en stor dag for meg

Reklame | annonselenke applr

Nå har vi kommet oss på hotell her på Bali. Området vi bor i er ikke noe å skryte av, dessverre. Masse trafikk, bråk, og den verste typen turister: folk på fylleferie. Jeg har vært på fylleferie en gang i mitt liv og jeg likte ikke meg selv da engang. Vi var innom surfecampen tidligere og det området var finere, helt rolig og stille – bare masse natur. Men de lokaler så snille, de virker genuine og hotellet vi bor på er hyggelig. Maison At C heter det, og vårt rom har eget basseng og en liten hage for en veldig billig sum hver natt. Da går det liksom fint at området rundt ikke er helt topp, vi kan jo bare være her. 

Alt har vært fint, borsett fra at vi først fikk tildelt feil rom.. Altså, dyner og puter lå over alt, det sto en halvfull flaske med vann midt på gulvet og det var generelt sett veldig skittent. Jeg gikk fra å smile til å si “ØØØØH WHAAAT IS THIS?” til mannen som fulgte med oss inn i løpet av et millisekund, og han brukte like kort tid på å fikse alt. Etter det har alt gått smertefritt og vi har fått vært sånn som vi elsker best – alene, haha😍 

Boken jeg leser nå, Kollektivt Selvmord. Jeg elsker forfatteren Arto Paasilinna, og dette er tredje boken av han jeg leser. Ingen kan skrive om mørke temaer på en så humoristisk måte som han. Så, om du liker galgenhumor, sjekk han ut.

Ah, som jeg elsker denne t-skjorten! Jeg kjøpte den for flere år siden, og husker enda den dagen jeg satt fredelig i sofaen, scrollet på telefonen med t-skjorten på, og kom over et bilde av Kylie Jenner som hadde på seg akkurat samme t-skjorte, samme dag. Haha – et stort øyeblikk for meg.. Merket er Moschino og dere finner det hos Browns Fashion – klikk her for link! Min t-skjorte er utsolgt men de har så mye annet fint! 😍  

Døgnrytmen har vært så rar siden vi kom hit (vi ligger 6 timer før Norge) og det eneste jeg vil er å sove – MEN JEG FÅR IKKE TIL!? Jeg blir helt gal 😩 Håper jeg får sove i natt.. Aller helst vil jeg sove nå, og det er rart å tenke på at det knapt er formiddag i Norge. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg