touchdown Bali og litt drama

reklame: annonselenke apprl 

Endelig er vi fremme på Bali, etter en reise som drøyde opp mot 20 timer til sammen. Man skulle kanskje tro at reisen var fin siden vi hadde god plass å boltre oss på, jeg hadde faktisk gledet meg til selve flyturen – noe jeg sjeldent gjør siden jeg er redd for å fly, hver gang kan jeg tydelig se for meg hvordan vi styrter ned i døden og at jeg desperat prøver å få dekning på telefonen for å kunne ringe mine kjære en siste gang, haha. Dramatisk. Men jeg prøver å se det positive i å fly også: det blir litt min ?egentid? der ingen kan nå meg, jeg kan stirre inn i en skjerm i flere timer, se film etter film, lese i en bok eller ta en liten powernap om jeg ønsker. På denne turen fikk sett tre barnefilmer på rappen som ga meg håp om en fantastisk lettvint tur, og så kom turbulensen. Intens, skummel og jævlig turbulens som ikke ga seg før vi var trygt på bakken. Kanskje det er unødvendig å påpeke, men jeg har ikke sovet et sekund.. Nå er jeg så trøtt at det gjør vondt i hvert ledd i kroppen.

Jeg har ikke fått noe inntrykk av Bali enda, vi skal være en dag på surfecamp (bare for å se hvordan den er), og så drar vi på hotell. På det ene hotellet har jeg booket hooneymoon package.. haha. Hva kan nå det være!

Pengeboken min finner du her – YSL / browns. Jeg har brukt den hver dag i to år, og enda er den like fin 🌸 Dessverre finnes den kun igjen i sort, men da er den muligens enda finere synes jeg. 

Og ps! TV2 kom med en surprise til meg, nemlig en bonus-episode av Sophie Elises Verden! Programmet er så populært at det ble sluppet en helt ny episode med masse drama som jeg fikk vondt i magen av å se. Virkelig.. Sjekk ut TV2 Livsstil klokken 21:00 i kveld, eller allerede nå på Sumo! Hvem ønsker seg sesong 2?! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg