min dag gjennom bilder

Reklame | invitert av TV2

Denne fine frøkna er på besøk i Oslo! Eller, nå har hun akkurat satt seg på flyet hjem og vi fikk helt ærlig knapt sett hverandre, så det suger 😒 MEN! Hun ble med på et event for TV2 Sumo tidligere i dag, og her poserer vi altså med en mini-meg. 

.. Og her poserer jeg igjen, med meg 🤠 

MEG IGJEN!! 🤠🤠 Haha, men seriøst jeg er så stolt av den serien, de fine folkene bak kamera, foran kamera, i klipperommet.. ALT! Tenk at jeg har en serie som viser livet mitt, nøyaktig slik som det var og er. En serie jeg stolt kan vise frem til mine barn, og en serie som tar for seg alt det vil si å være ung. At jeg har vært en del av noe som nå er et “flaggskip” for norges største streamingtjeneste er amazing.

ALL DENNE MATEN.  💓 💓 💓 💓 

Engasjerte 🤔 Anledningen for eventet var at TV2 Sumo har bikket 400 000 subscribers, og premieren av den nye serien Generasjon Z. Jeg likte serien forresten, anbefales! Og han kickbokseren er sykt søt?

Er det egentlig fest uten blitzbox? Og at den var sort-hvitt gjorde det ekstra Kardashian. 🤳🏼

Meg og fine Anja som jeg har jobbet med i flere år. Hun hadde regi da jeg var med i bloggerne og hun har vært som en storesøster – hun har sett meg gråte, hun har kjeftet på meg, hun har gitt meg peptalks..Alt! Så takknemlig for min “familie” i TV2 💜 Og ikke minst for at de enda vil ha noe med meg å gjøre. Jeg var så redd for at alle skulle vende meg ryggen etter SVD, fordi jeg trakk meg. Men nå har jeg lært at jeg ikke bare har kollegaer, men også venner i bransjen som passer på meg. Det rørte meg, og betydde mer enn jeg noen sinne vil klare å uttrykke. 

Spol tilbake noen timer, dette bildet er fra natt til søndag. Fulle meg tenkte at jeg hadde tatt masse fine bilder men alle var helt jævlige. Det eneste som funket er det over, haha.. Nå som jeg ikke har drukket på flere måneder blir jeg seriøst dritings av tre glass vin. Og jeg hadde mildt sagt ikke forventet å bli full i går men det gikk rett i fletta og jeg måtte bare komme meg hjem før de andre dro på byen, det var også litt flaut for jeg tenkte at jeg burde slappe av å ikke ha det særlig gøy denne perioden.. Hvorfor vet jeg ikke, men folk legger så mange føringer på hvordan man skal være / oppføre seg når man har stått frem som psykisk syk. Men man må jo bare drite i det, alle har ulike reiser og man får det jo bedre av å gjøre morsomme ting nå og da, så lenge kroppen tåler det. Uansett: Jeg vet jeg er full når jeg insisterer på å styre musikken, men nå etter Skal Vi Danse vet jeg at jeg er full når jeg har fremvisning av Bollywood-dansen før klokken 22. Det gjorde jeg i går, drep meg.

Heisen leverer alltid fine bilder! I det minste fint lys. Så, dette hadde jeg på meg i hele går, i tillegg til sneakers. 

Genser: Ralph Lauren 
 Skjørt: HER. Det er på 30% rabatt. 


Så, mine fine. Jeg håper dere har hatt en fin søndag! Jeg ligger i sengen og grubler som vanlig, haha. Jeg har prøvd å skrive et “dypt” blogginnlegg men jeg klarer ikke helt å sette ord på tankene mine eller formulere meg slik jeg vil. Jeg håper det løsner snart, for det er så deilig å få lettet på hjertet. Men, det får komme når det kommer – ingenting blir bra om det tvinges frem.

Ellers da? Ikke mye faktisk, kjæresten er i Tromsø og jeg har matkoma etter den veganske burgeren jeg spiste tidligere. Det har vært en avslappende kveld og jeg har så klart rukket å se en del episoder Real Housewives of New York også. Det er den beste! Jeg fuckings elsker Sonja! De som vet, de vet. Men alle damene er så sprø og herlige. Holdte på å si at jeg håper jeg også blir sånn når jeg er 50-60 år gammel, men det tenker jeg vel bare nå. Det hadde jo vært som å ønske jeg var 14 år gammel mentalt nå, og det vil jeg ikke. Uansett elsker jeg serien, tidenes underholdning når man er alene. Jeg og Kasper begynte å se litt på det sammen og da måtte jeg dra i bremsen og tenkte at sånn skal vi faen ikke ha det, vi skal ikke sitte å se på trash-tv, skal vi se på tv sammen må vi i det minste se noe bra. Jeg tror TV er døden for mange forhold, helt seriøst.

Anyways! Nå venter en time til med mine housewives, og så sover jeg forhåpentligvis godt i natt etter en lang dag med trening. 

26 kommentarer

Siste innlegg