brasserie france

Reklame | annonselenke Nelly

Altså dette håret er så deilig! Og hvor fin er ikke genseren? Du finner den HER. Drømmen <3

Den første retten vi spiste i kveld. Sausen!!!!! Den var helt magisk. Jeg er så glad i saus, haha.


Her ser han sikkert litt sur ut, men det var han ikke i det hele tatt, haha. En veldig fin kveld <3

Jeg var så sulten og klarte ikke helt bestemme meg i kveld, da fikk det bli flere retter og jeg slukte i meg alt. Heldigvis fantes det en 3-retter som allerede var tilpasset vegetarianere / veganere, det setter jeg pris på! 

Good kveld! 

Dette er veldig vanskelig for meg å åpne opp om, men jeg har dessverre fått et mildt tilbakefall av Derealization-syndrome som jeg slet kraftig med for et par år siden (om du ikke vet hva det er, se denne videoen).  Man mister litt grep av virkeligheten rett og slett.. Jeg kan ikke forklare det bedre enn den videoen, så dere får bare se den! Jeg håper riktignok det har en logisk forklaring som at jeg mangler noen vitaminer etc. Jeg sjekket det hos legen i går! Og det er en mye mildere versjon enn jeg hadde før, men det er vel mest bare frykten for at det skal bli så ille som det var.

Livet fortsetter som vanlig uansett. Hele Oslo har fått litt “fransk-feber” virker det som, daglig ser jeg storyes fra venner som spiser på franske restauranter. Alle utenom meg!? Så i dag testet jeg ut Brasserie France som ligger på Øvre Slottsgate 16. Det var stappfullt av folk, og veldig hyggelig. Vi spiste tre vegetariske retter.

Og WOW så godt alt var. Det levde virkelig opp til mine høye forventninger og maten var i en klasse for seg selv, jeg har blitt ganske kresen etterhvert og synes jeg har opplevd litt for mye bra, haha! Og servicen får også 10 av 10. Fikk så fine ord fra de som jobbet der også, det setter jeg pris på <3 Det eneste kjipe var at lokalet ikke var så hyggelig, litt for sterk belysning osv men samtidig virket det veldig genuint!

NÅ – fjerne ansiktsmasken jeg har tatt på meg, og så sove. I morgen skal jeg og Fetisha forsøke å spille inn vår første podcast, så drar jeg videre og spiller inn to videoblogger med Joakim. På kvelden har jeg julebord med Cappelen Damm, så viktig å være uthvilt.

BTW!! Jeg har snart bursdag og om du lurer på hva jeg ønsker meg.. At folk donerer penger til sin lokale avdeling i dyrebeskyttelsen. Dyrepoliti har vi enda ikke fått, og dyrebeskyttelsen får heller ikke offentlig støtte. Hver krone behøves og det hadde vært en stor ære å kunne bidra til den fantastiske organisasjonen. Håper alle som ikke vet hva de skal ønske seg, ønsker seg noe med mening.

13 kommentarer
  1. Hei! Ville bare si at jeg syns du ser ut som Marilyn Monroe med den sveisen!😊💄 Ser ikke ut som en gutt, that makes no sense 🤷🏻‍♀️

  2. Heier på deg uansett skal du vite du er favoritten min ønsker deg alt godt du er en tøff dame du får meg i godt humør og til å bli glad ønsker deg en riktig god fantastisk kveld sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️😃

  3. Hei, jeg har grublet litt over noe! Det står i avisen at du har flyttet til kringsjå, men du har skrevet at du har flyttet til Oslo øst! Jeg lurer på om det da er sant at du har flyttet til Kringsjå (nordre aker)? Hilsen nysgjerrig bloggleser❤️❤️

  4. Hei😊Hvor har du kjøpt den buksen du har på deg,sammen med den grønne genseren fra Nelly??☺
   Og hvordan er calvin klein undertøyet i str,i forhold til annet undertøy??☺

  5. Hei igjen ☺Hva slags bukse har du (kjøpt hvor) på deg,sammen med den grønne genseren fra Nelly???

  6. Hehe – ikke så hyggelige lokaler og for lyst. Dette stedet er det nærmeste du kommer en fransk bistro i Norge. Det er lokalene og lyset som gir deg stemningen og følelsen av å sitte i Paris, ikke Oslo. Lokalet er jo det mest franske ved hele besøket …….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg