min første gang

Reklame | annonselenke Nelly

Det føles ganske sykt å meddele at leiligheten min ligger ute på finn.no! Og veldig skummelt. Dette har jo vært min sikkerhet i så mange år, og nå skal den tilhøre noen andre. Forhåpentligvis, haha. Man vet jo aldri om man får solgt.. Men interessen har vært stor allerede, så da venter jeg spent på visning neste uke. Du finner annonsen her

I dag dro jeg faktisk på såkalt “harryhandel” for første gang i mitt liv. Jeg har følt meg så stressa de siste dagene og følte for å gjøre noe jeg aldri har gjort før – nemlig å kjøre over grensen. Tenk, jeg har ALDRI gjort det! Hver gang venner har tatt bilen fatt for å kjøpe billig sprit har jeg blitt hjemme og tenkt at det ikke var noe for meg, men nå som jeg går inn for et vegansk kosthold og trenger en god ost som erstatter virket sverige som et godt alternativ.

Jeg synes det er så koselig å kjøre bil, problemene forsvinner litt bak der på veien. Selv om selve handlingen ikke var noe å skryte av føltes det godt å komme seg ut av huset uten noe mål og mening.. Og så har jeg en veldig smart kjæreste da. Han sier så mye klokt at jeg kan bli irritert, for jeg vet jo at det stemmer. I går sa jeg “gi faen i å kjør sånn psykologi-dritt på meg”, og da sa han “det var ikke særlig snilt sagt” og så måtte jeg krype til korset.. Haha. For han har jo som sagt rett i alt han sier. Vi er en god match på veldig rare måter. 

Vår lille mini! Venter enda på den bilen vi faktisk skal ha, riktignok.. Men har blitt “glad” i denne i mellomtiden. 

Godteri ble det så klart! Etter googling for å finne noe vegansk. Ikke så enkelt.

Jeg hadde på meg en slags hettegenser-kjole, skikkelig behagelig å bare dra på seg. Min er utsolgt, men finnes i andre farger HER til 50%. 

Nå sitter jeg i sengen, som fortsatt står i stuen og hører på P4 samtidig som Kasper mediterer i rommet ved siden av. Han gjør det to timer (!) om dagen, og man skulle kanskje tro at det er “ingenting” men når jeg har lagt meg og han liksom må stå opp for å meditere så er det faen meg imponerende. GOAAALS!

14 kommentarer
  1. Er du litt lei an å blogge? Virker sånn MEF få og litt halvveis oppdateringer. Flott og høre at du har tatt steget og blitt veganer da 🙂

  2. Koselig innlegg å kasper er flink som mediterer to timer om dagen synes jeg jeg mediterer en halvtime og du er lun å en kuling ønsker dere en riktig god kveld hilsen Kristian Magnus sophie Elise 🙂♥️

  3. Håper det ble mye Astrid&Aporna produkter på deg, de har feks verdens beste veganske gulost. Helt sinnsykt myk og smelter bra og alt. Beste vegan-merket jeg vet om!

  4. Karianne: Uenig med deg. 🙂
   Btw.
   Liker meget godt at annonsen innleggene dine ikke er såå annonsen “aktige”. Koslige små innlegg:)

  5. Harryturer er koselig da, fin og billig måte å komme seg litt vekk fra det “hverdagslige” på. 😛

  6. Hva med temaet “ensomhet”? Det er flere som er ensomme nå enn før. Ensomme i den forstand at man føler seg alene i valget om for eksempel å velge å være vegetarianer, velge å være avholds eller bare velger å være annerledes og i den forstand ikke kunne bli en del av “gruppa”.

  7. Jeg savner at du gjorde flere ting selv..prøvde ut vipper, kjøpte mange og sa hvem du likte best..det var ikke så nødvendig med høy pris…og at du snakket og delte tankene dine i videoer, at du snakket om klær du hadde kjøpt inn på salg etc hahah…jeg elsker alt du gjør enda, men skulle ønske jeg enda kunne kjøpe ting du anbefalte, uten at det blir for dyrt..kanskje du kan filme hvordan de på Hendrix hair farger håret ditt og setter i Extensions og lage flere videoblogger? Det er ikke så viktig å snakke så mye, og det går fint om andre filmer. Du har sakt at du ikke er så aktiv på youtube fordi det ikke blir interesant da…men du er Norges svar på en kardashian familie, ikke vondt ment, håper du tar det positivt…og kardashians blir sjelden for mye!! Ta plass, du er ikke for mye og du er ikke for lite, jeg liker å følge med på deg og alle veninnene mine er på din side i alle meninger- untatt det du sa om at det blir lite interesant dersom du er på flere plattformer aktivt!! Ta oss med i studio, ta oss med på ferie, ta oss med til frisøren og ta oss med på pranks 😀 Du trenger ikke å bli sraad liksom…ingen vil du skal bli det, hvor man bare filmer klikk…vi vil du skal filme litt, ikke klikkbate haha…uans i love u!!

  8. Har du testet ut den nye Go Vegan fra Synnøve Finden? Ny oppskrift med mye bedre smak enn de i skiver/revet 🙂 Ellers er violife smoked og den for pizza mine favoritter. Jeg måtte dog la være å spise ost i ca 1 mnd før jeg likte smaken av vegansk ost, nå elsker jeg det! Samme med plantemelk:)

  9. Hei!
   Kunne du lagd et innlegg om vegetar-/vegan-maten du spiser? Da tenker jeg hva du har prøvd av ferdigprodukter på butikken og hva som er det beste. Kanskje du har noen pålegganbefalinger?
   Lurte også på om Kasper kunne tenkt seg å skrive et innlegg om hvordan han mediterer (mulig dette er for privat?), og hvordan han kom i gang? Har så lyst til å prøve, men aner ikke hvordan jeg skal starte. Er det noen apper man bør laste ned eller youtubere man bør sjekke ut?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg