alt som har skjedd den siste uken – ærlig og ufiltrert

Reklame | en annonselenke Nelly + eger skin clinic

Hei mine venner! Som vanlig har kameraet hengt med meg når jeg ikke har oppdatert andre sosiale medier, så her kommer en oppsummering slik som vi liker den.. ærlig, lang og detaljert!Den siste tiden har jeg vært på flere julebord enn jeg har vært i hele mitt liv.  Henrik Skansen er min faste date på Cappelen Damm sine fester, altså forlaget mitt – det har blitt en tradisjon for oss. Det er alltid spennende å se hvilket bord man havner på, det er jo så mange spennende mennesker som kommer hvert år. Åsne Seierstad satt på vårt bord, og jeg ELSKER henne. Hun har skrevet en av mine favorittbøker igjennom tidene, men jeg turte ikke å si hei fordi jeg helt ærlig ikke aner hvordan hun ser ut?? Ah, angeren nå!Boken min var utstilt, og det gjør meg alltid så glad og stolt. Spesielt når den er stilt ut i så godt selskap. Elsk Meg finnes fortsatt i butikker landet over, men noen steder er den utsolgt. Jeg lover dette er den perfekte julegave for både jenter og gutter, som enten elsker å lese eller trenger å bli inspirert.  Jeg og en venninne har hatt middag hjemme hos meg. Denne osten var mildt sagt ikke en favoritt tidligere, jeg syntes den smakte kunstig og rart. Etterhvert har jeg riktignok blitt vandt, og nå liker jeg den spesielt godt i kombinasjon med vegansk snitzel. Bare et tips. Husk å smelt den litt ekstra lenge, og helst i stekepanne. Vegansk ost kan være vanskelig, og jeg trenger fortsatt tips til de beste på markedet!

Jeg har en periode nå hvor jeg ikke orker noe annet enn å ta vare på utseendet og slappe av på kvelden, bortsett fra ett og annet edru julebord så klart. Men, her tok jeg altså Dermapen etterfulgt av ledlys-behandling! En deilig behandling som gjorde at huden min føltes stram og fin, selv om denne masken er skummel haha. Riktignok helt chill å ha på. Som vanlig gjør jeg det meste hos Eger Skin Clinic. De har så mange morsomme, rare og nyskapende behandlinger og jeg lover de kan tilpasse alt etter etter hva du trenger.

Nok en behandling. Som dere vet tok jeg micro blading for noen år siden, men var halvveis fornøyd med resultatet fordi jeg ikke klarte å følge planen på etterbehandling selv. Nå har jeg gått tilbake og fylt på hos Margrethe på Brow Rehab! Hvordan skal jeg forklare det, annet enn at hun er veldig god på å forstå det estetiske? Hun vet hva jeg vil, og hvordan jeg ønsker å se ut – og så får hun det til å skje. Her kan dere se mine naturlige bryn, og tegningene hennes. Mine egne bryn har blitt veldig fyldige takket være serum, men jeg er utålmodig og vil at alt skal skje NÅ.

Jeg hadde kort hår i et par dager, og følte meg så sexy på en 60-talls-måte. Litt sånn uanstrengt hot. Og da blir det på en måte mer greit å vise rumpa i kameraet uten å være en typisk “insta-hore”. Vel, nå er uansett håret langt igjen og er tilbake til å moderere meg selv.

Enda et julebord, denne gangen med TV2. En fantastisk fin opplevelse, med så mange folk jeg har blitt glad i. Som disse to over! Holdte på å skrive mamma og pappa her, haha. Men man får litt den følelsen – de passer så godt på, og bryr seg oppriktig.

Jeg hadde på meg en gammel kjole fra Nelly, som jeg har dratt frem hver eneste jul, år etter år. Enkelte plagg blir aldri gamle, og kan holde seg lenge til tross for en billig prislapp.Jeg har kommet meg til Trondheim for helgen, sammen med Kasper. Vi skal som sagt bo hos Morten og mannen hans Anders, men aller først tok vi en middag alene på Tag. Et sted vi tilfeldigvis bare ramlet innom, men det viste seg at de hadde en veldig god, og ganske spicy vegetarburger som jeg elsket. Jeg prøve rå ikke spise brød om dagen fordi jeg blir så oppblåst, men nå klarte jeg ikke å la være og lider for det nå, haha.

Jeg fikk så mange spørsmål om den fine jakken min, og det forstår jeg godt. Den finner du HER.

.. Og nå er vi her! I det fine huset, med det beste selskapet. Vi snakkes senere 🙂

32 kommentarer
  1. Hei! Siden du ikke svarte på noe av (den fortjente) kritikken i det forrige innlegget prøver jeg igjen.. Hvorfor må du fremme så mange unødvendige behandlinger osv? Du skaper komplekser hos folk som de kanskje ikke hadde før og fremmer behandlinger som de fleste ikke ville ha hørt om ellers. Legger meg ikke borti hva du velger å gjøre med ditt utseende, for det er opp til deg, men du må tenke på om det virkelig er verdt å fremme slike ting og reklamere for det på en blogg som såpass mange leser, også unge. Du påvirker folk virkelig i en negativ retning, jeg vet ikke om du rett og slett ikke tenker over det eller bare gir faen.. Ønsker deg en ellers fortsatt fin kveld.

   1. Hun blogger jo om sitt liv og sin hverdag. Om hun velger å bruke hverdagen sin på behandlinger så burde ikke det bry deg eller andre. Hvis du ikke liker det hun legger ut, som faktisk bare er hennes hverdag, så kan du jo lese en annen blogg? 🙂

  2. De alkoholfrie periodene dine varer aldri noe særlig lenge eller? Haha.. Du satt jo åpenbart og drakk rødvin mens du skrev dette innlegget (se: bildet). For meg virker det som om du har et problem, så ofte som du drikker alkohol. Mener ikke at du drikker i kveld på julebord er ett problem, men sånn ellers drikker du sykt ofte, nesten daglig.. Tror du hadde hatt godt av en LENGRE periode uten noe alkohol, spesielt med tanke på dine egen psyke.

  3. Koselig å skikkelig kult innlegg synes jeg å du er favoritten min og en kuling av en going synes jeg håper alt er toppers med deg ønsker deg en riktig fantastisk god kveld sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️

  4. Å sophie! Synes det er trist å lese kommentarfeltet ditt noen ganger.. såå mye kritikk og drittslenging på de minste ting! Herregud la dama leve! Blir helt satt ut av at mennesker virkelig ikke har noe bedre å gjøre enn å rakke ned på andre for å føle seg stor og sterk. Patetisk! Du må ikkke glemme at det er så mange som koser seg med bloggen din og virkelig setter pris på deg<3

  5. Synes ikke du trenger å moderere deg bare fordi håret er langt igjen jeg. Digger at du tør å være sexy!

   1. Så…. hvorfor klikker du deg inn på bloggen hennes hvis du har et problem med det? Bare for å føle deg bedre? 🙂
    La vær å klikk deg inn, så slipper du den intense trangen du fikk for å legge igjen en kommentar.
    Sophie Elise, du er rå. Keep doing you, girl.

  6. Sophie Elise, må bare unnskylde for de bitre jentene som kommenterer over her. Du ser vakker og gammeldags ut med krøllene, og moderne og vakker med rett hår. Uansett så er du vakker! Sitter å ser på seks steg med deg nå og så 10 på topp med deg, uansett hvor jeg ser deg så ser jeg en smart og oppegående jente. Du er en så smart og ikke minst fin jente. Jeg blir mer og mer glad i deg, jo mer jeg ser deg på skjermen. Håper virkelig at vi får se en Sophies verden nr 2❤️ Jeg heier på deg, og det ser jeg at fler og fler gjør!

  7. Du ser helt fantastisk ut! Og du virker om en utrolig kul jente. Klikker på alle de misunnelige folka i kommentarfeltet her. Ere mulig.

   Den linken til den jakks fungerer ikke 🙁

  8. Selv om jeg er kritisk til deler av det SE gjør, betyr det ikke at jeg er misunnelig! Og selv om hun har mange følgere som elsker alt hun gjør, så må det være lov å komme med motargumenter uten at man blir stemplet som misunnelig! Jeg er veldig takknemlig for at jeg ikke lever det livet hun gjør. Jeg er også takknemlig for at min datter ikke har SE som forbilde.

  9. Hei Sophie! Har lenge hatt lyst til å teste ut noen produkter som skal hjelpe vippene til å bli sterkere og lengre, og jeg ser at du reklamerer for nutrilashes. Ser ut til å ha hatt bra resultat på deg. En ting jeg lurer på er om det produktet inneholder noe som heter prostaglandiner. Det er noe som kan fremkalle spontanaborter. Har lest at produktene Revitalash, Maylash, iGlow og Aphro Celina bl.a. har hatt denne bivirkningen. Det er også uvisst om denne bivirkningen vedvarer til også etter du er ferdig med bruke produktet.

  10. Hei, Sophie <3 Du virker super organisert og har mange jern i ilden. Kan du lage et innlegg i dag: «Whats on my iPhone» der du viser hvilke apps du har og hvordan du har organisert telefonen din? <3 Jeg tror mange hadde syns det hadde vært en moro og givende innlegg nå før jul! 🙂

  11. linken til jakka funket ikke :´´´´´´(((((((( Hvis du kan legge ut på nytt i kommentarfeltet/oppdatere linken i innlegget hadde det vært GULL <3

  12. Har du prøvd Violife Block? Den er fantastisk på alt som skal smeltes. Usikker på hvordan den er på brødskiva.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg