aldri mer chanelvesker

Reklame | en annonselenke

Interessant å lese deres tanker i går angående i fryse ned egg. Jeg visste ikke at det var så vanskelig, det er jo strengt tatt noe man burde få bestemme selv? Om man ønsker å betale masse for å fryse ned egg, hvorfor ikke? Hvem skader det? Derimot kan det faktisk gjøre skade om man ikke får mulighet, det ble ekstra tydelig for meg etter å ha lest kommentarfeltet i går. Norge har merkelig streng politikk der, at man må til Danmark for alt mulig. Jeg har en venninne som har holdt på med hele prosessen å dra til Danmark for å bli kunstig befruktet, det virker så enormt psykisk og fysisk utmattende. Kjipt uansett hvor man gjør det, så klart, men mye enklere å få gjort det i sin egen by.

Som noen påpekte, så klart vet jeg at det er normalt å ikke ønske seg barn når man er 24 år gammel. Det er ikke derfor jeg tenker slik jeg gjør (helt ærlig leste jeg bøkene En Moderne Familie og Voksne Mennesker, begge handlet litt om dette temaet, og det satte i gang en prosess). Men, plutselig kan jeg være 33 år, å ønske meg barn mer enn noe annet, og ikke ha mulighet – av grunner jeg ikke vet noe om nå. Det er ikke skrevet i sten at jeg skal fryse ned egg, det påpekte jeg også tydelig i går. Jeg er bare nysgjerrig og søkte deres erfaringer – noe jeg også fikk. Jeg skal ta det videre med fastlegen min, men det er ikke noe hast, enda.

Et bilde fra tidligere i dag. Jeg møtte assistenten min på Aker Brygge for å ta noen bilder og en video til et kommersielt samarbeid. Genseren har jeg fått så masse spørsmål om. Den er en del av et samarbeid som jeg er så stolt av som slippes 17. september! Jeg vet dere kommer til å elske det, og jeg er skikkelig glad. I dag, da jeg fikk de siste bildene fra de jeg jobber med ble jeg så gira at jeg ville gråte!

Jeg har alltid ønsket meg en strikket genser som er kort, med puff-armer, mønster og splitt. Nå har jeg fått det til 😉

Ellers har jeg vært på trening i dag, som vanlig på Barrys Bootcamp. Klokken 09:00 sto jeg på mølla og var klar for en intens time, svetten rant som vanlig da jeg tøyet ut etterpå. Da satt det langt inne å ta på seg en strikket genser uten å ha dusjet, haha.. Den avdelingen jeg liker minst er faktisk den på Parkveien, ikke at det er noe galt i den sånn egentlig, men det er flest folk der. I dag var jeg likevel der. Barcode er best, dra dit!

Jeg møtte en veldig søt hund i resepsjonen, når jeg møter hunder er jeg sånn “OMG HEI ELSKER DEG” og så MÅ jeg bare bli stående en stund. Beklager på forhånd til det fremmede mennesket som nå får hunden sin postet på internett uten tillatelse, hehe.. Jeg bare elsker denne rasen! De er så rare og søte, de minner meg om et lite gammelt menneske. Eller stitch!

Jeg har kjøpt meg disse hanskene i håp om at det ikke skal bli like vondt i hendene når jeg løfter manualer. Det hjalp, og jeg følte meg ganske proff på trening! Jeg er så dårlig på det der med treningsutstyr, jeg har ikke pulsklokke, fancy sko eller matchende tøy (som oftest). Disse hanskene ble liksom peaken, hehe.

Du finner hanskene HER.

Etter fullført trening dro jeg en tur innom frisøren min, Meraki Studio. Der gjorde jeg det vanlig; vasket og fønet håret samtidig som jeg svarte på mail. Stylingen er alltid den samme også, vi krøller håret med en rettetang. Det synes jeg er så fint.

For meg er det viktig å få håret stylet ofte. I morgen reiser jeg til Arendal for å filme i to dager (jeg skal som sagt dekke Arendalsuka for TV2), og da må jeg se fresh ut. Sminken kan jeg ordne selv, men håret.. Det er håpløst.

 

Tirsdag betyr at en ny episode av podcasten er ute! Dere har vel hørt den? Jeg elsker denne episoden, og den teorien vi har om Kardashians er ganske interessant. Hva tror dere? Skal Kardashians forlate planeten vår?

Jeg dro videre til Novemberfilm for å spille inn voice, ha et møte og filme litt. Dette er den første serien jeg lager som ikke handler om meg og mitt liv, og det innebærer litt nye utfordringer; som for eksempel voice. Det er altså ikke noe verre enn at jeg leser inn et manus og spiller inn litt som skal legges her og der i episoder.. Men det er viktig å snakke rolig, tydelig, passe stemningen.

Hva tror dere serien jeg lager handler om, forresten? 

Dette er Mari! Hun er produsent på serien. En fantastisk dame som jeg kan være direkte og ærlig med, og hun er det samme tilbake.

Videre gikk turen til Joe. Jeg drakk powershake (min favoritt) og spiste avocado-sandwitch uten mozerella. Svarte på mailer (innboksen blir aldri tom, så snart jeg er mot slutten har det drysset inn flere), planlagt litt for morgendagens filming og lest i finansavisen. Neida, haha. Den bare lå på bordet der.

Etter et par timer dro jeg på et nytt møte for å snakke om smarte investeringer + lære meg mer. Det er en viktig del av mitt liv, å bruke pengene mine klokt. En ting er i alle fall sikkert, en Chanel er ikke en god investering, haha. Det har jeg trodd før (for en god stund siden). Det er så mange som er sånn “en dyr veske er det lurt å investere i” men nei – det er jo mye lurere å bruke 60 000 kr på aksjer hvor du potensielt sett kan tjene mye mer enn det dobbelte, enn en veske hvor du (kanskje) kan tjene et par tusen ekstra om du selger den.

Jeg skal aldri kjøpe en dyr veske igjen i hele mitt liv, det er sikkert og visst.

Nå er jeg hjemme og skal egentlig bare snu i døra, i kveld blir det endelig Løvenes Konge på kino!

 

74 kommentarer
  1. Som selverklært dyreelsker må du være forsiktig med å reklamere for fransk bulldog, eller noen andre brachycephale raser! De har store helseplager og bør ikke anbefales til noen.

   1. Synd at du drar alle hunder i denne kategorien under en kam, for ja, selv om noen franske bulldoger har plager, så gjelder det langt fra alle. Selv har både jeg og foreldrene mine to stykker som har helt fin helse, og jeg vet om mange flere friske bulldoger. Ansvaret ligger hos oppdrettere som bør fokusere på å avle frem sunne hunder, og heldigvis finnes det mange av de.

    1. Denne artikkelen oppsummerer godt hva som er feil med å avle på brachycephale hunder; “In summary, dogs with BOAS do not enjoy freedom from discomfort, nor freedom from pain, injury, and disease, and they do not enjoy the freedom to express normal behaviour. According to both deontological and utilitarian ethical frameworks, the breeding of dogs with BOAS cannot be justified, and further, cannot be recommended, and indeed, should be discouraged by veterinarians.”

     https://www.mdpi.com/2076-2615/9/1/3/htm?fbclid=IwAR1-MuJte0WkDz6DG9zKVepy1Hq3I-G20cg3LutLoEIbr15XnWedEA6XvkY

     1. de bør avles om eller sluttes helt å avle på. om 20% av kortsnuter er friske er dette er grusomt tall. fjeeern all breesing av de stakkars søtingene

    2. Ja, du får gjerne tipse om noen fine oppdrettere her, om du har? Det er det sikkert mange som er interesserte i!

     Jeg kjenner også et par som har fransk bulldog, og de har det helt fint 🙂

    3. Sophie Elise ta med isabelle Eriksen Martine Lunde

     Hele youtube videoen naken og send bilde til fans venner Snapchat bilder Kilitoris vagina puppene undertøy bikini

     Spøre om jobb mange andre ting Ring Kondomeriet strømmen karl Johan Sandvika snakke om sex
     Se på Pornhub

    1. Ok…. Så det var hunderase dere fikk ut av dette innlegget… Haha… Jaja….. Viktig og holde fokus frøkner. 🎉

     1. Haha, tenker det samme! OMG! Og at hun ikke dusjet?! So what?😂 Hva med å heller si at dette var et fint innlegg? For det synes jeg i alle fall! Digger å lese om hverdagen! Klem❤️

   2. Reklamere hahahaha!!! Legger ut bilde av en tilfeldig hund hun har sett den dagen, og vipps er det reklame

    1. Det er jo en slags promotering. Hun mener garantert ikke reklame som i skjult reklame eller betalt reklame. Men jo mer dissen hundene blir eksponert jo mer populære blir de. Alle de som sier deres kortsnutede hunder har et fin liv er naive og klarer ikke se sannheten. Hunden vet ikke om noe annet og er glad som de fleste hunder er. De er avlet til det ekstreme og kroppen deres er dysfunksjonell. Sophie Elise som den dyreelskeren hun er burde se igjennom det faktumet at de er søte. Som eier av en frisk stor hund med lang snute og slank kropp, ser jeg en ekstrem forskjell når jeg møter buller når de kommer til hva de mestrer av lek osv. det er rett og slett trist.

   1. Der er jaggumeg alt som skal kritiseres! Gjesp!
    Hahaha gjør ofte ting selv etter trening uten å dusje:-) Kan ikke se noe galt i det!
    Gleder meg stort til å se hva prosjektet med genseren går ut på! Lekker🤩

    1. <3 tusen takk!

     om man ikke har tid til å dusje, så har man ikke tid. Tørker meg litt (siden man får håndduk på Barrys) tar på deo, og skifter klær. Det går fint!

   2. Hei!
    Jeg har akkurat hørt ukens podcast, og har en kommentar til dette som jeg bare måtte få ut. Gjerne også meld dette videre til Fetisha, da hun var den som egentlig var veldig imot Victoria Secret.
    Jeg er ganske stor, og bruker da selvfølgelig ganske store størrelser. Victoria Secret er de ENESTE jeg har funnet (foreløpig) som har undertøy som er fint, og som er behagelig. Jeg elsker push-up, men kan bare glemme å få tak i det i en normal butikk som feks cubus, kappahl, h&m osv. Skal jeg handle bh der, så blir det stygge bh-er uten innlegg. Det er de eneste som passer meg. Nelly har heller ingenting til min kropp.
    VS er altså en av de få som faktisk selger litt fint undertøy også til litt større jenter! Synes det blir dumt at jeg skal begynne å føle meg dårlig, fordi dere/fetisha mener at VS er “diskriminerende” på større jenter/transseksuelle osv. De er faktisk en av de få som har litt utvalg i større størrelser. Nelly derimot, som ja, kanskje er flinke på og bruke jentemodeller med cellulitter, de har ikke noe i det hele tatt som passer meg. Hva er vitsen i å bruke litt store modeller, eller modeller med cellulitter om man ikke også selger klær som passer de litt større jentene?
    Nei creds til Victoria Secret altså!

    Når det er sagt, så digger jeg podcasten deres, og jeg blir alltid like glad hver gang dere kommer med ny episode😁
    Håper dere kan ta det jeg sa til etteretning❤

    1. Hei,

     Du trenger jo ikke å føle deg dårlig fordi Fetisha synes VS diskriminerer? Kjøp det undertøyet du vil, supert om du har funnet noe som gjør at du er komfortabel!

     Det er helt umulig å ta alt til etteretning i en podcast som skal være 100% ærlig, for hver gang er det noen som blir støtt / føler seg dårlig / mener noe annet. Hadde jeg vært deg så ville jeg gitt faen i det Fetisha sa, og levd ditt beste liv med de bh-ene du synes er fine. Jeg hadde jo ingen innvendinger på det, jeg liker VS jeg 🙂 Så tenk heller på det?

     Og SUPER hyggelig at du liker podcasten <3

  2. Kult å koselig innlegg synes jeg å håper alt er toppers med deg å til Torsdag skal jeg til Flekkefjord kommune spise pizza med mamma og papsen ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🐱🏞🌌☀️♥️

  3. «Jeg svarer på kritikken i et langt innlegg». Ett lite avsnitt svar og resten 4 sider med spons. Hallo nye Mamma til Michelle. Unfollow. Plis ikke bli som henne, ikke kult.

   1. Hmm, rett meg om jeg tar feil, men;
    – Jeg svarer på kritikken
    – Jeg har skrevet et langt innlegg
    – Og i hele dette innlegget, er det EN link som er reklame, uten noe tilhørende tekst, nesten.

  4. Heia! 😃 Veldig interessant å høre tankene dine vedrørende nedfrysning av egg. Anbefaler å se episoden om fertilitet og nedfrysing av egg på programmet “Innafor” av NRK! Meget informativt og oppklarende 😊

  5. anbefaler seg å se på earthlings. er vondt dokumentar å komme seg gjennom men man får en så øyeåpner når den er ferdig. ligger på nett, bare google den. er vell også på YouTube:)

    1. så det når jeg søkte på det på google, så trist at jeg ikke har sett de to innleggene dine fra 12 og 13 så jeg kunne vært veganer da. leste jo bloggen din i ny og ne da også. supert at du har delt noe så viktig 🙂
     forstod ikke helt nederste delen på innlegget om at man er grusomt menneske om man bruker dyretestet sminke, men jeg har da sett deg reklamere for uveganske produkter relativt ofte? at du bruker det er ikke min sak, men liker at man ikke reklamerer for det. dunjakker også :/
     forstår også at du må ha en inntekt, men tenker at det er mye annet man kan tjene penger på også; som ikke utnytter dyr… mener ikke denne kommentaren slemt, mer som en oppvekker. liker jobben du gjør og at du fremmer dyrevelferd med stemmen din er helt fantastisk, tusen takk for det.

  6. Hva er dine tanker angående NRK sine funn, om at “dagens klesproduksjon slipper ut mer klimagasser en ALL flytrafikk og shipping TIL SAMMEN! Og at dagens jenter i Storbritannia bruker klær i gjennomsnitt 7 ganger før dem kastes!!!!” (søk opp Dina Buer så får du opp saken”

   Jeg vil jo si at dette er noe infulensere har bidratt med, når dere får sponset/kjøper 5 flytteesker med klær hver måned, og reklamerer for dette konstant…..

   Jeg sier ikke dette for å bære slem. Men fordi jeg vet du når ut til en så enormt stor arena med mennesker, og håper så inderlig at du bruker stemmen din til å fremme dette.
   For dette viser jo nettopp at vi kan gjøre en stor forskjell bare ved å droppe ett par unødvendige innkjøp…

  7. Du burde lese om brachiocephale hunderaser. Jeg studerer veterinærmedisinske og jobber på dyresykehus og vi har sååååå mange pasienter med dette som må opereres, ikke får nok oksygen, osv osv. Problemet med disse rasene er at selv om hodeskallen er avlet til å bli trykket sammen så er «innholdet» like stort som på en hund med lang snute, slik at alt av bihuler, blodårer osv blir trykt sammen i et bitte lite område! Disse rasene er veldig langt unna hva som er naturlig for en hund, og er kun avlet frem av mennesker nettopp fordi de minner oss om menneskebabyer, med kort nese og store øyne. Men du som er så opptatt av dyrevelferd osv burde lese om dette 🙂 det er ikke kritikk men mer en oppfordring! Er mange som ikke er klar over dette ordentlig.

   1. Huff ja, jeg har hørt om det. At de puster dårlig. Visste ikke at det var slik det hang sammen, riktignok! Er det ikke mulig å finne noen som er bedre enn andre, altså gode oppdrettere? Eller er det samme uansett?

    1. Det finnes bedre oppdrettere, men ikke gode nok. Snuten må bli såpass lang at det ikke ligner en bulldog lengre. Den må bli tynnere og ryggraden må frisk, ikke være skrudd (som resulterer i denne stubbhalen, som folk synes er så søt). det blir rett og slett en ny type hund som folk ikke synes er like søt. dessverre….

  8. Når du skriver “jeg skal aldri mer…” så ler jeg rått og lenge. Vi vet jo at dine “aldri mer” knapt varer en uke 😂😂😂😂😂😂😂

    1. Du kan få overnatte hos oss om du orker to små gutter som våkner grytidlig 🙈😂😂♥️♥️♥️

  9. Søt hund. Tenkte jeg kunne tipse deg om en podcast som jeg tror du vil like. Bbc bookclub er en veldig kjekk podcast der forfattere snakker med en programleder og publikum. Jeg tror skal sette flere på leselisten min fra podcasten. Håper du får en fin dag 🙂

  10. Du har bygget opp til dette Skappel-samarbeidet i lang tid nå, Sophie. Og enda er det ikke merka på noe vis. Dette er minst like grått som genseren. Her kommer forhåpentligvis tilsynet på banen i midten av september!

   1. Noen samarbeid tar vel tid da. Skjønner ikke hvordan det påvirker deg. Det er vel du som er i gråsona her. Hvis hun har på seg en skappel genser og er ærlig på det ser jeg ikke noe problem med det. Det hadde jo blitt styr hvis hun ikke sa hvor den kommer fra. Vanskelig når flere skaper vansker av ingenting. Synes du er flink jeg Sophie Elise.

    1. Du har likevel hinta godt om at det kommer et samarbeid, vi lesere har jo sett dette komme lenge. Du har gitt skappel mye reklame på bloggen din de siste måneden. Dette har du helt klart gjort fordi det ligger et samarbeid i grunn. Du beveger deg definitivt i en gråsone her rent markedsrettslig.

  11. Det var en nydelig genser. Ser frem til dette samarbeidet, du vil tilføre nye og gode idéer mht mønster etc.. skappel har jo fine gensere, men denne er annerledes. Iallefall noe jeg vil kjøpe/strikke. Masse lykke til, du har gode samarbeid på gang.

  12. Tenkte det samme som «badenymfe» Dette Skappel-samarbeidet har vært frontet på bloggen i lang tid. Turen til Italia eller hvor det var med Dorthe feks. Den var jo spons?

   Så til utsagnet «jeg skal aldri kjøpe en dyr veske igjen i hele mitt liv, det er sikkert og visst» Herlig underholdning🤣🤣🤣

   1. Det er forskjell på en sponset tur for å fronte en destinasjon (da skal det så klart merkes) og en tur som er jobb. Om jeg reiser for å holde foredrag i Ålesund, må jeg ikke merke selve turen til Ålesund som reklame. Da må jeg enhver foretningsmann skrive #reklame på alle bildene han tar på reiser. Jeg promoterte hverken Italia, eller samarbeidet vårt på turen 🙂

    1. Det er det heller ingen som sier, nå snakker du det bort. Temaet her er at du gjennom flere måneder og innlegg på ulike måter har vist til noe som vi (reflekterte) lesere ser at antageligvis bunner i et kommende samarbeid med Skappel. Dette har du hypa opp gjennom bruk av genser, at du strikker genser selv, at du anbefaler skappel sine oppskrifter, at du er på tur og photoshoot med Skappel osv. Alle gangene nevner du skappel. Og dette når du selvsagt vet om og antageligvis allerede er i gang med Skappel. At samarbeidet ikke offentliggjøres endrer ikke utgangspunktet. Det er ikke sånn at det er fritt fram å hype opp og markedsføre noe før det er offentlig. Det du har gjort de siste månedene er jo å danne grunnlaget for suksess rundt det kommende samarbeidet. Du undervurderer dine egne lesere så inni hampen.

     1. – At jeg strikker selv er på eget initiativ. Jeg har ikke engang nevnt hvilket garn jeg strikker med, eller hvilket mønster. Kan det ikke tenkes at det faktum at jeg strikker skjedde FØR samarbeidet med Skappel, at samarbeidet er en naturlig forlengelse av det, men ikke årsaken? Det er f.eks noe jeg og bestemoren min gjør sammen, og har ingenting med samarbeidet mitt med Skappel å gjøre. Det er som å si at man ikke kan sminke seg, om man tilfeldigvis har en lipgloss som kommer ut om noen måneder.

      – Jeg har merket flere av innleggene med Skappel som reklame, der jeg har linket til en genser etc.

      – To av genserne har jeg fått i gave av min bestemor, som har strikket selv, og betalt selv. Jeg vet jeg får spørsmål om hvor mønsteret er fra, så da har jeg svart. Det er likevel ikke spons, eller betalt.

      Jeg undervurderer ikke følgerne mine. Jeg dokumenterer min hverdag – og når det er reklame, så skriver jeg det.

      Hvorfor vil du at andre skal ha det kjipt?

  13. Hvis du Sophie Elise ikke er i en gråsone, hvorfor gidder du å svare egentlig? Godt arbeid gjort rett krever ikke lange utgreiinger fra deg. Konsentrer deg om de som støtter deg og ikke vi som mener du ikke gjør en god jobb. Men det er jammen sant det som blir sagt. Dette har du snikreklamert for i lange tider. Vi har alle visst, så det blir ikke akkurat en overraskelse. Skappel har fått gratis reklame over laaaaang tid.

   1. Men hva er problemet med å fortelle om bie man personlig og genuint syns er bra/gleder seg til?
    Det er som å si at ho ikke kan anbefale bøker fordi det er reklame.

    Det er jo ikke sånn det fungerer, for hvis man reklamerer for et produkt, så har man fått/brukt/prøvd, at Sophie anbefaler div strikkeoppskrifter fra Skappel er jo ikke reklame med mindre hun får penger for å fortelle om det, hun har da lov til å personlig like noe uten at ho tjener på det?

    Ja, jeg er også fullt klar over et kommende samarbeid mellom henne og Dorthe, men det betyr vitterlig ikke at hun ikke har rett til å fremme tidligere produkter fra Skappel som hun personlig ikke har noe med.

    Du er flink Sophie! Å jeg elsket genseren!

    1. <3 tusen takk skal du ha!

     Det stemmer som du sier. Jeg har, per i dag, ikke mottatt en krone fra Skappel. Jeg har ikke blitt bedt om å legge ut noen ting, og strikkepinnene plukket jeg opp selv, lenge før det ble noe samarbeid. At bestemor har strikket gensere til meg, er så klart på hennes eget initiativ.

     Man trenger ikke å merke en jobbreise som reklame med mindre det er en pressetur / man bruker annonselenker / man reklamerer for en destinasjon. Og det har jeg ikke gjort.

     Gråsone, da er isåfall ALT gråsone. For jeg lever jo i jobben min.

     1. Sammenligningen må jo heller være at du hadde vært på flere reiser med ett flyselskap som du skrev pent om flere ganger på bloggen, og at du like etter dette har et samarbeid med flyselskapet. DET ville vært den samme gråsonen.

  14. Et lite tips når det gjelder fjerning av tatovering; jeg snakket med en tatovør som nevnte at man kan ta hvit tatovering over det sorte. Om man gjør dette 2-3 ganger vil tatoveringen være så og si usynlig. Mye mindre smertefullt, og mulig billigere og?

  15. Ta med Sophie Elise Martine Lunde hele youtube videoen skal være naken send snapchat bilder til fans og venner vagina Bikini Bilder undertøy Puppene Kiltoris snakke om sex Se på pornhub

   Om jobb og snakke annet butikk produkter Ring Kondomeriet karl Johan Sandvika strømmen

   1. Ta med Sophie Elise Martine Lunde isabelle Eriksen hele youtube videoen skal være naken send snapchat bilder til fans og venner vagina Bikini Bilder undertøy Puppene Kiltoris snakke om sex Se på pornhub

    Om jobb og snakke annet butikk produkter Ring Kondomeriet karl Johan Sandvika strømmen

  16. Haha det er bra humor å lese kommentarene her. Folk har for mye hate (: Vær snill med hverandre folkens!! Lov å være uenig men vær hyggelig.

   En annen ting. Jeg er fra Arendal selv og har et tips: Om du trenger styling(hår eller sminke) mens du er der må du kontakte Lucky frisør. De har to salonger i byen og Thea som jobber der er kjempeflink på begge deler! 🙂 Og hun er verdens søteste! Send meg en e-post(om du ser den) så kan jeg gi deg kontaktinfo

  17. Ser flere har kommentert det, men slenger meg på. Fransk bulldog (som på bildet du la ut) lider bokstavelig talt ved å bare eksistere, og jeg håper at du som dyreelsker aldri skaffer deg en slik hund. De har for lang bløt gane og flat snute som gjør at de ikke får puste, og dette avles på nettopp fordi folk – deg blandt annet, synes de er søte fordi de ser ut som «gamle menn eller Stitch». Dette er hunder som får heteslag av å bevege seg i over 20 grader, den «søte» snorkingen betyr at de ikke får puste ordentlig, og de sliter mye med allergier og tenner. Det er tragisk ofte at slike raser må igjennom en BOAS-operasjon, hvor deler av den bløte ganen fjernes og neseborene utvides. Bare for at de skal kunne klare noe så vesentlig som å puste, og ikke engang etter det vil de klare å puste tilnærmet normalt.

   Flesteparten klarer ikke føde selv, og må igjennom ofte flere keisersnitt som setter både mor og valper i fare – igjen fordi etterspørselen er så stor blant folk med lite kunnskap. Selvfølgelig er noen få oppdrettere bedre enn andre, da de som jobber med å få en lengre snute på rasen og generelt bedre anatomi. Men disse er vanskelige å finne p.ga Norsk Kennel Klub sitt forvrengte syn på hvordan disse rasene skal se ut, og derfor blir ikke disse valpekullene godkjente. I Nederland er det kommet avlsforbud på blandt annet Mops hvor snuten er for kort, og resten av verden burde følge etter.

   Kjenner bare jeg blir så sint når du som dyrevelferds-forkjemper kommer med slike kunnskapsløse utsagn, som kan påvirke andre til å støtte denne type dyremishandling. Jeg er utdannet dyrepleier og ser disse stakkars hundene lide altfor ofte, sammen med uvitne eiere som er knust fordi de ikke visste at hunden deres har lidd mesteparten av livet. For hunden virker jo glad og frisk i deres øyne, men så har ikke de fleste tatt en utdanning innen veterinærmedisin eller dyreatferd. Jeg har sett en hund gå på 2 brukne frambein og den virket glad, men det betyr vel ikke at den hadde det bra?

   Beklager lang kommentar, men dette er noe som knuser hjertene til dyrehelsepersonell hver eneste dag.. Jeg hadde forresten blitt rasende om noen hadde lagt ut et bilde av min hund uten tillatelse, det er heller ikke lovlig.

  18. Topp kycklingar med stora heta bröst bara på denna webbplats! Följ länken, du kommer inte ångra det! –
   💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

   👉 💚KLICKA💚.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg