DET DU IKKE VISSTE OM MEG

1. Jeg er overhodet ikke langsint, og har ikke noe problem med å tilgi å gå videre om jeg har kranglet med noen. Derimot, om jeg først blir virkelig såret kan jeg gjerne tilgi, men det setter en stuck i meg som er vanskelig å bli kvitt.. Man kan si det sånn at jeg blir veldig preget av de rundt meg, og om noen av vennene mine konfronterer meg med noe reagerer jeg først med sinne, blir sta, og så kan jeg gå i flere år å tenke på hvilket elendig menneske jeg er, og at jeg burde skjerpe meg.. Uten å gjøre det, så klart 🙄

2. Jeg hater å snakke i telefonen, og tror aldri jeg har funnet på å ringe noen kun for å snakke. Ikke på flere år, i alle fall. Da jeg og samboeren min begynte å date hadde vi som kjent et avstandsforhold, og dere kan tro det var vanskelig! Jeg måtte så klart snakke i telefonen med han, men det var ikke noe jeg nødvendigvis så frem til, og det gjelder absolutt alle samtaler i denne verden. Kan ikke folk bare sende melding? Haha. Jeg blir så stresset når telefonen ringer! 

3. Jeg gir en så lang faen i “sosiale koder” om hvordan man “burde” oppføre seg på fest, for eksempel. Om jeg vil danse på bordet, så danser jeg på bordet, og om jeg vil synge høyt, så synger jeg høyt. Jeg tror jeg får et lite kick av folk som ser stygt på meg også, men aller mest er det jo fordi de ikke har det noe hyggelig selv eller ikke tør å f.eks danse på bordet. Med det sagt, så synes jeg folk som danser på bordene er veldig irriterende så lenge det ikke er meg selv og mine venner.. Haha. Da tenker jeg “attention whores”. Så, da er jeg vel det da. 

4. Jeg har ingen spill på telefonen min, og har aldri spilt candy crush, farmville og hva enn det nå måtte være folk bruker tiden sin på. Jeg aner hverken hvordan det er, eller hvordan det funker.

5. Jeg har ekstremt mange følelser og er mest full av dårlig samvittighet. Men er det en ting jeg aldri føler på, så er det misunnelse. Jeg var en sjalu person før men har jobbet aktivt for å bli kvitt det, og da det endelig gikk.. Jeg kan ikke forklare hvor mye deiligere og friere livet mitt er nå! Sjalusi fører ingenting godt med seg, og de som påstår at det er viktig i et forhold f.eks har totalt misforstått mener jeg. 

Meg og Charlotte 😘  Sko fra nly shoes – kjole HER

6. Jeg elsker å ha masse sminke å være fullt stylet, men jeg er det veldig sjeldent. Folk har fått for seg at jeg er ganske jålete og alltid pyntet, men dessverre er det tvert imot – jeg er for lat. Men om det var opp til meg, og ikke så tidskrevende, hadde jeg vært fullt stylet dag ut og inn. Jo mer, jo bedre! Dessverre synes jeg ikke det er noe gøy å sminke meg så mye nå som huden min er så uren, jeg føler meg ufresh uansett. AH FAEN TA DEN HUDEN 😩 

7. Jeg er en veldig rolig person og har ikke særlig temperament. Jeg tror jeg kan høres mer sur ut / irritert enn jeg er, men det kommer av at stemmen min er ganske dyp, i tillegg til dialekten. Og så er jeg ikke så veldig sprudlende personlighet akkurat.

8. Dette er sikkert helt idiotisk å si, med tanke på at jeg faktisk har kjæreste. Men om jeg nå måtte velge om jeg var en forholdsperson eller en singel-person, så ville jeg sagt at jeg trives generelt sett best som singel. Det året jeg hadde alene var ikke bare nødvendig, men også sinnsykt deilig. Forholdet jeg er i, er fint, og jeg satser på at det er livet ut. Det er deilig nettopp fordi jeg føler meg fri og har tillatelse til å være alt det jeg er, og mer enn det. Men jeg hadde ikke orket med noen andre enn han altså, da hadde jeg heller vært 1000% alene. Tror kjæresten min er den eneste på denne planeten som tillater at jeg er meg selv, og ikke bare tillater men også oppmuntrer det 😎  

9. Jeg mister bankkort, headset og solbriller om hverandre, nesten hele tiden. Jeg er utrolig vimsete, kanskje fordi jeg har en million ting i hodet som jeg burde huske på “istedenfor”. Jeg HATER at jeg er så vimsete! 

10. Jeg elsker absolutt alle dyr, og synes INGEN dyr er skumle. Jeg vil heller bli drept av et dyr fordi jeg har gjort et ærlig forsøk på å bli kjent med dyret enn å dø som gammel, haha. Om jeg blir drept av et neshorn så får det bare være liksom. Det hadde jo på en måte vært litt kult 🦏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg