legen

Fikk sove litt lengre i dag ettersom jeg skal til legen klokken ni for en skjekk angående sykdomen jeg har i hendene. Gleder meg til å ha det overstått! Var uansett godt å sove “lenge”  Men gruer meg til skjekken på hendene, har spredt seg rundt i  kroppen så er syyykt ekkelt..

Skal spise litt frokost nå, så drar jeg! Snakkes senere, sussss

Me today!


70 kommentarer
  1. Hvor er det du har vondt i hendene ? skriv ett innlegg om hva det er da når du kommer hjem igjen 🙂 lykke til 🙂

  2. Det er nok skabb ja. best å få sjekket det før det spres til andre personer også. men uansett, lykke til på legesjekk, får håpe legen er kjekk.

  3. hvilken sykdom i hendene sa du? har ikke fått det med meg:p kan du fortelle om det?:)
   masse lykke til hvertfall <3 og ha en kjempe fin dag videre:)

  4. Vet du hvordan man kan få lagt bildene fra Ipaden og over til Facebook? Siden du har lagt dem på bloggen:) jeg får det ikke til…
   Lykke til hos legen! 🙂

  5. Hva slags sykdom? Jeg har en eksem som ikke har gått bort på 2 år, selv med kremer.. Er konstant rødt og klør, hovent og skabbete hud osv. Utrolig irriterende og finner ikke kur for det!

  6. Aaah, skulle ønske noen av dere med de utrolig “voksne” og “sakelige” kommentarene hadde sykdom selv, så man kunne skrevet slikt som dere gjør tilbake til dere…
   Skjønner ikke hva hensikten er med å holde på sånn som dere gjør, er bare latterlig oppførsel..Tviler sterkt på at dere ikke hadde syntes at det hadde vært super koselig å fått sånne utrolig tåpelige kommentarer slengt i tryne om dere hadde hatt en sykdom…Prøv å voks opp og bli litt mer forståelsesfulle og støttende i stede..Da slipper dere å få svar av mange andre om hvor tåpelige dere er og det gjør det mye bedre for Sophie!
   Og forresten..sånn ellers til dere andre som ikke klarer å unngå å være tøffe i trynet bak et tastatur ! Skjerp dere! voks opp! seriøst, det er seriøst utrolig tåpelig å lese sånne drittkommentarer dere kommer med! ‘Dere kommer ingen vei med å holde på sånn som dere gjør, dere får heller ikke noe tilbake…Så ja..
   Dere har 2 valg !
   1. Fortsette å lese bloggen til Sophie og drite langt i å kommentere som dere gjør til hun!
   2. Slutte å lese bloggen hennes om dere har så mye i mot hun..Mye bedre for dere og for Sophie!
   Det er faktisk hun selv som har valgt å leve som hun gjør og jeg ser i grunn ingenting feil i det hun gjør!
   -Hun tar sol ja..og så?? det er jo tusenvis av jenter som gjør det, så om dere skal absolutt komme med drittkommentarer om det, så skriv det til alle de andre jentene som gjør det om dere har så utrolig store problemer med det…tipper noen av dere som kommenterer det også tar sol!
   -Hun sminker seg…eeh ja, for det gjør ingen andre jenter her i verden..kun Sophie….øøh nei :)))!! til og med dere som kommenterer dritt , tror jeg er ganske sannsynlig at bruker sminke selv! så da slenger dere på en måte dritt til dere selv også når dere gjør det til Sophie !
   -Hun drikker/drar til venner andre steder/har det gøy/ hun har guttevenner/ er med venner, osvosvosv! ..HVA ER PROBLEMET MED DEEEEEET???? det er NORMALT!! har ikke dere guttevenner eller andre venner andre steder utenom der dere selv bor??!! Alle har guttevenner og jentevenner..det har alle hatt siden de var små barn…hvorfor er det et så stort jumbo problem når man plutselig er tenåring og eldre enn det igjen??
   Og for gudsskyld..det er faktisk lov å ha det morsomt med vennene sine uten at det skal være feil..herregud folk, ser ikke problemet deres!
   Ja, hun drikker…javel..hun er kanskje ikke 18 enda…men det er MANGEMANGEMANGE under 18 som drikker, så slutt å rakk ned på Sophie for det, når det faktisk er flere tusen andre under 18 som gjør det!
   såå shut uuuup! leave it!
   La hun få ha et morsomt og koselig liv, som hun nettopp har!
   Og noe dere kan drite langt i å kalle henne er, hore! Det er noe av det mest idiotiske noen kan kalle en person! Det kan såre så utrolig mye og gå utover selvtilliten til folk!
   Rykter og stygge kommentarer som hore osv, kan knekke dere helt! Det har det gjort med meg..jeg fikk rykter selv i 2007..og fortsatt så er det folk som ikke klarer å glemme de og drar de opp en gang til tider, og da faller jeg tilbake mange steg og må jobbe med meg selv for å komme tilbake dit jeg var ! selvom jeg vet at de ryktene ikke er sanne, så går det inn på en…det er en utrolig vond følelse…
   Så værsåsnill..slutt med å skrive drittkommentarer til Sophie!
   Det er ikke hun som ba dere om å lese bloggen hennes, det er faktisk deres eget intiativ ! så om derer har så mye i mot denne fantastisk herlige, pene og søte jenta, så slutt å les bloggen eller bare hold ting dere mener for dere selv..da gjør dere ting bedre for Sophie og dere gjør det bedre for dere selv! Det er 100% fakta!
   Og om dere skal kommentere innleggene hennes, så kom heller med noe som er fint og ikke nedlatende!
   Lurer egentlig på hva alderen til de som kommer med idiotiske kommentarene er, når jeg som er snart 22 år sitter her og har null i mot Sophie og heller lager en lang lang lang kjeftekommentar til dere som ikke gjør annet enn å være nedlatende!
   Hun er en fantastisk herlig, søt, morsom og pen jente! det er det jeg har fått inntrykk av hvertfall:) og tror ikke det inntrykket blir endret faktisk!
   Men nå må jeg slutte, ser ut som at jeg har skrevet et blogginnlegg her nå:p
   Håper det gikk bra hos legen, Sophie! 🙂
   Ha en super fin dag videre:)
   Ciaaoo..
   Ps..ikke glem, du er en fantastisk person!

  7. Forresten! den milelange kommentaren fra meg gjelder ikke for kun det innlegget her, men for mange andre innlegg og!

  8. Du har en veldig vakker og ikke minst spesiell blogg, Sophie. Er det en som virkelig fortjener å komme på 1. plass på blogg.no så er det du!
   håper det gikk fint hos legen i dag, god bedring forresten! =)<3

  9. Lykke til 😉 kan du kanskje skrive et innlegg om sykdommen? Er jo litt privat kanskje men jeg ble så nyssgjerrig! 🙂
   ELSKER bloggen din 😀

  10. Er veldig enig med Kristine her oppe!
   Vist dere bare skal kommentere dritt, så trenger dere ikke å kommentere!
   Sophie har ikke tvunget dere til å lese bloggen hennes har hun?! Dere velger selv å lese den. Dere kommenterer dritt fordi dere er SJALU! Det skriker lang vei at dere er SJALU.. Seriøst.. Slutt med drittkommentarene.
   Digger deg Sophie! Du er en nydelig og fantastisk person, stå på videre! Håper det gikk fint hos legen <3

  11. åh fint! Hvor er skoene fra? 🙂 Har lyst på slike men vet ikke hvor jeg kan få de til en ikke såå dyr pris!

  12. Å, jeg blir i så godt humør av å lese bloggen din! Jeg vet ikke akkurat hva, men det er noe med bloggen din som gjør den unik og annerledes. I forhold til andre bloggere på din alder, virker du så ‘egen’. Du er deg selv. Jeg syns du virker som en veldig smart og selvstendig person!
   Tidligere har jeg vært litt skeptisk til såkalte ’14iz’ bloggere. Men jeg føler ikke at du er en del av dem!
   Du har kanskje trekk som kan ligne andre bloggere, men det er noe helt spesielt med bloggen din!
   Jeg DIGGER deg, rett og slett. Og du virker som en utrolig morsom, fet og grei person:)
   Stå på! <3

  13. hvilken sykdom har du??
   hvor er kjolen på headeren fra??
   hvor gammel er du??
   hvor gammel var du når du mast dyden??
   hvor kjøpte du de kule skoene du hadde på deg i det inlegget? hvor masse kostet de??
   P.S elsker bloggen din sophie og jeg ser virkelig opp til deg,mange tror du er en dum barbie blogger men det er du ikke,du er faktisk overaskende smart.
   klem anja (aldri slutt å blogge)

  14. Lykke til!! Kjempefine sko!! 🙂 hvor har du kjøpt de? og du har hatt et “rosa-rød-lilla” iphone deksel med mønster på et bilde tidligere, og det er kjempefint! hvor har du kjøpt det? finner ikke et deksel selv til iphonen min 😉

  15. I-am-pretty-without-makeup-day
   #IamPWMday
   No-Makeup-Day
   #NMD
   February 13th 2012
   SPRE DETTE VIDERE FOLKENS!

  16. Så pen du er, søta! 🙂
   Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

  17. Lykke til, håper det ikke er noe alvorlig<3 kan du lage et innlegg til oss lesere hvor du forteller om dette, og kaskje du kan legge ut noen bilder av hendene?? 🙂

  18. Haha! Trodde det første bildet var av en gardin hos legen… Egentlig ganske stygg mønster på den skjorta… XD

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg