hvordan få kald blondfarge hjemme

Reklame | annonselenke Nelly

Hei! Håper alt er fint. Her kommer et lite tips som overhodet ikke er sponset, men det har virkelig “reddet livet mitt”, haha. Sånn kan jeg føle det på dager hvor håret er helt jævlig..

Jakke her – solbriller her (solbrillene er laget av resirkulert plast fra havet, fantastisk! Og for hver solbrille som blir kjøpt på nettsiden, ryddes litt mer.) 

Jeg er veldig glad i å være blond selv om det ikke er min naturlige farge, men av en eller annen grunn holder ikke fargen seg godt i håret mitt. Et par korte uker etter at jeg har besøkt frisøren blir håret gult, i alle fall mitt eget på toppen. Jeg har prøvd alt mulig av sølvshampoer og lillashampoer, men ofte har jeg endt opp med å bli veldig ujevn eller blå. Nå har jeg funnet den PERFEKTE shampoen, og dette er ikke spons! Jeg elsker den isblonde fargen jeg har nå, med et svakt skjær av lilla. 

Denne her bruker jeg. Kjøpt på Vita og merket er Lee Stafford, og den er veldig prisvennlig (husker ikke nøyaktig hva den koster nå, men mener det var rundt 100 kr). Jeg påfører den i håret mitt før jeg går i dusjen, altså når det er helt tørt. Jeg lar det trekke inn i 5-10 minutter, dusjer og voila! Fra gult hår til dette her. Bare et lite tips til alle dere som sliter med gulskjær i håret, eller er blonde og ønsker en liten forandring 💞 Den er tusen ganger bedre enn f.eks Fudge som mange skryter av, og som jeg selv har brukt tidligere. 

Ellers da.. Jeg kom akkurat inn etter en dag i parken med noen venninner fra Harstad, det var hyggelig. Jeg har også kjøpt inn bursdagsgave for i kveld feirer vi Linnea Myhre! Hurra! 💞 Ellers skal jeg skrive litt på boken min som kommer ut til høsten, der hadde jeg ikke noe annet valg enn å starte på nytt igjen. Men jeg tror det blir enda bedre nå, og prøver å se positivt på det hele 😘 Jeg håper dere har morsomme planer for helgen, og så snakkes vi litt senere! Hva gjør dere i kveld? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg