den første bomturen

Reklame | education first

I dag hadde vi en liiiiten bomtur, som faktisk er første gang siden vi kom hit. Når man besøker steder man aldri har vært før er det så klart vanlig å ta feil, og at vi kun har hatt fine opplevelser er imponerende! Men, i dag skulle vi til et fossefall som heter Waimea Falls som ligger i en nasjonalpark og man må derfor betale cirka 150 kroner for å komme inn (akkurat det synes jeg er bra, for da klarer de å bevare naturen). Det viste seg å være tidenes minste foss, man måtte ha på redningsvest for å svømme der og for oss som bor i Norge (altså har sett fosser før), var det ikke noe spesielt. Det som var litt kult derimot, var at mange kjente filmer som f.eks Hunger Games og serien Lost har blitt spilt inn der! Ikke akkurat i fossen, haha, men i parken.

Uansett, et stort bevis på hvordan instagram kan “manipulere” oss til å tro at steder er mer fantastiske enn de egentlig er! Dette stedet virker jo sinnsykt fint på instagram og på mine bilder forøvrig, men jeg har laget en vlog som viser behind the scenes..

Dere skulle bare visst hvilket kaos det var for å ta disse bildene siden  man egentlig måtte ha på seg vest! Vi hadde DEN visjonen i hodet av hvordan bildene egentlig skulle bli, haha. Men, et fint minne var det uansett! 🙂 Det er så mange fine turer man kan gå på her (som f.eks Diamond Head!) så det er ikke vits å dra akkurat hit vi var.

*Meh, sett større foss for hun der, gitt*

Jeg er på et varmt sted hvor vi bader hele dagen og likevel provoserer det mange av dere. Kroppen min. Fordi den er operert. Hva skal jeg gjøre, dekke kroppen min fordi rumpa mi har merkelig estetikk? Og noen sier “vi vil se bilder av Hawaii”, men er man ikke på bloggen min for å se bilder av meg samt lese om min opplevelse? Om ikke kan du jo bare google Hawaii, haha.. Om det er plagsomt at jeg er i bikini med såkalt “rumpa opp i kamera” (som man kun sier fordi den er operert), kan man vente til jeg er hjemme i Norge for å lese bloggen – men dere, hvor mange år skal folk bruke på å forstå at jeg åpenbart liker bilder av kropp, og å vise kroppen min, haha. Dette er jo Sophie Elise..?

Men HALLO, da vi kjørte derfra opplevde vi den fineste solnedgangen noen sinne! Vi parkerte bilen og løp mot stranden, og det endte med at vi var nesten alene og fikk nyte alt dette som gjeng og ikke med masse turister. Dette gledet meg skikkelig, for en avslutning på dagen 😍 Jeg kunne ikke tenke på annet enn at dette er selve symbolet på Hawaii, jeg følte hele reisen nådde sin topp akkurat da.

Om du har lyst til å reise på samme tur som meg kan du vinne 10 000 kr i gavekort hos EF om du følger DENNE linken. Hallo, hvor fantastisk hadde ikke det vært!

Jeg elsker faktisk å være på tur med EF, det er den “riktige” måte å reise på, fordi du skaper venner og minner for livet. Tenk å kunne kombinere skole og ferie! Da jeg bestemte meg for å gjøre dette samarbeidet var det nesten umulig å velge hvor jeg skulle reise, om jeg skulle ta Cape Town, Sydney, California eller kanskje Kina.. Det er så mange destinasjoner, og alt virker som en drøm!! Du kan reise i alt fra 2 uker til et helt år, og jeg har faktisk en nær venninne som bodde et år med dem i Spania (i voksen alder). Hun elsket det og endte opp med å flytte til Spania på fulltid, så kult!

Om du ønsker å se på muligheten for å studere i utlandet eller bare ta et kortere språkkurs, kan du bestille gratis katalog HER.

39 kommentarer
  1. Du burde lære av Martine Lunde, du ser hun poster nesten ikke halvnakne bilder av seg selv lengere, fordi hun vet at hun er bra nok og ikke trenger å vise kropp for å få bekreftelse på at hun er god nok. Hun tenker sikkert også over at hun er en rollemodell og mange unge jenter ser opp til henne!

  2. Dere burde reise til Hanauma Bay for å snorkle, helt magisk, som å snorkle i ett akvarium 🙂 best å være der når det åpner, fyller seg opp raskt.

  3. Då me var på Kreta snakka de om et nydelig fossefall, meg og maen bestemte oss for å dra dir men blei så skuffa, det var bare laga til med van slanger og knapt vatn som rant så med fossene her i Norge blei me litt skuffa😂😂😂
   Igjen digge ironien din😀👍

  4. Skikkelig koselig å flnt og magisk innlegg synes jeg å blå vær å stjernestøv kule bilder synes jeg du er favoritten min og beste ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god god Natt fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🌏❄🌟♥️☀️🌠🌌

  5. Føler du at de 150 kronene gjør opp for at du som én enkeltperson forurenser mer enn 40 vanlige mennesker til sammen?

   1. Herregud du er nå noe for deg selv….. «Det er varmt, jeg bader» bla bla. Har du hørt om naturlige kroppsbilder?? Folk tenker ikke «operert» men at du gjør deg så mye til på alle bildene du legger ut! Du gjør ALT for å vise deg frem, få bekreftelse. Hadde du tatt naturlige kroppsbilder hadde ikke folk reagert på det men du velger å presse enten ræva di eller puppene innii kameraet og står der å fake poserer. Presser trusa langt opp i hullet så mye som mulig får å vise frem deg frem. Reklamerer for kjole på Instagram men viser frem puppene dine istedenfor, altså ser du ikke det selv?? Gå på «hvordan posere kurs» og lær deg tips, fordi tydelig så forstår du ikke hvorfor folk kommenterer bildene du legger ut. Til og med damene i vi menn bladet presser ikke ræva si inni kameraet som du gjør. DER ser det mer naturlig ut til og med. «ligger på stranda og chiller og blir fotografert».

  6. Nok et hjørnetomt innlegg.
   Hvis man ønsker å se kropp finnes det helt andre og bedre steder, dette er jo helt rævva påstand “hallo jeg er jo Sophie Elise” 🙂 Ingen ønsker vel å se en stakkars ødelagt kropp full av operasjonsarr bortsatt fra de litt skadefro leserne dine som tenker”godt det ikke er meg” og blir du virkelig aldri lei og hva står du egentlig for?
   Hva med å vise frem skolen, intervjue elever, lærere etc..
   Ettersom du jo får betalt for å reklamere for denne språkskolen samt selge flere flyturer( miljøbevisst som du er..;)

   1. Hvorfor gidder du i det hele tatt å gå inn på bloggen hennes om du er så jævla kritisk til det hun skriver og gjør?

    Jeg går selv inn fordi jeg liker nettopp Sophie Elise. Man vet jo hun liker å ta bilder av seg selv og at det er mye kropp. Og gjerne hennes meninger og ting om hvordan dagen har vært. Jeg går jo ikke inn på bloggen til noen andre jeg ikke liker innholdet til for å så kritisere det. Hvorfor skulle man gidde det? Ah. Blir så oppgitt av at folk må skrive så mye kritikk. Hun gjør sin ting og du vet jo litt hva du får når du går inn på bloggen hennes. Hvorfor bruke tid på å kritisere da? La bare vær å gå inn

   2. Ræva påstand at «hallo jeg er Sophie Elise»? Du har vel kanskje ikke fått med deg at du har trykket deg inn på sophieelise.blogg.no skjønner jeg. Dette er jo faktisk en blogg om hennes liv og henne? Hvordan jenta ser ut burde jo da ikke ha noe å si, og du sitter kanskje å redder verden mens du skriver hat kommentar? Verden og Internett har bare blitt et dårlig sted pga sånne som deg. Null liv og respekt, heller ingen oppdragelse så stakkars foreldrene dine. Håper jobben din ikke har med andre mennesker å gjøre da du ikke virker særlig respektfull. Eller du tror vel kanskje du bare er tøff bak tastaturet, haha så klein du er. Og det er da ikke en ødelagt kropp pga du ikke syntes det er fint. Regner med at du ikke akkurat er noe flott å se på du heller da du føler trang på å rakke ned på andre. Get a life

  7. Skriv gjerne litt om skolen og noe mer om EF? Er dere i det hele tatt med på opplegget til ef eller har dem bare sponsa deg med en hvilken som helst ferie?

  8. Men jeg tror ikke folk forstår HVORFOR du har dette behovet med at du MÅ vise kropp?
   Føler at du både undervurderer deg selv og leserene når du sier at folk er inne på bloggen av en grunn.
   For å være så opptatt av meditasjon, mindfullness, litteratur og kunst så fremstår du som veldig lite dyp (selv om du sikkert er både smart og reflektert), og jeg forstår ikke hvorfor du vil fremstå som du gjør?

   1. Herregud – kan ikke et menneske være flere ting samtidig? Jeg kan være både interessert i meditasjon, litteratur og kunst og samtidig legge ut bilder av kroppen min. Det ene utelukker ikke det andre, og vi har alle ulike sider som ikke spiller på lag med hverandre nødvendigvis. Hvorfor fremstår jeg lite dyp av å ha ta bilder i lite klær? Virkelig, hvorfor?

  9. Selv kan jeg ikke skjønne hvorfor folk gidder å kommentere negativt om at du legger ut mange bilder av rumpa di, men samtidig må du jo nesten ha visst at det kom. Det skjer jo hver gang du legger ut slike bilder. MEN det betyr slettes ikke at du burde slutte med det. You do you. Men jeg er overrasket hvis du ikke så det komme. Kritikken om at “folk vil se Hawaii og ikke deg” er bare bullshit. Som du sier, ønsket de å se hvordan stedene ser ut så hadde de googlet det. Slik jeg gjorde nå med den fossen fordi jeg ville se hvordan den så ut på ifølge bildene på Google.

  10. Hvis du først skal svare leserne på kritikk de gir, så hva om å svare på hundevalget.Leserene dine har gitt deg konstruktiv kritikk på den saken. Jeg ville heller fokusert på det en å la kroppslig negative kommentarer ta fokuset. Du veit jo det e usaklig og drittslenging. Akkurat som om du sier ifra når det er helt klar de andres feil men når du kritiseres for noe leserne faktisk har en del rett i, da vil du ikke utdype deg mer en en kort setning. Men du er ung og det å ta imot kritikk er vanskelig. Det tar tid og kalles for å være moden og voksen.

  11. Det var en kommentar etter forrige innlegg om at influencere har makt og påvirkning på ungdom, hvorav det kom svar på at det var bare tull fordi dagens ungdom klarte fint å tenke selv.
   Det gjør mange av dem dessverre ikke!! Jeg er lærer på 9. skoletrinn og jentene i klassen sluker rått det SE og andre legger ut. Nå er det masing på foreldre om penger til selvbruning, vipper, bryn, hårextention, klær, sminke etc etc.
   Måtte rett og slett begynne å lese noen blogger for å «oppdatere» meg, og det er skremmende å se hva elevene sluker rått …

   1. Hun går å holder foredrag om psykisk helse på de forskjellige ungdomsskolene, mens hun VET at det at hun fronter den opererte kroppen sin i ansiktet på ungdom gjør at de får det verre med seg selv og sin psykiske helse. Jeg synes det hele er ganske ekkelt å tenke på at det går ann å bry seg så lite om andre mennesker, og spesielt ungdom som er så utrolig sårbare. Synes det er trist rett og slett, og som du sier skremmende med tanke på hvor lett påvirkelige ungdom er, og hvor redde ungdom er for å ikke være bra nok.

  12. Aldri selv forstått hvorfor det provoserer folk så sinnsykt å se en kvinnekropp som ikke er tildekt. Er vel som du selv sier, bare å klikke seg ut fra den nettsiden om man er så opprørt 😊 Er selv glad i å ta kroppsbilder og synes det er kjempe vakkert å se andre sine også, har liksom alltid syntes det er noe «kunstnerisk» ved det. Kvinnekroppen er nesten kunst i seg selv, operert eller ei, synes jeg. Elsker å se på vakre kvinner og blir faktisk kun fascinert og inspirert av det (og jeg er hetero), aldri vekt noen form for negative følelser i meg. Tenker det er mulig å ikke alltid ta livet så seriøst og bare se på et kult rompebilde som bare det – et kult bilde 😊 Så veldig hard to relate når jeg leser kommentarene du får. Forstår vi alle er forskjellige på det området 🤷🏻‍♀️ ville bare du skulle vite at ikke alle tenker negativt om det🥳 Håper du fortsetter å nyte ferien din, heier på deg! Klem

  13. Innleggene dine handler stort sett om hvor perfekt du er men leserne har avslørt deg for lenge siden. Du er bare en hjernetom blondine med plast i kroppen som tror hun redder verden ved å fly til Hawaii 😂😂😂😂😂

  14. Jeg blir faktisk uvel og kvalm av å se på rompa di. Det virker ikke som at den henger fast på kroppen din? 😳

  15. Du ser fantastisk ut!! På alle bildene, i alle vinklene. Håper du greier å se bort fra alt det ufine på kommentarfeltet. Kos deg videre på Hawaii <3

  16. Hahaha jeg ler av kommentarene! Håper virkelig ikke du tar deg nær. Hvorfor sier folk at du ser jævelig ut for så si at du påvirker ungdom? Ungdommer blir evt påvirka fordi du er fin. Og det vet de som skriver disse kommentarene, sjalusi er no dritt. Har fulgt deg siden jeg var 14 og du 16. Har aldri opperert noe og vil ikke heller. Folk klarer å tenke selv liksom. Du ser fab ut !!!! Kos deg masse på ferie

   1. Helene. Jeg har ikke sagt hun ser jævlig ut, men at hun påvirker ungdom! Som jeg skrev litt lenger opp, er jeg lærer for 14-15 årige jenter, og det er ikke til å unngå å få med seg hvilken påvirkning hun har på disse jentene. INGEN vil stikke seg ut i flokken hvor hovedfokus er utseende, utseende, utseende!! Dessverre!!!

  17. Kun en tanke i dag, og det er at folk sier uttrykket :
   «rumpa opp i kamera» kun fordi den er operert, er å dra det for langt. Leserne hadde nok skrevet det til andre bloggere også dersom bikinibuksen deres var trukket godt inn og hvert annet bilde var av seksualiserte poseringer med dådyrblikk og rumpefokus. Så, nei, tror ikke det er KUN fordi den er operert.

  18. Hei. jeg mener ikke å være frekk eller gi noe kritikk- jeg digger deg på mange måter og liker å lese bloggen din.
   Men jeg må si meg kanskje litt enig når det kommer til bilder av Hawaii. Hawaii er en destinasjon med svært eksotisk landskap, hadde vært hyggelig å sett litt bilder av det også:) ikke bare av deg, siden det er snakk om et såå spesielt og fint sted. Er fint at du har med bilder av deg selv også!! Selvfølgelig, men er jo først og fremst hawaii det er kult å se, deg ser vi jo hver dag uansett om du skjønner <3

   Hilsen en fan<3

  19. Ser at det er negativt i kommentarfeltet ikke tenke så mye på det å kos deg masse på Hawaii hilser fra meg å puse kompis sophie Elise♥️ hilsen Kristian Magnus 🌠🐾

  20. Fantastiske bilder Sophie Elise 🤩🤩 uanz om bakparten din er med eller ikke. Folk har så utrolig lite og finne på om dagen, så da blir heller bakparten din en evig diskusjon 🙈🤣 men hva så, glem disse sladder-menneskene og nyt heller dagene fremover. Lykke til med forminskning, og ta godt vare på deg selv etter operasjonen ☺️🙃

  21. Fantastiske bilder Sophie Elise 🤩🤩 uanz om bakparten din er med eller ikke. Folk har så utrolig lite og finne på om dagen, så da blir heller bakparten din en evig diskusjon 🙈🤣 men hva så, glem disse sladder-menneskene og nyt heller dagene fremover. Lykke til med forminskning, og ta godt vare på deg selv etter operasjonen ☺️🙃

  22. Herregud du er nå noe for deg selv….. «Det er varmt, jeg bader» bla bla. Har du hørt om naturlige kroppsbilder?? Folk tenker ikke «operert» men at du gjør deg så mye til på alle bildene du legger ut! Du gjør ALT for å vise deg frem, få bekreftelse. Hadde du tatt naturlige kroppsbilder hadde ikke folk reagert på det men du velger å presse enten ræva di eller puppene innii kameraet og står der å fake poserer. Presser trusa langt opp i hullet så mye som mulig får å vise frem deg frem. Reklamerer for kjole på Instagram men viser frem puppene dine istedenfor, altså ser du ikke det selv?? Gå på «hvordan posere kurs» og lær deg tips, fordi tydelig så forstår du ikke hvorfor folk kommenterer bildene du legger ut. Til og med damene i vi menn bladet presser ikke ræva si inni kameraet som du gjør. DER ser det mer naturlig ut til og med. «ligger på stranda og chiller og blir fotografert».

  23. Og hva er det du liker å vise frem egentlig? Din falske kropp?😂😂 «det er så sophie Elise» altså hadde du hatt en naturlig kropp som du tok vare på, ikke fikset på, kanskje trente, DA hadde man hatt noe å være stolt over og ikke minst vise frem. Det er ikke direkte din kropp du viser heller men en kropp som du har kjøpt og betalt, altså en falsk kropp.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg