min ærlige mening om bali

Jeg er litt delt i to angående Bali. 

Pluss:
De lokale er stort sett i godt humør, og det virker genuint. Hotell er billig og i god standard, uansett om du har en suite eller et vanlig rom. Det er generelt sett billig å leve her, jeg betalte rett under 100 kr for å dra til frisøren å få håret vasket, fønet og stylet, som koster rett under 1000 kr i norge. Om du drar på de fineste spisestedene koster det under 200 kr for mat, nesten uansett hva. Et glass vin koster knappe 20 kroner. Solnedgangen er fantastisk. Jeg har funnet en haug av gode frokoststeder, på bildet over ser dere Kynd, et vegansk sted som er helt fantastisk. Det er også masse beach-clubs som har nydelig utsikt til solnedgangen, på bildene over ser dere Ku De Ta. Begge stedene fikk jeg anbefalt av følgere, og jeg anbefaler dem varmt videre til dere. Jeg er KRESEN, hehe. 

Minus: 
Det er litt som Gran Canaria, bare lengre unna og tusen ganger lengre bort. Med mindre du har noen spesielle ærend her, som for eksempel å surfe eller dra på safari, kan du like gjerne legge ferien til nærmere Norden. Solnedgangen mister sin sjarm når du må løpe om kapp med titalls andre turister som også vil knipse bilde, selv om det på bildene over ser nydelig (og det var det), så koste jeg meg ikke så veldig. Jeg måtte styre kamera unna noen fulle engelskmenn som prøvde å flørte, og Kasper ble sittende på bordet fordi han ikke så poenget i å presse seg frem. Og så har vi den lille apen, da.. Den gjorde meg helt knekt. 

OBS! Vi bor i Seminyak som egentlig er kjent for å være litt jævlig. Jeg valgte dette da det var nærme flyplassen og nærme “alt” av spisesteder, men om jeg noen sinne kommer tilbake vil jeg bo i et annet område. Det er jo mye storslagen natur her, og helt magisk å surfe. Ah, vi får se i morgen.. Kanskje det blir en bedre dag, om jeg klarer å sette fri apen. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg