ukens spørsmål – bilderedigering, healer, fillers +++

Hva gjorde du med sminke da du gikk på Isotretinoin mot kviser? Siden man blir så tørr i huden.. Jeg får ikke til å sminke meg. 
Jeg husker ikke helt hva jeg gjorde siden det begynner å bli en stund siden, men det lureste er nok å la huden hvile i så stor grad som man klarer. Å gå på ISO er en stor påkjenning i seg selv, og du kan trøste deg med at huden er på vei mot å bli bedre uansett hvor tør og irriterende den føles nå. 

Hvilket redigeringsprogram og kamera bruker du?
Det evige spørsmålet, hehe 😘 Jeg bruker lightroom cc til redigering, og så er kameraet Leica Q. Er veldig fornøyd med begge deler! Jeg bruker lang tid på hvert eneste bilde jeg legger ut, så det er dessverre ikke slik at man bare kan haste på et filter og så ser bildene helt magisk ut (mtp at mange spør hvilket filter jeg bruker). Men om du har en interesse for fotografi vil jeg absolutt anbefale å investere i lightroom! Det koster rundt 100 kr i måneden. 

Kan du legge ut nummeret til helaeren din, og hva har han egentlig hjulpet med? 
Jeg legger ikke ut nummeret til healeren min offentlig på bloggen, ettersom man aldri vet hvem som leser og hva slags intensjoner folk har. Men jeg gir det mer enn gjerne ut til de som skriver til meg privat og jeg merker kunne fått nytte av å gå dit, så flere av følgerne mine har fått nummeret hans. Det er ikke slik at jeg sitter å tar en vurdering på hvem som er ?god nok? til å få dra dit, for alle er så klart velkomne, men du må være ganske åpen for noe annerledes – om ikke vil du aldri få noe utbytte av det.
For min del funker han aller mest som et ?kompass?, i mangel på bedre ord. Han dytter meg mot dit jeg burde være på det spirituelle plan, og han hjelper meg fremover i livet. Men jobben må jeg gjøre selv. Han kan også heale, (så klart), og jeg går derfra med en lett, god følelse i kroppen og full av energi. Vi har også eksperimentert en del med pendel, som jeg synes er superspennende! Og øye-meditasjon, som har vært både spennende og etterhvert litt skummelt. Hvorfor kan jeg gå inn på en annen gang! 🙂 

Hva skjer med apen?
Jeg har seriøst snudd om på hav og himmel for den apen.. Jeg har kontaktet alle organisasjoner, samt tilbudt å donere store summer til dem for å hjelpe – men de sier at apen kun er en av mange som trenger hjelp. Det forstår jeg, men denne apen blir på en måte ?symbolsk? også. Om den settes fri, viser det til et stort publikum at man faktisk kan gjøre en forskjell.. Jeg har også vært i kontakt med en rekke privatpersoner som har hjulpet meg på vei, kontaktet politi, jeg har snakket med eieren og tilbudt meg å kjøpe apen (uten hell) og det jeg har kommet frem til nå er: en organisasjon skal dra ned til apen i løpet av helgen og snakke med eier for å overtale han til å kjøpe et mye større bur til apen + ta bedre vare på den (dette har jeg tilbudt meg å betale for). Man kan ikke tvinge han til å sette den fri dessverre, og jeg synes det er et elendig alternativ men bedre enn ingenting.. 😥  Skal oppdatere dere.

Snuser du eller røyker du enda?
Jeg har sluttet med begge deler, i alle fall snus. Men det kan hende at jeg tar meg en røyk i festlige sammenhenger men det skjer svært sjeldent.. Pluss jeg våkner alltid opp dagen-derpå og både ser, og føler meg hundre ganger mer sliten enn hva jeg hadde trengt å være, nettopp på grunn av røykingen. Tidligere kunne jeg røyke kanskje 20 sigg i uka, men nå er det kanskje 1-2 i måneden maks. MAKS.. Hehe 🤷 Men så har jeg også vært inne i en veldig rolig periode hva angår festing.

Er du lei deg for at du ikke er med I bloggerne lengre?

Nei, for sånn som jeg jobber nå, med Sophie Elises Verden er jo minst like gøy! Men jeg er glad i Bloggerne uansett, jeg liker serien og er stolt av å ha vært med fra start – vi hadde jo fire gode år sammen! Jeg har faktisk hjulpet produksjonen litt i ettertid på å finne karakterer til sesongene som har vært uten meg, noe jeg synes er veldig gøy! Men i min serie kommer man mer under huden og vi har mer tid til å jobbe rundt hver enkelt storyline. Dessuten var det mitt eget valg å ikke være med i Bloggerne lengre, nettopp fordi jeg ønsket å få en egen serie, pluss å gå videre med nye ting. Selv om det kan virke skummelt burde man alltid satse 💪 

Hvordan er det for vennene dine / kjæresten din at du har mye penger? Spanderer du mye, eller hvordan får de råd til å gjøre tingene du gjør?
Jeg er ganske spandabel, ja. Om jeg vil gå ut å spise med noen som ikke kan ta seg råd til det pga studier eller andre årsaker, så kan jeg gjerne spandere (om det er en person jeg stoler på, og da må det også være en person jeg kan gjøre ting med som ikke koster penger). Når det kommer til kjæresten min har vi en balanse på det som funker fint, og vi gjør svært sjeldent ting når vi er hjemme som koster noe særlig penger. Vi slapper bare av i leiligheten liksom. 

Jeg lurer på hvor ofte du tar fillers i leppene? Tidligere tok du vel ganske ofte, men nå påstår du at du ikke tar lengre, jeg forstår ikke.
Jeg tok fillers relativt ofte da jeg startet, kanskje hver 2-3 måned. Da ble leppene for store og det samlet seg også restylane over leppene, det så ikke bra ut! Etter det ble jeg mer forsiktig og tok en gang i halvåret. Men, da jeg opererte nesa forrige gang tok jeg fett fra magen min inn i leppene, og det er altså det jeg har nå. Dette var i 2015, og jeg har ikke hatt behov for å røre på dem siden da. Er veldig fornøyd med hvordan de ser ut nå i grunn, selv om det enda kunne blitt gjort et par finjusteringer (det henger litt på den ene siden etter snus, som er god nok grunn i seg selv til å aldri starte). 

Det varierer hvor ofte fillres forsvinner fra kroppen, noen må ta et par ganger i året, noen kan vente et par år osv. Det er uansett viktig å huske på at man for all del ikke må ovedrive slik jeg gjorde! Da kan det samle seg over leppene, å fjerne er både vondt og dyrt + du kan ødelegge vevet i leppene. Så, om jeg skulle gått tilbake i tid ville jeg definitivt ha roet litt ned.. 


Jeg svarer på spørsmål hver uke, og jeg henter spørsmålene fra innboks på face og instagram 🌸🌸

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg