disse menneskene sjokkerer meg

Reklame | tre annonselenker

Jeg går skikkelig i perioder som menneske – og ikke at jeg tror det gjør meg unik, sånn er sikkert alle. Men nå er jeg i en periode hvor jeg ikke tar særlig godt vare på min egen helse. Det virker kanskje som småtterier, men jeg sluttet å drikke kakao for litt siden, jeg var seriøst avhengig. Nå er jeg fullstendig på kjøret igjen og drikker kakao hver dag, spiser godteri hver dag, spiser andre usunne ting hver dag og føler meg både oppblåst, kvisete, fettete i håret og alt som er. Men! For å snu om på det negative; i dag hadde jeg min første gode treningsøkt på lenge. Det beste er når man merker hvordan egen kondisjon har blitt bedre, hvordan man løper raskere enn før, og klarer å takle den slitne følelsen enda bedre.

Uansett hvor mye dritt jeg spiser skal jeg aldri gå tilbake til å ikke trene. Jeg kan nesten ikke forstå at det er helt sosialt akseptert (og heiet på) å snakke om hvor deppa man er, og hvor mye angst man har, kombinert med at man nærmest skryter av å aldri trene, være våken hele natten og spise mye dritt.. Jeg ser det over alt på sosiale medier. Romantiserer det å ha et ekstremt usunt forhold til egen helse. Tro meg; man blir langt nede om man ikke tar vare på seg selv. Kropp og sinn går hånd i hånd!

Cardigan er min egen kolleksjon, kommer 17. september.

Jeg er ikke verdensmester og sluntrer ofte unna på trening, men jeg drar den opererte rumpa mi dit to-tre ganger i uken, uansett hva. Og det har alt å si. Man kan så klart være deppa om man trener og spiser sunt også, men sjansen er mye mindre.

Sånn her ser det ut inne på Barrys, det er flere som har spurt. Dere burde ta turen til spesielt den på Barcode, der trener alltid jeg.

Herregud, jeg digger dette treningssettet! Normalt i størrelsen, og veldig bra hold-in på tightsen. Du finner overdelen HER / tights HER.

Ryggsekken er også fantastisk, du finner den HER. Jeg har den i sort også. Perfekt størrelse, jeg får plass til en genser, vannflaske og lommebok.

Svett og sliten etter trening.

Ellers har jeg vært med i podcasten til søstrene Kåss Furuseth i dag. Skikkelig fine damer. Jeg hører på podcasten deres ukentlig (så åpenbart liker jeg den) men jeg har alltid irritert meg over at folk spiser når de er gjest der, nå forstår jeg hvorfor.. Haha. Jeg fikk dessverre med meg masse av dette hjem, og har akkurat trykket i meg litt boller.

Da jeg kom hjem ble jeg slått i bakken av en diskusjon på min offisielle facebook-side. Hvilken hule krøyp alle disse menneskene ut fra? Det er en haug av rasistiske, klimafornektere, og jeg blir like sjokka hver gang. Om dere vil hive dere inn i diskusjonen (som handlet om menneskeverd) finner du den HER.

Og dere! I morgen kommer de to siste episodene av Sophie Elise Tester Norge. De legges ut på Sumo på morgenen, jeg håper dere vil sjekke ut – det hadde gjort meg og alle i produksjonen både stolt og glad. 

I kveld er jeg på nyhetskanalen cirka 21:30 for å snakke om episodene og tematikken der. Jeg gruer meg litt, kanskje aller mest fordi jeg helt ærlig har lite peiling på det vi skal snakke om. Jeg snakker mest utifra følelser, og min lille erfaring, men han jeg skal være sammen med lever jo og ånder for dette her (rovdyr).

65 kommentarer
  1. Alle er litt late noen ganger, vi mennesker er ikke perfekte dessverre 🙂 Når til og med du har litt sånne perioder sier det litt om hvor normalt det egentlig er, folk tenker litt feil noen ganger, jeg tror det har noe med at vi hele tiden passer på og tenker på hva andre tror om oss. Det beste er å prøve å slappe av og ikke tenke så mye, man kan faktisk bli utbrent av det. Men uansett, det er det som er normalen i dag, vi må bare prøve å tilpasse oss på best mulig måte..

   Veldig fin tattis du har fått deg forresten! 🙂 https://kasinonorge.net/

  2. Leste gjennom kommentarene på det innlegget i går kveld og fikk serriøst ikke sove etterpå 😩 Det stresser og ikke minst irritere meg at det finnes så frekke, rasistiske og trangsynte mennesker! Du får så alt for mye ufortjent hat, fra folk som kun tar en titt på deg og med det har bestemt seg for hvordan du er som person. Det henner tett og ofte at jeg forsvarer deg hvis det kommer opp i en samtale og folk himler med øynene, de antar at du bare mååå være dum fordi du er blond, bruker sminke og har operert rumpe – jeg mister all tro på menneskeheten 🤚🏼 Pleier aldri kommenterte på blogger o.l men igår kveld fikk jeg så vondt av deg, håper du aldri slutter å være akkoratt deg 💕

   1. Jeg vet, det er så rart at det faktisk finnes, og at det ser ut til å være et helt “samfunn” av folk. Heldigvis handler det ikke om meg som person, men det er nesten enda verre! At det handler om en sak som er såpass stor og viktig.

    Klem til deg <3

  3. Bare venter på at noen skal hoppe frem å rope at you got pranked, for det kan helt ærlig ikke være ekte mennesker som oppfører seg sånn? Som skriver så mye stygt, så mye feil å helt oppriktig tror de har rett når de sier vi ikke har en klimakrise.. kan umulig gå ann, blir helt lamslått.

   – jente, 23år

  4. Vi må nok alle finne oss i at andre kan ha andre synspunkter en vi har selv. Og om noen går hardt ut med noe andre er uenig i så kan de ta igjen med samme mynt. Samme som du selv gjør når noen er uenig med deg.

   Vi er alle forskjellige og har alle rett til å mene det de mener. Og synes andre er idioter om de mener noe annet 😊

   1. Helt rett at vi alle er forskjellige – men det er man nødt til å slutte å bruke som en unnskyldning for å oppføre seg helt jævlig. Det burde ikke være en akseptert mening å være rasist, f.eks

  5. Nydelig å fantastisk vakker bilder synes jeg men det du kan gjøre er vær usunn i helga å vær sun i uka óg i ferien det er mitt tips til deg men det beste tips er å lytte til magen følsen din ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️🦋🌌🐱☀️🙏🗻🏞⭐

  6. Jeg måtte rett og slett bare krysse vekk kommentarfeltet da jeg leste noen av kommentarene folk har fått seg til å skrive. Hva feiler disse menneskene? Hvor kommer dette raseriet og ikke minst mindreverdighetskomplekset fra? Jeg blir helt paff. Jeg synes det er så fint å se denne engasjerte siden av deg, Sophie – og håper ikke disse menneskene bidrar til å ødelegge akkurat det. Heia deg og heia oppegående folk som ikke har fingrene i ørene og lukker øynene for realiteten.

   Det klødde noe veldig i fingrene til å svare på mange av kommentarene i Facebook-innlegget, men bestemte meg rett og slett for at jeg ikke gidder å diskutere med folk som hverken er oppdaterte, eier oppdragelse, er åpenbare rasister eller har gått livets harde skole. Sorry not sorry.

   Klem til deg, superwoman <3

   1. Ja, jeg lurer på hva som har ført dem opp til det punktet, hvor alle meningene stammer fra, men så ser man også at flere politikere faktisk oppfordrer til det synet..

    Det er nesten ikke verdt å svare på det, ass. Tusen takk skal du ha <3

  7. Det settet var sykt fint på deg!!! Kan jeg spørre hvilken farge du har brukt på neglene dine, om du har gjort det selv da. Utrolig fint farge, skulle gjerne kjøpt den selv 💛

   Herregud for noen kommentarer. Hvordan kan voksene mennesker snakke sånn til noen over nettet? Altså, i det hele tatt at noen skriver stygge ting over nettet overrasker meg enda, at noen kan slenge dritt til folk. Jeg bare forstår det ikke, men at det sitter voksene mennesker å hakker ned på deg fra dag til dag, jeg blir rett og slett kvalm. Jeg håper du ikke tar det til deg, men sånt må nesten være umulig.. Du er sterk, du er god, og du er en evig inspirasjon. Stå på videre 💛

  8. Klarer ikke engang lese gjennom kommentarene på innlegget…er helt sykt skremmende at folk har en slik oppfatning i 2019! Hvordan blir det å gå med verden liksom når det er så mange som er helt fucka i hodet? Angst bør ikke romantiseres klima angst derimot, det burde alle ha eller ønske å ha ett lite snev av! Tenk om alle bare gjordet litt mere enn vi allerede gjør!

  9. Jeg ble sittende å lese disse ufyselige kommentarene under innlegget på facebook i går, og jeg vet at det finnes mange ignorante og høyrevingede mennesker, men fy og faen så skremt jeg blir for fremtiden vår; når godt voksne menn og damer går direkte på personangrep på deg som menneske kun fordi de er uenige med deg politisk. Folkeskikk og mannerer er noe den eldre generasjonen til stadighet kritiserer oss yngre for å ikke ha, men et kjapt overblikk på kommentarfelt ser man at dette ikke stemmer… Jeg skulle ønske man kunne få disse rasistiske klimafornekterne ut av transen og heller få dem til å bruke energien sin på velferd, klima og respekt! Dessverre, er dette nesten umulig… Skulle ønske du hadde lagd en episode av disse nettrollene på Sophie tester Norge! Men tusen hjertelig takk Sophie for at du står i dritten og likevel snakker for miljøet vårt, jeg heier så utrolig på deg, og håper du aldri gir opp kampen!❤️

  10. Det tragiske med mange av disse nettrollene som kommenterer, er at de er godt voksne! Så utrolig flaut😳 De burde seriøst vite bedre om hvordan man snakker til andre…
   Stå på! Du gjør noe bra, du tørr å gå din vei😉👊🏻

  11. Veldig fint treningssett, men jeg håper så inderlig at du snart slutter med å promotere overforbruk. Hva du gjør personlig angår ikke meg eller noen andre, men å fronte og promotere en bruk og kast kultur er så lite… deg? Du som er så opptatt av klima og miljø. Kult at du har startet eget skjønnhetsmerke som er et mer miljøvennlig (og vegansk!) alternativ og at du har gjort et samarbeid med Skappel om strikkeklær, det er noe du kan stå inne for å promotere! Skjønner at du må tjene penger, men jeg både tror og håper at du tjener godt med penger på alt annet du gjør, og at du kan droppe og tjene penger på å reklamere for klær fra Nelly eller andre billigkjeder du har/har hatt samarbeid med. Du gjør mye bra for miljøet på et personlig plan, men jeg håper at du viderefører det mer inn i jobben din også.

   1. Tusen takk for kommentar – og jeg tar det til meg. Og det er en gradvis prosess og utfasing 🙂 Håper du liker samarbeidet og mitt eget merke, målet er å gå over til å jobbe 100% med sånt!

  12. enig, det er lov å glorifisere mye som ikke er godt på kroppen 🙁

   du så amazing ut på nyhetskanalen i stad men var trist at det ikke fikk kommet opp noen argumenter imot han, feks av de som du nevnte på veganpreik på facebook :/ ikke negativt ment: men prøv å ikke del at man er vegetarianer for å slutte å være med på drap av dyr, i offentligheten. er så mange som tror dette stemmer, meg selv før inkludert. trodde absolutt ikke at man bidro til enda mer drap og smerter i egg og melkeindustrien, så viktig å passe litt på at den feilinfoen er for mye i media hhe.. igjen, ment som tips, ikke noe dumt.

   liker deg!

   1. Hei!

    Det var ikke så enkelt å komme inn og han sa et par ting til meg før sending som satt meg veldig ut (på grunn av innlegget mitt på veganpreik). Dessverre..

  13. Jeg leste kommentarfeltet på facebooksiden din. Virkelig skremmende. Jeg har tenkt på at det skulle ha vært en app hvor Facebook-kommentarer ble registrert. Hvor man kunne søke på et navn og få opp alle kommentarer de har skrevet. Det bryter ikke med noe personvern da dette er kommentarer alle kan lese uansett, og det hadde kanskje fått noen til å tenke seg om en gang til, og reddet resten av oss fra å f.eks gå på en date med en rasist, homofob, kvinnehater osv.

   Har fulgt deg siden du startet bloggen og det er så gøy å se hvordan du fortsetter å holde deg like relevant, om ikke mer, på absolutt beste måte ved å gjør kulere og kulere ting. Du overgår deg selv gang på gang og jeg gleder meg til å følge deg videre <3

  14. Hei! Her kommer et spørsmål som er helt urelatert til innlegget, men visste ikke hvor jeg ellers skulle skrive det; du publiserte en snap fra badet ditt her om dagen, og jeg synes både lysestakene og krystallvasen som stod ved siden av badekaret var nydelige. Kunne du tenke deg å fortelle hvor de er kjøpt evt navn på produktene? På forhånd takk☺️

  15. Sophie Elise henger ut navngitte personer som rasister!! Jeg fant ikke noe rasistisk fra de personene. Jeg så derimot at flere kaller henne dum og uvitende om tema..

   Er denne jenta hevngjerrig pga det eller?

   1. Nå må du slutte, kanskje det er på tide at du vokser opp og slutter å plukke på andre? Du vet ikke hva du snakker om engang, du er et troll som bare slenger med leppa. Jeg vedder på at du ikke er så tøff når du ikke sitter bak tastaturet ditt. Skjerp deg.

  16. Vill bare si at du er sååå fin med sånn har nå på “sophie elise tester norge” <3 perfekt lengd å farge

  17. Hei,

   Dette må være tøft for deg, å få alle disse kommentarene slengt til deg.
   Jeg er av person en som ikke legger igjen kommentarer men gjør det denne gangen.

   Grunnen er fordi jeg liker det du gjør. At du tør å stå der mot denne vinden av mennesker som skal mene så mye og rope så høyt. Men vit også dette, vi er mange som ikke roper like høyt, men som setter pris på det du gjør.

   Det er viktig at vi tar ett oppgjør med hvordan vi lever nå, det går ikke i lengden.
   Og de som baner veien, mottar og de verste slagene.

   Så, jeg heier på deg! Fortsett å ta de kampene du tar!

   Mye varme fra meg
   – Silje –

   1. Stå fram med ditt ekte navn og skriv på den måten, men det tør du ikke? Sånne feiginger som det er det ikke noe vits i å kaste bort tid på. Du kalle Sophie Elise stygge ting, men jeg tviler på at du er i nærheten av å være like pen som henne. Seriøst, skaffe deg et liv, du er virkelig en taper i livet.

    Ha en fin dag!

    1. “Stå fram med ditt ekte navn ” skriver en ved navn chanz som er reklame for casinoer som sofie elise driver på med her 🤣🤣🤣☺️☺️☺️

   2. Det er du som er dum ditt forskrudde feige nettroll ta deg en bolle og skjerp deg.. virkelig .. p.s hørt at du har hjerne på str med en ert..
    Sofie jeg digger deg ❤ Takk for at du er du

   1. Seriøst? Du gir deg ikke? Du er definisjonen av lavmål. Hun snakker om sånne idioter som deg. Kanskje du skal sette deg litt bedre inn i det før du skriver?

    Det er virkelig flaut å lese kommentarene dine. Jeg regner med at du er en liten unge, eller så har du sammen mentalitet som en 4-åring.

  18. Håper ikke de som legger igjen de stygge kommentarene har/vil ha barn… snakk om forbilder, og man lurer på hvorfor barna mobber… 🙄 Synes du er et fantastisk menneske Sophie, stå på ditt ♡

   1. Hiver en seg ut i politikken med et innlegg for frp folk, må du vente på å bli dratt fra hverandre. De diskuterer rått og stygt, veldig oftr med personhets og hersketeknikker. Dette vet du, derfor mange sympatiske svar her på bloggen. Synes ikke synd pådeg i det hele tatt. Hadde du hatt nok kunnskap om temaet ville du vært mer aggressiv i dine svar på innlegget ditt. Skhønner ikke vitsen med å legge ut noe slikt og forvente gode, fine, flotte svar. Det får du ikke fra den kanten. Du er iallefall ingen politiket, foreslår at du holder deg unna sånt. Du bryr deg jo bare om kritikken du får. Det er mange som virkelig har stått i den diskusjonen og fått vist seg frem som unge fremadstormende politikere. Men fra din side er det helt stille, untatt all sympati på bloggen.

  19. Dette må du desverre ta innover deg. Setter du i gang en diskusjon med for det meste frp folk, blir det brukt ufine ord, hersketeknikker etc…… Men hvorfor svarer du ikke selv? Det er klart de tror du er kunnskapsløs om det du legger ut når du ikke er villig til å gå i en diskusjon. Viktig for deg at du viser kunnskapen siden det er ditt innlegg. Ja, vi kan gjøre vårt, men bålet må du slukke selv. Er helt enig med deg, men vis deg frem da. Kanskje de får et annet inntrykk av deg.

  20. Disse kommentarene skremmer meg skikkelig! Kan faktisk ikke forstå at noen mennesker kan ha så mye mangel på kunnskap. Skammelig!
   Heldigvis har vi smarte og omtenksomme mennesker som deg, Sophie Elise! Takk for at du skriver om det så mange av oss er enig i.

   1. Forstå at detter er flest frp folk og de diskuterer med hersketeknikker, ufine ord person kritikk etc…., men legger du ut et motsvar til sylvi Listhaug må du regne med dette. Hvis du ikke tørr, eller har nok kunnskap til å diskutere ditt eget innlegg, så la vær å egge dem. Så du mener følgerne dine skal ta støyten for ditt innlegg? Hiv deg ut i det hvis du har kunnskapen, slå de i bakken med fakta. Men begynner å lure på om du ikke er helt oppdatert om klimakrisen. Her på bloggen får du bare fine ord og hvor flott og flink du er. På tide å vise dem det også.

  21. Dette er dessverre mennesker som leser et par artikler og tror på det de vil. Det er mye informasjon der ute, og vi har alle lov til å ha egne meninger, men det er ingen grunn til å være ufin. Det er totalt mulig å ha en hyggelig diskusjon, og mener man forskjellig, så får det være sånn. det værste med dette er at de fleste menneskene som skriver slikt på nettet, er godt voksne individer som burde vite bedre. Arbeidsplasser burde ha krav om grunnkurs i nettvett.

  22. Hei Sophie Elise

   Jeg er en person som ikke pleier å kommentere på hverken blogg eller insta. Men jeg er fantastisk imponert over serien din. Ta med deg alt de gode kommentarene du får fra folk ang den.

   Jeg får så vondt inne meg ang alt hatet som er rundt meg disse dager og der er spesielt fra voksne eldre mennesker, jeg forstår ikke hvor alt dette hatet kommer fra? Jeg ser på artikler om Greta Thunberg også som virkelig prøver å gjør en endring i denne verden og folk er så onde i kommentarene sine, mobber til og med diagnosen hennes.

   Jeg tenker vi må ikke la dette hatet få rotfeste og heller fokusere på alle kjærligheten slik at vi som ønsker å gjøre verden et bedre sted ikke blir dratt ned av alle disse trollene ❤

   1. Tusen takk skal du ha <3

    Det er virkerlig helt sinnsykt det med Gretha! Blir så provosert når jeg leser kommentarer om henne som angriper både det ene og det andre, på personlig plan.. DU har så rett!

  23. E bi dritførbanna på dadær? Kafan. E ana ikke ka e ska jør mæ klima greiern, e har særr no clue. Ka kan lille me jær før å hjelp jorda? Help me e føla me helt håpløs

  24. Du e den verdens beste sophie! Aldri stopp å kjemp klima kampen. Vær så snill, du gjer me og mange andre håp.❤️❤️❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg