insomnia, kjærestesavn og nytt hjem

OK dere, tusen takk for alle tips angående søvnen min selv om jeg ble både redd og forvirret. Det har ikke blitt bedre og hver dag våkner jeg opp, føler jeg er døden nær og så fortsetter livet, haha. Så dumt!! Vil helst ikke begynne på sovepiller og holder meg gjerne unna piller generelt. Da er man på en måte stuck?

Uansett. Jeg er på plass hos Frogner House Apartments (ikke spons) som blir mitt hjem de neste fire månedene. Tenk at det tar så lang tid å renovere rekkehuset – men, det blir verdt det. Jeg skal blant annet ha et rosa bad (gjestebadet), rosa walk in closet som er skikkelig stort og romslig, et glamorøst kjøkken.. Hurra! Ordentlig min stil og kommer til å skille seg fra alt annet jeg har sett.

Kasper er enda på meditasjonscamp, eller stillecamp. Det er sykt at han ikke har snakket med NOEN på ti dager, og meditert ti timer hver dag! Det er så sykt, han er skikkelig dedikert i den verden samtidig som han er “normal”, haha. Man ser kanskje for seg at spirituelle folk ser ut på en viss måte, eller er på en viss måte, men man ser det ikke på han liksom. Jeg savner han men herregud så stolt jeg er av han. Jeg elsker at jeg har en kjæreste som er så dedikert til noe som også gir meg en styrke. Men jeg maser en del om dette kjenner jeg, men mest fordi det er så spennende og unikt. 

Som sagt har jeg insomnia og sitter som en svett zombie å ser i veggen. Men vet dere? Jeg er i så godt humør! Elsker livet om dagen, men sånn er jo humøret mitt om dagen. Hvordan har dere det? 

42 kommentarer
  1. Flott å høre at du har det så bra om dagen! 🙂 Selvom det at du er hjemme alltid går hardt utover bloggen.. Så utrolig dårlig oppdatering, lite nye bilder osv hver gang du er hjemme. Synd du må være bortreist eller noe for å gidde å legge en innsats i bloggen.. Blir spennende å se rekkehuset når det er ferdig da!

  2. Dumt å love ting du aldri klarer å holde.. «Jeg lover å stikke innom i morgen!» men gidder ikke å blogge før 2 døgn etterpå liksom. Det skjer hver gang du lover noe sånt her.. Du har blitt så lat på bloggfronten 🙁 Tar ikke lang tid å skrive ett innlegg som for eksempel dette liksom..

  3. Hei Sophie!
   Jeg synes det høres veldig, veldig spennende med denne meditasjonscampen du snakker om at kjæresten din er på, så snakk gjerne mer om det! Vil veldig gjerne høre noe om hvor man finner ut mer om dette, hvilke nettsider? Hvor er det, hva koster det? Osv.
   Setter stor pris på svar,
   Namaste

  4. skjønner at det kan være et helvete jeg har mange tanker i hodet når jeg skal sove og jeg hører musikk i hodet da er det mye får forsegling sanger men mest Halvdan Sivertsen jeg synes du er en kuling og ønsker deg en riktig god helg sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😀♥️

  5. Hei.
   Har opplevd det samme som deg og ofte hvis det er veldig varmt der jeg sover. Er jo veldig varmt nå og var det når du var hjemme. Prøv å kjøle ned rommet du sover i se om det hjelper.

  6. Hei! Kan du utdype enda mer hva det er Kasper er med på? Det høres helt sykt fint ut, han må være one of a kind og jeg er sykt nysgjerrig på hva den meditasjonscampen går ut på..!

  7. Tror du også hadde hatt godt av noen dager på stillecamp, for å komme i balanse og harmoni. Kan ikke se for meg at du har så veldig mye søvnproblemer når du kan posere slik du gjør på disse bildene. Sånn passelig halvpornografisk, men du har ingenting og skjemmes over. Settingen er bare litt merkelig, og jeg kan ikke se at du kan være noe forbilde for unge jenter. Min datter har heldigvis andre forbilder enn deg 😊👍

  8. Nu måtte æ bare kommentere får æ har funne min redning når æ sliter med insomnia. Æ får ett søvnhormon på resept fordi æ ikke klare å produsere nåkk av det sjøl. Det e virkelig verd å prøv ut 😄

  9. Er han på samme sted som Anette Marie var, eller et annet sted? Imponerende og antagelig noe både du og jeg og de fleste andre kunne trenge – å bli kjent med vårt dypeste. Heia Kasper 😊

  10. Sophie, du bryr deg virkelig ikke om leserne dine lenger 🙁 Ganske trist.. Fortsetter du i samme spor som nå tror jeg du bare vil miste flere og flere. Har vært stor fan av deg lenge, men nå synes jeg du viser null interesse for leserne dine lenger.

  11. Noen som skriver at du ikke kan ha problemer med søvn pga måten du poserer på…Altså! Hallo!
   Hva har de to tingene med hverandre å gjøre ?
   Du har litt lite oppdateringer om dagen men helt ærlig du har kjempe fine innlegg 90% av tida så det bryr jeg meg ikke om. Grunnen for at jeg sier 90% er fordi jeg ikke så interessert i sminke, hår og kropps innlegg..spesielt sminke og hår. Syyylt kjedelig.. men det er nok mange yngre jenter som er interessert i sånt.
   Digger deg og bloggen din!

  12. Syns du ser utrolig bra ut for tiden, og blir like glad for hvert innlegg som kommer! Fast leser gjennom mange år, og kommer ikke til å slutte med det første 🙂 Får så masse inspirasjon fra deg, spesielt når du skriver lengre innlegg om tankene dine osv. Det om ting du har lært, som du la ut for litt siden, likte jeg veldig godt 🙂

  13. Føler du at du må kompansere for dårlige haste-innlegg med lettkledde bilder? Du gjør jo det hele tiden

  14. Hva får du ut av de bildene du legger ut? Hva får leserne ut av det?? Du er ikke pen, ikke før alt du fikset på, ikke nå. Hva driver deg til å holde på slik? Og alle diagnosene?! Yees, ta deg sammen jente. Du trenger hjelp, og det fort. Håper du finner en god Psykolog/Psykiater. Så opphengt i utseende. Hadde du hatt det minste pent ved deg hadde du blitt brukt som modell. Lite pen, og lite i toppen! Hilsen modell med langt studie.

  15. Søvnvansker kan oppstå etter man har begynt behandling hos psykolog/psykiater. Det er ofte mye man begynner å rote i som kan gjøre det vanskelig å få sove. I det lange løp er det VELDIG verdt å få den hjelpen til å sortere i følelser og hendelser som man kanskje har fortrengt eller forsøkt å gjemme unna i lang tid. Kanskje sovemedisin ikke er det riktige, men heller et preparat som tilfører kroppen søvnhormonet melatonin (eks Circadin). Det er ikke et preparat du blir avhengig av.

  16. Sjelden jeg kommenterer på innlegg jeg leser; uvilkårlig forfatter. Men, denne gangen leste jeg både innlegget ditt og kommentarene her. Denne netthetset kommer aldri til og slutte å overraske eller skuffe meg. Hadde det enda vært noe saklig kritikk, men dette er jo rett og slett mange små «stikk». Lurer på hvor det ble av respekten for andre, empati og folkeskikk tro? Forsvant vel i en misforstått «greie» fordi mange tror at ytringsfrihet er det samme som å kunne skrive og si hva man vil om/til personer på nett, særlig de som er «offentlige».
   Ikke alltid enig med det du står for, Sophie Elise; men det er sabla tøft hvordan du har jobbet deg opp en karriere og et navn. Stå på 🙂

  17. Har du tenkt tenkt på event svake innsovningstabletter? Da får man ikke så ?hangover´ som man får av sovetabletter. ( jeg fikk iallfall ikke det) Jeg nærmer meg 40-år, ikke opptatt av sminke/hår. Men jeg liker å lese bloggen din. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver ang tanker o.l. Jeg blir lei meg på dine vegne når noen absolutt mååå skrive negative ting i kommentar feltet og som overhode ikke har noe med innlegget å gjøre. Hadde jeg blitt provosert av det jeg leser/bilder på bloggen, så hadde jeg ikke ville brukt tid og energi på å kommentere heller. Det er nok mye sjalusi også. Jeg synes iallfall du er fantastisk, jeg har fulgt bloggen din i mange år nå. Den første og eneste bloggen jeg har lest. Jeg har ikke sosiale medier som Facebook o.l. Den verdenen er ikke noe for meg. Det var egentlig en tilfeldighet at jeg kom over bloggen din en dag jeg var syk og leste alt og ingenting på nettet. Høres foresten veldig spennende/interessant ut på stille camp. Jeg har mediterert jevnlig i mange år og man får en spesiell ro inni seg. Ønsker deg en fin søndag!

  18. Har du fått diagnosert insomni hos lege? Skjønner isåfall hvor slitsomt det er da jeg selv har hatt det, håper du finner ut noe som funker for deg så snart som mulig! 🙂 Jeg ville heller ikke gå på tabletter, men her jeg bor er de også ganske strenge på å gi det ut, spesielt til yngre (jeg er 20). Fikk 1 tablett på legekontoret når det var helt krise, men mange av tablettene er rett og slett som dop mtp at de bare funker der og da og altså ikke har noe effekt over tid, om du skjønner hva jeg mener. Så forstår veldig godt at du vil styre unna, og det er jo forsåvidt bare bra 🙂
   Uansett bra at humøret er på topp likevel! Du stråler, håper du får en finfin dag!

  19. Innsovningstabletter over en kortere periode bidrar gjerne til å etablere et regelmessig søvnmønster. Du kan diskutere det med psykiateren din. Søvnløshet og uregelmessig søvnmønster kan være veldig skadelig for psyken på sikt, og da tenker jeg generelt. I slike tilfeller kan det være bra med medikamenter som en støtte.

  20. Jeg leste over at du har prøvd innsovningstabletter, men det finnes andre medikamenter som brukes som søvnstøtte og.

  21. Håper du tar en pause fra bloggen til du har mer lyst og tid igjen <3 Nå kommer det stort sett bare ett hasteinnlegg i ny og ne, da er det bedre å bare ta en pause synes jeg 🙂 Ganske åpenbart at du enten har for lite tid, for lite lyst eller rett og slett begge. Og det er helt greit altså! Unner deg en ordentlig pause fra blogg. Godt å høre at du har det så bra om dagen! Klem

  22. Godt å høre at du har det så bra for dagen! Også er jeg så glad på dine vegne for at du endelig har fått en så trofast, snill og god kjæreste<3

  23. Vet du har svart på dette mange ganger før, men vet ikke hvor jeg skal begynne å lete… jeg vurderer å kjøpe parykk og vet du har testet ut en del. Lurer på hvilke du ville anbefalt og ca hva prisen ligger på?

  24. Elsker deg og bloggen din, men 2 raske innlegg på 4 dager er ikke godt nok, hvertfall ikke for deg som tjener store penger på dette! Hadde vært en annen sak om det var en liten blogger, men dette er business.. Synes du må levere bedre.

  25. Jeg elsker virkelig den “nye stilen” du har hatt i det siste, litt mer naturlig sminket. Ikke alle som kler å være helt “dollet opp” men samtidig kler minst like godt å være mer naturlig😍. Du kler begge, så her er det bare å velge og vrake etter humør og tid 😂
   Kunne du hatt spørsmålsrunde igjen snart? Det er alltid spennende 😁

  26. Kjære Sophie. Jeg ser opp til deg. Ditt syn på livet er spennende – og det å følge reisen din er utrolig gøy. Jeg forsøker å lære litt av dine holdninger til livet generelt. Det med å «face your fear». Jeg håper jeg en gang får den samme state of mind som du har. Du er så filosofisk og smart. Takk for at du deler av deg selv. Jeg kan se at det ikke er enkelt i dagens samfunn. Stå på! Jeg heier på deg.

  27. Hei Sophie! Har du prøvd Søvnrestriksjon? Jeg sliter selv med insomnia og dette hjalp meg. Er veldig tungt i begynnelsen, men absolutt verdt det 😊

  28. Hei Sophie!
   Dettan e kanskje litt rart, men eg så nættopp ein video på youtube om forskjellige konspirasjonsteoria.. Og eg vart mildt sagt “freaked out”! Lur på om du nångang har opplevd det samme, eventuelt kordan du takkla det. Trur kanskje eg bi å slit litt med å søv om nettern no liksom. haha.
   Uansett, det føltes liksom rett å spør deg om dettan, haha. Legg til linken om det sku vær av interesse.
   https://www.youtube.com/watch?v=_53cGxAUuDk
   Vil og bære sei ke flenk du e! Hørt boka de på Story tel, den va Amazeballs.
   Klem.

  29. Er han på Vipassana kurset? Det er HELT fantastisk, livet hans kommer til å bli totalt forandret etter det 🙂 Du burde virkelig ta det en gang i løpet av livet du også 🙂

  30. Vil tipse deg om å prøve kinesisk akupunktur mot angst. Det løser opp blokkeringer i nervebanene og “knuter” på det emosjonelle planet. Trust me; slet med dødsangst og angst pga. psykisk stress i 10 år – våknet bl.a. som du og trodde jeg skulle dø. Dette skjer når man er inne i en veldig stressa periode, og kan henge sammen med at du skal flytte f.eks. Ingen psykolog i verden kunne ha hjulpet meg med angsten jeg slet med – for det sitter i nervesystemet. Akupunktur kombinert med healing hjalp enormt. Kan på det sterkeste anbefale http://www.tyrifjordakupunktur.no/.
   I tillegg vil jeg tipse om og drikke smoothier med masse frukt og sunne oljer, og probiotika og magnesium som kosttilskudd. Høres kanskje rart ut, men frukt og grønnsaker hjelper enormt på nervesystemet da magen henger sammen hjernen og nervesystemet(magen kalles jo “den 2.hjernen”. Og probiotika er bevist å hjelpe mot angst – og det gjør det faktisk! Og hvis du går på p-pille vil jeg anbefale å prøve annen prevensjon, det går på nervesystemet løs. Hele kroppen blir satt ut av spill. Okei, det er mine beste råd 🙂

  31. Jeg går på piller for å sove, uten dem sovner jeg aldri, og ender opp med å døgne. Kanskje litt dumt å være avhengig, men … bedre å få sove enn å ikke få sove. Har slitt med søvn så lenge, så jeg ga til slutt opp. Sliter fremdeles med søvn da, mareritt og alt sånt, men det er i alle fall bedre å få sove enn å gå rundt uten søvn! :b

  32. Kan du være så snill å slutte å skrive om alt som “liksom” feiler deg? Insomnia, deprimert, angst. Det er lov å bare være et menneske med dårlige dager.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg