Den kjærligheten hadde jeg mistet

annonselenke: Nelly

I går hadde jeg et døgn hjemme i leiligheten. Det døgnet var alt jeg trengte for å bli minnet på hvorfor jeg elsker hovedstaden så høyt, hvorfor jeg valgte å flytte fra de trygge rammene hjemme, og hvorfor jeg ikke ser for meg å flytte herfra – ikke i nærmeste fremtid. Den kjærligheten hadde jeg mistet en stund, kanskje fordi jeg mistet kjærligheten til meg selv, mistet kjærligheten til alt. Byen fikk et grått teppe over seg som har kvalt meg, sekund for sekund. Problemet? Det grå fulgte meg over alt, og uansett hvor jeg gikk slapp det ikke taket. 

Sko Eurosko – bukse Carlings – genser her (den er på 40%). 

I går møtte jeg en av mine nærmeste venninner, Marte, for å drikke en øl. Å tre ut i gatene når byen har blitt mørklagt, passere leilighetsbygg hvor folk fester og er glade for å så sette seg ned på en bar som ligger rett i nabolaget, men som jeg likevel ikke hadde besøkt før.. Det er så magisk. Selv om jeg har bodd samme sted i fire år, føles den forelskelsen for byen ny. Et sikkert tegn på at våren kommer er at jeg blir forleska i Oslo.

Jeg er forresten nødt til å kjøpe en skohylle. Helst to. Men jeg finner ingen fine, eller i alle fall ingen som står i stil med interiøret jeg allerede har. Det skal være enten gull, sort eller aller helst begge deler.. Haha. 

Nå sitter jeg på flytoget til Gardemoen, så har jeg ekstremt dårlig tid for å rekke flyet til Bali. Krysser fingrene! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg