jeg takler dette jævlig dårlig

Etter å ha vært hos hudpleieren måtte jeg gå igjennom Karl Johan, den travleste gaten i byen, midt under rushtid. Jeg gruet meg skikkelig fordi jeg var uten sminke, og huden min ser skikkelig ille ut om dagen (eller ALLTID siden jeg sluttet på hudpiller). Jeg vurderte å ta taxi den korte veien jeg skulle gå kun for å slippe å møte folk, men jeg tok meg sammen og gikk dit jeg skulle. Det var krevende, og til tross for overskyet vær hadde jeg på meg solbriller og så ut som en annen innbilsk idiot. Jeg er glad jeg slapp unna å ha uren hud i tenårene, det hadde jeg hatt enormt vanskelig for å takle tror jeg, og man har så mye annet å tenke på da. Ikke at det er enkelt å slite i voksen alder heller, men forhåpentligvis takler jeg det bedre som 23-åring enn som 15-åring. Da hadde jeg sikkert droppet ut av skolen, haha. Neida, joda. 

Det er ingenting jeg heller vil enn å ha fin hud. Jeg orker ikke å late som om “hey, jeg aksepterer at jeg har acne” fordi jeg gjør ikke det, det er unødvendig, vondt og irriterende. At jeg poster bilder av det er fordi jeg ikke akkurat forsøker å holde det hemmelig, det er som det er. men jeg jubler ikke for det heller. 
Jeg er ikke en sånn jente som skal klandre reklamebransjen for å kun vise perfekt hud. De selger produkter, og om du vil kjøpe en kjole men modellen er full av kviser tenker du på kvisene, og ikke kjolen. Trist, men sånn funker vi. Det er reklame og ikke den virkelige verden, jeg er ikke så dum at jeg tar ut sinnet mitt på reklamebransjen haha. Det er jo genetisk at jeg ser ut som en pizza, så da får jeg heller være forbanna på mamma og pappa. Men, vi snakker veldig mye om å hylle ulike kropper, noe som er greit, men vi glemmer også at mennesker har hud som skiller seg utrolig fra person til person.  Det hjelper meg å tenke på, men HVOR ER DA ALLE MINE ACNE-VENNINNER?? Og da mener jeg ikke acne som i klesmerket, slike venninner har jeg for mange av, lol. Men hvor er alle dere med uren hud, mine medsøstre som jeg kan sitte å poppe kviser med? I need you, altså. Mine venner har perfekt hud, those bitches.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg