another day

Hei! Jeg håper dere har det fint – jeg setter pris på alle kommentarene som ønsker meg god bedring, selv om formen i dag er dårlig og jeg angrer så sykt på at jeg ikke bare tok en uke fri nå som jeg først har sjansen. Jeg skulle egentlig starte med jobb i dag (to møter), men jeg klarte ikke og måtte flytte til neste uke. Nå utpå kvelden er det litt bedre, men det verste er desidert kvalmen!

I dag føler jeg meg litt bedre psykisk, jeg trengte nok bare å bli vandt til mitt nye utseende. Det var betryggende å lese noen av kommentarene til de av dere som har utført samme inngrep, og at kroppen faktisk rydder litt opp selv etterhvert. Og så turte jeg å ta bilde av meg selv naken i dag (til eget bruk, haha) slik at jeg skal kunne følge med på forandringene som skjer gradvis. I går kunne jeg aldri ha funnet på å ta bilde av meg selv naken, jeg skammet meg sånn over hvordan jeg så ut. Men igjen, det handlet nok bare om å vende seg til det siden forandringen er så stor. Jeg så noen av dere spurte hvor stor forandringen faktisk er – jeg hadde rundt 300 gram silikon i hver pupp. Det er ikke sånn voldsomt mye men på min lille kropp ser det ganske stort ut. Jeg trodde ikke kroppen min var så liten som den faktisk er, men man ser det jo tydelig nå.

Ellers skjer det ikke så mye om dagen og takk Gud for det. Jeg prøver bare å hvilke kroppen frem til i morgen. Da har jeg photoshoot, herregud det kommer til å bli en prøvelse ut av en annen verden men jeg MÅ klare det, for vi har streng tidsfrist.

En ting jeg faktisk hadde glemt er hvor mange typer nettroll som finnes. De siste seks årene har jeg mest hatt netttroll av typen “du ser ut som en hore, kom og sug kuken min” osv, fra menn altså. Men nå har det skiftet helt om og er “du ser ut som en gutt, æsj, flat som en pannekake, unnfollow”. Altså, man kan aldri vinne er vel moralen her. Aldri. Man må virkelig gjøre det man selv har lyst til, om så det er silikon eller ei, for kritikk får man uansett. Jeg husker før jeg opererte nesa f.eks, så fikk jeg ofte kommentarer på bloggen om at jeg burde operere og at jeg så stygg ut. Jeg opererte og fikk kommentarer fra samme i.p. adresser som mente jeg aldri burde ha operert, er så fake og ser ut som Michael Jackson osv.. Så ja. Folk er gale! Heldigvis bryr det ikke meg, men det er viktig at dere også husker på det. Man får aldri til å gjøre alle andre fornøyde så det er ikke noe poeng å prøve heller.

Toppen er gammel fra Nelly. 
Shorten er gammel fra Wish.

Jeg er alene hjemme akkurat nå, noe som SUGER siden jeg kjeder meg sånn, haha. Disse dagene har jeg sikkert vært verdens mest slitsomme kjæreste. Så jeg teller egentlig bare ned tiden til Kasper kommer hjem!

125 kommentarer
  1. Kjære sophie! Jeg har vel aldri kommentert på en blogg ever men nå må jeg. Endelig er kroppen din som den “skal være”, om du skjønner? Dette ser altså så utrolig mye bedre ut. Naturlig, vakkert og pent!

  2. Så fint at du selv begynner å akseptere hvordan den “nye” kroppen din ser ut <3
   Håper det fortsetter sånn, og ikke la noen stygge kommentarer gå inn på deg!

  3. Du må ha god bedring!❤️Hadde bare et spørsmål, hadde du dråpeformet eller runde implanter?☺️ Skal operere selv, så er litt usikker på hva jeg skal velge.

  4. Du er verdens nydeligste Sophie. Ikke la noen få deg til å tro annet. Det finnes bare en av deg og du er unik. Beundrer deg for din ærlighet og pågangsmot! Stå på videre ❤️

  5. Du ser helt nydelig ut Sophie! ❤ kjempe fint og bra at du har gjort et valg for deg selv. Ikke bry deg om nettroll, de har det nok ikke bra med seg selv. Derfor må de rakke ned på andre for å føle seg bedre, noe som er helt idiotisk.

  6. Hei Sophie!

   Jeg vil bare fortelle deg at jeg synes du er så utrolig modig! Modig nok til å være deg selv, si hva du mener og ikke minst til å dele det som mange synes er vanskelig.

   Du er så utrolig nydelig både med og uten silikon – nettopp fordi du er deg. Vi er så heldige alle sammen som har fått fulgt deg og din utvikling.
   Sist men ikke minst; Takk for at du ofte gjør dagen min uten at du selv vet det.

  7. Så utrolig bra du ser ut! De naturlige puppene passer kroppen din perfekt (som ikke er så rart!). Synes alltid du var fin med silikon også, men må si dette var en positiv forandring 🙂 Ellers håper jeg du fortsatt har motivasjonen du sa du hadde til å levere bra på bloggen i det nye året! Savner mer (og bedre) oppdateringer. Skjønner at det er redusert nå som du nettopp har operert såklart, men håper det bli bedre når formen er bedre! Synes ikke det startet så bra her i det nye året som jeg hadde sett for meg, etter at du skrev at du hadde så mye motivasjon og var klar for å levere :/ Har vært mye reklame, egenreklame og ellers veldig korte innlegg uten mye innhold eller bilder. Uansett, klem! <3

  8. Vet du hva Sophie, jeg har aldri kommentert på bloggen din, men jeg synes du ser bra ut med de brystene du har nå, synes det passer deg utrolig bra faktisk❤️ Drit i hva nett trollene sier for de har tydeligvis ikke bedre å bedrive tiden sin med. Ønsker deg masse god bedring og alt godt, jeg synes du er tøff jeg ❤️

  9. Vil ærlig si at det kler kroppen og deg bedre slik det er nå. Ikke at du ikke kledde å ha silikon, det er flott så lenge man selv synes det er flott! Men herregud som du sier, du ser kanskje litt yngre ut og søtere, mer “petite”, so cute! 🙂
   Masse god bedring, og lykke til på photoshoot i morgen, du nailer det!

  10. Det ser kjempefint ut!! Jeg har naturlig D-cup, men jeg skulle seriøst ønske at puppene mine var mindre fordi jeg synes det ser så mye penere ut haha…. men det er vel det at man vil ha det man ikke kan få antar jeg!

   Uansett, du ser kjempebra ut<3

  11. Om bildene i dette innlegget er fra hvordan du ser ut med din nye str. så har jeg bare en ting å si: DU SER DRITBRA UT!! Puppene er akkurat passe store i forhold til kroppen du har :)) Synes også det er utrolig imponerende at du er ærlig på at overgangen har vært vanskelig, dette vil gjøre det bedre for andre i samme situasjon som føler det samme!! keep up the good work og god bedring 😁😁

  12. Er så sant som du sier, man kan aldri vinne derfor burde man gjøre som man selv vil. Du ser smashing ut! <3

  13. Hei! Følte jeg bare måtte skrive til deg etter at jeg las innleggene dine fra i går og i dag. Jeg er 25 år, har alltid vært ganske tynn og fikk egentlig aldri pupper når jeg kom i puberteten. Jeg ble kalt tinytits av andre (selv om vi var venner), og jeg husker jeg ba til gud hver kveld om at jeg skulle få større pupper, selv om jeg ikke er kristen en gang. Dette gjorde jeg faktisk frem til jeg ble 19 år. Hadde jeg hatt råd så er jeg sikker på at jeg hadde tatt silikon på 18-års dagen min, men det gjorde jeg altså ikke. Puppene har virkelig vært min største skam og jeg har aldri turt å vise meg uten bh til tidligere kjærester eller andre. Men jeg møtte min nåværende samboer da jeg var 20, og etter hvert som jeg stolte på han så turte jeg å være helt naken! Nå etter 5 år bryr jeg meg ikke lenger, og jeg er helt sikker på at han synes jeg er fin, selv om jeg har akkurat like små pupper som han haha. Men det som virkelig forandret synet mitt på puppene mine var at jeg fikk baby for litt over 1 år siden. Jeg var helt sikker på at jeg aldri kunne amme når jeg hadde så små bryst, men heldigvis så kunne jeg det! Og jeg har alltid hatt mer enn nok melk, noe som gjorde at jeg faktisk ble ganske stolt over kroppen min. Den funket som den skulle, selv med små pupper. Jeg var en kvinne, selv med små pupper. Og det var jo egentlig ikke en selvfølgelighet, jeg kunne ofte tenke at jeg så ut som et barn i kroppen, og følte meg virkelig ikke som en kvinne. Men nå føler jeg meg mer kvinnelig og selvsikker enn noen gang, selv om puppene mine har blitt like små som de var før graviditeten (de vokser jo litt akkurat når man ammer osv). Så jeg håper at du kommer over akkurat den perioden du er i nå, selv om jeg skjønner godt at du må sørge litt når kroppen din plutselig blir om til det som var din største frykt da du var 17 år. Det er lov å sørge. Men vit at du er kvinnelig og vakker uansett om du har små eller store bryst. Og jeg håper kjæresten din er med på å trygge deg når du blir usikker og trist over situasjonen. Jeg lover deg at man kan føle seg fin og kvinnelig også med små bryster. Og visst du blir mor en gang så kommer du også til å føle det annerledes, selv om du ammer eller ikke. Klem! Hilsen (nå stolt) tinytits.

  14. Wow. Tenk å sitte å skrive at du «ser ut som en gutt», «er helt flat» og «sliter psykisk av å se sånn ut» når det sitter tusener av jenter med mindre bryster enn du har nå å leser. Dette er jo enda dummere enn å fremme silikon i utgangspunktet. Du ser absolutt flott ut, men vær så snill slutt å skriv om hvor flat og misfornøyd du er, det gjorde definitivt meg usikker på meg selv, og jeg er sikker på at det sitter flere jenter der ute å føler det samme. Hilsen A cup som plutselig ble jævlig usikker på seg selv.

   1. Om du leser teksten om igjen, så ser du at det står at andre har kommentert det om henne. Ikke hun.

  15. Du har jo helt normale pupper, er like flat eg og med sann sportstype bh på og 😊 kommer til og se annerledes ut med en vanlig push up bh også, stor forsjell 👍 😊

  16. Wow!!! Du ser utrolig bra ut! Tenk så mange fine topper og kjoler du kan gå med nå (som passer best for mindre pupper).
   Like uvant som å «akseptere» den nye kroppen, er det kanskje like vanskelig å «akseptere» at kommentarene blir annerledes? Men du er kjempevakker, og du trenger vel ikke sexfikserte kommentarer fra (unnskyld meg) desperate menn. Det er bare krekslig.
   Vet du hva? Du fikk meg faktisk til å innse at jeg bær fjerne mine egne silikonimplantater. Ser bare så mye finere ut med en kropp med proposjoner. Og til de som sier at du er «som en gutt, og flat som en pannekake». De har et forvridd bilde av hvordan en kvinne ser ut. De bør logge av pornosidene, og se på vanlige kvinnekropper rundt seg. Stol på deg selv, og dette valget ditt. Og det er nok overveldende nå i starten. Kanskje du bør prioritere hvile enda mer? Man er jo litt ekstra sårbar når man har gjennomgått en operasjon.
   Beste ønsker <3

  17. Du ser så god og skjønn ut på forskjellige måta når du har store eller små bryst, om du skjønne!! Du bare rocke begge dela sykt godt, kanskje kroppen din og du ser yngre ut nu så føles det samtidig som du e/ser mer moden ut😍😍 love itt

  18. Hei. Du ser fantastisk flott ut. De som kommenterer negativt er bare mennesker som kanskje ikke har det så bra selv å tar det ut ved å prøve å la andre føle seg mindre verdt tenker jeg og mye er nok ren sjalusi på at du ser så flott ut. Det vill ta tid å venne seg til dine nye bryster. Ikke bare for kroppen men hjernen. Snakker av erfaring😊tok meg et år før de ble sånn 100% som de er i dag. Aldri angret😊

  19. Hei! Ville bare si jeg syns du ser kjempefin ut nå! Håper du finner deg til rette i den “nye” fasongen ☺ Stå på!

  20. Leit å høre du sliter sånn med kvalme, det er nok pga de smertestillende du tar. Jeg tåler ikke morfin (hallusinerer og ekstrem kvalme/oppkast). Men det som funker for meg er Oxycodon, bare 1 tablett 5mg + kvalmestillende..om jeg får mer enn blir jeg skikkelig dårlig. Har du prøvd å gå ned på dosen? Kvalmestillende vil hjelpe deg og, så håper du kan få det! Da blir det mye bedre for deg❤

   Masse god bedring, søte du😊❤

  21. Mye, MYE finere nå! Håper du kommer til å stortrives uten silikon. Skulle ønske jeg hadde like små pupper som deg😅

  22. Ønsker deg riktig god bedring og skikkelig stilig å kule bilder i dag har jeg det toppers i gårsdagens var jævelig for å si det rett ut men du er best uansett synes jeg håper at din smerter stilen hjelper ønsker deg alt godt og ønsker deg en riktig fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😀♥️🐱🌌

  23. Flott som alltid, men dette kledde du utrolig bra! ❤️ Ikke hør på negative kommentarer, du er utrolig fin uansett om du er A-cup eller D-cup og det er utrolig viktig å fremme for yngre jenter som tror man må være D-cup for å være «sexy»! Stå på!

  24. Wow! Du har alltid vert vakker Sophie. Må sei meg veldig enig med Mari. No er kroppen din sånn den «skal vere». Naturlig og dette kler deg bedre😊♥️

  25. Jeg synes du er fin med naturlige pupper, jeg!

   Skal du ta ut implantatene i rumpen også? Ikke vondt ment, men tror den hadde sett veldig fin ut naturlig også.

  26. Hei. Jeg tenkte på en idé. For mange av innleggene handler om usikkerhet på kropp, både hos deg og leserne dine. Der mange av leserne er unge og kroppen kanskje ikke ferdig utviklet engang. Og allerede er de bekymret. Hadde det kunne vært en idé om du samlet inn bilder av pupper fra f. Eks lesere osv og laget en collage, så kan man se hvor forskjellige alle faktisk er, og kanskje hjelpe noen med å like sin egen kropp sånn den er ?
   Og til sist. Du er råflott inni og utenpå

  27. Du er og har alltid vært supervakker 💜 utrolig kjipt å høre at folk kan si så fæle ting, jeg håper de fine kommentarene veier opp noe ❤

  28. Du ser så flott ut! Din naturlige figur er faktisk svært lik Ariana Grandes. Det kunne man rett og slett ikke se før. Det er klart dette er en stor forandring, men du vender deg nok til det. Håper du gir deg tid til å (forhåpentligvis) innse hvor utrolig godt du kler dette før du velger å operere inn implantater igjen.

  29. Jeg synes resultatet ble nydelig, du er vakker uansett hva du gjør sophie❤️ irriterende med folk som ikke klarer å la være å spy ut ekle kommentarer uansett hva man gjør, tenk for et trist liv de har.. you do you, vi er mange fler som elsker deg, enn de som ikke gjør det.

  30. Hvorfor tar du ikke ut det du har i rumpa også? Du blir jo å se helt uproposjonal ut, du er lita, og rumpa de er så stor å fake…

  31. Jeg har selv a-cup, og har aldri sett noe negativt med det. For det første slipper man ryggproblemer, og for det andre slipper man at puppene begynner å henge, noe de KOMMER til å gjøre, relativt fort også om man har stor last (har heller aldri hatt problemer med å få gutter heller, bare så det er sagt – hehe). Syntes de små puppene kler deg mye bedre, det gjorde noe med utseendet ditt, du ser mer naturlig ut, og det er fint.

   Lurer på om du kanskje også har begynt å tenke på og gjøre noe med silikonen i rumpa di? Alle har sikkert sin smak, men jeg tror det hadde gjort seg å få den fjernet også. Det naturlige er IN for tiden (kanskje det er derfor du har fjernet silikonen?).

   Ellers – du ser TOPP ut med mindre pupper! 🙂

  32. Du ser helt fantastisk ut Sophie! WOW. Du ser råflott ut! Vakker, så pen. Du er nyyydelig. Hilsen ei fan på 30 år. 😀 Alltid vært fan av deg, men nå… Wow, du er helt rå!

  33. Fy søren så flott du er med din nye kropp❤️ det kler deg ekstremt godt skal du vite!:) Stor klem fra meg

  34. Slutter aldri å sjokkere meg hvor mye stygt folk kan si til andre!! Jeg lever fortsatt etter det mamman til Trampe sa i Bambi: «hvis du ikke kan si noe pent, trenger du ikke si noen ting». Tror flere burde følge det! Syns du ser kjempebra ut!! Jeg har ganske store pupper og har alltid vært misunnelig på di med mindre pupper for det ser så mye finere ut i di fleste klesplagg :p

  35. du ser kjempesøt ut <3 Like vakker som før, på to forskjellige, men likeverdige måter. På samme måte som man er like "fin" med og uten sminke, bare på forskjellige måter! Synes du kledde dette veldig godt jeg

  36. Du ser mye mer feminin ut uten silikon, men det viktigste er jo så klart at man føler seg fin selv! Håper du kommer til å trives godt i den nye, men åpenbart uvante kropp. Masse lykke til <3

   Vet at innlegget ikke har noe som helst å gjøre med litteratur, men om du trenger lesetips under hvileperioden vil jeg anbefale Tiger Tiger av Margaux Fragoso! Helt forferdelig, men samtidig en bok som tilbyr veldig mye innsikt i et veldig tabubelagt tema.

  37. Forstår folk i kommentarfeltet her at det ikke er et kompliment å si “NÅ er du pen” nå som hun har fjernet silikonet?

   Synes kroppen din var veldig pen med silikonpupper, men må si at du virkelig kler de nye puppene dine Sophie! Forstår at det er uvant, men håper du ser det jeg, og flere andre også ser snart❤️

  38. Wow du ser utrolig bra ut! Men syns den opererte rumpa di også er kanskje litt for stor for kroppen din😝
   Ellers er du hot babe!!😍

  39. Du ser skikkelig fin og petite ut. Hsr alltid syntes d er mer elegant med små pupper til liten kropp (ikke noe vondt ment mot noen) men ja, thats my opinion. Man ser ung og fin ut

  40. Tusen takk for at du oppdaterer på tross av formen din. Jeg setter enormt stor pris på de ærlige betraktningene dine rundt operasjonen du har vært igjennom siden jeg snart skal gjøre det samme.
   Beklager på forhånd om spørsmålene mine er for direkte – har du allerede tatt av bandasjen for godt? Og har du bh på disse bildene?

  41. Du ser amazing ut. Jeg personlig synes det er vakrest med små naturlige pupper. Uansett hva slags kropp du skulle ønske deg/jobbe for å få – own it. Du er du og sånn er det. Alle er ikke for alle, sånn er denne verden. Bare synd noen føler et behov for å ytre det hvis «ikke». Du ser flott ut i mine øyne – you go.

  42. Kjære deg! For en sterk og modig kvinne du er som alltid er så ærlig og står i alt det du gjør. Jeg beundrer deg virkelig for det! Det å vinne moral eller anerkjennelse fra andre er noe man aldri burde fokusere på, noe du sikkert vet godt. Det er tross alt deg selv du skal leve med resten av livet, så det å ta valg som er riktige for deg er det beste og mest meningsfulle du kan gjøre. Fortsett slik, du fortjener alt godt her i denne verden. La deg aldri lure til å tro noe annet ☀️ Masse god bedring

  43. Jeg synes oppriktig dette kledde deg utrolig bra! Du var kjempeflott med større bryst, men denne størrelsen passet deg faktisk enda bedre. 🙂 Det er nok absolutt en stor og ubehagelig forandring, men jeg håper du også etterhvert klarer å se hvor fint det ble. Jeg sier ikke dette for at “naturlig er best”, for uansett hvor politisk korrekt man prøver å være, så er det faktisk ikke alltid sånn. Håper du tar det til deg, for.. wow!

  44. Jeg syns du ser helt fantastisk ut! Rett og slett! Naturlig størrelse kler deg utrolig godt!
   Jeg skjønner at du føler deg flat. Det er stor forskjell fra størrelsen du har hatt. Men vær så snill å ikke snakk ned om størrelsen (hvis du skjønner).. Jeg har selv utrolig små pupper, og det kan jeg si fordi tvillingbroren min har større. Jeg har slitt mye med selvtilliten nettopp på grunn av størrelsen min, men har etterhvert lært å akseptere den litt i en alder av 21, og i sommer var jeg på strand (med folk) i bikini.
   Jeg forstår at det er forandringen og ditt bilde av deg selv som snakker, men hvis du kan presisere det slik at yngre og usikre jenter med små bryst forstår at du ikke snakker generelt om at små bryst er «mandig» og stygt.
   Du ser hvertfall strålende ut. Og jeg må bare si at jeg selv alltid har ønsket meg like store bryst som du har nå.
   Og beskjed til alle som leser – LIVET ER FOR KORT TIL Å MISLIKE KROPPEN DIN! En dag vil du se tilbake og angre på at du ikke var mer stolt.
   Stor klem!

  45. “Another Day in Paradise…..oh Think Twice”

   Hei Sophie Elise, jeg er en “gammal” mann på 43 som ramla inn på bloggen din gjennom ocast.com og ble nyskjerrig. For hvem har ikke lest og sett om deg, for glede og irritasjon i de siste år?
   Du har fått hele mitt følelsespekter på glid mange ganger, alt fra “herregud” til “jævla bimbo” til “dama er seriøs” og all latter i mellom. Hvor er jenta fra Harstad tenker jeg da.
   Ja hvor er hun, hun jenta fra Harstad?
   Hun tenkte hverken på pupp eller lår tror jeg, men samtidig ville hun skrike ut hva hun mente.
   Og hun fikk det som hun ville……………….

  46. “no one can make you feel inferior without your consent” – Eleanor Roosevelt (og eller Prinsesse på prøve:P)

   Ta de valgene du trenger å ta for å være fornøyd med deg selv, ikke for at andre skal være fornøyd. Å gjøre det sliter på kroppen både fysisk og psykisk. Dette er noe jeg prøver å fortelle meg selv, om igjen og om igjen, men det er ikke alltid lett (noe jeg kan tenke meg de fleste får føle på i løpet av livet). Likevel så er det viktig at vi gjentar dette, for før eller senere tror jeg vi klarer å slå oss til ro med dette. Du har nok rett at uansett hva du gjør så vil det alltid være noen som føler seg krenket over det du gjør. Om det er det ene eller det andre, og føler behov for å dele dette med alle som har tilgang til internett. Men det er deres problem, ikke ditt. Vi er våre egne beste venner, ingen kommer til å kjenne oss bedre enn oss selv. Det krever bare at vi lærer å bli kjent med oss selv og lærer å akseptere oss slik som vi er og at alt ikke kan og eller er ment å endres.

  47. Jeg tenker at du aldri burde skamme deg om hvordan du ser ut… Du er utrolig vakker uansett og du har en utstråling som er fantastisk.. Lykke til å håper du blir helt frisk snart og at du aldri kommer til å angre på at tok bort det “falske”

  48. Du ser så flott ut! Jeg har selv små bryster og det har tatt lang tid å venne seg til, men det kommer seg! Synes ikke dine var så små, passet bra til kroppen.
   Håper du føler deg bedre snart!!

  49. Dette er første gang jeg legger igjen en kommentar på bloggen din. Må bare si at jeg syns det er veldig inspirerende (?) at du har tatt ut silikonen! Vil påstå at jeg har enda mindre pupper enn deg (jeg er 21 år), og det har uten tvil vært noe jeg har slitt med lenge, og tanken på å ta silikon har vært der siden tenårene. Men når jeg ser deg, så tenker jeg at shit, det er jo egentlig sykt fint med små pupper og?? Og dette virker kanskje rart, men fordi du tok ut silikonen og ser sykt bra ut, så har jeg faktisk lagt litt fra meg tanken på å skulle ta silikon selv..
   Heier på deg<3

  50. Kan det være at tablettene du får inneholder morfin og at du ikke tåler det siden du er så veldig kvalm? Jeg opplevde det samme etter en bihuleoperasjon. Fikk da andre tabletter uten morfin og kvalmen forsvant 👍😃

  51. Syns du smæshing ut!
   Sku vært ei venninne i nærheten som kunne «dullet med dæ» haha
   Nei serr! Enkelte nettroll sku hatt nekta adgang til kommentarfelt. Bare ute etter å lage kvalme.
   Sender masse god bedringsklemmer fra Tromsø!

  52. Å herregud, du er så smellvakker. Alltid syntes du har hatt en sykt fint kropp, men gud a meg jenta mi, du har aldri sett bedre ut! 😍

  53. Altså!! Jeg leser bloggen din , men har ikke lagt igjen noe særlig med kommentarer.. MEN FYYYY , altså! You are on fire 🔥 Du kledde det så sinnsykt bra uten den silikonen!
   Har silikon selv og begynte for ett år siden og vurdere om jeg skulle ta det ut. Jeg har 150 gram mer enn deg i hver .. og lurte på om du tok brystløft samtidig ?

  54. Du ser fantastisk ut! Puppene er perfekt størrelse, tipper du ender opp på en b-cup om et halvt års tid.

  55. Sååååå fin!! Håper du blir mer komfortabel og trives med de, du kler det kjempe godt! Virkelig et godt forbilde for andre som er usikre på puppene sine og tenker på silikon. Jeg har mye mindre pupper enn deg, og tenker på silikon hver dag. Men du får meg til å hate puppene og kroppen min litt mindre nå! Du er kjempe fin!

  56. Herregud du ser jo amazing ut! Du kler dine naturlige pupper mer en du kan innse! Kjempe fin er du- VÆR STOLT!!!

  57. Wow! Du er kjempe fin 🙂 Har selv silikon og skal fjerne dem. Legen sier jeg også kommer til og bli helt flat, men jeg kjenner jeg driter litt i hvordan de vil se ut. Det finnes masse fine bher for de med små bryster, med godt fyll inni også om jeg trenger det… haha… mine er så tunge og i veien at jeg blir aldri fornøyd lenger uansett hva jeg tar på meg. De var fine med en gang jeg tok dem men nå har de har sunket en del selv om jeg ikke har fått barn. Lykke til du er så fin 🙂 <3 klem

  58. Jeg elsker små naturlige pupper, og dette kledde deg veldig godt Sophie Elise. Du har all grunn til å være stolt av deg selv! 🙂

  59. Hei Sophie.

   Jeg ville bare si at du kan være kvalm som en bivirkning av smertestillende du tar. Jeg så at noen kommenterte sammenheng mellom opioider og kvalme, men det kan du bli av mildere smertestillende som tramadol og nobligan også. Det kan også hende at du blir kvalm som en reaksjon fordi det er “uvant” for hodet å se deg selv slik, litt som noen blir bilsyk eller dårlig av feks strobelys. Hvis du har kvalmestillende – ta dem, eller ring legen og be om en annen type hvis ikke de virker. Ønsker deg masse lykke til :).

   Ps, du ser bra ut uansett hva du gjør, hva andre mener og sier har ingen betydning!

  60. Du er så jævlig bra og kul! Og ja jeg er en helt vanlig 20årig gutt som aldri kommenterer, men siden det er så sjukt mange fæle kommentarer fra idiotiske nettroll, så trenger du flere positive kommentarer! ❤️ Husk at de aller fleste leser nok bloggen din for at du er bra og god, men så er det ofte de nettrollene som gidder å kommentere! Synes du er en veldig god inspirasjon for både gutter og jenter! 🙂

  61. Du ser bra ut uavhengig størrelsen på brystene. Tøft av deg å ta ut silikonen. Respekterer deg uansett naturlig el ikke 👍 (blir du kvalm og fryktelig dårlig av smertestillende så slutt å ta de, jeg vet av erfaring). Lykke til med “ny kropp “. Klem

  62. Jesus. At noen folk er så stygge. Men det er no for de har meget store problemer fra før av. Det sitter hjemme å ser noen som har det i seg å tørr å vis seg fram. Kanskje de ønsket seg noe som de ikke fikk og må ta igjen på andre. Altså skal vi ta til oss alle de som har mega stor problemer. Kan bare tenke slikt. Den som skriver stygge kommentarer til deg, har sikkert blitt utsatt for mange ting. Det er rett å slett mere synd på de. Å være som troll nett folk er må være et mega trist liv. De har så mye de trenger hjelp med, at som deg tar de det ut på. Men ut fra det så syns jeg du ble utrolig vakker, du passet det kjempe bra å ikke hør på andre. Du blir bare stressa av det. Hør heller på oss som støtter deg, og forteller deg hvor bra menneske du er.du er for bra for noen som er så fæl 🙂

  63. Du er så utrolig fin, herregud❤️😍 Du kler virkelig en mer naturlig look, du ser med ett mye mer voksen ut! Er så glad for at du tok dette valget og at du er fornøyd selv, det er det viktigste.

  64. Oi her var det mange kommentarer🙌🏻 Men HERLIGHET selg JEG som er et barn synes det er veldig rart av folk å bare skal hate på ABBSOLUTT ALT mag gjør, der er jo drittirriterende 🤯! Jeg kjønner kjempe godt at du synes det er uvant , liksom halooo det er jo ens egen kropp som man kjenner SÅ godt. Og når den liksom har blitt litt annerledes, så er det jo en tillvennings sak❤👌🏻 Jeg vet selv hvis noe nytt kommer på kroppen min så friker jeg helt ut! (Hadde plutselig fått ca 5-7 bittesmå røde prikker på den ene liggen! What liksom???? Det er jo ikke myggstikk, men UANSETT du venner deg nokk til det 😍det var kjempefint😍 og den kroppen før❤❤ EN MELDING TIL ALLE SAMMEN VÆR FORNØYD MED DEG SELV, IKKA LOEN FORANDRE DET💞😘

  65. Du er så fin! Du kler så godt de naturlige puppene dine ❤️ Jeg har selv små pupper, og aldri klart å akseptert det helt ettersom jeg føler at alle forventer at kvinner skal ha stor pupper. Men jeg liker helt ærlig å ha små pupper, og syns det er sexy! Håper du selv klarer etterhvert å se hvor bra du ser ut med de «nye» puppene dine, de passer deg perfekt ❤️ Er mange kvinner der ute med små pupper, og alle pupper er forskjellige både i strl og fasong! PS: folk med små pupper kan ta seg litt nær når du sier du syns du ser flat ut nå.. God bedring! Elsker bloggen din ❤️

  66. I mange år har jeg kjent på kroppspresset og tenkt på å gjøre kirurgiske inngrep, da spesielt på mine bryst pga de er små, veldig små i forhold til kroppen min. Så ser man alle influencerne og bloggerne som er så vakre utføre slike ingrep og man begynner tenke enda mer på at det må til for å oppnå den «perfekte» kroppen.

   Takk for at du velger tilbake til naturlig. Du ser helt nydelig ut med naturlige bryst! Og som mange sier så ble de naturlige deg så mye mer passende til resten av kroppen din. Takk for at du viser meg at naturlig er vakkert og sexy 👏🏻

  67. Man behöver nog bara bli van ❤️ och vill du ha inspo så tycker jag att Zara Larsson är en av de snyggaste människorna på jorden 😍

  68. Jeg har fortsatt til gode å møte en gutt med en sånn kropp 😂
   Du både er like fin både med og uten silikonpupper! Og dem som kritiserte deg pga silikon er mange av de samme som kritiserer deg nå, jeg vet det høres klisje ut men det er fordi de er misunnelige. De synes du var fin med silikon og dermed måtte trykke deg ned mens når du fjernet det ble det sjokkert over at du ser jammen meg like bra ut uten så da må de trykke deg ned der også! Jeg trodde det skulle bli litt “rart” altså uvant å se deg uten silikon, men det er det faktisk ikke. Det passer deg!:) Det fremhever virkelig den trente nette kroppen din og på en eller annen måte får deg til å se yngre ut eller hva jeg skal si 🤔 men nå så du verken utrent eller gammel ut med silikon altså, bare at mindre bryst fremhevet det 🙂

  69. Du ser kjempefin og trent ut! 😊 Og rumpa di syns jeg tar seg enda bedre ut, om det skulle være mulig. Love it!

  70. Syns du ser kjempe flott ut! Kroppen din er så små at dette kler deg mye bedre, selv om du var fin med silikon også. Heia deg! 😀

  71. Så tusen millioner billioner ganger penere, Sophie Elise! ♥ 🙂 Mye mer vakkert, naturlig, sexy og feminint! ♥

  72. Okei.. det her er første gang jeg kommenterer på bloggen din . Jeg var en av dem som ikke var særlig fan av deg for par år tilbake og syntes at du bare så ut som en silikonklump. Slik er det ikke nå lenger.
   Jeg er selv en a-cup, vurdert silikon sterkt. Men nå som jeg leser innlegget ditt og ditt aksept for den kroppen du har så får jeg også lyst til å godta meg og like meg selv slik jeg er. Takk for det <3 Nå har du fjernet fyll i leppene og silikon, du er på god vei. Ikke minst et sunt forbilde for tenåringsjenter. Håper flere influencere kan lære av dette! Stå på.

  73. Kjære Sofie! Du ser så flott ut. Og jeg er så stolt over deg og valget ditt! Du er virkelig det man kan kalle et forbilde. Du var et forbilde når du også la inn silikoner, fordi da gjorde du det DU ville. Nå gjør du også som du vil, og det er så bra! Jeg må bare si at du kler dette her også så godt! Men ikke misforstå meg; du kledde silikon også, men dette er også så vakkert på deg. Alle er fine i alle størrelser, og denne størrelsen er så fin på deg. Får meg også til å tenke at mine små naturlige pupper også er fine. Fordi dine er fine, da kan også mine være fine. Tusen takk for at du er du.
   G

  74. Hallo! Jeg pleier egt ikke å kmt blogger, men de ser kjempe fine ut! Jeg synes det ser så fresh ut og classy!! Små pupper er dritfint og du kler det så bra. Skjønner meg ikke på folk som skal drive å slenge stygge kommentarer, men det er jo tydelig folk som ikke har det bra med seg selv og bare vil få deg til å føle deg dårlig uansett hva du gjør fordi de er sjalue på ALT du har oppnådd.

  75. Hei!

   Vil bare si at dette valget ditt har løftet min (og mange andre jenter) lave selvtillit pga. små pupper. Det du gjør her er å vise at selv med små pupper kan du se dritbra ut. Jeg takker deg og respekterer alle valgene du har gjort. Du har gått fra å være rosabloggeren med lite respekt, til en voksen fantastisk kvinne som ærlig deler livet sitt med opp og nedturer, og som normaliserer det som skaper så stort press hos mange idag. Jeg takker deg for at du har valgt veien mot å være et fantastisk forbilde. Hærlig Sophie Elise, du er Hærlig. Takk!

  76. Hadde vel aldri trodd at jrg skulle besøke noe på bloggtoppen 2 ganger, men undre skjer :)) Jeg er for gammel til å tørre kommentere ……………….dine, men nå synes jeg faktisk du ser fordømt bra ut. Det blir flere bsøk her. Ha en fin dag i kulda. Det vir -18 her.

  77. Tror det er flere år siden sist jeg kommenterte på en blogg, men må bare si hvor fin du er. Det var så å fint, og du kledde det kjempegodt! Du var fin med silikon også, men dette passet bedre i forhold til kroppen din.
   Også tøft av deg at du turte å gjøre en så stor forandring. 🙂

  78. Jeg merker at jeg blir fly forbanna på folk. Jeg tror rett og slett du må trøste deg med at de som kommer med slike kommentarer er noen uintelligente tapere som aldri vil oppnå noe her i livet, og at den eneste måten de kan få oppmerksomhet på er ved å rakke ned på andre. Altså hva ER greia med å snakke stygt til folk på nett?? Er det noe man ikke liker, så er det høyst frivillig å besøke en blogg/nettsted. Verste jeg vet her i livet er folk som skal bry seg om hva andre gjør. Slutt med det! La folk leve sitt liv, så kan du leve ditt liv som du vil. Er det så innmari vanskelig?

   Du ser forresten helt fantastisk ut, du ser ikke ut som en gutt, og rumpa er fin selv om du har fikset den.

   Hilsen småbarnsmor, 34 år og toppleder med små pupper og liten rumpe.

  79. Jeg tok silikon for sånn 9 år siden, og jo eldre man blir, jo mer tenker jeg at jeg angrer på at jeg tok de. Ikke sånn angrerangrer, men hadde jeg hatt samme forhold til kroppen min da som jeg har nå, så ville jeg nok aldri gjort det. Det jeg ikke tenkte over noe særlig da, var jo at etterhvert så må man bytte de, og da er det jo typ samme operasjon igjen. Så jeg har tenkt mer og mer på å bare ha de til de “vil bort” og så ta de bort.

   Og ved at du har fjernet ditt, og faktisk ser så fin og naturlig ut, hjelper på den avgjørelsen! Brystpartiet passer til resten av kroppen, det er vakkert! TAKK! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg