dyp som havet og egentlig bare pretensiøs

 

Kanskje du er en av dem som har drømt om å ha vinger. Fly langt bort fra denne virkeligheten som du enten hater, eller den virkeligheten som ser ut til å repetere seg selv, gang på gang. Du prøver nye ting, du er vågal og du er gæren, men vi tramper på samme mark likevel, og vi gjentar oss selv. Kanskje du vill fly bort, som måkene du ser på når du sitter på gresset som aldri blir helt grønt.

Egentlig hater jeg når bloggere eller forfattere skriver som det over, haha. Man kan jo si det på en så mye enklere måte, det vitner om litt.. falskhet? Ikke vet jeg, jeg er mer fan av direkte tale, men nå ville jeg teste det ut.  Ingen snakker jo sånn. Men, jeg og samboeren min diskuterte det tidligere i dag, hvordan det hadde vært om alle mennesker kunne fly slik som fugler gjør. Det hadde sikkert vært et helvete. Tenk deg om hele den vakre himmelen var full av slitsomme mennesker, drita ungdommer og ellers irriterende folk som dekket for sola og bare lagde et kaos. SHIT, så glad jeg er for at vi ikke kan fly, haha. Mennesker er ille nok på bakken. Uansett da. Jeg og Kasper dro i frognerparken å leste i hver sin bok, dro videre til Taco Republica og så videre til Mirabel sammen med et vennepar. Herregud, vi begynner å få vennepar!! Hvor fab er ikke det. Nå er vi hjemme og skal sove, som det pensjonist-parret man er, haha. I morgen skal jeg opp tidlig for å jobbe frivillig hos dyrebeskyttelsen, en sann glede i hverdagen. 

Har dere fint vær? Håper det! Oslo begynner endelig å ta seg opp. 

32 kommentarer
  1. “Jeg og Kasper dro i frognerparken å leste i hver sin bok…”. Kasper og jeg dro i Frognerparken og leste hver vår bok…

  2. Synes du er så flink å redigere bilder! Jeg er ny i lightroom. Kan du lage en preset slik du redigerer bildene dine?

  3. Du skrev for en stund tilbake siden at to av de som har påvirket deg mest i livet er Silje og Chris (?), det virker ikke som at dere er venner lengre, hva skjedde der?

  4. Hvor kan jeg se musikkvideoen til Joakim som dere filmet at dere lagde i siste episode av Sophie Elises verden?

  5. Ha ha. Helt enig. Folk er best på bakken! ❤ Ble akutt syk på vei hjem fra jobb påfredag. Måtte kaste opp..
   Måtte hoppe av på en tidl stasjon for å tømme meg. Æsj, grusomt.. Uansett kom flere bort til meg og spurte om jeg trengte hjelp, en bil noe sted osv.
   Det er mange FINE folk der ute,❤
   men uansett best på bakken.
   Klem❤❤🌻

  6. Kasper begynner å bli flink fotograf!! Liker bildet der du ligger i gresset, og der du smiler. Du har et koselig smil.
   Hva synes du om Taco Republica?? Har aldri prøvde det, men prøvd både Tijuana(?) og Mucho Mas uten å være spesielt imponert..

  7. Du burde lære deg å bruke og/å. Synes ofte du har skrivefeil her og der, blir ikke det et lite problem når du skriver bok? I boken din skrev du SÅ bra, men på bloggen synes jeg du skriver helt annerledes. Måtte de rette opp mye i det du skrev?

  8. Hei. Er det på grunn av reggisen eller humøret du har sluttet totalt med å smile? Visst du blar bakover så er det bare pornomunn/gap på nesten alle bildene dine over ett år tilbake i tid.. please ikke si du prøver en victoria beckham greie “og ikke smile er mitt nye image” for smil sprer så mye positiv energi selv om det er bare ett bilde. Du er vakker!

  9. Nydelig vær i nord-Norge og godt det endelig begynner å bli vår! Og kjenne depresjonen slippe taket litt etter litt 😊 Håper du har det bra Sophie <3

  10. M: Det er nok fordi jeg brukte lang tid på å skrive bok, mens på bloggen er jeg ikke så veldig opptatt av skrivefeil – selv om jeg sikkert burde være det. Dessuten er det jo en helt annen form på bok og blogg. Jeg forstår ikke spørsmålet, så klart gikk boken igjennom korrektur?:p Som absolutt alle bøker som eksisterer på markedet.

  11. Karen: Haha, det skal jeg videreformidle! Han blir så glad <3

   Jeg syntes det var helt OK.. Men har heller ikke prøvd noen mexicansk resturant som jeg liker i Oslo, Coyo var heller ikke bra 🙁

  12. Utrolig fine bilder av deg! Du og Kasper altså… jeg smelter<3
   Jeg lurer fælt på hvor skoene dine er fra?

  13. Hei. Jeg ville bare tipse deg om en god bok. ‘Peter Singer, Practical Ethics’. Han tar opp viktige temaer, for eksempel om hvordan vi mennesker behandler dyr osv. Tror du hadde likt den veldig godt.
   Klem.

  14. Hei Sophie! <3 Håper du kan ta med dette spørsmålet med i ukens spørsmål eller svare på det ved en annen anledning som passer, da jeg gjerne vil høre et svar fra noen som jeg vet er saklig og ærlig. Spørsmålet omhandler selveste Karl Lagerfeld som er sjefdesigner for et brand bloggere er godt kjent for å bruke- Chanel.
   Han er godt kjent for kommentarene mot modeller og kvinner som er veldig upassende, og nå er det blitt en stor sak hvor han bagatelliserer metoo kampanjen og kritiserer dem som støtter den. Hva synes du om det, i forhold til at så mange bloggere er brukere av produkter og fremmer det på blogg, instagram og alle mulige sosiale media? Tror du hans uttaleser vil ha påvirkning for brandets utvikling?
   Jeg synes norske bloggere (åpenbart ikke alle, men et par- bla. deg) har klart å påvirke brands og enkeltpersoner og opplyse om ting som skjer bak de lukkende dører- som det fint heter. Dere har stor påvirkning på lesere, og til og med de som ikke leser blogg, da du på en måte er med på å skape en "dagsorden" for andre som kanskje bryr seg litt vel og godt om mote, og det sprer seg fort i sosiale media. Tror du flere bloggere vil "boikotte" produkter og komme ut med kritikk mot brandet?
   Det her er ikke et spørsmål for å kritisere bruk av produkter dere bruker, for kjære vene, det er ikke rart det er krig i verden da som man sier. Man kan for guds skyld ikke henge seg opp i alt, vi vil alle sammen leve litt! Jeg lurer bare på om du tror det kan ha en påvirkning på brukere hvis saken fortsetter i den retningen den gjør mot Lagerfeld.
   Litt over til noe annet når jeg først er her: kan du lage et innlegg med bokanbefaling? Gjerne kanskje med samboeren din! Etter dine uttalelser om Kasper og hvordan du beskriver han, liker jeg han veldig godt allerede! haha, eller rettere sagt- det lille jeg har fått lest med frem til på bloggen! Det hadde vært kult å lese et innlegg dere to sammen hadde skrevet på en måte, og fortelle om bøker hver av dere har lest og anbefaler (de beste selvfølgelig!!!hehe).
   Masse kjærlighet til dere to, stå på <3 <3 <3 og gratulerer med en god fotograf! haha så utrolig gøy å se når bildene han tar er så fine! Eller kanskje det bare er du som blir fin på bilder uansett hvordan du ser ut!

  15. Hei Sophie!
   Jeg ville bare nevne noe i forhold til den aknen du har. Jeg hadde en periode (ca.1,5 år) hvor jeg hadde skikkelig betent akne over hele ansiktet. Jeg fikk anbefalt kremen Basiron som du får reseptfritt på apoteket av legen min. Jeg brukte den først bare på kvelden i rundt 10 minutter før jeg etter to uker brukte den både morgen og kveld. Den hjalp meg veldig og nå har jeg ikke akne lengre. Så det kan være en mulighet for deg 🙂

  16. SB: åh, takk for et godt tips! Jeg ante faktisk ikke noe om det her, men jo absolutt verdt å se mer inn på. du virkelig forøvrig veldig klok og opplyst, det liker jeg 🙂

   Om du blar litt lengre ned på bloggen har jeg skrevet om mine boktips, men jeg kan godt lage et i samarbeid med Kasper! Han er jo en klok mann, med et litt annet syn på verden enn meg (og bøker), men har inspirert meg mye i mindfullness. Så absolutt, skal si det til han:D

   OG TAKK <3 <3 Haha, nå blir han stolt!

  17. Digger deg, og elsker innleggene dine! Liker at du tar opp all slags ting og synes bare du skriver veldig bra!

  18. Jeg er så utrolig glad for at du har åpnet kommentarfeltet igjen, og med det vil jeg si at du stråler for tiden 😀

  19. Åh, var noen som var før meg på å si at Kasper tar gode bilder! Husker du skreiv at han etterhvert visste hvilke bilder du skulle ha 😉 Virker for et fint par dere to! Han ser såå snill og rolig ut, litt sånn zen ❤️ du er favoritten min innen blogg nå, måten du skriver på og om – pause i hverdagen!

  20. For min del er jeg veldig fan av bloggere som bruker plattformen sin til å fremme skriveglede ved å produsere nydelige tekster, slik som for eksempel Ullebø gjør. Synes ikke det vitner om falskhet i det hele tatt, bare godt grep på sjangeren skjønnlitteratur.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg