deler alle detaljer

God tirsdag ❤️  Det har vært sol hele dagen og selv om jeg har vært innesperret i et svett danselokale har jeg vært ekstra lett til sinns, bare tanken på at noen er ute i solen og koser seg gjør meg glad 🙂 Vi har danset hele seks timer i dag, tiden gikk kjempefort og plutselig er det kveld. Det verste med å gjøre TV er alle tekniske feil, lys og gjentakelser, ofte må man gjøre ting om igjen, og om igjen.. Det kan være frustrerende når man bare vil DANSE, haha. 

Brazilliansk voksing har jeg også gjort i dag. Det er bare to uker siden jeg gjorde det sist så håret nedentil hadde ikke vokst seg langt nok (haha, her deler man alle detaljer) men på leggene gikk det fint. Jeg passet på å booke time selv om det ikke har gått lang tid for å være klar til lørdag, vanligvis venter jeg 4-5 uker imellom. Neglene på bildet over er det forresten Miranda på Eger Skin Clinic som har ordnet! Neste gang vil jeg gå for en kald, lys lilla farge. Det blir fint, tror dere ikke?

Jeg har vært en snartur innom Fetisha, på veien kjøpte jeg med en smoothie og så fikk vi snakket om alt som har skjedd den siste tiden. Det var deilig å lette på hjertet sitt og ikke minst få kjenne litt på hennes gode energi igjen. Når den er som best, er det ingenting som slår den! Hunden hennes var så kåt i dag og ville ikke slutte å jokke på hverken meg eller bamsen, haha.. Herlig å møte henne uansett! 

Nå har endelig boken min dumpet ned i postkassen! Eller, dette er før korrektur slik at jeg skal kunne se om noe må rettes opp i. Men, det var det ikke! Den er ferdig. Det er mange som har spurt om den kommer ut i lydbok også, svaret er JA, men det skjer ikke før slutten av 2019.. Så, jeg ville absolutt ha anbefalt å kjøpe den når den kommer i print. Den lander i butikkhyllene mot midten av oktober, jeg og forlaget har litt ulike meninger på dato så jeg tenker vi møtes på midten der. 

Det er en helt spesiell følelse å lese igjennom boken på denne måten, vil jeg tro – men jeg lider meg igjennom det fordi jeg synes det er så forferdelig å ta i papir som ikke er “rammet” inn, haha. Bøker går altså greit, for da kan jeg for det meste holde i permen, men ark som dette er forferdelig.
Til de som har spurt: nei, man må ikke ha lest første bok for å kunne lese denne. De er helt uavhengig av hverandre og har ulike temaer, det var viktig for meg! Det er komplisert å skrive noe som ikke er nevnt på bloggen, som ikke har noe med første bok å gjøre, som ikke har blitt vist på TV.. Men det har jeg klart. Alt som står der er helt nytt for offentligheten.

Nå skal jeg legge meg å ta tak i litt jobbgreier. Det skjer mye på baksiden av bloggen om dagen, men heldigvis er det bare morsomme ting. Jeg vil fokusere på å gjøre denne bloggen et bedre sted for oss alle, og snart kommer det slik at vi kan svare på hverandres kommentarer rett under hverandre! Enklere å holde styr på, også for dere. Høsten 2018 er jeg veldig klar for!

Fikk tips hos flere av dere om å leie oss inn på Frogner House Apartments slik at vi slipper å bo så lite (14 kvm) de neste månedene.. Haha, vi bor på Frogner House allerede og har tydeligvis fått det minste rommet. Men på lørdag bytter vi til et litt større rom, HURRA! 

24 kommentarer

Siste innlegg