TAKK TAKK TAKK!

SE DANSEN VÅR HER 💞 Score: 7, 7,7 & 8. 

OK, endelig kan jeg fortelle dere om gårdagen! Jeg og Benjamin hadde virkelig trent hardt på slowfoxen vår. Så mye at jeg var helt på gråten de siste dagene før sending og frustrert på meg selv fordi jeg følte jeg ikke fikk til, og jeg kjempet så mye med å få en god holdning i dansen. Det er vanskeligere enn det ser ut som! Når jeg først gjorde det bra funket det så sykt fint så jeg hadde veldig strenge krav til meg selv.. Noe som ikke er heldig, jeg burde fokusere på å nyte opplevelsen for det er der jeg har det best. Men jeg har virkelig så enorm sceneskrekk og var fysisk kvalm i flere dager før lørdag. Av en eller annen grunn, med en gang jeg kommer ut på scenen, så havner nervene i bakgrunnen og jeg koser meg maks. Det er vel et tegn på at jeg virkelig elsker, og ikke minst trenger dette. Men så glemmer jeg det på en måte litt av, og lar nervene ta over. 

Uansett, dansen vår begynner med at jeg skal dytte Benjamin ut av en dør, jeg stresser litt fordi jeg ikke klarer å la være å smile i starten (feelingen skal være alvorlig) så for å kompensere slamrer jeg så hardt jeg klarer mot døren.. Og klarer selvfølgelig å slå hånden min. Det gjorde så vondt! Hele greia ble litt komisk og da måtte jeg sånn le på innsiden, og fordi jeg måtte le ble også det nervøse borte. Da fikk jeg en tanke om “fuck it” over meg og var så glad for at jeg får oppleve dette, glad for at jeg er klumsete og rar, og ikke minst stolt over reisen jeg gjør for min egen del. Det føles så fint. Og igjen må jeg påpeke øyeblikket da dansen endelig var over og jeg kunne gi Benjamin en klem. Det er en så enorm lettelse! Jeg er kjempefornøyd, vi fikk gode tilbakemeldinger og jeg vet også hva jeg skal ta med meg videre. Denne uken blir amazing! 

Tusen, tusen takk for alle stemmer! Vi er videre til neste uke og nå skal jeg bare spise lunsj før jeg løper på trening igjen. 🖤 Neste uke skal vi faktisk danse til den dansen som betyr mest for meg, av alle låter i verden. Den som klarer å gjette hvilken kjenner meg så godt!  

Siste innlegg