slik blir mitt nye hus – first look!

Huset mitt er snart klart, og jeg har jo faktisk ikke vist dere noen ting. Jeg har fått tegninger av alt, men enn så lenge er det ikke mye å vise frem i selve huset fordi vi mangler skap, hyller, kjøkken, bad.. Haha. Det meste altså. Men herfra går det fort og 19 november er det klart for å flytte inn. Dere skal så klart få se alt, men enn så lenge har jeg bare tegningene og inspirasjon som ble hentet frem underveis:

Det store badet oppe, tegninger. Vi endte opp med sort marmor, badekar i ene enden, dusj i andre, vask i gull, og ganske lang vask med hver sin side. 

Det lille badet i underetasjen.. Endte opp med rosa tapet og stort speil i gull. Jeg digger at badene skiller seg såpass mye fra hverandre! 

Walk in. Mørke skap, skohylle, en fin tapet, fine lamper, stort speil: 

Kjøkkenet blir helt likt mitt gamle, bare større. Bildet under (oppe til venstre) er jo faktisk kjøkkenet i min forrige leilighet. 

Jeg er lei meg for at jeg ikke har tatt bilder underveis, men igjen: det er jo ikke så mye å vise frem. Bare et tomt hus, hvor det meste er revet ned. På grunn av mine tidligere erfaringer med stalkers kan jeg heller ikke legge ut bilder av hvordan huset så ut før, da finner jo alle ut hvor jeg bor – selv om mange har funnet ut av det allerede. Det var ganske slitt egentlig, men jeg så mye potensiale og det er jeg glad for i dag.  Uansett: jeg går for en litt glamorøs look, jeg liker den stilen på interiør. Vi slår også ned veggen mellom stue og kjøkken for en mer åpen feeling, rosa bad, fine tapeter, helt mørkt soverom.. Mange kontraster. Jeg funderer også på å kjøpe projektor til soverommet, men her aner jeg ikke hva som er bra. Noen tips? Har lekt med tanken på å vinkle den oppover, slik at man kan se TV i taket. En ekskjæreste av meg hadde det, og det var så digg. 

Ettersom jeg er så glad i interiør, her kommer et lite throwback til min forrige leilighet som jeg forøvrig savner masse. Her fikk jeg ekstremt mye utbytte av liten plass, så kanskje noen kan hente inspirasjon? Min favoritt på interiør er masse speil over alt, og lamper som henger i ulike lengder. 

Jeg var veldig klar på hvilke farger jeg ønsket: rosa, sort og gull. Noen hvite vegger blir det så klart, men alt av detaljer skal være i de fargene. Og så trenger jeg et nytt spisebord! Vi får en stor kjøkken-øy, men likevel ønsker jeg meg et langt bord slik at man kan ha mange gjester. Og fine stoler. Men fy faen så dyrt det er for stoler, skal man kjøpe noen ordentlig fine kan man fort bli nødt til å legge 8 – 10 000 kr per stk og da blir det jo rundt 80 000 kr til sammen? Det er uaktuelt. Så om noen har tips på fine stoler også, gi meg gjerne beskjed! Har allerede sjekket Ikea, Bohus, A-hus og Jysk. Er ute etter noen som er behagelige, men ikke for store, og gjerne sort og gull. Litt likt de jeg har over, men de er for “harde”. Er tydeligvis veldig nøye på kravene og derfor blir det vanskelig for meg, haha. Jeg skal forøvrig selge glassbordet over med tilhørende stoler, informasjon kommer etterhvert. 

89 kommentarer

Siste innlegg