alt jeg har shoppet de siste ukene – ikke sponset

OK, jeg har fått tilbakemeldinger på at dere ønsker å se mer av det jeg shopper som ikke er sponset. Jeg forstår greia, og hvorfor dere ønsker det – men helt ærlig, de sponsa meningene mine er også ærlige meninger. Deres ønske er fortsatt min lov, så her kommer de små innkjøpene jeg har gjort de siste to ukene!

Denne kjolen brukte jeg i går, og den er så fantastisk deilig. Ser for meg at den vil være mye finere på når jeg har fjernet puppene (11. januar, jeg gruer meg som faen og prøver å finne de små positive tingene hvor jeg kan). Uansett, den er fra Diesel! Ikke en typisk julebord-kjole, og kan sikkert brukes mot sommeren også. Jeg ser fortsatt litt jævlig ut i fjeset på grunn av plasmapen, så jeg styrer unna det nå også, gitt.

Flere spurte om disse badekulene på instastory, det er virkelig de beste som finnes. Badekulene kommer fra Lush, en butikk som jevnt over fortjener mye mer skryt. Naturlige og veganske produkter (så vidt jeg vet?) som gjør at jeg kan slappe av i et lilla badekar, eller blått, eller rosa. Minus for at fargen sitter igjen i karret og må vaskes etterpå, det ble brått ikke så veldig insta-vennlig når jeg måtte ligge på alle fire å skrubbe etterpå, haha. Det er siden av virkeligheten instagram IKKE forteller deg.. To nye parfymer! Jeg er som dere vet BESATT av parfymer. Duften må være litt rund, gjerne sensuell, litt mystisk.. Det er sånn jeg føler meg nå, eller i det minste ønsker å føle meg. Den til venstre er Jimmy Choo  og den andre kjøpte jeg på Heaven Scent. Begge setter en viss stemning over dagen.

En ny høytaler fra Soundgarden. Den både ser fin ut, og har bra lyd!Verdens BESTE bodylotion kommer fra The Body Shop, og lukter mildt av Marshmellows, kanel og vanilje. Den komplimenterer min naturlige lukt så godt, i tillegg til parfymene jeg har fra før av, OG den gir julestemning. Den kommer fra body shop sin julekolleksjon og vil ikke lengre være i salg fra januar av, så løp og kjøp. Det er som sagt ikke sponset, jeg bare er frelst.

Og nå.. Vi har akkurat kommet hjem til Oslo, og skal dra i bursdag til min kusine. Desember er en forjævlig måned på det sosiale, haha. 

19 kommentarer
  1. Prøver igjen, og kommer til å fortsette til du står til ansvar for dine handlinger. Hvorfor svarer du ikke på kritikken angående det at du fremmer/promoterer skjønnhetsbehandlinger som ingen egentlig trenger? Det er sykt hvordan du gjør folk, unge som gamle, bevisst på ting og behandlinger som de aldri har tenkt på før. Ett eksempel er når du skrev om hip dips, mange (inkludert meg) som aldri hadde hørt om det før du gjorde oss bevisst på det. Nå denne behandlingen for hooded eyes.. Hva du velger å gjøre med deg selv er ingen andres sak, men å spre dine egen usikkerhet hjelper ingen. Du skaper enda flere komplekser som folk ikke visste at de hadde engang og gjør folk mer usikre. Jeg skjønner at du skriver om livet ditt på bloggen, og at disse behandlingene har vært en del av hverdagen.. Men det er jo ikke alt som trengs eller bør deles. Dette er ikke hat, jeg er fast leser av bloggen din og synes at på du på mange måter er et flott forbilde. Men når det kommer til det ytre, så er du dessverre ikke et sunt forbilde.. Og du som hadde blitt så mye bedre på dette i det siste også. Jeg håper bare at du kan tenke over hva du deler av slike behandlinger og om det virkelig er verdt det.

   1. Veldig enig med deg. Har aldri hatt komplekser for kroppen min, før hun gav meg komplekser for hoftene mine

   2. Ble utrolig provosert nå. Hun fremmer/promoterer da aldeles ikke operasjoner? Jeg vil kalle det å opplyse. Skjønner ærlig talt ikke hvorfor du følger henne om du blir så usikker på deg selv… er ikke vanskeligere en en unfollow og unngå å klikke seg inn på bloggen hennes. Hun må da få dele hva hun vil… mange som vil vite om disse tingene da de kanskje vurderer det selv (inkludert meg). Enda bedre er det at hun både informerer om de positive og negative sidene ved å ta operasjoner, slik at andre kan vurdere om det er verdt å gå gjennom det samme. Norge trenger noen som har bein i nesa og tør å være seg selv 110%. Ytringsfrihet heter det, hverfall en fin ting vi har her i landet. La folk gjøre hva dem vil med kroppen sin.

   3. Må si meg enig med deg. Er fast leser og leser Sophie’s blogg daglig, men denne bevisstgjøringen rundt usikkerheter er ikke bra. Var selv ikke klar over hip dips, og hadde aldri tenkt på det som noe folk burde jobbe med å bli kvitt. Jeg var klar over hooded eyes da det er en av min mors aller største usikkerheter, og hun har vært svært verbal om sine usikkerheter til meg i oppveksten min. Man kan skrive om at man trener uten å nødvendigvis nevne hva man “trener bort”, og man kan dra til en skjønnhetssalong uten å nevne hva man tar behandling for. Dette evige jaget etter å være perfekt er så usunt og det burde ikke spres av bloggere.

   4. Helt enig her desverre.
    Et evig oppheng i sitt eget utseende, Sophie beviser bare gang på gang at hun ikke har kommet noen skritt lenger. Jeg bare stusser over hvor mye tid noen bruker på dette evige jaget, det er fordummende.
    Håper andre unge jenter ikke tror dette er normalt, å ta flere skjønnhetsbehandlinger i måneden på ansikt å kropp, det er IKKE normalt og ikke noe man trenger å gjøre.
    De som holder på slik er desverre besatt av sitt eget utseende. Husk at man lever ett liv, finn deres trygghetssone her i livet,
    omgås med mennesker som vil dere godt og finn en partner dere kan tilbringe resten av livet med som gjør dere godt og som elsker deg for den du er.
    Ikke kast bort livet på å besett dere i eget utseende, det er ikke det livet handler om.

    1. Her må jeg si meg litt enig. Fikk faktisk litt komplekser for hip dipsene mine etter å ha lest om det her på bloggen. Hadde ingen aning om at det var en greie før SE tok det opp. Nå stirrer jeg på de støtt og stadig. Kan jo nevne at jeg pusher 30. Tørr nesten ikke tenke på hvilke påvirkning dette har på usikre 14-åringer. Dette er dog ikke noe hat. SE står for utrolig mye bra og er på mange måter et veldig godt forbilde, men akkurat denne biten bommer hun igjen og igjen på.

     1. Jeg beklager fra bunnen av mitt hjerte for at jeg har gjort deg oppmerksom på, og fått deg til å ikke like noe du selv aldri hadde lagt merke til. Jeg liker mine hip-dips og har aldri ment å fremme noe annet.

  2. Koselig å spennende innlegg håper alt er toppers med deg DU er fantastisk å drømmenes blogger synes jeg å favoritten min ønsker deg alt godt å en riktig fantastisk god kveld sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️

  3. Hei Sophie! Lurte på om du kunne ha en liten tutorial på de fine krøllene dine<3 Håper du fortsatt får en fin kveld!

  4. Jeg har ikke bada i “vanlig vann” på to år, kun brukt badebomber, boblebiter og andre badeprodukter fra Lush. Ikke én gang har det sitti igjen farge i karet. Karet vårt er kun to år gammelt, og jeg vasker det alltid før jeg bader. Trikset er nemlig å bade i et reint kar. Fargen fester seg som hovedregel kun i gammel skit som sitter på karet. Bittelitt jif skurekrem på en svamp, skyll av, og karet er klart til bading – uten at farge sitter igjen 😊 Siden du også har et helt nytt kar er jeg sikker på at det samme vil funke for deg. Happy bathing! 🛁💦

   1. Jepp, tenkte det samme. Karet *skal vaskes etter bading, fordi det blir sittende så mye grums fra kroppen (ekkelt, men sant). Hilsen rørleggerdatter :p

  5. Må faktisk si meg veldig enig i det Kristina skriver over her. Hadde heler aller tenkt på eks. hip dips før du nevnte det på bloggen din. Desverre er det slik at ting du nevner ang din egen usikkerhet her på bloggen , gjør andre mer bevist på ting de andri noen ganger hadde tenkt på i utgangspunktet. Håper du blir mer bevist på dette i framtiden. Du trenger ikke skrive om dine usiklerheter , kropp og behandling. Du hat jo såååå mye mer godt og fornuftig å komme med. Du er jo en kjempe bra blogger og skriver mye bra og fornuftig 😀 Bare husk for stor påvirkningskraft du har til flere tusen mennesker….på godt å vondt

  6. Hei Sophie Elise 🙂 Så hyggelig at du har testet badebombene våre! Det stemmer som noen ovenfor her skriver, badebombene våre avgir ikke farge på badekaret med mindre det ligger et filter av kalk/rester etter tidligere bad på sidene. Med rent badekar skal ikke dette være noe problem 🙂
   LUSH er 100% vegetarisk og ca. 85% vegansk, og vi er helt fri for dyretesting! Lush jobber kontinuerlig for å forbedre formlene sine og har som mål at enda flere produkter skal bli veganske. Vi er også svært miljøbevisste og er sakte, men sikkert i ferd med å bytte ut emballerte produkter med nakne produkter i fast form. Store deler av kolleksjonen vår er nå nakne og emballasjefrie, som bl.a. badebombene våre, sjampoer/balsamer, dusjsåper, såper, bodybutter, massasjebarer og snart en helt ny kolleksjon til ansiktet.
   Vi takker for hyggelig tilbakemelding og håper du vil gi oss en sjanse til!

  7. Skjønner ikke hvorfor dere igjen SE skylden for kompleksene deres? Hoftene deres har jo sett helt like ut i alle år, det at det har et navn er vel ikke noe som gjør det negativt? Øynene forandrer seg, se på gamle folk, og det at alle rynker og skrukker har et navn inviterer vel ikke til at dere plutselig skal lage dere et jævla problem?
   Ja, SE er usikker på seg selv, finner dessverre ting hun ikke liker, men at hun sier at andre med samme “problemer” er feil? Aldri sett skrevet rett ut.
   Jeg har feks noe som heter Ganglion på hånda. Fikk jeg komplekser for det når jeg fant dette stilige navnet? Nei. Jeg fikk et svar på at det er helt normalt. Samme som hip dips. Det er ikke farlig å få et navn på ting, det er dere selv som velger blåser det opp til et monster deres eget liv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg