jeg har fått en trist nyhet

Hvor herlig ser ikke dette ut? 🏊🏻‍♀️ 

Bildene er fra vår siste kveld, og natt på Bali. Det var en fantastisk følelse å svømme rundt i bassenget, alt var så stille rundt, dukke opp for en bit pizza og ha kvalitetstid med han jeg er så glad i. Badedrakten er fra Triana Iglesias sitt eget merke, og man skulle nesten tro at jeg bodde i den hver eneste ferie – og sånn er det faktisk også. 
Jeg må le litt når jeg tenker på hvor dårlig samboeren min var på å ta bilder da vi først møttes, jeg måtte finjustere på enhver bevegelse og til og med da ble det ikke bra nok. Jeg ble fortvilet av tanken på at han kanskje aldri kom til å bli bedre, det gjør min jobb vanskeligere og skaper unødvendig stress innad i forholdet også – det høres kanskje sykt ut, men jeg blir jo oppgitt når man står der for femte gang å prøver å få et eneste brukbart bilde, for å ikke snakke om slitsomt for han. Men ut av det blå har det skjedd et mirakel, han har blitt så god med kamera og jeg trenger aldri å gi instrukser lengre. Han ser ut til å like det også, og jeg føler meg aldri pågående eller irriterende om jeg ber han om hjelp. 

Vi har forlatt Bali for denne gang, vi har hatt en flyvning på 10 timer, og nå sitter vi i loungen på Qatar flyplass. Her har vi spist, og nå er det hver vår PC og litt jobb som må bookes av! jeg ble møtt av den triste nyheten at trip advisor har fjernet alle klagene vi har sendt inn på hotellet. HVA POKKER! Det går i mot regelverket deres.. Men, det har i det minste blitt lagt merke til. Jeg skal som sagt lage en bali-guide og da skal jeg inkludere info om hvordan dere kan jobbe frivillig med dyr, for eksempel. Alt hjelper. Og takk til alle som har skrevet! Og ikke minst takk til alle som drar for å besøke apen. Om det varmer hjertet mitt? Ja, så mye at jeg måtte felle en tåre her på flyplassen.. Når jeg kommer hjem skal jeg gråte masse. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg