nok en gang er vi her

reklame: pressetur 

Nå er vi på vei fra havnen i Malaga, og setter kursen videre mot Barcelona! Royal Caribbean har fått et nytt skip som nok en gang er verdens største – kalt symphony of the seas. Vi får være med på jomfruturen sammen med litt diverse journalister, influencere og samarbeidspartnere verden over for å feire åpningen! Vi var på cruise i Januar og likte det såpass godt at jeg faktisk mest sannsynlig skal en tur senere i år også, da med familien i anledning pappa sin 50-årsdag. Men mer om det når den tid kommer, det er tross alt en stund til ❤️

Skjørtet er fra Missguided, topp fra Ralph Lauren, tilbehør fra Glitter. 

Det jeg likte best med å være på cruise sist gang, var dagene hvor vi bare satt på verandaen, så havet passere, leste i en god bok og snakket litt med hverandre når vi leste noe interessant. Når kvelden kom forflyttet vi oss til sengen, bestilte room-service (som er inkludert i prisen) og leide en film. Første filmen vi så sammen var faktisk på cruise tror jeg, og vi gjør ikke sånt hjemme så da benytter vi sjansen på ferie, haha. Det er det jeg liker med cruise, man kan gjøre masse om man ønsker det, eller absolutt ingenting slik som vi liker. Og vips, så er man på et nytt sted! Eller i vårt tilfelle, i Barcelona om to dager.

Fin fyr som faktisk ikke poserer, men bare ser så hot ut når han går rundt omkring. 

Skipet tok av fra havnen såpass sent at vi dessverre ikke fikk med oss solnedgangen annet enn fra havnen, det var litt trist.. Så, jeg gleder meg til å se den i morgen. Ellers er planene få de to dagene vi har ombord. Jeg skal til frisøren i morgen for å få vasket og stylet håret siden det koster så lite, og så skal vi sikkert ta en tur til bassenget. Vi får se! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg