine Julie, mine to nærmeste venninner, Kasper og i midten magiker Labib Malik som hadde privat show for oss. På min 25 års dag. En av de fineste dagene i hele år. 

Beste kjøpet
Alt som har med huset å gjøre. Jeg har sluttet å kjøpe dyre vesker og kunne heller aldri ha brukt mye penger på sko, så det blir ikke noe slikt av materialistisk verdi. Jeg skulle ønske jeg hadde vært bedre på å investere i aksjer dette året men det får bli neste år.

Favorittmusikk
Da jeg sjekket mine mest spilte låter på Spotify år 2019 var det egentlig ganske likt 2018. Jeg har med andre ord ikke oppdaget noe særlig ny musikk, foruten på tampen da Selena Gomez slapp ny låt – og jeg gleder meg til mer som kommer i starten av januar! Slide Away av Miley fikk også en spesiell plass i hjertet. Ellers hører jeg mye på musikk fra 50,60 og 70-tallet og det kommer nok ikke til å forandre seg med det første. Jeg har blitt gammel og synes det meste på radio er “bråkete”.

Dagen vi lanserte. Nå finnes vi i 70 butikker og på nett. Planene for 2020 er enda større. 

Beste serie
Jeg har dårlig hukommelse og husker mest bare det jeg har sett nylig, som er The Office. Vi ser en episode hver kveld og bøkene som pleide å bli lest på sengekanten er byttet ut, men vi havner nok tilbake dit vi pleier. Ellers er papirhuset helt fantastisk og jeg gleder meg til å se “dont fuck with kittens” på Netflix.

Dette burde jeg ha gjort mer av
Jeg angrer på at jeg ikke bare byttet psykolog tidligere, jeg skjønte jo likevel at vi ikke var en match. Da hun fortalte meg at det var riktig valg å få mindre pupper uten å i det hele tatt vite hvorfor jeg gjorde det, hvorfor jeg hadde tatt det i utgangspunktet eller hvordan jeg følte det, så tenkte jeg bare bon voyage, men jeg fortsatte likevel å gå dit. Hun var sånn “nå er du trygg i deg selv”, vel.. Ok? Å finne riktig på slutten av året har vært helt nydelig og virkelig noe jeg tar med meg for resten av mitt liv. Jeg burde ha meditert mer (forberedelse til stillecamp samt søvn), og jeg burde ha lært meg å lage mat sunn mat, eller mat i det hele tatt.

På Norli Universitetsgata. Uten tvil butikken jeg bruker mest tid i, og besøker oftest. 

Dette burde jeg ha gjort mindre av 

Scrollet på telefonen når jeg burde ha stått opp å gjort annet. Heldigvis er jeg ganske effektiv med (mye) av tiden min og føler ikke jeg har kastet bort for mye tid på dette.

Største innsikt

Hva som faktisk er mine mønstre, uten at jeg skal gå for dypt inn på det. Enkelte ting får man holde for seg selv. Jeg har også innsett at jeg ikke trenger alkohol i livet mitt. Fra å ha festet ukentlig (og gjerne et par ganger) til å nå aldri drikke å bli kvalm av alkohol – det føles bra. Det er deilig når alle vennene mine sender snapper av de fyllesyke og deppa ansiktene sine etter en kveld ute og jeg er i god form. Jeg kuttet også all nikotin og koffein og det fikk meg til å innse hvor enkelt det er å slutte med ting. Jeg kommer aldri, aldri, aldri til å gi tilbake til et liv hvor alkohol er et fast innslag.

🙂 Fra Portugal. 

Dette tar jeg med meg inn i 2020

Det er vanskelig å si, men i alle fall et ønske om å bli trygg i den jeg er, helt innerst. Å kunne ta valg, også de som er upopulære, å faktisk stå i det når det blir tøft uten å knekke. Jeg er 25 år og det skulle bare mangle, men det er likevel en vei dit fordi vi alle kommer med vår bagasje og våre reaksjonsmønster. Jeg er unødvendig streng mot meg selv, fordi publikummet mitt på bloggen er veldig harde. Hver dag, i ni år. Så klart blir man påvirket av det. Men jeg begynner å lære meg at jeg ikke trenger å være det.

Og ærligheten. Jeg har lært meg åpenhet og ærlighet på en helt annen måte blant mine aller nærmeste, og det var tøft å inne at det ikke var så mange av dem – for det var svært få jeg faktisk kunne slappe av rundt, og som fikk frem det beste i meg istedenfor stresset i meg. Men det gjør at jeg kan bruke mer tid på de som gjør meg trygg.

Jeg har også innsett at jeg ikke er en sosial person og at det er ok. Jeg blir sliten og stressa av å henge med folk for lenge og det er det ikke lett å akseptere, om man ikke er slik selv så klart. Jeg har i perioder følt meg både som en bitch men også utrolig kjedelig som ikke er “der det skjer”; men mot slutten av året følte jeg ikke annet enn aksept, og glede ovenfor kveldene jeg hadde alene. Å jobbe derimot gir meg masse energi – derfor henger det ikke på greip når folk sier til meg “nå må du roe ned før du blir utbrent”, for når jeg jobber masse og bruker kveldene mine med samboeren min, og et par sjeldne kvelder med venner, så går det fint. Om jeg derimot fester flere ganger i uken kan jeg love at den veggen vil treffe i en voldsom fart, og jeg snakker av erfaring. Da er det derimot ingen som ser varsellamper, for det er umulig å tro at noen som er sosial kan slite med det. Mange hater å gå på  jobb og gleder seg til ferie, men slik er det ikke for meg – og det har vært fint å føle på.

For å oppsummere

Karrieren min har gått veldig bra, jeg hadde en tredobling i omsetning fra 2018 til 2019. Jeg har ikke nådd mine private mål, men jeg begynner å lande i den jeg er og hvem jeg vil være. Jeg har klart å trene jevnlig og det er jeg stolt over, jeg elsker Barrys og føler virkelig jeg har funnet min treningsform.

Jeg ser frem til et 2020 hvor jeg tar enda mer aktive mål i karrieren min og jobber hardt for å nå målene mine. Står mer opp for meg selv og blir en bedre utgave av den jeg er! Fortsetter å leve sunt uten alkohol, enda mer mot den veganske livsstilen og jobbe tettere med veldedighet. Og få meg en liten hund. Jeg ser frem til det.

Nå er jeg i Harstad og på vei i en middag! 

 

46 kommentarer
  1. Det bildet der du kysser typen din på insta, der ser man baaaare haka di. 😅 Den er større enn et kne? Har du tatt noe slags implantat? Eller er det kun filler du har tatt der etter kjeveoperasjon?

   1. Hjelpes. Her var vi hyggelige. «Større enn et kne» det gjør den jo hvertfall ikke. Er en helt vanlig hake. Alle er forskjellig.

   2. Herregud hva er det for en bedriten kommentar? Å folk blir sinte på Sophie for å skape kroppspress…

  2. Litt annerledes og veldig bra innlegg! Gøy!! Fulgt deg og lest bloggen fast siden du var sammen med han som var noen år yngre hehe for et halvt liv siden, spent på hva 2020 bringer for deg! <3 God jul og godt nyttår!

  3. Håper du bruker de siste få dagene du skal blogge godt og oppdater oss jevnlig! Har savnet det i det siste, selvom jeg skjønner at du har veldig mye annet å jobbe med og sikkert er drittlei av å blogge. Men siden det er bare disse få dagene igjen i 2019 før du slutter, håper jeg du fokuserer skikkelig på bloggen «en siste gang». Kommer til å savne å lese her, synes at det å skrive er det du er absolutt best på. Er ikke alltid enig med deg og kan være kritisk, men i bunn og grunn liker jeg deg godt og liker mye av det du sier og står for, om ikke alt. Har fulgt deg i mange år, helt siden du bodde i Harstad faktisk.. Lykke til videre! 2019 har vært litt av et år for deg, men er sikker på at 2020 blir enda bedre.

  4. Kjære Sophie – det heter GardeRmoen, kan du ikke snart lære deg navnet på Norges hovedflyplass …..
   Riktig god jul og takk for et begivenhetsrikt år🎄🤶🏼

  5. Svevende skikkelig koselig innlegg å intresant og spennende kjempekule å superflotte bilder synes jeg ønsker deg alt godt og en vidunderlig riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🦋😃♥️🌌☀️🦄

  6. Kritikk om miljø og dyr – for å sette dette litt på spissen folkens. Så kjøper jeg desverre nesten hver gang en plastpose i butikken som mange hadde stemplet meg for, jeg spiser også kjøtt så føler ikke jeg kan snakke om dyrevelferd. Men det blir jo litt feil? Så lenge man gjør litt – om ikke alt for dyr og miljø er det med på å bidra til en bedre fremtid. Jeg tar selv vare på hjemløse dyr i spania, og tjener ikke en kr. Jeg spiser likevel kjøtt så betyr det at jeg er en hykler? Nei.
   Noen kutter vannflasken, andre tar med eget nett til frukt og grønt, men det betyr ikke at de aldri skal fly igjen pga all gassen den slipper ut. Flyet går om du er med eller ikke. Mye man henger seg opp i, når man trenger å se litt på seg selv i steden og hva akkurat du gjør godt for miljø og dyr. Bruker du glitter sminke er du med på å drepe fisk og drit, for det skylles ut fra vasken på badet ditt. Sååå
   Ro julebærene folkens!
   godt nyttår! 🌴🍸

   1. Ikke det verste å kjøpe plastpose på butikken, så lenge plastposen resirkuleres/brukes i restavfallsdunken og ikke havner i naturen.

    Og nei, man er ikke nødvendigvis en hykler om man påstår at man bryr seg om dyrevelferd og spiser kjøtt. Det Sophie gjør som med god grunn er kritikkverdig er at hun i tillegg til å reise mye mer enn gjennomsnittsnordmannen, drar på sponsede turer og oppfordrer sine lesere å dra på de samme reisene. Dette gjør hun når hun påstår at hun bryr seg om miljøet.

    Hun er også samarbeidspartner med kjeder som Nelly og mymuse der hun i tillegg til å overshoppe selv oppfordrer til overforbruk og skaper et kjøpepress?

    Ingen forventer at Sophie skal være perfekt, men hun fortjener kritikk for å påstå at hun bryr seg om miljøet når hun i realiteten er på heeeelt andre siden av skalaen og er en klimaversting.

    1. Helt enig, Thunberg. Jeg blir skremt av hvor lite folk forstår om utslipp. Flyet fortsetter dessuten ikke å gå med tomme seter. Det vil _selvfølgelig_ redusere antall flyavganger dersom folk reduserer antall flyreiser.

   2. For å sette det på spissen: det blir det samme som å snakke negativt om vold eller voldtekt, men bare avogtil, en sjeelden gang utøve nettopp vold eller voldtekt selv. Skjønner du hva jeg mener? Jeg vet jo at det går an, men fatter ikke hvordan dyrevenner kan spise kjøtt fra konvensjonell kjøttproduksjon. Man betaler jo for at dyrene fødes, for så å leve i pinsel, for så å avlives (ofte på en svært brutal måte). Er man glad i dyr kan jeg ikke fatte at det går an å støtte dette med pengene sine. Dyr fra bedre kår eller viltkjøtt er en annen sak, der har ikke dyrene lidd. Spiser ikke noe kjøtt selv, men kan se at det er mye mere etisk enn annet

  7. Du har jo hund allerede, skal du kjøpe enda en liten stakkar som garantert heller ikke får et livslangt liv hos deg !
   Jeg har liten forståelse for den eventuelle kennel som selger hund til deg !
   Så din annonse på Finn.no der du tilbød deg å betale ekstra for den som kan skaffe deg en designerhund ( som du endret etter kritikken på blant annet Jodel.
   Du er ikke skikket til å ta vare på andre enn ditt eget ego vil jeg hevde, stakkars hund !

  8. Så fint og gøy innlegg!
   Har lest mye av kommentarene dine de siste månedene og synes det er helt sykt hva folk får seg til å skrive. Du er sterk som står i det! Håper du får en fin jul, Sophie!

  9. Så lei av at folk som ikke spiser kjøtt eller drikker må poengtere det hele tiden. Ja, vi har fått med oss det nå.

   1. Jeg poengterer at jeg ikke spiser kjøtt når det er naturlig i samtalen, og det må være lov. Forresten, andre mennesker er sykt mye mere dømmende og frempå med å poengtere/kritisere mitt kosthold enn det jeg er mot de som velger å spise kjøtt. Når jeg snakker om kjøtt/ikkekjøtt er det oftest fordi kjøttspisere har tatt det opp

  10. Ikke spise kjøtt, ikke drikke alkohol, bla, bla, bla, jeg gjør akkurat som jeg vil, spiser og drikker det jeg vil , og driter i dere som «miljøshamer» meg. Samma det vel!! Men Sophie, dette innlegget, hyggelig start, men så er bildene sååå seksualiserte! Hvorfor strutte med puppa i en bookstore, og hvorfor posere så sykt på en solseng i Portugal????????? Har det virkelig med lista di å gjøre???🤢

  11. 2 cm midje , 2 meter hofter og enda en bleierumpe. Ser så inderlig godt hva du har operert deg til. Godt det er så synelig, for da kommer løgnene dine så godt frem. Hvis det er slik du vil fremstå er jo operasjonen vellykket! Skjønner godt at du stenger bloggen. Den er ikke plassen for mykporno i det hele tatt. Instagram godtar det meste, så det er nok din plattform. Håper du en gang vil klare å se deg i alle speila dine uten å tenke på hva du skal fikse på neste gang. Det hjelper jo uansett ikke hvor mye vi sier at du er fin nok, bra nok etc….. Denne galskapen må du ta tak i selv, noe som er lite trolig . Utrolig trist å ha fulgt deg lenge, og ender opp med et resultat som er skremmende å se på. Eneste bra et som sagt at bloggen skal bort. Lykke til.

  12. Herregud for noen drittfolk som kommenterer her inne. Om dere syns så mye dårlig, hvorfor gidder dere da i det hele tatt lese bloggen og kommentere ? Kan dere ikke bare scrolle forbi ?? Sophie Elise , kan du ikke stenge av for sånne drittfolk og drittkommentarer ? God jul til deg og dine Sophie ☺️🎅

  13. Har sagt det før og sier det igjen
   Sjekk ut breas implant illness.
   Det er no joke. Måtte selv fjerne silkon pga det.

   1. Hei hvis det ikke er for personlig, kan jeg spør hvor lang tid det tok før du fant ut at du hadde det? Og hvilke symptomer fikk du?

  14. Heii Sophie:) Hva heter stedet du går til psykolog? Vil du anbefale din psykolog videre? Leter etter er bra sted å gå selv i Oslo eller omegn

  15. “folk snakker så mye om ræva mi” — bretter ut hele den rynkete ræva si på forsiden
   “folk snakker om silikonpuppan mine” – bretter ut nippler på et bibliotek

   Hvor mange dyr og mennesker skal du ødelegge for i året som kommer tror du?

  16. Åh, så synd at du ikke har blogget noe når dette er de siste dagene med blogging for du slutter 🙁 Men ønsker deg en god jul!

    1. Jo, det har hun snakket om i intervju med VG (tror jeg det var) og nå nylig i Karrierepodden til Kristine Ullebø, hvor hun sa at 2019 er siste året hun blogger. Veldig trist, men skjønner det jo!

  17. Synes det er så mange slemme kommentarar, lurar på kva glede enkelte av de kommentarane gjer folk? I dag scrolla eg berre kommentarfeltet for synes en del av det er tragisk. Greit med konstritiv kritikk og spørsmål men ikkje all dritten folk lire seg utav. Stå på Sophie du er sterk!! Og håpe ikkje du legg ned bloggen. Good klem💖

  18. Har du tatt større pupper igjen? vet du tok silikon, men du sa du tok veldig lite men man ser at brystene dine er blitt betydelig mye større nå

  19. A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.
   Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
   Email him at: [email protected]  
   Call or Whats-app him: +2347012841542

  20. Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 [email protected] Mr. Sumiti

  21. Good day to all viewer online, my name is Albert Walker I am so overwhelmed sharing this great testimony on how i was checking for solution in the internet while miraculously i came across Dr Kachi who brought my ex Girlfriend back to me, This is the reason why i have taken it upon myself to thank this great spell caster called Dr Kachi, because through his help my life became more filled with love and i am happy to say that my ex Girlfriend who has been separated from me for the past 2years came back to me pleading for me to accept her back, This was a shocking to me my partner is very stable, faithful and closer to me than before, because before i contacted Dr Kachi i was the one begging my ex Girlfriend to come back to me but through the assistance of Dr Kachi, I now have my relationship restored. You can also have a better relationship only if you Contact Dr Kachi Email: [email protected] You can reach him Call and Text Number:+1 (209) 893-8075

  22. One faithful day as i was watching a video on you tube i saw a comment of one MR PAUL HAVERSACK testifying of this great herbal healer doctor Moses Buba,That helped him enlarge his penis .i was shocked and happy, so i quickly visited his website and emailed him within 30 mins he got back to me and told me all i need to buy and i did so after 4 days i received his herbal medicine ,he gave me instructions on how to use it ,as i am speaking to you people now after using the cream for just two weeks my penis size is 10 inches long and 8.0 girth ,,am so happy and grateful for his work in my life thank you so much Doctor Moses buba ,,i also learnt he has cure for LOW SPERM COUNT,PREMATURE EJACULATION,ERECTILE DYSFUNCTION,HIV/AIDS VIRUS,DIABETES 1/2,HERPES DISEASE,CANCER,and lots more you can email him on ( [email protected] ) or call/whats-app him directly on +2349060529305

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg