Reklame | annonselenke bik bok

Det er lenge siden jeg har følt på glede hver gang jeg logger inn på bloggen, men nå bobler jeg over! Jeg vil bare blogge døgnet rundt hele tiden, slik som i gamledager haha. Takk for at dere gir meg den motivasjonen <3 I dag er det Tirsdag, som betyr at en ny episode av podcasten slippes. I dagens episode hadde jeg totalt overtenning og var helt vill fordi jeg hadde så mye på hjertet, men det sykeste er at jeg baksnakker Karl Lagerfield i episoden (som vi spilte inn i går) og i dag er han DØD? Hva er oddsen. Vi snakker om da jeg ble lurt med jorda rundt, en melding Fetisha mottok fra en psykopat, min stalker.. Og så klart mer. Du finner episoden HER! Fortsett å gi oss tilbakemeldinger, vi tar det til oss og skal bli mye bedre på avslutninger, haha.

Neste uke skal vi ha en litt dypere episode. Vi skal nemlig snakke om kroppskomplekser.. Jeg skal fortelle helt ærlig hvordan jeg ser på meg selv, og hva mitt største kompleks er (som jeg aldri har fortalt til noen fordi jeg skammer meg sånn). Fetisha skal snakke om vekt, og kropp. Det blir nok veldig sterkt og fint. Frem til da får dere gjerne maile meg på [email protected] om dere har noen kroppskomplekser dere sliter med, som dere vil vi skal snakke om eller forsøke å gi råd på.

Noen bilder fra i kveld, etter middag på Lulu i Oslo. Kjolen min finner du HER

Jeg håper dere har en fin dag! Lillesøsteren min skal bo hos meg noen dager med kjæresten sin, men de holder seg mest for seg selv. Så, jeg ser videre på Dirty John som begynner å bli veldig creepy, dette kan fort bli en favorittserie! Likte det ikke helt i starten, men det tar seg opp nå.

 

28 kommentarer
  1. Jeg hører mye og mange forskjellige podcaster. Har vært fast følger i mange år her på bloggen din og andre sosiale medier og synes det er veldig fint at du har enda en arena å spille på 😍 Men jeg lurer på: hvorfor har dere så korte episoder? Synes 30 min er veldig «kort å kjapt» og selv om dere er veldig personlige mtp innhold så føles det litt «overfladisk» ut. Håper dere kommer med mange flere og lengre episoder 😁🥳 Om dere er åpen for konstruktive tilbakemeldinger, så snakk gjerne litt tydeligere og. 🎊🎉

  2. Digger podkasten deres! 🙂 Og jeg er en av de som henger etter med denne podkast trenden og har holdt meg til å bare se YouTube videoer, haha. Men så tenkte jeg å teste ut dette podkast greiene da, siden man hører om det overalt. Og når jeg hører på dere så får jeg en følelse av at jeg henger med venninner. Det er kjempe moro! 🙂

   Ekstra gøy med episoden i dag når dere nærmet dere slutten og man hørte hvor skuffa du var over hvor fort tiden gikk. Ble like skuffa selv 😅 Men gleder meg til neste episode 😊

  3. Skikkelig Nydelig bilder å du er den beste får meg og du for meg i godt humør og til å ikke bekymre meg du er Drømmenes kuling synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god Natt far meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️🐱🌌

  4. Skikkelig Nydelig bilder å du er den beste å for meg i godt humør og spennende innlegg synes jeg du er Drømmenes kuling synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god Natt fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🐱♥️😃🌌

  5. Spent på å høre hva du syns om Dirty John når du har sett den. Jeg så serien ferdig i kveld, og må si jeg er “skuffet”. Om man i det hele tatt kan si det om en så grusom ekte hendelse.
   Men det eneste som er gripende med historien er hvordan det hele ender. Det er beundringsverdig at denne personen som til slutt må kjempe den største kampen faktisk kom seg gjennom det. Men hadde ikke dette vært en sann historie hadde serien vært helt ræva og seerne hadde sittet igjen med nada. Historiefortellingen er lite imponerende, og hvordan den er løst er veldig flat og kjedelig. Med en så “imponerende” og skremmende historie foran seg er jeg overrasket over at serien kunne bli så svak.

   1. Også glemte jeg å skrive det jeg faktisk skulle skrive: Det har vært en fryd å følge deg fra barnerom-bloggingen og til nå, og bloggen blir bare bedre og bedre i takt med at du blir en mer og mer beundringsverdig person. Så da er det gøy at du har fått litt nyfunnet inspirasjon og glede i å blogge i det siste.

    1. Var veldig nøye med å ikke avsløre noe som helst. “den personen som til slutt må kjempe den største kampen” er slettes ingen spoiler.

  6. Jeg har begynt å lytte til podden ukentlig og er kjempefan! Synes dere gjør en god figur, både deg og Fetisha, og som en annen skriver over her, så føler man virkelig at man henger med to venninner 🙂 Blir spennende å høre dere snakke om kroppskomplekser! Ser for meg at podden blir enda bedre når dere kommer inn på de litt dypere temaene. Hvis dere trenger inspirasjon til flere “dype” temaer, synes jeg det kunne vært utrolig stas om dere kunne snakket litt om hvordan man bygger opp tillit til kjærligheten igjen etter et stort svik. Jeg tenker at du, som jo opplevde dette kjempesviket da Robin delte de private bildene, sikkert har noen kloke tanker om dette. Hvordan klarte du å komme deg videre derfra, når tilliten din virkelig har blitt misbrukt, til å tørre og stole på Kasper, og få til å lage en ny og meningsfull relasjon med ham slik som du har gjort? Selv opplevde jeg at min første seriøse kjæreste forlot meg fra en dag til en annen, uten et ord, for et stoffmisbruk som jeg ikke visste at han hadde. Dette har definitivt påvirket min evne til å danne nye relasjoner med potensielle kjærester, jeg merker at jeg møter gutter med skepsis og synes det er vanskelig å åpne meg, for jeg stoler ikke på at det kan ende på noen annen måte enn at jeg blir såret igjen. Hadde vært superspennende å høre dine tanker om dette! Ellers – keep up the good work <3 Klem

   1. TUSEN takk for et så godt tips!!! Det setter jeg stor pris på <3 Jeg kan avsløre at jeg snart skal ha en episode sammen med Kasper (kun oss to) – om du, eller øvrige har ønsker om temaer og spørsmål så fyr løs! skal handle litt om å ha en kjæreste med pyskiske problemer (meg altså, haha) og litt øvrig.

  7. Jeg husker godt at du var på ettermiddagen (tror det var det prigrammet) sammen med Helene Rask og hun kritiserte Babe Adventure. Hun mente dere var glamourmodeller, men du mente at dere var unge jenter som reiste verden rundt for å ha det gøy. Jeg syns du hadde en dårlig manager som “lurte” deg til å bli med på dette.

  8. Av filmer anbefaler jeg Neon Demon, Neon Bull, Thelma og American Honey. Spesielt de to sistnevnte.

   Liker også det meste av Lars von Trier, hvis du ikke har sett deg gjennom hans filmer 🙂

  9. Hei!
   Ville bare si at jeg virkelig digger podcasten deres, og håper den blir lengre i fremtiden. Hyggelig å bli kjent med deg på en annen måte enn tidligere.
   Dere kan forøvrig bli litt flinkere på intro også, tror alltid jeg begynner midt i en episode, haha.

   1. Det skal jeg huske på! Det er bare litt sånn, jeg vil det skal føles som å være midt i en samtale blant to venninner, og ikke som om vi sitter å snakker til et publikum, forstår du hva jeg mener? <3

  10. Hei! Elsker podcasten til deg og Fetisha og hører alltid på den på morgenen før jeg fyker ut av døra!
   Hvor er foresten spennene i håret ditt fra? Så utrolig fine 😍

  11. Så at du her om dagen etterlyste en bra film. Jeg så akkurat “De urørlige”(fransk, finnes på Netflix). En av de beste jeg har sett! Skal få samboeren til å se den sammen med meg i helgen. Kunne snurra den på nytt idet den var ferdig. haha. FOR en bra film!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg