en fantastisk dag

Reklame | annonselenker + sponset pysj

Veldig interessant å lese kommentarene deres på sist innlegg. Jeg er inne å svarer nå litt løpende, om dere skulle være interessert i politikk! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Arendal, turen dit har vært spennende og definerende for meg som menneske. Jeg kommer til å huske denne dagen for alltid.

Alt er dessverre hemmelig, sånn utover det, fordi det skal sendes på TV. Gled dere. Et lite hint finnes faktisk på forsiden til Agderposten.no..

Men! Jeg har vært aktiv på YouTube siden sist vi snakket, og har nå lagt ut den herligste vlogen. Denne videoen er så koselig, personlig og ikke minst morsom, fra en dag på ferie i Spania. Jeg viser dere hotellet vårt, hva jeg gjør i løpet av en dag, tipser om gode podcaster, viser hvordan jeg sminker meg, er på middag med venner.. Og mer! Kan det virkelig være mer, lurer du på? YES, haha.

Her kommer detaljene om hva jeg har på meg; 

Den førte pysjen kommer fra My Muse / Bikini finner du HER / Kjolen finner du HER / Ringene finner du HER.

40 kommentarer
  1. Skikkelig koselig å kult innlegg synes jeg å kjempe flott bilde synes jeg å jeg har vært i Flekkefjord kommune i dag å spiset pizza og papsen har vært hos øyelegen og du er alltid den beste å du er favoritten min ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise♥️ hilsen Kristian Magnus 😀🗻🌌🐱🦋

  2. Har lest bloggen din lenge, men har begynt å like deg enda mere etter at du har begynt å ta opp en del viktige temaer som å være miljøbevisst og politikk. Og også å skrive om bøker og andre ting enn overfladiske ting som ikke gjør folk til bedre personer. Jeg håper du fortsetter med å skrive om slike viktige ting og engasjere leserne dine! ❤️❤️

  3. … og så lenge varte den kampen om miljøet. Nok til å fortelle om en av dine 14 årlige ferier som inneholder fly. Og ikke minst de standard annonselenkene om masseproduserte klær.

   Tidenes miljøforkjemper du altså

   1. Hva mener du at folk som er født nordpå og bor i Oslo skal gjøre? Bryte med familien? Gå hjem? Til info, så kommer man ikke lenger nord med tog enn til Bodø. Hvor mange ganger i året har du bestemt at man skal få treffe familien sin? Venter på svar fra deg.

    1. Strengt tatt kan man ta tog til Narvik (via Sverige) og så komme seg videre med buss, i mitt tilfelle. Men det tar så lang tid, og forbindelsene er aldri “conntected” så man kan ende opp med å bruke 3-4 dager på å komme seg hjem, for en tur som egentlig bare skulle vare i et par dager (siden jeg nå er her for photoshoot). Det er jo bare i mitt tilfelle, så klart.

     Enda en god grunn til å stemme MDG, som vil bygge ut togforbindelsene 🙂

     1. Ja, men det tar jo evigheter å ta tog via Sverige pluss buss. Svaret mitt var til ÅJA og alle andre som kritiserer deg når du reiser til Harstad 🙂. Kos deg med god samvittighet, og god helg 💕

      1. Forsto det, hehe! <3 Jeg ville bare se litt nyansert på det, siden man "kan" komme seg på andre måter, men det gjør jo åpenbart ikke jeg! <3 Er ikke noe alternativ for meg å droppe helt å dra til Harstad.. Klem <3

  4. Veldig gøy og se videoer som dette. Helt i orden at vi ser lite av Kasper, syns det er bare fint at du respekterer at han ikke har valgt å ha et liv i offentligheten. Ellers vil jeg bare si unnskyld for alle gangene jeg har tenkt negative ting om deg, trodd på og blitt farget av de ekle kommentarene her på bloggen din, og av medias framstilling av deg i enkelte saker. For meg er du et forbilde, du jobber hardt for det du tror på og du er inspirerende. At du gjør så godt du kan med tanke på jobb/miljø og hva enn det måtte være, det er så mer enn godt nok. Bare fryktelig lett å få pekefingeren uansett når man lever såpass offentlig. Men du og din blogg har endret meg, og det i positiv retning. Både som menneske og gitt meg et helt annet og mer bevisst forhold til miljø, dyr, kosthold som er bra for planeten o.l. Og det gjelder nok mange flere enn meg også, og det håper jeg du tar til deg. Også opplever jeg at du er så genuint snill, og det tross alle de gangene du har blitt møtt med hat og ufine kommentarer opp i gjennom. Det er sterkt, det ser jeg også veldig opp til. Fortsett som du gjør, og god helg!

   1. Herregud, så hyggelig sagt av deg. Det setter jeg stor pris på, du aner ikke! Takk for at du ga meg en sjanse til, jeg vet selv hvor utrolig enkelt det er å bli farget av hva “alle” sier – og jeg har sikkert masse fordommer mot folk, jeg også.

    Tusen takk, igjen. Ha en fantastisk helg. <3

  5. Pleier ofte ikke å legge igjen kommentarer når jeg er innom blogger. Jeg har vært så opptatt av å følge med på bloggen din disse dagene, og må si jeg virkelig har fått sansen for deg! Du kjeder ikke leserne dine.

   Stå på, Sophie <3 Dette klarer du utmerket!

  6. Sååååå kult at du var med på viktig aksjon sammen med Extinction Rebellion idag!! ser frem til å høre/lese mer om det! Det finnes virkelig ikke noen viktigere sak enn planeten!. Døds bra at du engasjerer deg! Håper folk kan forstå alvoret ASAP!!!
   Klem. #govegan <3

  7. Du er så sprudlende og glad! Liker veldig godt filmene dine, og setter også pris på at de blir filmet i så god kvalitet 😃 Lurte på hva slags øyenskygge palett du bruker og også den hvite/beige lineren under øyet ditt.

   1. Så koselig å høre, tuuuusen takk <3

    Den hvite lineren er fra Anastacia Beverly Hills, men den er egentlig laget for å tegne under brynene.. Og den er UTEN TVIl best! Øyenskyggen jeg bruker varierer mellom å bruke enten bare solpudder (glo minerals) eller å bruke Kylie Cosmetics, den aller første paletten hun kom ut med som jeg dessverre ikke husker hva heter..

  8. Topp kycklingar med stora heta bröst bara på denna webbplats! Följ länken, du kommer inte ångra det! –
   💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

   👉 💚KLICKA💚.

  9. Hei Sophie! Synes de siste innleggene dine har vært veldig bra.

   Vet at du ikke lager så mye mat selv, men lurer likevel på om du kan teste et produkt og eventuelt ta det med i ukens vegetartips.

   Det jeg vil tipse om er tørket soya mince. Dette er et vegetarisk soyaprotein som kan brukes som erstatning for kjøttdeig i en rekke middagsretter, eksempelvis spaghetti bolognese, lasagne, taco eller andre retter man gjerne bruker kjøttdeig i.

   Det som er så bra med soya mince er at det er tørrvare (holder lenge), det er svært billig (passer perfekt for studenter) da en pakke holder til mange retter og det ser ut som og minner om kjøttdeig. Håper du kan se på dette produktet! Selv har jeg nylig oppdaget det og det hjelper i alle fall meg til å spise kjøttfritt <3

  10. Det heter GARDERMOEN! Det heter ikke Gardemoen!! Du som flyr hver uke burde jo ha lært deg navnet på norges hovedflyplass.

   G A R D E R M O E N !!!!!!

  11. Hvorfor kommer det plutselig så mange seksualiserte innlegg her om kyllinger med heta brøst og han William er vel ikke helt innafor…trodde at slike innlegg ble luket bort, men nå forundrer det meg ikke om det snart dukker opp tilbud om escorte tjenester.. Du fortjener all honnør Sophie Elise for det du står for skjønner ikke at du klarer all hetsen over ALT du gjør;om det har med utseende å gjøre eller noe så banalt som at du la ut bilde av en hund du syntes var søt…Vet denne rasen sliter med store pusteproblemer, men de smelter hjerter pga utseendet😪 Go girl!!

  12. Hei!
   Et tips for å slippe unna infeksjon i piercing er å slutte å putte ørene under vannet, det er en sikker oppskrift for å ødelegge piercingene. Hold ørene borte fra basseng og sjø, og ikke ta på de. Kun bruk saltvannsspray, og pass på at det ikke kommer hårspray eller andre produkter borti! 🙂

    1. Du kan bade når de er grodd helt. Da går det fint. Husk å snurr litt på de av og så de ikke setter seg fast. Null stress.

    2. Bading med ører under vann bør gjøres når de er grodd helt, mellom 9-14 måneder etter de er tatt, eventuelt lengre. Årsaken til at man ikke skal berøre eller snurre på piercingene er at brusken gror arrvev om det blir friksjon, noe som etterhvert vil skape en kul med ekstra hud rundt området. Kjedelig, men viktig å ta forhåndsregler! Lykke til med groperioden, piercingene er kjempefine 🙂

  13. Loooove it! Fortsett med vlogg, det er virkelig der du får frem personligheten din som desverre blir så misforstått på f.eks Instagram. Du er ei klok og reflektert dame, som har så mye å bidra med, digger deg! Stå på videre <3

  14. Mine grodde aldri uansett hvor mye jeg renset, så gikk for å få dem fjernet. Da jeg kom til piercingstudioet sa hun som jobbet der at jeg måtte sørge for at det var tørt rundt dem, altså gå over med en bomullspinne etter dusj/rens. Det hjalp:-) I hvilken str har du den oransje bikinioverdelen forresten?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg