Denne gangen er spesiell!

Reklame | annonselenke: bubbleroom

 

Jeg strammet reguleringen i dag (kjeven går det bedre med). Og det betyr noe helt spesielt denne runden.. Jeg har strammet for siste gang på tennene oppe! Den 3. mai skal reggisen av, og det er jo noe å være glad for! Jeg trodde den skulle av i dag, så jeg ble umiddelbart skuffet, men nå prøver jeg heller å sette pris på at denne kjedelige delen av livet er over. Snart. Da skal jeg smile som en sol. Er jeg rar som kommer til å savne tannlegen min litt? Vi har ikke spesielt god kontakt, helt ærlig har vi knapt utvekslet fem ord med hverandre, men jeg har på sett og vis blitt så vant til å ha han i livet mitt, om enn uten småprat. Haha. 

.. Og det er godt å være hjemme i den fine, lille leiligheten igjen. Ah, som jeg elsker hjemmet mitt! Det er så mye personlighet her ❤️ 

Kjole: Fra Bubbleroom. Link HER! ❤️


De siste dagene har vært krevende, men jeg har nådd et par milepæler i mitt eget liv som jeg er stolt over. Jeg deler gjerne med dere:

1. Jeg har vært hos healeren, og endelig fått satt sammen et “fast opplegg”. Det vil si han følger meg opp nesten hver dag over tekstmelding, ringes en dag i uken, og jeg må meditere hver eneste dag. Dette kommer sikkert til å høres rart ut, men.. Jeg skal fokusere på å komme i kontakt med mine tidligere liv. Hvor sprøtt? Det bunner i en drøm jeg har, som kommer gang på gang, men som ikke handler om meg eller mitt liv i det hele tatt. Den samme drømmen har jeg hatt i 10 år, og den plager meg. Så, vi skal komme til bunns i den. Spennende. I tillegg ønsker jeg å bruke det at jeg er såkalt “høysensetiv” til noe positivt, istedenfor at det slår meg ut. Milepæl, fordi det er noe helt sprøtt og annerledes, i tillegg er jeg stolt av meg selv som tør. Vanligvis vil jeg bare bremse når vi snakker om psyke.

2. Jeg har signert ikke bare en, men to spennende kontrakter for en tv-kanal. Herregud, denne høsten kommer til å bli vill! Jeg ruller på skjermen over to ulike kanaler i høst, og så kommer et tredje program til våren. Mile

Så nå skal jeg dra på meg klærne (det er enda for kaldt for denne kjolen), og møte Anne-Sofie og Marte for middag ute. Mine venninner siden starten. Vi skal dra mot Alexander Kiellands Plass, jeg liker det området. Fin kveld! Jeg svarer på ukens spørsmål litt senere. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg