den beste treningen i verden!

Det er rart å tenke på at jeg tidligere hatet trening. Om jeg var på en spinning-time (som skjedde jævlig få ganger i løpet av livet) kunne jeg finne på å gå ut midt i timen fordi jeg ikke orket mer. Det jeg maks orka var et par squats på stuegulvet hjemme. Hatet å være svett og hatet å bli støl.  Nå er jeg helt frelst og kan ikke se for meg et liv uten å trene! En av treningsformene jeg aldri blir lei er Barrys Bootcamp. Det finnes akkurat nå kun i Oslo, Bærum og Bergen – så om du tar turen til en av disse byene MÅ du teste! Rommet man trener i kalles “the red room”, og det er et mørkt, avlangt rom med rød belysning og med en gang jeg kommer inn i rommet blir jeg gira. Energien til instruktøren er så oppløftende!

Et random after-workout bilde. 

Man trener i 60 minutter og alt er med høy intensitet. Ene halvdelen av timen er du på tredemøllen og løper intervaller, andre halvdelen gjør man styrke. Det pleier å deles opp i tre deler, altså tre ganger på mølla, tre ganger på gulvet. Instruktøren snakker i microfon, og det eneste du kan se er deg selv i speilet og sidemannen. Det er mange som spør om du kan dra dit selv om du ikke er godt trent og om man kommer til å henge med – det gjør du, jeg lover! Instruktørene er kjempeflink til å motivere igjennom alt, du får aldri tilsnakk om du gjør “feil”, og du kan selv velge å gå istedenfor å løpe om du blir sliten (men jeg anbefaler så klart å kjøre på). Du løper uansett aldri lengre enn tre minutter av gangen, før man får en jogge/gå-pause. Amazing! Det er dessuten JÆVLIG bra musikk på alle timene.

The Red Room. Dette bildet er tatt fra Google, men det ser akkurat sånn her ut.

Det beste av alt: en time føles som femten minutter, jeg aner ikke hvorfor men på Barrys flyver virkelig tiden. Og, du kan forhåndsbestille en smoothie som står klar til deg etter trening, det gjør alltid jeg 🙂 Jeg er på Barrys (den i parkveien) tre ganger i uka så det er store sjanser for at vi møtes der!

PS! Om du trenger treningsmotivasjon har jeg laget en spilleliste som du finner HER. <3 Hva er deres favoritt-trening? Skal jeg blogge mer om trening generelt? 

29 kommentarer
    1. ???
     Hun spør om vi vil at hun skal blogge mer om trening. Jeg ønsker ikke det, men ser at flerparten ønsker det. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen selv om jeg har lite interesse av innlegg om trening. Og når Sophie ønsker dialog med leserne, så kommer jeg til å fortsette å kommentere

  1. Jeg syns det er flott du blogger om det. Da jeg er dårlig til å trene og du får meg til å få lyst!!!

   1. Begge 🙂 manualer, strikk og bootybands. Men om det så kun er kroppsvekt på en øvelse er det ikke lett av den grunn 😉

  2. høres kjempe toppers at du er fornøyd skikkelig kult innlegg å Nydelig å vakker bilder synes jeg og har snakka med Åge fra Harstad din hjem kommune han ble jeg skjenket med på brygghuset i Farsund kommune måtte bare si i fra ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃🐱♥️🌌

  3. mhmm ikke helt enig at man henger med første gangen. Personlig dro jeg med 2 venninner, noe jeg var så takknemlig for der og da fordi jeg bare gjorde som de gjorde. Syntes det var vanskelig å høre på instruktøren, følge med på hva de sa samtidig som jeg ikke visste hva alle øvelsene het og tingene jeg måtte ta ut osv.
   Men det var gøy og gikk fort….
   Bare føler jeg aldri hadde greid å henge med om jeg dro ditt helt alene 🙂

   1. Åja, ja alle har ulike opplevelser! Jeg tror du hadde hengt mer med om du dro alene. Det er jo alltids folk du kan se på om du er usikker – og da slipper man å måtte “forholde” seg til noen man kjenner. Gi det en sjanse!

  4. Ja – mer trening 🙂 Tips til å miste magefett, og hvordan å få til mer kardio.
   Tror nok de fleste hadde satt pris på det.

   1. Jeg er ikke verdens største fan av kardio, bortsett fra på Barrys. Utenom det trener jeg egentlig kun styrke! Hvordan man mister magefett finnes det ingen mirakelkur på, og jeg har heller ingen andre tips enn å trene + spise sunt. Vi er genetisk forskjellige og ikke alle har anlegg til å kvitte seg med alt magefettet, og det trenger man ikke heller. Men om man spiser sunt og trener (forbrenner mer enn man tar inn) går man åpenbart ned i vekt 🙂

  5. Første treningsinnlegg som gav meg motivasjon!! Måten du skrev på, traff, please keep going😍😍 you go girl

  6. Faen, biter på igjen gitt. Må vel prøve det til uken da. Jeg hadde medlemskap i Combine men fikk ikke brukt det nok og ble aldri helt motivert, men kanskje Barrys kan være noe!

  7. Du trenger virkelig ikke. Blogge om trening , det er tusenvis av andre som gjør det. Som faktisk er i form.

  8. Har du relevant kompetanse/ utdanning innenfor trening/ernæring? Eller har du gode prestasjoner/ resultater å vise til?
   Ikke det nei. Da tror jeg du skal la vær. Alle skjønner at man må spise sunt og trene.

  9. Kommer du til å ta bort den falske spretten om du klarer å trene deg til en ? Jeg tror du nailer det i så fall 🤩

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg