dette er alt som mangler!

Reklame | annonselenke Nelly


Den fine lampen som står i hjørnet er kjøpt på Italian House. En veldig fin og litt dyrere butikk som ligger på Røa i Oslo!

Hyllen kommer fra Milla Butique.

Buksa mi kommer fra Gina Tricot og link finner du HER. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.. Det er tidenes bukse for oss med korte bein.

Den søte kaffekoppen kommer fra  Kremmerhuset! Jeg kjøpte en del der på Black Friday.

Og det bildet som står opp ned i hjørnet.. Jeg skal snu det, jeg lover! Men jeg er for svak til å gjøre det alene,. Det er favorittbildet mitt. Av meg, så klart.

Speil og vase fra Milla Butique = min absolutte favorittbutikk

Fjær  fra Kremmerhuset = min nye favorittbutikk.

Da jeg bestilte fjæra virket det som verdens beste plan, men jeg hadde helt ærlig ingen tanker om hvordan det faktisk kom til å bli.. Så, da jeg først sto der med fjæra i hånda hadde jeg ingen steder å gjøre av den, og var fristet til å kaste men slang den oppi vasen istedenfor. Vet ikke helt hva jeg synes om resultatet, kanskje ikke helt optimalt? Den får være der en liten stund. Jeg skal bestille litt falske planter fremover, og har alltid brukt meg av Ambiplants. De er fantastiske! Bare et lite tips fra meg.

Jeg elsker såper som den over! At de ikke kommer rett fra en lano-disbenser liksom. Den er også kjøpt på.. trommevirvel… Kremmerhuset. Håper ingen fikk hjertefeil nå av den sjokkerende og banebrytende informasjonen.


God kveld mine venner! Dagen min har bestått av et besøk hos frisøren,  jeg dro til personlig trener og fokuserte på rygg og mage, før jeg spilte inn en videoblogg (spørsmål og svar kommer ut i morgen!) og deretter dro på bokturne til Skien. Det var hyggelig, masse glade mennesker og noen fine brev som jeg skal lese på sengekanten. Dere er så gode og snille, og det er trist at dette er min siste uke på tur.. Da får jeg nyte litt ekstra. Og nå? Jeg skal faktisk trene enda en gang her hjemme, bare litt før jeg legger meg og så spise salat til kvelds. Jeg orker ikke lage noe mer komplisert. 🙂

Jeg prøver også å planlegge alt som mangler i huset mitt, og det er SÅ mye.. Virker det som. Listen blir aldri ferdig. Men det er best at jeg har det skrevet, så her kommer mine kommende små og store prosjekt:

💓Jeg må få opp gardiner over alt! Jeg har valgt ut noen lyserosa til soverommet.. Vi får se hva kjæresten sier om den saken. Jeg tror det kan bli fint mot de mørke veggene. Skal vise dere bilde av hvordan jeg har tenkt meg senere

💓Jeg MÅ ha det jævla zebrateppet jeg har snakket om lenge nå, men jeg finner INGEN som er bra nok. TIPS TIPS!

💓 KJØPE EN PROSJEKTOR TIL SOVEROMMET! Og vinker vel farvel til sexlivet i samme slengen, haha. Men dette er høyest oppe på listen og jeg lengter så forbanna mye!

💓 Vi mangler enda tre lamper og ingen av bildene er hengt opp. Må få det gjort asap.

💓Rydde ut alle klær, mine er fortsatt i ekser.

💓Jeg er en IDIOT og hadde klart å kjøpe for stor seng, som vi nå ikke får opp trappen =  sengen står i stua = vi sover i en liten seng = vi kommer oss ikke videre med noe. Jeg må få fingeren ut av ræva å bestille ny..

💓 Jeg venter fortsatt på speil til gjestebadet og til gangen. Vil ha et som har bra “selfielys” og det er ikke enkelt å finne..

Så, det var alt som gjenstår i hjemmet. Vet dere om noen butikker eller produkter som dere liker får dere gjerne skrike ut i kommentarfeltet. F.eks HVILKEN PROSJEKTER KJØPER MAN??? Jeg aner ikke! Og om ikke det funker, hvilken TV?

NÅ – trene og så lage sen kveldsmat <3 KLEM! I morgen kommer jeg til Strømmen Storsenter klokken 18:00 – håper vi ses der for en klem, prat, autrograf eller en signatur i bok. Perfekt julegave! 

33 kommentarer

Siste innlegg