vi er på honeymoon!

Jeg var egentlig veldig usikker på om jeg skulle skrive dette på bloggen, mest fordi jeg er redd for å skremme noen av dere som skal ta, eller vurderer å ta kjeveoperasjon. La meg poengtere noe først: at jeg flyttet frem underkjeven for å bli kvitt overbittet er det beste jeg har gjort for egen helse, jeg har aldri vondt lengre og bittet mitt ble perfekt. HEEEELT frem til nå, som vi selvfølgelig er på andre siden av jorden. Jeg ble litt for ivrig for et par dager siden og åpnet munnen veldig brått på vidt gap, og så fikk jeg en krampeligennde følelse i kjeven, og nå.. sitter den bom fast. Jeg får knapt inn to fingre i munnen og det er vanskelig å spise, snakke osv. En veldig klaustrofobisk følelse i grunn, og nå har det vært sånn i et par dager uten å bli bedre, tvert imot blir det bare verre. 

FAEN jeg er så redd jeg må ta operasjonen på nytt igjen, da klikker det for meg 😥 Det var verdt å gå igjennom første gang, og jeg gjør det igjen om jeg må, men jeg håper ikke.. Jeg skal til tannlegen når jeg er tilbake, forhåpentligvis er det ingenting og går seg til av seg selv. Kanskje man kan knekke den opp igjen uten problemer, eller kanskje jeg bare er litt støl.. *Krysser fingrene* 

Badedrakten er gammel fra Nelly 
Shorts gammel fra Bik Bok 

Uansett. Vi har byttet hotell nå! Det var planen hele veien, jeg liker i grunn å bytte litt, da får jeg også bedre oversikt over hva jeg kan anbefale dere. Nå er vi på Maharaja Villas, som også er relativt billig men litt dyrere enn det forrige.. Av den pinlige årsak at jeg booket “honeymoon package” ved et feilgrep. Heldigvis var det ikke så ille som jeg hadde trodd, de hadde bare lagt litt roser i badet, litt dekorasjon er på sengen og vi får et par gratis måltider. I mine verste fantasier så jeg for meg at vi ble møtt med fult orkester, fioliner, magedansere, champagne, og hele pakken. Da hadde jeg blitt så flau at jeg besvimte, men krise avverget.


Denne staselige pynten, haha 😃 Jeg blir både rørt og egentlig litt trist når jeg ser for meg de ansatte som stresser med å sette opp dette og så har vi ikke giftet oss.. 

Jeg elsker rommet vi har, forresten! Nok en gang eget basseng, men det er mye finere rundt her. Området utenfor hotellet er jo så klart helt jævlig som alle de andre stedene vi har vært, haha. I dag gikk jeg meg vill på vei til frisøren og jeg ble så irritert av alle bilene som tutet og folkene som ropte at jeg måtte holde meg fast for å ikke vise fingeren. La meg skylde på at jeg har forferdelig vondt i munnen. 

En Bali-guide kommer når vi er på norsk jord, da skal jeg gi tips om de beste spisestedene, beach clubs og hoteller. Samt litt veldedig arbeid – til tross for at jeg ikke er helt solgt, er det mange nydelige mennesker her som gjør fantastiske ting for jorden vår og dyrene 💖

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg