min kjærlighet for mymuse

Reklame | mymuse.no

Du kan tro jeg jubler når jeg får nytt undertøy i posten fra MyMuse. Det har aldri slått feil! Og ekstra glad blir jeg når de vil gi rabattkode til dere. Denne gangen er koden sophieelise20, og den gjelder på hele nettsiden. MyMuse-fan har jeg jo vært lenge, nettsiden er perfekt for meg som aldri finner fint undertøy ellers. 

For deg som ikke kjenner MyMuse fra før, kan jeg jo fortelle at undertøyet alltid er nydelig, sitter som støpt, det er ingen irriterende bøyler og greier som klør og stikker, og nettsiden har også tilbehør som morgenkåper og badetøy. La meg bare si: jeg lover du blir fornøyd. 

Morgenkåpe her – bh herHelt nydelige! 

Hurra, jeg føler meg så bra når jeg har matchende undertøy! Litt som om livet endelig er som det skal, haha. Tenkte jeg skulle bli sittende i dette hele kvelden igjennom, selv om jeg skal helle nedpå med godteri og se på film. Jeg har mensen (værsågod for detaljene) men man kan jo føle seg litt fin likevel. 

Bh her – morgenkåpe her. 

Tidligere har jeg kjøpt undertøy i utlandet for det meste, på victoria secret. En og annen gang på nelly. Nå er det UTEN TVIL MyMuse som tar førsteplassen. Uansett hvilken størrelse du er. Bestill til deg selv, eller til kjæresten ♥ Og nå kom jeg til å lure på hvorfor jeg aldri har kjøpt venninner fint undertøy før? Det er vel en ganske fin gave å få, så lenge man tar greie på størrelser og sånt. Om du nå skulle bomme på størrelsen forresten, er mymuse utrolig greie på returer. Det har både jeg, men også ikke-sponsede venninner fått erfare. 

Husk rabattkoden sophieelise20 som gir deg gode priser på hele nettsiden 🙂 Fullt utvalg finner du her

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg